|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.2.2007 20:01:39   
sezam
Oooooo, kak lep fantič. Lukasov atek, še enkrat iskrene čestitke vsej družinici in želim, da bi čimprej uživali skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
28.2.2007 20:03:53   
TeDyBear
Kakšen cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Družinici iskrene čestitke, pa da Sibil čimprej okreva!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
28.2.2007 20:10:29   
Žabika
Kr_enamami je rodila! Ima fantka! Sem dobila info na sosednjem forumu! Čestitke!!!!!

Lukas je pa tako zelo zelo čeden! Čestitke družinici in da se mami čimprej pozdravi!

Lp,
Ž.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
28.2.2007 20:31:24   
A-N-J-A
Čer!
Mi smo pregural do večera naša čbela spi,upam da bo jutri boljša.Jo oči merka ker mam jaz pregleduser posted image .
Čestitke Kr_enamami za sinčkauser posted image user posted image user posted image
Ata sibil lepo da si se spomnil in pripopal fotko od Lukasa-čeden fantič.Pozdrav ženi in naj čimprej pride zdrava domov!
Dobrodošli februarčiciuser posted image !
Torba za v P
-jaz jo še zdaj nimam pripravljeno,ker ko sem začela not zlagat sem ugotovila da je umazan in sem jo mogla še opratuser posted image .Mela bom pa ruzak.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
28.2.2007 20:39:18   
Anonimen
Lukas je pa res lep fant! Čestitke tudi očku!user posted image

Pa čestitke Kr-enamami za sinkota!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5005
28.2.2007 21:19:39   
draja
ČESTITKE KR_ENAMAMI ZA SINČKAuser posted image user posted image user posted image  Mali bo pa res pravi princ med damami!!!

Ata Sibil hvala za fotko malega Lukasa. Očitno veš, kako smo tu na forumu obsedene s slikicami malih škratkov. Pa Sibil želimo hitro okrevanje in čim prejšnjo vrnitev domov.

A-N-J-A upam, da se jutri zbudite že zdravi.

Vms,če gre ze zares ti želim hiter in čim manj boleč porod, pa eno zdravo dete. Javi nam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
28.2.2007 21:20:34   
Anonimen
Pa se en mali cukrcek Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr_enamami cestitke za sincka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5007
28.2.2007 21:37:07   
Lejci
user posted image user posted image  ČESTITKE KR_ENAMAMI user posted image user posted image

Lepo se crkljajte!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
28.2.2007 21:37:09   
TeDyBear
Tako, še originalno sporočilo od Kr_enemami:

Ej, ravno prišla k sebi, so me v sobo pripeljali. Rodila ob 19.20, 3800g, glava 36 cm. Vse ok.

Fantičkuuser posted image korenjačku je ime user posted image MAKS!
Babca pa je ostala pri njej dva šihta user posted image user posted image user posted image

user posted image Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
28.2.2007 21:40:33   
zora
Pozdravljene!

Dolgo časa se nisem oglasila, spremljala pa sem vas dokaj redno.
21. februarja sem rodila 3270 g težkega in 53 cm dolgega fantiča. Doma sva že od sobote.

Že v naprej hvala za čestitke, ker me nekaj časa spet ne bo.

Lp, Zora

Zora

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
28.2.2007 21:44:25   
draja
Zora iskrene čestitke za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image  Pa javi se nam še kaj, ko boš spet utegnila!

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
28.2.2007 21:48:27   
A-N-J-A
Čestitke Zora za fantičauser posted image user posted image user posted image !Kako mu je pa ime?
Sem se že  spraševala kje hodiš!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
28.2.2007 21:51:09   
A-N-J-A
Aja paše tuki čestitke Kr_enamami za sinka Maksauser posted image user posted image user posted image !Upam da se nisi preveč namatrla.

Danes so pa res sami fantkiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
28.2.2007 22:11:33   
Anonimen
Zora, tudi tebi čestitke za sinčka!

Zgleda, da se je najprej puncam mudilo na svet, sedaj pa so še fantje pospešili. Aja, pa sem pogledala kdaj točno je polna luna 4.3. ob 00:18. Tko za informacijo...user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5014
28.2.2007 22:16:11   
sezam
Kr_enamami - čestitke za malega Maksa. Pa je končno prišel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zora - tudi tebi čestitke za sinka user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
28.2.2007 22:16:34   
tejčica
Kr_enamami, čestitke za Maksa.user posted image user posted image user posted image

Zora, tudi tebi čestitke za sinčka!user posted image user posted image user posted image

Pa ženske, to je noro. Danes smo načvekale že 5 strani! Kaj še sledi, ker marec se jutri šele začne, me pa imamo že mislim da 14 user posted image , tako da Februarčice dobrodošle pri nas. Upam da ne bo marca štrajk!user posted image

Iiiiiiiiii kakšen mali frajer je Lukas! Hvala očku za slikico, Sibil pa želje po hitrem okrevanju!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
28.2.2007 22:31:20   
Pikca
Kr_enamami, čestitke za Maksa! Si se najbrž kar namatrala, glede na to, da je babica morala 2 šihta oddelati? No, glavno, da je vse OK, zdaj pa le še lepe stvari; mal počitka, crkljanje...

Zora, tudi tebi čestitke za fantička!

Ata od Lukasa, hvala za lepo fotko, in še enkrat čestitke celi družinici! Pa veliko zdravja!

VMS - če je to začetek poroda, vso srečo!
Gremo pa mi tudi v Baško na morje, sicer šele konec avgusta, mamo že rezervirano.
Majcika - user posted image za dobre novice o Blanci, pa upajmo, da pride cimprej domov.

februarčice - lepo, da ste se pridružile, da ne bi slucajno tempo cvekanja padel, zdaj, ko je ze tolk marcevk mamic.

vse lačne - jaz sem tudi takoo lačna kar naprej, še ponoči moram dostikrat kaj prigriznituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
28.2.2007 22:31:49   
skačica
user posted image Kr_enamami,čestitke tudi v mojem imenu. Je pa Maks pravi korenjak.user posted image Zora,tudi tebi čestitke za fantička.

jjasna,a ti pa že gledaš kdaj je lunauser posted image . Verjetno bo takrat pravi naval v porodnišnice,glede na to,da že brez lune marčevke tako pospešeno rojevajo. Mogoče se tudi pri nas kaj premakne,čeprav nič ne kaže.

tinaaja,glede spodnjega nadstropja user posted image  ti ne znam nič kaj svetovati. Ne vem če sploh kaj pomaga. Mene je po enotedenski pavzi spet začelo vse boleti,očitno se počasi pripravlja(poudarek na počasiuser posted image )

dskubin,a ti pa dieto? Ja,bogica. Res si kar eno ta veliko milko nesi s sebojuser posted image
Jaz hvalabogu nimam nobenih omejitev glede hrane.

VMS,tudi ti greš preko vrste? Jaz nikoli ne prehitevam in ne skačem preko vrste,očitno tudi tu ne bomuser posted image . Punce,kar lepo nazaj v vrsto in počakat.

Lukasov ata,kako lepa slikica. Mali je pravi lepotec. Upam,da si Sibil kmalu opomore.

Evo,jutri se pa začne naš mesec user posted image . Verjetno bo vsak dan kakšna nova mamica user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
28.2.2007 22:41:52   
vms
Takole ženskice moje, mene še kar zvija toda brez bolečin in še vedno na 20 minutk tako, da se delam kot da ni nič in grem ajat.user posted image

Tašča pravi, da grem v Nedeljo roditi ampak ona to trdi že kak teden. Bomo videli, itak pa imam v petek pregled v P pa kar bo bo. Se pišemo zjutraj in vesela sem da bom marčevka ostala.

vsem skupaj en velikuser posted image  za nočko!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
28.2.2007 22:46:45   
Pikca
No, tko je prav VMS, vsaj na marec počakajuser posted image .

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
28.2.2007 23:18:15   
Žabika
Čestitke tudi tebi Zora za fantička! Pa le oglasi se nam še kaj!

Kje so pa zdaj deklice??

vms: lepo, da nas nisi zapustila in da čakaš marec! A bova potem skupaj v nedeljo rojevali? Pri meni se sicer še čisto nič ne dogaja, ampak jaz kar bi v nedeljo!

tinaaja: glede bolečin pa pomaga ravno samo počitek, pa mogoče pas, ki ti da malo opore medenici. Počivaj, pa saj ne bo več dolgo trajalo!

Jaz sem se pa danes zvečer čisto zabrala, tako da takole pozno odhajam spat. Seveda sem pa morala pred spanjem še ne RR malo prečekirat, kaj dogaja!

Lahko nočko vsem!
Ž.

< Sporočilo je popravil Žabika -- 28.2.2007 23:19:06 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
1.3.2007 0:05:52   
brinaa
Joj, že od začetka nosečnosti vas občasno berem. No predvčerajšnjim sem pa končno oddala en uvodni del članka za podiplomski študij in si lahko oddahnem, ter se brezskrbno posvetim forumu. Sploh ne morem verjet, kako ste produktivne (glede pisanja). Če se v zadnjih mesecih ne bi držala nazaj, bi mi takoj šli dnevno dve urci za forumček, kaj dosti več časa kot pa pa tako nimam zase na dan. 

Torej rok imam nekako 16.03.07, pa se mi že 14 dni zdi, da bom vsak čas morala v rim, he, he....se mi zdi, da si malo včasih že domišljam. Moj dragi pa malo za hec malo za res navija, da bi rodila po 20.03., ker potem otrok ne bi bil ribica po horoskopu, a so ribice res takooo zellooo občutljiva bitjeca?

Še eno vprašanje imam glede okužbe s streptokokom. Zasledila sem, da je ta okužba zelo nevarna za novorojenčka, če se mama ne zdravi. Moj ginekolog mi nikoli sploh ni omenil možnosti testiranja na to bakterijo. Torej to lahko pomeni, da si okužena, pa sploh ne veš, izveš šele ko je z malim kaj narobe? Verjetno obstajajo kakšni bolj specifični simptomi, a katera ve kaj več povedati o tem?

Sicer pa čestitam vsem novim mamicam, preostalim marčevkam pa želim, da bi se v zadnjih dneh kar najbolj spočile, potem nekaj časa ne bomo kaj preveč počivale.

Lahko noč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
1.3.2007 0:16:24   
tejčica
Končno imam malo več časa in lahko v miru prečekiram RR. Sem danes hodila gor samo čestitat za nove user posted image . Je bilo pa pestro, ja.

No, midva sva se končno izselila iz sobe, tako da je Taja sedaj sama notri in čaka na user posted image , da se ji pridruži. Kako je danes debelo gledala ko ni bilo ta velike postelje več notri. Pol ji pa rečem, da bo sedaj nekaj časa soba samo njena, potem pa bo kot velika sestrica ponoči čuvala bratca ali sestrico (ne ve kaj dobimo). In ona meni reče nazaj, "ja to pa ne bo šlo". Jaz pa vprašam "zakaj pa ne" in ona reče, "ker ponoči spim".

Vms, upam da boš imela miren spanec. Mogoče je pa tudi, da boš prva uradna marčevka. Rodit pa mene pošiljajo že vsak dan od sobote naprej. Sem jim že rekla, da naj vsaj do par dni pred PDP počakajo, ne pa da me že sedaj morijo.

Glede torb v porodnišnici. V Izoli moraš imeti vse pospravljeno. Nobena stvar ni smela biti na tleh, niti vrečke od telegramov ne, kaj šele torba oz. potovalka. Je moj vse sproti moral nositi domov.

*sonchek*, čestitke polhku za en teden. Je pa mali taaaak cukerček.

Dopust...pri nas letos odpade, ker ima prednost selitev v hišo. Še dobro da smo na morju in bomo vsaj našo obalo koristili. Sicer pa tudi tisto leto ko se je rodila Taja nismo bili na dopustu. Sem rodila sredi julija, tako da se nismo nikamor odpravili.

Encijan, veselo likanje malih cotic.

Taya85, če otekaš imej noge čim več dvignjene in jej manj slano hrano. Glede plenic...ne rabiš 5 plenic za enkratno uporabo za iz P domov! Jaz imam pripravljeno povijalno in tetra (za široko povijanje) in eno plenico za enkratno uporabo. Če imaš do doma daljšo pot, vzemi še kakšno rezervno. Jaz imam 2 km, tako da niti te ne rabim.

A-N-J-A, upam da je vaša mala že kaj boljša.user posted image

Urla, hvala za nasvete kako s starejšim otrokom ob prihodu user posted image . Jaz se vedno bolj ukvarjam s tem, čeprav se mi je na začetku zdelo čisto samoumevno da bo Taja novega člana dobro sprejela. Sicer komaj čaka, ampak nikoli ne veš kako bo dejansko. Tako hitrega poroda kot si ga imela ti, se pa sploh ne bi branila. Lepa porodna zgodba.user posted image

Žabika, tebi je pa res za čestitat za tako aktivnost. Dobra si.

LuLu in Metuljčica27, dobrodošle med marčevkami. Jaz sem bila prvič čez rok 8 dni, ko so se me usmilili in sprožili porod. Koliko časa pa vaju še mislijo matrat, seveda če se user posted image  sami ne odločijo pokukat ven?

Erna14, tole s sodelavcem od tvojega je bil pa kar šok, verjamem ja. Pa res zanimivo, da na nobenem UZ-ju prej niso ugotovili da sta dva.

Čestitke vsem za dopolnjene tedne in uspešne preglede.user posted image

Blanči, super da se je pritisk umiril in upam da tudi druge težave čimprej odpravijo.

Brinaa, dobrodošla med marčevkami. Glede streptokoka pa tudi jaz ne vem, da bi mi moj G to omenil. Bo katera druga povedala vedela kaj o tem.

Šibam v mižule.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
1.3.2007 0:17:52   
tejčica
Uuu, sem toliko časa pisala tole, da se je vmes že marec začel. In katera bo prva uradna marčevka?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
1.3.2007 2:31:20   
simonka
Zdravo drage  user posted image user posted image user posted image user posted image !

Upam, da ste me kaj pogrešale čez dan, jaz sem kar mislila na vas. Ves dan smo bili z doma, po trgovinah in pri Timonovi prababici na rojstnem dnevu. Zvečer sem bila tako zbita, da sem padla v postelje in se lepo naspančkala do sedaj.  Kot ponavadi zadnje dneve spet malo nočnega dežurstva. Pa še fajn da imam vas in naš forum. Ker me zbada  spodaj, kot pri menstruaciji pa tudi noge vejst bolijo od celodnevnega letanja.

Najprej iskrene čestitke vsem novopočenim mamicam in njihovim stručkam.user posted image user posted image user posted image user posted image

TEJČICA tudi pri nas podobno stanje z našim Timonom. Zdaj že dve noči spi v svoji sobici in svoji postelji. Gremo sicer z njim spančkat in tudi zjutraj pride k nama v spalnico, večji del noči pa je vseeno sam. Kar tako iznenada. Nisva hotela ravno zdaj delati nekaih sprememb, da ne bi bilo preveč za njega in bratec in nova postelja, enostavna sva se vlegla v njegovo posteljo v otroški, da bi brala pa je zaspal, drugo noč pa je že sam izrazil željo, da greva spet v njegovo posteljo. Zanimivo brez nekih večjih problemov. No bomo videli kako bo ko pride Jakec domov.

Brinna pozdravljena. Spet še ena pridna študentka. Glede ribic pa se mi zdi , da so res malo bolj občutljive in čustvene (včasih dobro včasih slabo). Moj prvi sinek je ribica in ti povem, da je pravi angelček.

Vms upam, da lepo spančakaš in, da ni preveč zvijanja. Kaj veš mogoče pa bo res nedelja?

Pikca a res greste v Baško, super, mi smo bili lani skoraj tri tedne tam. Meni je to najlepše morje. Bili smo sicer v Baški Vodi in upam, da gremo tudi letos tja in to konec avgusta. Mogoče se pa vidimo?  Kje imate rezervirano?

Da mi spet ne zbriše pošljem to sporočilo in začnem z naslednjim .......

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?