tejčica
|
Končno imam malo več časa in lahko v miru prečekiram RR. Sem danes hodila gor samo čestitat za nove . Je bilo pa pestro, ja. No, midva sva se končno izselila iz sobe, tako da je Taja sedaj sama notri in čaka na , da se ji pridruži. Kako je danes debelo gledala ko ni bilo ta velike postelje več notri. Pol ji pa rečem, da bo sedaj nekaj časa soba samo njena, potem pa bo kot velika sestrica ponoči čuvala bratca ali sestrico (ne ve kaj dobimo). In ona meni reče nazaj, "ja to pa ne bo šlo". Jaz pa vprašam "zakaj pa ne" in ona reče, "ker ponoči spim". Vms, upam da boš imela miren spanec. Mogoče je pa tudi, da boš prva uradna marčevka. Rodit pa mene pošiljajo že vsak dan od sobote naprej. Sem jim že rekla, da naj vsaj do par dni pred PDP počakajo, ne pa da me že sedaj morijo. Glede torb v porodnišnici. V Izoli moraš imeti vse pospravljeno. Nobena stvar ni smela biti na tleh, niti vrečke od telegramov ne, kaj šele torba oz. potovalka. Je moj vse sproti moral nositi domov. *sonchek*, čestitke polhku za en teden. Je pa mali taaaak cukerček. Dopust...pri nas letos odpade, ker ima prednost selitev v hišo. Še dobro da smo na morju in bomo vsaj našo obalo koristili. Sicer pa tudi tisto leto ko se je rodila Taja nismo bili na dopustu. Sem rodila sredi julija, tako da se nismo nikamor odpravili. Encijan, veselo likanje malih cotic. Taya85, če otekaš imej noge čim več dvignjene in jej manj slano hrano. Glede plenic...ne rabiš 5 plenic za enkratno uporabo za iz P domov! Jaz imam pripravljeno povijalno in tetra (za široko povijanje) in eno plenico za enkratno uporabo. Če imaš do doma daljšo pot, vzemi še kakšno rezervno. Jaz imam 2 km, tako da niti te ne rabim. A-N-J-A, upam da je vaša mala že kaj boljša. Urla, hvala za nasvete kako s starejšim otrokom ob prihodu . Jaz se vedno bolj ukvarjam s tem, čeprav se mi je na začetku zdelo čisto samoumevno da bo Taja novega člana dobro sprejela. Sicer komaj čaka, ampak nikoli ne veš kako bo dejansko. Tako hitrega poroda kot si ga imela ti, se pa sploh ne bi branila. Lepa porodna zgodba. Žabika, tebi je pa res za čestitat za tako aktivnost. Dobra si. LuLu in Metuljčica27, dobrodošle med marčevkami. Jaz sem bila prvič čez rok 8 dni, ko so se me usmilili in sprožili porod. Koliko časa pa vaju še mislijo matrat, seveda če se sami ne odločijo pokukat ven? Erna14, tole s sodelavcem od tvojega je bil pa kar šok, verjamem ja. Pa res zanimivo, da na nobenem UZ-ju prej niso ugotovili da sta dva. Čestitke vsem za dopolnjene tedne in uspešne preglede. Blanči, super da se je pritisk umiril in upam da tudi druge težave čimprej odpravijo. Brinaa, dobrodošla med marčevkami. Glede streptokoka pa tudi jaz ne vem, da bi mi moj G to omenil. Bo katera druga povedala vedela kaj o tem. Šibam v mižule.
|