tejčica
|
Pozdravljene punce! Meni danes ni uspelo iti do CSD-ja, saj se mi je zdelo bolj pomembno da pospravim pisalno mizo. Uf kako je bil dober občutek. Blanči, mislim da nas ima kar večina težave z nočnimi obiski wc-ja, težkim obračanjem v postelji in z namestitvijo. To pač spada k nosečnosti. Za spanje si med noge in okrog trebuha naštimaj povšter, pa bo malo lažje. Je pa muka ja, pa še dva meseca sta do konca. Tekica, kdaj pa prideš v Kp naslednji teden? Upam da se res dobimo na kakšni kavici, zadnje čase so kar po vrsti odpadale. No, sedaj je veseli december mimo in bo več časa. *sonchek*, kaj se pritožuješ ker v službi ne moreš RR-a brat, tam se dela ne pa srfa po netu. Maš luštnega bušija. Tudi mene trebuh moti med vožnjo. Če pomislim kakšno kilometražo sem v prvi nosečnosti delala do konca, sedaj mi je pa vsaka vožnja odveč. Sezam, to da se telo sedaj privaja na drug ritem pa močnooooo upam da ne drži. Ker če pomislim kaj ta otrok meni dela ponoči in zvečer, me je kar groza. Mi tebuh para. S Tajo imamo glede spanja super izkušnje, naj bo tudi drugi tak. Ja, ja, kakor da je mar za moje želje. Žabika, sedaj so pa tvoje slikice že v albumu. Kolk je men luštno te bušije gledat... Kr_enamami, imaš pa takega mojstra doma kot jaz. Vedno se čaka do zadnjega. Sem mu ravno prejšnji dan rekla, da bo počasi treba začeti sobo pripravljat, ker imam občutek da ta ne bo čakal na PDP, pa mi reče, da je še več kot dva meseca do takrat. In kaj naj delam brez omar. Da ne bo na koncu on likal in pral ko bom jaz v porodnišnici...to bi bila pa burleska. Sibil, pa kaj je spet z vami. To pa ni več res. Upam da čimprej prekinete s temi obiski pri zdravniku. Pa hvala za podatek za CSD glede otroškega dodatka. Meni pri Taji ni uspelo pravočasno oddati vloge za otroški dodatek, da bi mi ta pripadal že od meseca rojstva. Obalke, kaj gre katera v petek na telovadbo? Jaz sem nameravala, pa sem vedno bolj lena. Sem imela plan da bom z januarjem, ko imam več časa ker sem s službo že zaključila, hodila 2x na teden, pa ne vem če bo kaj iz tega. Pa bi mogla, ker sedaj ne bo več toliko miganja kor prej v službi in nočem da se razlezem kot prvič. Nočko!
|