Tekica
|
Lep pozdravček, super, če nam uspe, potem torek, 9.45 Triglav. Komaj čakam! Sicer pa se mi zdravje izboljšuje ... pijem čajčke in moj bratec je bil tako dober, da mi je dovolil lektorirati diplomsko , kako sem hvaležna! Sicer pa se jutri začenja MŠ, pa zjutraj naj bi imela UZ za ledvice, potem še za , popoldne MŠ, naslednji dan Koper in laboratorij ... Kar veliko planov za tako malo časa Držim pesti za vse, Sibil, posebej za vas, da boste odslej zdravi! A ve katera, kako je z Mooneve?? Tejčica, a ste potem pekli ali ne? Mi še božične runde nismo pojedli Aha, logaška občina naj bi tudi začela s 100 evri darila po novem letu. Tiste, ki ste že rodile, koliko časa traja, da izdajo odločbo za paket ali finančno pomoč? Ali je ne smejo 60 dni prej? Ker jaz sem vse oddala že decembra, pa še ni ničesar - no, saj se ne mudi, samo ne vem, ali ne smejo ali so tako strašansko hitri? Aja, papirjev za izpolnit imam pa jaz samo sedem - res pa je, da so nekateri na dveh straneh. In nekatere je treba oddati šele po porodu. Sicer pa smo včeraj proslavljali rojstvo prijateljeve hčere. Mamica in hčerka sta na Obali, očka pa na Notranjskem in se je moral malo pokazati - ja, kakšne je klobasal! Potem je pa že precej okajen klical ženo, češ, da ji bo prikazal vzdušje na slavju. Verjetno je kar skakala od navdušenja! No, če odmislimo njega, je bilo pa fino Lepo nedeljo vsem!