Sibil_
|
Pozdravček! Eh klinc, na žalost bo verjetno naš izlet odpadel, ker se je ta voiroza z bruhanjem in driskanjem preselila na moža.Je revež cel bled, se trese v postelji in nič od njega.Jaz pa seveda malega z drisko rihtam, pa samo čakam, kdaj bo mene zvilo.Me je marca letos nekaj podobnega držalo skoraj en teden, nisem bruhala ampak slabo mi je bilo za umret, pa sem v enem tednu shujšala za 7 kg.Zdaj me je samo groza, da se ta scenarij ne ponovi. NAš mišek bi pa mogel imeti dedka mraza včeraj, pa zaradi bolezni ni šel, in ga je zamudil v atijevi službi in še v vrtcu.Mi je tako žal, samo kaj čmo.Baje pa da tale črevesna zadeva razsaja na veliko, sranje. Danes sem bila v Arielu v Kopru in imajo res lepo posteljnino v akciji, sem kar kupila dva kompleta.Sta res lepa, sem vesela.Seveda pa je dobil še moj mišek novo spalno vrečo, pa eno žogico, pa en lesen vlakec, ki ga je cel dan prekladal okrog ves vesel.Eh, mamice smo nepopravljive....no, vsaj jaz sem, priznam. Grem pod tuš pa poskusit spat, da vidim če me ne bosta moja dva bolnika rabila-držite pesti zame, prosim! LP, Sibil