|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.11.2006 14:41:38   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

Cao nosečke!

Mene pa zanima, če se je mogoče katera prijavila na 3D ultrazvok v Domžalah.
Ali ste se odločile da vam user posted image  samo pokaže, ali da vam jo tudi izmeri oz. vam naredi morfologijo še enkrat.........
Jaz sem se prijavila da mi user posted image  samo pokaže, pa sem imela občutek, da je bila sestra kar malo šokirana, saj me je spraševala, zakaj bi hotela "kr tako mal" na UZ.......... Sem premišljevala da bi poklicala in se zmenila, da bi  naredila še morfologijo, ker ko sem jo delala pri svoji ginekologinji je šlo zelo hitro (10min) pa je bilo mimo.......pa še lubi bi šel zraven, ker ga takrat ni bilo...

Drugače je pa cena 9.000 sit da ti user posted image  "tko mal pokaže" in 14.000 sit, za morfologijo.

Lp, še od ene marčevke (PDP 18.3.2007)

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.11.2006 14:49:39   
tinaaja
Sem misnla, da je moja izbira draga, pa vidim, da je cenejsa kot tale sloveska. Pa se fuuul lepsa mi je ... kok komadov posteljnine pa boste kupovale - 2?

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.11.2006 15:44:03   
TeDyBear
Ojla!
Jaz imam posteljnino še od mojih mulčkov, tako da nisem mislila nič kupovat, me je pa kar zamikalo, ko sem pogledala ikeino stranuser posted image ...Ali se da v Ikei tud preko spleta naročit? Ali katera to prakticira in kakšni so stroški?
Pa še to vas moram vprašat, ali ni pregled za sladkorno za vse nosečnice? Jaz se spomnim, da sem v obeh nosečnoistih pila tisto grozno glukozo, pa sem bila stara 22 in 26 let...
Pa še to: Kolikokrat ste Rh negativne nosečke imele pregled z odvzemom krvi? Jaz 2x, zaradi tokse... V prejšnjih nosečnostih pa čisto vsakič...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.11.2006 15:46:19   
Dajadada
V neckermannu mislim, da imajo tudi kar ugodno posteljnino. Drugače sem pa na enem forumu zasledila tudi, da punce kupujejo posteljnino na e-bayu. Je res ful poceni in lepa. Za 50 € dobiš 7-delni komplet. Link: http://cgi.ebay.de/7-tlg-Bettset-HIMMELSTANGE-GRATIS-neue-Designs_W0QQitemZ280029871210QQihZ018QQcategoryZ18644QQtcZphotoQQcmdZViewItem#ShippingPayment  

Sonchek, a bi se dobile v četrtek, 30.11. popoldan?
Ljubljančanke, dajte no, a se bomo kaj zmenile???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.11.2006 16:09:08   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Sonchek, a bi se dobile v četrtek, 30.11. popoldan?
Ljubljančanke, dajte no, a se bomo kaj zmenile???

Dajadada ja, jaz sem za user posted image Po 16. uri, če ti je prav?

sezam hvala user posted image Midva sva si želela poroke na prostem in v Bistri je bilo prečudovito user posted image

slumpo hvala za info - jaz sem bila že v nizkem štartu, da grem malo pogledat - huh, še dobro, da nisem šla user posted image

TeDyBear ni g. do sedaj še nič omenila za pregled za sladkorno - pa, upam, da mi ne bo treba it pit to grooozno glukozo user posted image

Jaz sem RH-, pa sem bila do sedaj 2x na odvzemu krvi.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.11.2006 18:08:32   
slumpo
jaz naslednji četrtek ne morem na kavo z ljubljančankami ker mam telovadbo....ali bi slo kakšen drug dan...bi pa z veseljem.

jutri vam sporočim kaj bova z dragim nabavila v gradzu...

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.11.2006 18:55:18   
Anonimen
Zivjo,

V Ikei se da narociti preko neta. Mislim, da imajo nek minimum, koliko moras anrocit, da ti posljejo. Pa tudi dostava ni poceni. Ce ti ej posteljnina vsec, raje prosi kaksno iz foruma, da ti jo prinese, ko bo sla v Ikeo. Lahko ti ajz prinesem, je ap res, da sem pred kratkim bila tam in do konca leta sigurno ne bom sla tja. Slumpo je napisala, da gre v Graz...

(odgovor članu TeDyBear)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.11.2006 19:10:37   
Anonimen
Tinaaja - kje v Avstriji bi se dalo kupit stvari od Stertalerja, tudi meni so izredno cute.

Kavica - jaz sem za, da se dobimo v Ljubljani nekje. Kdaj mi je pa vseeno. Samo povejte, kdaj imate cas. :)

Oprema za dojencka
-  zanima me, koliko stavri ste ze kupile. Nama so rekli, da se do sedmega meseca se nic me mudi, je pa res, da je fino malo gledat naokoli. V Nemciji vrtci organizirajo "bolsje trge" za obleke in opremo dojenckov in otrok. Ali katera ve, ce obstaja kaj podobenga pri nas.
Moja kolegica za previjalno mizo uporablja kotno mizo iz Ikee, ki se jo lahko nastavlja po visini tako, da ni problema z bolecinami v hrbtu. Zraven mize ima police za plenice ipd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.11.2006 19:14:28   
Anonimen
Urskas, a katera ve kako je z njo? Baje je imela prometno nesrečo in je dobila popadke in so jo zadržali v bolnici????

Urska, zate in za tvojo punco držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.11.2006 19:20:12   
Anonimen
Tudi jaz drzim pesti za obe in upam, da ni nic hudega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.11.2006 19:21:04   
*sonchek*
Ojoj user posted image

Drži se Urskas! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.11.2006 19:35:47   
Žabika
Urskas drži se! Držim pesti!

Lp,
Ž.

Neposredna povezava do sporočila: 2812
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 20:17:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.11.2006 20:29:02   
tinaaja
Upam, da je z Ursko vse OK.. kr zmrazilo me je...

Sterntaler - sem nasla enkrat, kej je, zdaj pa ne najdem... Bom probala poiskat, vem da se ene zadeve dobijo v Toysu v At..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
24.11.2006 21:55:26   
slumpo
urška drži se in vse mislimo nate. upam da bo vse OK z njo. tudi moja sodelavka je imela dve leti nazaj podobno situacijo s hudo prometno nesrečo...pa so ji uspeli umiriti popadke, jo zadržali na opazovanju in vse se je izteklo OK.

Ejla moj dragi me je opozoru da vas malček zavajam...jutri ne grem v gradz ampak v celovec . poročam ali se splača.....

lep večer in pobožajte bušije.

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.11.2006 12:27:16   
*sonchek*
Ojla user posted image

Po dveh neprespanih nočeh, sem se vsaj malo naspala, me je pa proti jutru spet krč v meča user posted image Še zdaj me boli user posted image   In zato se zdaj spet nacejam z magnesolom. Danes pa bo tako kot vsako soboto - pospravljanje, pranje, likanje, šoping (hladilnik zdaj spraznim v nekaj dneh user posted image ).

Punce, želim vam lep vikend, zate urška, pa držim pesti, da bo s tabo in pikico vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.11.2006 14:30:59   
sezam
Urskas - držim pesti, da se bo ves OK izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa danes poonoči oz. včeraj zvečer imela problem zaspati. Trajalo ene 2 uri, da mi je uspelo. Vmes sem se pa premetavla in iskala ustrezen položaj, pa vstala in šla pit, pa na Wc, pa po med in nakoncu še po en povšter, da sem se malo podložila potem pa je počasi ratalo. Zjutraj pa se nisem mogla zbudit user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.11.2006 15:51:05   
Sibil_
Tudi jaz držim pesti za Urško, a katera od vas kaj ve?Jo katera pozna ali ima njen mobi?

Sem malo brala po tem forumu in tiste punce, ki se približujejo pdp-ju, si izmenjujejo mobi številke, da potem obvestijo na forumu o rojstvu.Kaj pravite, bomo to tudi me uvedle pa ena za drugo obveščale?Sicer imam jaz na forumu kar nekaj poznanih, ki bi lahko obvestile, ampak nekako se mi zdi, da smo me skupaj v tem in bi bilo lepše da me pišemo, kaj pravite?user posted image

Drugače sem pa čisto po vremenu-nič se mi ne da.Pa perilo se mi po tej megli ne suši-a ve imate sušilca?JAz razmišljam resno o nabavi, ker to ne pelje več nikamor.A katera ve kakšnega je pametno kupit in kaj rabi od priključkov, razen elektrike?user posted image

V ponedeljek nam pride monter sestavit posteljico, ker sva jo danes razpakirala in noter ni bilo nobenih navodil, midva si pa tudi kar sama ne upava glih it šraufat...pa jogi sem dobila prejšnji teden iz sončka in je ful v redu, pa še poceni (je akcija in je dimenzija 140x70 8990 sit).user posted image

LP zaenkrat, pa pišite še kaj,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.11.2006 16:36:02   
slumpo
ojla

sva nazaj iz celovca in kar nekaj nabavila za najino pikico..... men se toys in kika zelo dopadeta cene so dokaj normalne in imata lepe stvari. prihaja pa kolekcija 2007 v kiko in ta je pa se posebej dobra.

sem se cisto v elementu zapravljanja za malčke....je pa res da sem domu prisla kot cunja.

mejte se in pobožajte bušije.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.11.2006 16:42:18   
slumpo
ekola...tuje je nova kolekcija 2007 v kiki

http://www.dr-sonne.at/produkte.htm

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.11.2006 17:09:59   
Barči78
Ojla punce, da malo pozdravim. Z Nejo sva skoraj 3 urce spančkale popoldan, tko da ji šele zdajle kuham juhico. Začeli so se mi kar eni krči v trebuhu, in utrdevanje trebuha. Upam, da ni kaj hujšega. Najbrž mi bo naslednjič na pregledu morala izmeriti maternični vrat, al kako. Drugače je pa to najbrž zato, ker bi Neja non stop z mano plesala, pa niti ni več tako lahka. Tko, da zdej kar kakšen magnesol spijem, pa se mi zdi da potem vsaj spim lahko.

Urška, držim pesti, da se vse lepo izteče in da ni kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa hranit neješčo deklico, da porabim še zadnje moči.

Pa lepo nedeljo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.11.2006 17:14:01   
Anonimen
Urška, držim pesti za vaju!

Sibil, drugače pa res ni slaba ideja o izmenjavi številk, ali pa vsaj mailov. Pa bi partner eni poslal mail o rojstvu, pa bi potem ona objavila sem gor. Moj ima že itak seznam komu vse bo moral javit po mailu in obvezno zraven poslat še fotko. Tko da jaz sem za.

Slumpo, meni je tud všeč vse v linku, ki si ga dala, pa še kr v redu izbiro imajo za fantke. Drugače se mi zdi, da je vse neki za punčke, ali pa se sam men tko zdi.

Lp, jjasna

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.11.2006 17:29:47   
*sonchek*
Hej čveke user posted image

sibil tudi jaz sem videla, da so si punce na forumu izmenjale tel. št. in sem za to, da enako storimo tudi me user posted image

slumpo sem šla takoj malo pogledat na to spletno stran - super stvari imajo user posted image Joj, komaj čakam, da začnemo s šopingom za paglavčka user posted image

Drugače pa nič osebnega - pridno pospravljam in perem, pa noge (meča) me še vedno grozno bolijo user posted image Zatečene sicer niso videti, tako da sem predvidevala, da gre za pomanjkanje magnezija in sem spila magnesol. Upam, da bo bolečina popustila...

Pozdravček

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 25.11.2006 17:30:37 >

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.11.2006 20:16:07   
sezam
sibil - sušilca še nimam, ampak sem odločena da bo pri hiši še letos. Zaenkrat imam ogledanega od Gorenja in je cena sedaj znižana na 119.000. Je pa kondenzacijski, tako da rabiš samo prikluček za elektriko. Za zbiranje mobi številk sem pa tudi jaz.

barči78 - ja težki so tile naši prvorojenci. Jaz sem sedaj kar na minimum omejila dvigovanje, ker drugače je bilo prehudo. Pa se kar obnese.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.11.2006 10:19:29   
tinaaja
Ojla,
kako ste kaj? JAz zadnje case ugotavljam, da se zmeraj manj da delat v sluzbi user posted image  December pa bo se zeeelllooo naporen user posted image  , sploh naslednja dva tedna. Naceloma delam do 26.1., prej pa sem na dopustu cez praznike, pa en teden v januarju, tko da v bistvu ne vec tok, ampak vseeno. Novega cloveka uvajam sele januarja, sicer sedi na ceskem, ampak bo ze, je fuul sposoben decko. Tko da upam, da bo nekje sreci januarja on prevzel delo, jz pa bom do 26.1. le se back up. Januarja imam 5 izpitov, 1 kolokvij pa 3 seminarske moram narest user posted image user posted image user posted image  jaoooo..
Tole sem prekopirala od februarcic, sem ze enkat prej brala in se mi zdi kul: http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Zdaj pa se grem spravit nad literaturo za faks  user posted image , ker hocem bit  nekje sept/okt user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?