|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.7.2006 7:40:07   
BINCI
ojla punce še ena srečka nosečka

V petek sem tudi jaz naredila test in sicer cb in pokazale sta se mi user posted image .Ful sem srečnauser posted image .Za naju bo to že drugiuser posted image .Doma imam 13m staro maldenko.Vesela sem da nama je tako zelo hitro ratalo priti do user posted image .
Za pregled se še nisem naročila se bom danes,drugače pa mislim da imam pdp 1.4.2007.,če sem seveda prav izračunala.Upam da nimate nič proti če sem se kar k vam malo pridružila marčevke,saj kot vidim še ni nobene aprilčice.
Drugače pa je počutje zaenkrat ok.,še nič kaj nosečniško.

lp vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.7.2006 7:43:29   
tinaaja
Dobroo jutro user posted image
ja saj vem, da dezuje, ampak marec se bliza hahahah
Komaj cakam, da bodo za nami aprilke, majcice,... ker to bo pomenilo,da smo zmeraj blizjeuser posted image user posted image
Donat je pomagal user posted image , sicer sem zdaj zjutri stalna obiskovalka wc, ampak vsaj napihnjena nisem ko user posted image
Se dva tedna do pregleda in se malo do dopusta. Grizo, jjasna - uzivajta, v cet se vama pridruzim juhuhu

Popravljen seznamcek:

user posted image  1.3. Zora
user posted image   1.3. Urla
user posted image   2.3. Slonči
user posted image   2.3. Karina
user posted image   3.3. Lana
user posted image   3.3. Bibi
user posted image   3.3. Anonimna
user posted image    3.3. Spes
user posted image   4.3. Žabika
user posted image   6.3. Vanji
user posted image   6.3. Lejci
user posted image   6.3. Grizo
user posted image   7.3. Thaiss
user posted image   8.3. Anonimna
user posted image   9.3. Meaa
user posted image  10.3. Majita
user posted image  10.3. Sibil
user posted image  11.3. Petrinja
user posted image  11.3. tejcica
user posted image   13.3. Barbž
user posted image   14.3. NMJ
user posted image  15.3. jjasna
user posted image   15.3. Kr_enamami
user posted image  18.3. brinaa
user posted image   18.3. dolgolaska
user posted image  19.3  Pikica (2cmokca)
user posted image  24.3. tinaaja
user posted image   konec marca Damo

Pozdravcek, tuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.7.2006 7:45:29   
tinaaja
BINCI - dobrodosla. Kaj pa ves, morda pa bos marcevka user posted image user posted image
Cestitke za pozitiven test in fuul lepo in mirno nosecnost ti zelim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.7.2006 10:36:01   
NMJ
Kr_enamami sploh nisi stara, ker sem tudi sama pri 35. letih in pričakujeva najinega prvega user posted image . tudi mene iz dneva v dan bolj daje slabost in prav upira se mi kuhanje. pa tudi kakšen bolj udoben modrček si bom mogla kupiti. sicer dokler so joške v modrčku je vse o.k. ampak ko ga snamem dol, pol pa boli.
vse ki greste na dopust user posted image  se imejte skrajno lepo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.7.2006 13:44:21   
tejčica
Pozdravljene user posted image !

Za mano je naporen vikend, tako da niti za RR ni bilo časa. user posted image  V soboto mojih dveh ni bilo doma in sem imela čistilno akcijo v stanovanju. Sem bila tako pridna, da se me niti zaspanost ni mogla lotiti.user posted image  V nedeljo pa je bilo potrebno nadoknadit skupni čas z družino in me je mala cel dan okupirala. Ni mi jasno kako otroke vročina nič ne moti. Naša pupa bi pri 35° non-stop šibala naokoli, mami in ati bi se pa tako rada pod klimo hladila. Seveda je zmagala mala in jaz sem bila zvečer tako izmučena, da sem samo dol padla.

Jutri pa imam KONČNO pregled. Sem že mislila da tega torka sploh ne bom dočakala. Še dobro da sem naročena takoj zjutraj.  Moram pa reči, da me je pregleda kar malo strah. Se mi zdi da je bilo pri prvi nosečnosti vse bolj na izi, sploh nisem pomislila da bi bilo lahko kaj narobe. Tudi ko sem čakala na rezultate amniocinteze sem bila neobremenjena, vsi okrog mene pa živčne razvaline.

Po (uspešnem) pregledu se nameravam naročiti na NS. Glede na to da na obali nima nihče licence, se bom naročila v Postojno. Sem pa mojemu ravno danes pravila o tem pregledu in se že zelo veseli da bo tudi on prisoten, da vidi otročka preko ultrazvoka. V prvi nosečnosti sem imela ginekologinjo, ki sploh ni dovolila da je partner prisoten na UZ-ju. user posted image  

No, pri nas tašča in tast kar močno sumita da sem noseča. Sta zadnjič mojega kar vprašala, pa jima je odgovoril da ko bo kaj za vedet bosta že zvedela. Saj on bi že kar vsem povedal za user posted image , ampak jaz nočem dokler ni vsaj prvi pregled za mano.

Karina, bodi kar lepo pridna in pazi na svojo malo pikico.user posted image

Grizo in jjasna, uživajta na dopustu. Uf, do našega dopusta so še celi trije tedni. Kje je še to!

Tinaaja, kaj ti to o dežju pišeš?!? Pri nas je bilo že pred deseto uro 30°, sicer ne čisto jasno, ampak dežja vseeno ni niti za povohat. Je pa včeraj res padlo par kapelj, ampak niti dvorišča ni zmočilo. No, vsaj za eno uro je potem temperatura padla pod 30, ampak res samo za uro. Men se že meša od te vročine. Sem vesela da bom rodila v bolj hladnem mesecu, ker prvič sem v juliju in je bil zaradi vročine zadnji mesec nosečnosti res naporen.

Dolgolaska, čvekica,  kje pa se skrivaš danes? A so ti v službi dali delo in ni časa za RR?user posted image

Bodite vse v cvetju in pazite na svoje pikice.

Pozdravček!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.7.2006 14:05:04   
tinaaja
Tejčica, ni bilo dezja pri vas.. sem slisala, da ste imeli tam doli sonce. ves kaksna nevihta je bila zvecer in zjutri v lj. cez noc se ne spomnim, sem bila koma user posted image  zjutri je bilo sicer malo hladneje, ampak zaradi dezja taaaka sopara, da sem komaj dihala. vseeno sem sla ob 8 v kratkih rokavih v sluzbo. A jutri imas ze pregled. Ja blagor.. Jaz caka se 2 tedna. mah saj je boljs ne mislit, pa bo kar na enkrat tukaj.
Ja tale nasa dolgolaska se je pa kar neki umirila user posted image user posted image

NMJ predlagam od trumpha modrc.. super. brez kosti in podloge. meni ful sede. Meni enako, ko ga imam gor, je ok, ampak ko dam dol. auuččč.. saj je pol boljs cez nekaj casa, ampak ne vem kako bom v kampu, ki je nudisticen.. ni mi za okol hodit brez modrca.. user posted image  zgoraj modrc spodaj nic user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.7.2006 14:29:55   
dolgolaska
oooooooooooouser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem že nazaj...za vikend sem bila na morju sem se mal ohladila...zdejle sem pa glih od zobarja prletela...mi je vrtal in to z lokalno!
Je rekel da to na mojga  user posted image  nič ne vpliva!!!!

JA ja  pridne ste ble...sem komaj čakala da se prijavim na RR in da prečitam kar ste napisale!
Vse ki odhajate ali pa ste že na dopustu uživajte 10000 na uro!!
Jaz grem v sre.pa do ned....
Komaj čakam že enkrat da bo konec meseca da pokličem mojo g da se naročim na pregled!!!!IJJJJEEEE

...da o joškah sploh nebi govorile...že po naravi imam malo večje in občutljive..potem veste kako mi je zdaj..imam modrc non stop gor...čez dan takega ki ima kost in je malo podložen...za ponoči pa oblečem takega športnega(kot bolero)brez kosti in nič podložen!!
HA HA ..... sem se pa čist razpričala,a ne?????
...zdej se ne pa rešiti ne boste mogle  user posted image   user posted image   user posted image

AJDE hitro se kaj javte!!!!!user posted image    user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 232
24.7.2006 14:52:41   
tinaaja
AJDE hitro se kaj javte!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: dolgolaska

Javljam se user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 24.7.2006 14:53:26 >

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.7.2006 15:34:30   
thaiss
evo, tudi jaz se javljam!!!!
Meni se tko nič ne da, da bom kr za mizo zaspala!! Taka tuga tuki v službi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
24.7.2006 15:54:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
24.7.2006 16:34:35   
dolgolaska
kaj je zdej to????
samo javle ste se??!!!nič drugega!
kako ste srečke user posted image ??
kaj ste kej počenjale med vikendom???
a že kej razmišljate o imenih za user posted image ??????????
kaj pa vozički...???
no zdejle pa veselo odgovarjat(user posted image )

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.7.2006 16:59:05   
tinaaja
Kje pa so tvoji odgovori? user posted image

Jaz sem ok, nazrta po kosilu. Danes imam ze cel dan take neke krce kot pri M - nic mocnega. Tko da danes samo se pocivam. Mi je mal cudno, ampak verjetno je itak vse OK.

Hehe imena imava midva ze dolgo izbrana.. Ampak o tem vec tam enkrat februarja. V

ozicek pa tko al tko: Traxx Jaguar 3 http://www.ariel.si/meni/prod_prog/traxx/jaguar_3.htm Ta mi je zakon. No ce ne bo kaksnega novega specialnega modela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
24.7.2006 17:15:38   
tejčica
Hali halo!

Evo še mene na raport! user posted image  Punce, moram reči da ste zelo simpatična družba in sem z veseljem v tem čvekalnem klubu marčevk.

Tudi jaz bom morala iti v nabavo novih modrčkov. Pa hudiča, do katere številke bom jaz še prilezla!?! Po prvi nosečnosti mi niso nič "skup nazaj zlezle", da pa še sedaj spet pridelam eno ali dve številki...me kar mine.

Kr_enamami, kaj ti o starosti fantaziraš. Jaz bom drugo leto 30. Smo vse tam tam, par let gor al pa dol. Vse smo srečke nosečke.user posted image

Brez klime bi se tudi meni trgalo od vročine. V službi jo imamo, vendar včasih namesto da hladi grejeuser posted image (očitno je to vpliv vročineuser posted image ), v avtu je tudi, najbolj hvaležna sem pa za tisto doma, ki me hladi tudi ponoči. Sedaj smo imeli vklopljeno tudi dve noči zapored. Res se redkokdaj zgodi da je tudi mojemu prevroče za spati.

O imenih se midva še nisva pogovarjala. Že prvič sva imela kar probleme se odločit, je bil kar dolg seznam. Še dobro da sem rodila čez rok, ker drugače bi mala nekaj časa čakala na ime.user posted image

Voziček imam pa spravljen še od naše prve pupe. Sicer je glede na to kar se sedaj prodaja in je aktualno že super ultra zastarel, ampak je še čisto dober in mi je res škoda novega kupovat.

Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 238
24.7.2006 19:05:04   
dolgolaska
ooooooooooojjjj!!
me zanima če še vse delata al ste na porodniški???jaz delam....hm
kaj pa trebuščki debeluščki??...se vam že kaj pozna?
Meni ne samo več ga ne morem tko noter potegnit kot prej!a jojjjjjj ..se mi zdi da sem se čez rit že kar malo razširla,čeprav ko stopim na vago mi kaže isto kg kot preden sem zanosila!
no tako...zdejle bom počasi zaključila,ker se bom počasi iz šihta odpravla domov....
...zmatrana sem kot user posted image (pes) in komaj čakam da pridem domov...da si namažem trebušček,in da grem spat!!!
Bodite pridne...pobožajte trebuščke, pa še kaj lepega napišite!!!user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
25.7.2006 6:46:15   
BINCI
jutro čveke

tudi jaz se ubadam z istimi stvarmi,včeraj mi je bilo malo slabo,ampak je kmalu minilo.A vse jemlete folno?
Včeraj sem klicala mojo g in se naročila na pregled in ga imam šele6.9.
ful pozno,ampak bomo že počakali,takrat naj bi bila nekje v 10t in par dni.
lepo boditeuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 240
25.7.2006 8:42:59   
Anonimen
Ojla še ena nova med vami, k pa kumi čaka da pridejo boljši časi. Slabo mi je non stop, tko da k vidm hrano se mi v mislih ponavljajo naslednje besede: fuj, fuj in fuj; no pa še prehlajena sem, da o zaspanosti ne govorim, saj ko sem budna sam premišljujem kako sem zaspanauser posted image  

(odgovor članu BINCI)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
25.7.2006 8:47:14   
Vanji
pozdravljene,

mene pa čaka 1. pregled v četrtek. upam da bo vse OK.

potem pa z naslednjim tednom na dopust za tri tedne. juhuhu

se še kaj oglasim kako je bilo na pregledu.

Tejčica, jaz se bom tudi verjetno naročila na NS v Postojno. A ti mogoče veš ali imajo 3D ultrazvok in ali snemajo tudi CD?
In tudi zame je tole druga nosečnost ter se dosti bolj sekiram kot pri prvi, če je vse v redu. Verjetno to prinesejo leta, drugače sem pa stara 32.

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 242
25.7.2006 9:05:28   
2cmokca
Holja,
da se še jaz malo javim, saj vas berem, odg. mi pa ne uspe...
Kr enamami, jaz sem tudi tam nekje po letih, ne mi govort, da smo stariuser posted image user posted image

Drugač pa... full sem zaspana, utrujena, vroče mi je za znort... pa eno 21-mesečno vražičko imamo doma, ki ravno zdaj na veliko preizkuša meje (in mamine živčkeuser posted image ).

Čakam na 4. avgust, ko imam 1. pregled in bomo obelodanili novico...

Pozdravčki!

(odgovor članu Vanji)
Neposredna povezava do sporočila: 243
25.7.2006 9:28:17   
NMJ
Ojla user posted image , kako ste kaj?
dolgolaska jaz sem trenutno doma, ker imam šolske počitnice. kako to dobro dene user posted image . komaj čakam prvi pregled, ampak je še tako daleč 21. 8.. no ja, samo da bo vse o.k.
joj tudi midva sva se takoj na začetku pogovarjala o imenih za user posted image  pa nisva prišla daleč oz. za deklico ne bo težav, ker mi je že dolga leta eno ime ful všeč, če bo pa fant pa ne vem kaj bo.
tudi midva si že ogledujeva vozičke - za enkrat še po internetu. Ampak jaz moram kupiti takega, da se dobro zloži (na marelo), da ga bom spravila v avto user posted image .
o hrani pa tudi jaz raje ne bi user posted image - hvala bogu, da mi danes ni treba  kuhati user posted image  .

lepo preživite dan - jaz bom več ali manj kar notri, ker imamo doma klimo.

(odgovor članu 2cmokca)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.7.2006 9:30:50   
NMJ
aja, dolgolaska a,  ti si že mažeš trebušček? s kakšno kremo pa?
a si katera že maže bradavičke?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 245
25.7.2006 9:40:08   
dolgolaska
NMJ..ja jaz si že kar mažem user posted image trebušček...sej škodt ne more,a ne??Kupila sem mandljevo olje.
Za bradavičke,k jih imam tako občutljive in skelijo kot user posted image ,pa po vsakem tuširanju jih malo z brisačo podrgnem(na nežno)potem pa namažem z kremo Bepanten(kupiš jo v lekarni in je prav za to)
zdejle pa morm nehat...grem neki pospravt..pop.pa na šiht!
se vam še kej javim!!user posted image

vsem skupaj velik user posted image    !!!!!!!!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.7.2006 10:02:01   
tejčica
Pozdravljene punce!

Jaz sem pa ravno s prvega pregleda in srček se že vidi!!!user posted image user posted image user posted image  Naša pikica je sicer še bolj mala (7mm), kar pa zna pomeniti da bom tudi tokrat rodila čez rok (prvič sem 8 dni po roku in še to z umetnimi popadki). G me je pregledal najprej "ročno" potem pa je naredil še vaginalni UZ in videl da srček bije.user posted image  Vprašala sem ga tudi kako je s prisotnostjo partnerja na UZ in je rekel da ni problema. Materinske knjižice še nisem dobila. Kri in vodo mi bodo vzeli šele na naslednjem pregledu, pa tudi tehtali me niso danes. Očitno ima vsak G drugačen postopek. Naročil mi je, da naj na naslednji pregled prinesem tudi prvo materinsko. Pregled pa imam spet 28.8., vmes pa še dopust, tako da bo hitro minilo. Joj, ko bi ve vedele kako sem jaz happy, happy, happy. Sem čisto v luftu!

Je bila pa pri G ravno takrat kot jaz sestra od moje tašče, tako da bo sedaj za user posted image  treba povedati takoj, da ne bo novica prej pricurljale od drugod. No, sicer bomo pa samo sume potrdili.user posted image

Ravno sedaj me pisanjem me je klicala moja sestra in sem ji že povedala. Ona me vpraša kaj delam, jaz pa ji rečem da sem ravno od G in da sem noseča. Nekaj časa je bila čista tišina, nato pa sva se obe zjokali od sreče. Je čisto paf.

Si je pa G res vzel čas in sva se pogovarjala tudi od drugih pregledih in preiskavah. Ker sem v prvi nosečnosti imela slab izvid trojnega hormonskega testa (možnost za DS 1:5) sem imela tudi amniocintezo. Pogovarjala sva se o nuhalni, rekel pa je da je sedaj tudi že štirojni hormonski test, ki je še bolj natančen. Ve katera kaj o tem? No, jaz grem na nuhalno sigurno, potem pa je vse odvisno od izvidov. Ne mislim preveč komplicirat.

Vanji, mislim da v Postojni imajo 3D UZ in da snemajo, nisem pa čisto 100%. Bom vse to vprašala ko sem bom naročila na nuhalno.

Sedaj bo pa treba iti še malo delat, čeprav ne vem kako se bom uspela zbrati.user posted image

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 247
25.7.2006 10:16:00   
tinaaja
Ojla bejbike,
jaz sem v austriji v Dm kupila eno super olje. Super, ker se ne masti kot mandljevo olje, oz se vpije hitro. Se jaz tud kar po celem telesu s tem mazem. JAz sem ze tko al tko nagnjena k strijam, tko da ni nikol prezgodaj :)
Tejcica - ja super!! user posted image user posted image  Upam, da cisto vse tukaj vidimo na prvem pregedu user posted image  :) Prou verjemem, da si fuul srecna. Zdaj pa je treba povedat ja vsem, da bodo delili veselje s tabo user posted image  Mi ga ze!
Drugace pa nic ne vem o 4HT user posted image  jaz se bom na NS odlocala med HB in AC. Me je ze zdaj groza tega. Upam, da se bom za AC, ekr to pomeni, da je rezultat NS dober.
NMJ - doma na pocitnicah. Blagooorrr :)
2cmokca, vanji  ja lepo da sta se javili :) in da sta ok. the more the marrier user posted image
Sibam se malo delat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
25.7.2006 11:34:32   
thaiss
Pozdavljene punce,

jaz sem to noč tako slabo spala, komaj čakam da ob 2h odpeketam domov user posted image !!!
Midva sva v petek povedala doma veselo novico... in seveda smo vsi happy!!! Zdej sam še nestrpno odštevem dolge dneve do naslednjega pregleda (22.8.), in upam da bo do takrat vse ok.
Tejčica user posted image  user posted image  user posted image  pregled in user posted image !!! Tudi meni bodo kri vzeli na naslednjem pregledu, verjetno takrat dobim tudi materinsko.

Glede imen pa imava midva že dolgo izbrano za user posted image , če bo user posted image  pa bo težka odločitev, ker nikakor ne prideva skupi user posted image

Voziček imava tudi že dolgo ogledanega, ampak ima kr zasoljeno cenouser posted image !!

Prezzo
€ 679,00 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 249
25.7.2006 12:06:40   
malička
ojla, da se še jaz malo javim, najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam, počutim se  kar vredu če odštejem današnji dan, mi je ful slabo nič mi ne diši, drugače pa ni kaj posebnega, jutri imam uz in upam da bo vse ok, drugače pa me vročina malo jezi, utrujena sem cele dneve ful, kot da ponoči sploh nebi spala, prsa me še kar bolijo,.... in ve kakšno je kaj vaše počutje????? lepo se imejte!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?