|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
21.7.2006 11:31:24   
dolgolaska
TINAAJA!
Ne nič me ne srbi...zato pa tudi ne delam neke panike...sm mislla,da ima to tudi katera od vas,al sem edina??????
Bom vprašala g.ko bom imela pregled...mater se mi dneve vlečejo.........
Kaj pa če me začne srbet???Kaj pa je to potem????user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.7.2006 11:52:17   
tinaaja
Ce pa zacne srbet, pa glede na to, da je tvoja G na dopustu - v Zdravstveni dom ali urgenco. Ala pa ce ima kaksnega nadomestnega - vsak zdravnik si mora po zakonu uredit nadomescanje v casu svoje odsotnosti.
Po pravici ful ne spremljam svojega toka, ker mi je vazno le, da ni kaksenga krvavega izcedka user posted image  Mislim pa, ce pomislim, da mi tudi niha, da vcasih ko se obrisem, ga je ful. user posted image  Prvic sem ga imela pa fullll.. Vcasih sem imela filing kot da imam M, sem laufala na wc pogledat, kaj je vn priteklo user posted image user posted image  

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.7.2006 11:55:31   
damo
Dolgolaska,

jaz imam podoben problem samo, da nimam tako izrazitega belega toka, me pa zato srbi in peče. Ker pa me je zagrabila panika, sem takoj poklicala ginekologa (pregled je še daleč), ki mi svetoval, da bom z jogurtom rešila problem (na  tanpom, 1 do 2 uri). Baje so takšna ventja pogosta za nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 203
21.7.2006 12:01:53   
tinaaja
aja, dolgolaska, daj malo preglej MON, pusenjakove odgvoore, vem, da ima stalna vprasanja glede izcedka.

(odgovor članu damo)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.7.2006 12:11:58   
dolgolaska
oki...HVALA!!!
pol pravte da dokler ne srbi in peče je vse cool!!!
če me začne srbet...DAMO najbrž si mislila na tampon...??Jaz glih prov preveč rada že prej nisem uporabljala tamponovuser posted image ...tok da jih tudi sedaj(če bi me začelo srbet) najbrž nebi!user posted image     user posted image
no dajte še kej pište...men se full čveka!!!user posted image   user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.7.2006 12:50:53   
barbž
Mene pa sam mal skrbi, ker sem prvi in drugi teden nosečnosti, ko še nisem vedla zanjo, jemala antibiotike primotren, pol pa še efloran al neki tacga pa eno vaginalno kremo, ker sem mela vnetje mehurja pa še izcedek iz nožnice - eno bakterijo. Mater, res upam da ne bo panike. Ampak...glejmo pozitivno. Sm klicala gineka kmal po tem pa mi je sestra rekla, da ježe bolš da zdravš to, kot ba da bi še naprej mela izcedek.Tko mi je rekla, da sicer to ni najbol, ampak glih zarad tega še niso splava delal.

Neposredna povezava do sporočila: 206
21.7.2006 13:21:18   
tinaaja
Barbž - zdaj itak nic ne mores vec. Vsa zdravila so odsvetovana, ker LAHKO ni pa nujno povzrocijo kaksne posledice. Tko da na pregledu bo G najbolj vedela.
Je pa tko: po Pusenjaku, da v prvih dveh tednih po oploditvi, ce jemljes kaksne tablete ali imas herpes (jaz sem ga imela na hrbtu),.. al je al pa ni. Ce je skodovalo naj bi prislo do splava oz M, ce ne pa naj bi bilo naceloma OK.
Jaz imam danes ze cel dan cuden okus v ustih. Ful sline, pa okus brez okusa.. Black.. Pol pa skoz neki grickam.. Samo kg bodo sle gor user posted image

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.7.2006 13:34:13   
thaiss
Ojla pupke,

jaz nimam nobenega pretiranega izcedka, tko ko ponavadi!! Pomoje dokler ni krvavo ni panike!!! Tisto z jogurtom in tamponom sem brala na forumu, ampak moraš uporabljat probiotični jogurt (LCA itd...ne jagodnegauser posted image )

Ko že tolko čvekate o hrani, me zanima če jeste suho salamo, pršut...jaz sem zanč user posted image  omenla da ni priporočljivo, zdej pa ni šans da bi si privoščla eno fetko ogrske!!! mi ne dovoli!!!!user posted image

Kaj boste lepega počele za vikend??? Tiste ki greste na dopust uživajte še za nas!!! 
Zdej pa šibam domov, petek!!!! vikend!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
21.7.2006 15:58:28   
dolgolaska
Ojlaaaaaaa!!!!!!!!!

Fuj suha salama  user posted image  ku se sm spomnm na njo......bljak(prej sem jo pa fullllll rada jedla)user posted image
Pa tud za pizzo ne smem tud slišat!
Je mami rekla da jo bo za večerjo spekla....hm...ko sem si zamislla tist okus po pizzi v ustih sem skoraj letela... (juhu bruhu) user posted image .Pa vonja po mesu(iz žara) tudi ne prenesem..takoj letim...user posted image
Ah kaj čmo,ne??!
Mi pa full diši sirček,kumarice,MAJONEZZZZZAAAAA(njami),paštetke,kakšna figa..pol se pa že konča...
THAISS! Kaj vse je škodljivo pa jemo,a ne???user posted image
Jaz čist zares pojem kar mi paše...sicer pa če boš pojedla kakšen košček suhe salamce.....a misli tvoj mož ali fant da boš umrla...-ČISTO NIČ TI NE BO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.7.2006 16:50:01   
tejčica
Thaiss, jaz si tu pa tam privoščim tudi kakšen košček suhe salame. Sicer že tako nisem ljubitelj salame in jo jem mogoče 1-2x na mesec, tako da nima bit kaj narobe. 

Dolgolaska, ti imaš pa res čisto nosečniške muhe glede hrane. In to že sedaj na začetku, kaj šele pride.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 210
21.7.2006 17:14:12   
dolgolaska
TEJČICA!!!
ampak res a ne???ku pr norcih....user posted image  zdejle bi to pol bi uno...na koncu mi pa vse smrdi user posted image !
Veš sm kr vesela, da mi samo malo stvari paše jesti...sej veš da ne bom ku balon ...že tko sem bol pri sebi ha-ha!  user posted image   user posted image

Nosečke in kaj kej počenjate?
Jaz sem danes likala pol urce pa sem mislla da mi bo križ vn vrglo...mislm groza
..pa prej me je full neki v levem jajčniku špikalo...ampak tko mogoče par sek.pa je nehalo pa še ene 2x po par sekund..
sej to ni nič...a,ne????user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.7.2006 19:21:53   
tinaaja
Dolgolaska, jaz se prav zabavam (pa ne me narobe razumet).. Ampak enaka sem bila med prvo nosecnostjo kot ti zdaj. Vsako zadevo sem analizirala, vsako spikanje, izcedek user posted image user posted image  Res no.. In kolegica, ki je bila drugic noseca mi je razlagala, da ona je pa cist mirna, da se nic ne obremenjuje, jaz pa doktorat delala iz vsega. Sedaj pa moram rect, da sem ful na izi, pozorna sicer na vse, ampak se ne obremenjujem, ce me spikne, al pa ce 3 dni nic ne cutim.
Lej, spikalo te bo se ful, predvsem kasnje, ko se bo maternica zacela pospeseno sirit - spikanje je znak za to.
Jaz sem ze od kosila v pojstli, imam prenosnega in malo delam za sluzbo, mal tukaj berem, mal browsam.. prav pase mi pociva. Moj se mi samo smeji.. mi pravi da se lenivec. user posted image  Moski bi verjetno ostal vsi doma v rizicni, ce bi bili oni noseci..user posted image user posted image
Joj, sem pa imela po popoldanskem pocitku napad sladkega. Kar jedla bi.. In pol sem pojedla take stvari, ki jih druagce niti ne maram, ampak vazno, da je bilo sladko user posted image
sibam pocai na sprehod z mojo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
21.7.2006 19:43:33   
dolgolaska
TINAAJA!!!
...ha-ha!! user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  (po tvojem pisanju sodeč moraš biti zelo komunikativna in simpatična bejbika,a ne?)user posted image
...veš kaj...tud jaz pol ku grem čitat če je katera kej napisala..pa prečitam tisto kar sem napisala,pa se tud jaz včasih smejem sama sehi...ah...kaj čmo,nebi rada da bi karkoli bilo in ko se pač nekaj dogaja,ker je to moja prva nosečnost ne vem ali je to ok ali ne....sej ne bom več tok težila no....OBLJUBIM!!!user posted image user posted image user posted image

No srečke marčevske user posted image  javite se kej!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.7.2006 9:28:53   
tinaaja
Pozdravcek,
kako smo kaj? Jaz se pospravljam, tko na izi. Mi cist pase, ker sem sama doma - mal glasbe, lubenica in akcija user posted image user posted image
Hja, danes zjutri mi je bilo mal slabo, sicer ne vem, a bi pripisala vrocini zunaj in praznemu zelodcu ali recmo hmm user posted image . No zdaj sem ok in to je vazno.
Nic, sibam jaz naprej delat, sem vas hotla sam malo pozdravit in spodbudit k pisanju user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
22.7.2006 9:56:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
22.7.2006 23:42:03   
Anonimen
Uf punce, ste bile pa pridne. Smo pa po obsegu debat že prehitele februarčice, tko da se vidi da imamo same zgovorne punce tu gor med marčevkami.

Pa dobrodošlico tudi novim souser posted image !

Me pa zanima, kdaj te prenehajo boleti joškice (ker pa to res že nesramno boli). Pa jaz imam zelo napihnjen sp. del trebuha, pa me zanima, če to kaj sprahni ali kar ostane ta napihnenost?

Nočko, jjasna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
23.7.2006 12:49:58   
malička
oj jasna glej mene tud prsi bolijo že od takrat ko bi mogla met menstruacijo pa me tud zanima kako dolgo še me bodo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.7.2006 12:50:09   
karina
Ojla marčevke!
Vidim da uživate.
Mene pa je mal strah  17.7 sem bila v bolnici zaradi krvavitve...(tri dni so me obdržali tam).Dobila sem dabroston.Kar me muči sedaj je to da se mi skozi pojavlja rjav pa tudi krvav izcedek.....sicer tak po malo  ampak ga imam skozi čez celi dan user posted image .Sem klicala mojo G pravi naj strogo počivam nič kaj hodit...če ne bo bolje naj grem v bolnico nazaj.Jutri jo moram spet poklicat.Jaz sem pa skoz doma in trepetam da se mi res ne bi kaj fejst "ulilo".
Doma mam dve leti staro hčerkico tako da mi je še težje it v bolnicouser posted image .Res  ne vem kaj naj.V bolnici so mi delali UZ in je vse videt ok...ne vedo čemu krvavitev in zdaj ta izcedek.
Joj zdaj tudi jaz čakam na svoj pregled 31.7 da vidim a je še res vse ok...in mojuser posted image  lepo napreduje.Januarja letos sem imela ss v 8 t in res ne bi prenesla še eno tako izkušnjo.
Lep dan vsem in lepo brezkrbno nosečnost.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.7.2006 14:22:05   
Grizo
Hoj, Karina.
Verjamem, da te zelo skrbi, ampak sem brala, da je lahko marsikaj (ne tako usodnega), sploh pa če UZ ni pokazal nobenega očitnega problema. Zato ne obupaj.
Držim user posted image user posted image user posted image , da se bo vse izteklo tako kot se mora!

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.7.2006 17:01:46   
NMJ
kako vas fajn bratuser posted image . Jaz se v tej vročini kar notri zadržujem. sedaj sem ravno po popoldanskem 3 urnem spanju user posted image .kako se to dobro prileže. slabost me napada zjutraj in čez dopoldan in mi nič ne paše jest - razen kakšen prepečenec. zdajle sem si pa privoščila skledo paradižnikove solate. punce meni tako kislo paše.pa vam?

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.7.2006 18:53:29   
tinaaja
Ojla dekleta,
evo vikend se bliza koncu, ampak moj dopust se pa priblizuje user posted image user posted image user posted image

No jaz sem bila zelo uspesna ta vikend v dveh zadevah: spanju in hranjenju. Vcer sem sla 2x caz dan spat za 1,5h, danes po kosilu, ponoci pa tud spala kot ubita. user posted image  O hrani pa raje ne bi. Vcasih se mi zdi, da mi sladko pase, v naslednji minuti jem klislo za cez pa se malo slanega. user posted image user posted image  Se bo treba mal v roke vzet in manj jest.
V trebuhu imam tak obcutek kot krci pri M. Prav cudno. Pa ne vem a zaradi nosecnosti ali prenazrtosti.. hmm
Mene drugace joske cez dan ne bolijo, zvecer ko dam pa modrc dol je pa mal kriza.. Tko kot da bi jih sprostila iz pretesnega prostora. Imam zdaj Triumphov modrc brez kosti, podloge gor, ki je super za obcutljive joske.
Slobaosti - jah dvakrat me je danes tok zvilo, ampak samo za 2 min, da nisem vedla al naj kar laufan na wc al naj se ulezem.. Sem se ulegla.. user posted image  Ampak imam en cudn filing v ustih in zelodcu.. Cez par tednov bo ze boljs user posted image
Karina - se spomnim tega strahu in pregledovanja wc papirja vsakic ko gres na wc. Ti lepo pridno pocivaj in to je najvec kar lahko naredis. Vse zdaj podredi temu. Takrat so men rekli,da je 50/50 moznosti, kako bo slo naprej. Od mojga sestra je tud tko karvavela, bila v bolnici in ima 2 zdrava fanta. Zdaj imas priloznost, da se nagledas TV, prebers knjige, trac revije heheh
Kr_enamami - a ti pa kr tretjega pricakujes? Svaka cast. Midva bi tud tri. Ce bo financno ok in ce bo "bog dal". Najprej enga user posted image user posted image  al pa dva hehehe

Morm rect, da kokr mi drugac pase sportat, sem ta vikend cist odpovedala. Ti krci v trebuhu, pa me je kr strah, da bi bilo kaj narobe. No ja, sem spila kar nekaj donata in zdaj cakam rezultate. ce bo ok, pa zvecer mal na orbitrek.
pridne bodite..

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.7.2006 20:25:05   
Grizo
Hoj, punce.
Jaz sem vam hotela samo reči čau, ker jutri zjutraj odhajam na dopust za dobre tri tedne.
Lepo se imejte in pazite na svoje user posted image .
Pa se klikamo, ko se vrnem, takrat bomo že tolko bolj user posted image . user posted image
Čau!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   [Brisano sporočilo]
23.7.2006 22:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
23.7.2006 22:35:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
23.7.2006 22:42:31   
Anonimen
Grizo, fajn se imej na dopustu, tudi jaz odhajam jutri za malo več kot 14 dni, pa upam da se bom kje dokopala do neta in vas pozdravila.

Kr_enamami, veš jaz sem si tud izračunala PDP 15.3.07, dejanskega pa mi bo G povedala na pregledu (šele 11.8.), ampak ker grem na dopust mislim, da bom zdržala malo lažje.
Jaz pa tud na trebuhu ne morem spat zarad mojih joškic... bolijo kot sam hudič... ampak vse bom potrpela, samo da marca dobim to najino malo piko v naročje.

Lp, jjasna

< Sporočilo je popravil jjasna -- 23.7.2006 22:43:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?