|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jagodna marmelada
20.6.2006 9:55:01   
MusiMarusi
Lepo bi prosila za kak dober recept za jagodno marmledao...delam jo prvič, tko da user posted image
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jagodna marmelada
20.6.2006 10:15:29   
klavdijas
Jaz bi naredila takole :

Jagode operš, očistiš. Lahko pustiš cele, lahko jih narežeš. Posuješ jih z želirnim sladkorjem ( prodaja se po v pakungi 1kg, ovitek je rumen in porisan s sadjem ). Pustiš stati ene 3 h, skuhaš kot piše na vrečki, vroče naložiš v kozarčke, jih zapreš, postaviš  narobe obrnjene na servijet in pustiš, da se ohladi. 
Sadje lahko ko se kuha smiksaš z paličnim mešalnikom.

Lp,
            Klavdija

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jagodna marmelada
20.6.2006 12:04:03   
fricka
Moja mami jo naredi takole: na 1 kg jagod da 70 dag sladkorja. Kuha 20 min- naj vre, pretlači, doda sok limone in še enkrat pokuha na hitro. Vroče zlije v kozarce in zapre. Kuhaš samo iz 1 kg sadja na enkrat, da se lepo zgosti! Večja količina sadja podaljša čas kuhanja. Preden zapre kozarce na vrhu polije malo žganja, da prepreči plesnenje.

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......