|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacija
19.11.2008 23:31:17   
*talcy*
 giotti ti pa morš bit konfliktna oseba ... kdo je sploh mislil kaj slabega ???? sem povedala svojo izkušnjo in to je to pa hotla sam pomagat ..... na vprašanje ki je postavljeno ni delovalo da punca ne more vsak dan user posted image  .... zgleda da ni vsaka dobrodošla tukaj ... sicer sem bila kar precej tud na teh temah ZATO NE NAPADAJ BREZ VEZE .... se ne bom več vtikavala !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.11.2008 8:22:40   
kalypso
Dejte no razumet, da je tukaj gor dosti punc, ki se za dojenčka trudijo že dolgo, ki imajo takšne in drugačne težave, ki so poskusile že skoraj vse in ki so marsikaj dale skozi. In meni enostavno ne potegne, kako se vam da kar naprej trajbat eno in isto, madona, kot da ne vemo, da več kot seksaš več je šans. Problem računanja dneva O je samo v tem, da imamo pač nekatere grozno smolo s tem, da se pač ne vidimo vsak dan s partnerji (zaradi narave dela - nekateri cele dneve delamo,...) in potem je treba mal preračunat, da vsaj tiste dni, ko je največ šans, delamo na tem. A je res tako težko razumet?!
Poleg tega me nervira, da nekdo postavi čist konkretno vprašanje, pa vsak drugi odgovor, ki ga dobi je: ma, seksaj vsak dan ali vsak drugi dan, pa se bo prijelo.... Yeah right, kot da tega ne ve. Če bi blo tako enostavno, potem mi lahko verjemete, da jih več kot pol tle gor ne bi niti povohat prišlo. Tu smo zato, da si pomagamo: več glav več ve, da ni treba za vsako stvar G letat in se nervirat. In verjemte mi, najtežje je brat, ko ti nekdo svetuje kot že zgoraj omenjeno.
Nobena vas ne podi stran, in NOBENA ni konfliktna oseba. Vsaki pa naraste pritisk, ko ji že najmanj 100-tič rečejo, da naj se bolj trudi za to. Če ne veste konkretnejšega odgovora, se raje zadržite in ne komentirajte. Prosim...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.11.2008 8:26:46   
kalypso
giotti, da ti odgovorim:

Tudi meni temperatura ne naraste in ne pade takoj. Npr. prejšnji ciklus mi ne pred O celo nihala, na dan O sploh ni padla tako zelo (ker je padala že prej) in tudi dvignila se ni najbolj naslednji dan (mislim, da je naraščala 2 ali 3 dni) potem je ostala na 36,9 do 2 dni pred M (mi je spet padala samo vsak dan po 0,1 stopinje) in šele 3 dan M padla najnižje). Ta ciklus pa ugotavljam, da imam normalno BT celo dosti nižjo od prejšnjega ciklusa. Počasi bi morala biti O, ti povem kako in kaj bo tokrat s temperaturami.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.11.2008 8:30:32   
kalypso
aja, pa še ena je vmes nekje napisala, da seme preživi do 5 dni, če je zdravo...

No to, da mora biti zdravo je tako ali tako samo po sebi umevno, ampak seme preživi do 5 dni samo v tako imenovani plodni sluzi (na fertility friendu jo imenujejo eggwhite) -  se pravi tisti sluzi o kateri G tako radi razpravljajo in, ki bi morala biti vedno pred in med O (obilna, vlečljiva). V nobeni drugi sluzi seme ne preživi (vsaj ne tako dolgo).

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.11.2008 12:12:55   
kitka1
Kalypso, imaš prav... 5 dni je res maksimum, ki ga večina ni deležna :) Povprečje je tam okoli 2 do 3 dni. Tudi v sluzi. Je pa še ena težava s to sluzjo... Lahko jo je celo preveč oziroma je preveč kompaktna in plavalcem celo onemogoča dobro plavanje. Kdo bi si mislil :)

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.11.2008 13:35:03   
kalypso
Ma ja, narediti otroka je postal pravi projekt. Dovolj pove že tolikokrat slišano dejstvo, da je popolnoma normalno, če ne zanosiš 1 leto. se pravi, da vsaka O tudi ni dovolj dobra za zanositev. Veliko je faktorjev, ki vplivajo, tako zunanjih kot notranjih.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?