kalypso
|
Dejte no razumet, da je tukaj gor dosti punc, ki se za dojenčka trudijo že dolgo, ki imajo takšne in drugačne težave, ki so poskusile že skoraj vse in ki so marsikaj dale skozi. In meni enostavno ne potegne, kako se vam da kar naprej trajbat eno in isto, madona, kot da ne vemo, da več kot seksaš več je šans. Problem računanja dneva O je samo v tem, da imamo pač nekatere grozno smolo s tem, da se pač ne vidimo vsak dan s partnerji (zaradi narave dela - nekateri cele dneve delamo,...) in potem je treba mal preračunat, da vsaj tiste dni, ko je največ šans, delamo na tem. A je res tako težko razumet?! Poleg tega me nervira, da nekdo postavi čist konkretno vprašanje, pa vsak drugi odgovor, ki ga dobi je: ma, seksaj vsak dan ali vsak drugi dan, pa se bo prijelo.... Yeah right, kot da tega ne ve. Če bi blo tako enostavno, potem mi lahko verjemete, da jih več kot pol tle gor ne bi niti povohat prišlo. Tu smo zato, da si pomagamo: več glav več ve, da ni treba za vsako stvar G letat in se nervirat. In verjemte mi, najtežje je brat, ko ti nekdo svetuje kot že zgoraj omenjeno. Nobena vas ne podi stran, in NOBENA ni konfliktna oseba. Vsaki pa naraste pritisk, ko ji že najmanj 100-tič rečejo, da naj se bolj trudi za to. Če ne veste konkretnejšega odgovora, se raje zadržite in ne komentirajte. Prosim...
|