giotti
|
O, Kitka, res čudovito si to predstavila in iz srca HVALA. Ja, na FF sem se že prijavila, samo še nisem tako zelo aktivna tam... Kaj pa vem, kar malo še čakam, preden se totalno poglobim v te zadeve, tečem konec koncev "šele" peti krog po histerološki operaciji. In mi zaenkrat ful pašejo kakšni hitri odgovori v stilu, to je okej, to se tudi meni dogaja, pa sem kljub temu zanosila itd. Nekako upam, da mi uspe tam nekje do februarja, vmes pa seveda vse to spremljam, da vem za zdaj, kdaj imam O in pa da bom potem, če bo treba, šla "oborožena" h ginekologinji. Ker ve, kdaj je bila operacija, tudi ne morem zblefirat, da je eno leto že mimo, preden bo zares mimo. No, pa itak vem, da ne bo in nam ne bo treba z grafi do nje. No, mi je pa fino že to, da še katera pove, da ima tudi podoben vzorec. Kitka, mogoče veš tudi to, če razlika v temperaturi prej in po O tudi odraža, koliko hormona p. je v krvi? V smislu, večja ko je razlika, več je hormona in lažje se zarodek vgnezdi? Ker pri meni je razlika samo 0.3 na primer, povsod pa piše, da naj bi bila vsaj 0.5 Pa še to razmišljam zdajle, da moj splav je bil zelo zgodnji, pred njim pa se je dogajala večdnevna rahla krvavitev in ko sem bila na urgenci med samim splavom je bila sluznica zelo tanka No, počakajmo še kak mesec, dva ali tri, potem pa bom vidla, kaj mi je storiti, če mi je res kaj... Samo tko, malo na glas razmišljam, zato toliko pišem, ampak v resnici me kaj dosti sploh ne skrbi, se mi intuitivno zdi, da je vse okej in je samo vprašanje časa, kdaj me bo obiskal sonček. Tane, posrečena si. Nimam v bistvu vprašanj za tvojo ginekologinjo in ful hvala za to možnost. Kitka, srečno PS Talcy, ne vem, zakaj ne bi ratalo, če si računala. V bistvu imaš na tak način veliko več šans, sploh jaz, ki imam lahko spolni odnos samo enkrat do trikrat na mesec. Ali pa vsa dekleta, katerih mož službeno potuje, tudi ne morejo na primer na dva dni, tako da tukaj se pogovarjamo tiste, ki nam iz takšnih ali drugačnih razlogov ne uspe na dva dni Če je to tako težko razumeti, potem pa ne vem, kako se lahko razume še kakšne veliko bolj nerazumljive reči
|