Anonimen -> RE: vera (12.6.2006 18:46:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peter167 Kako ni vera? Pa kako je skregano s pametjo? A to, da je nekdo umrl in nato oživel pa ni? Pa da je hodil po površini vode.... Sem mislil napisat, da jehove priče spadajo v isti koš kot kristjani. Pa sem se premislil. Ne poznam jih prav veliko, vendar pa so vsaj po mojih občutkih veliko bolj strpni do drugih ljudi, kot kristjani. Pa prosim ne jih žalit. Imajo vso pravico, da izražajo svoje mnenje in da verujejo v karkoli hočejo. Da ne bo pomote. Uradno sem pripadnik rimokatoliške cerkve (imam zakramente). Po prepričanju pa sem ateist. Peter, jehovove priče ne spadajo v isti koš kot kristjani. Za njih Jezus ni bil pribit na križ, ampak na kol. Ne priznavajo Marije,... pa še se tega najde. In jehovci so napovedali že toliko koncev sveta, da kar verjetni ne morem. preberi si knjigo ZAPOR BREZ ZIDOV. Tam maš vse opisano in razloženo. GROZA! Anonimna, Mormoni so eni ljudje, ki jih na ulici ne moreš zgrešit. vedno so ful lepo oblečeni (fantje črne hlače, gvant kravata..., punce krila čez kolena, ful urejena...), pa na prsih imajo ponavadi pripeto zlato priponko z napisom Cerkev Jezusa Kristusa Svetih iz poslednjih dni. kaj več pa si o njih lahko prebereš na http://www.mormoni.20fr.com/
|
|
|
|