Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 20:23:20
|
|
|
|
Lusa
|
Rija ,da bi ti vedla kako sem šele jaz srečna zanj ,kajti predobro vem ,kako je to ,ko je otrok poln vode .Mi smo že skoraj Ajšo na tak način izgubili.Ob pravem času sem bila na pravem mestu ,ker drugače ,če jaz ne bi opazila zatečenosti ,bi bilo zanjo prepozno . Srečna sem ,da manj zateka.Ti naši srčki se borijo kot se morajo. lp
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 20:38:27
|
|
|
|
Moyca_
|
oj, mi pošlješ podatke na zs Rija, ker mi ne gre pošiljat zs, samo berem jih lahko
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:01:00
|
|
|
|
Urša
|
Moj brat je stevard pri Adrii. Mi je rekel, da je cca. 1% možnosti, da bi se ta firma zganila in se šla dobrodelnost. Držim pesti za Marcela! Groza, kaj vse morjo starši prestajat, kr mrazi me... ne pa jaz, ko skoz nekaj jamram kolk mam dela pa kolk sta moja zahtevna...namesto da bi cenila,da sta ZDRAVA!
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:12:08
|
|
|
|
zlatolasska
|
Tudi mene veseli, da je Marcelu bolje... Ria, ko bodo slikice v albumu pa le hitro sporoci, da bomo videli kateremu cukercku bomo pomagali predvsem z dobrimi mislimi in molitvijo...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:19:49
|
|
|
|
san
|
Kerensa poiskusi še pri tej letalski družbi: http://www.linxair.si/# morda bodo oni lahko kaj pomagali
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:23:35
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Objavljeno še na forumu revije mama: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?p=145691#145691 Skopirano je še na njihov čvek forum. Držimo pesti (in tačke), da bo Marcel ok! Komaj čakam fotke :) LP, Ribica P.s.: sem prav boljše volje, ko vidim, da je že več odziva! Bravo RRjevke!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:41:18
|
|
|
|
rija
|
ALBUM JE GOR!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:55:49
|
|
|
|
spacey
|
Joj, tako mi je hudo, da se take zadeve dogajajo. Rija, pošlji še meni ZS, saj končno dobim nekaj denarja in bom nekaj malega že lahko prispevala. Držimo pesti in tačke za malega borca.
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 21:59:17
|
|
|
|
Lusa
|
Takšen mali luškan črnolasi pikec -zdrži do operacije ,pol bo pa itak šlo vse na bolje.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 22:18:30
|
|
|
|
mala maja
|
me lahko štejete zraven. Bom pomagala kolikor lahko. Malemu MARCELU pa za srečo. Drži se mali borec
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 22:20:18
|
|
|
|
Rožica I
|
Pozdravljena! Tudi jaz držim pesti za malega junaka!!! Ne moremo si misliti, kakšna želja po življenju je v takšnih drobcenih bitjih in verjamem, da je tudi Marcel tak borec !!! Pridružujem se podpori, tako moralni kot (sicer skromni), finančni. Na seznam me pa daj pod anonimno. LP, Rožica
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 22:32:36
|
|
|
|
rija
|
Drage moje, ni pomembno koliko kdor da....tega itak ne bomo nikjer objavljali, tudi mene ne zanima, za to bo vedela edino mamica...... važno je, da ste pripravljene pomagati.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 22:34:04
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero... Že dolgo nisem ničesar delala s tako velikim veseljem, kot dopolnjujem tale seznam.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2006 23:33:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 0:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
O ti cortek mejčkn, kolk si luškan. Ma veste kaj - ne bom jest več pisala teh mailov in podobno - računajte name in na 40 eurov za atijevo karto. Samo sporočite mi datum, kdaj naj bi se štartalo v London, da grem to rezervirat na Brnik (ga mam 20 minut vožnje od doma, pa tut ne bo panike). Podatke od družine pa imam, pa jim bom že poslala karto po pošti. Al' pa če jo mamici v KC odnesem, bo tut OK.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 6:44:33
|
|
|
|
E_jen
|
Tudi jaz bom pomagala. Nakazala bom nekaj denarja. Upam, da bo Marcelu uspelo! Mojemu sinu žal ni
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 7:19:54
|
|
|
|
lonja
|
Hoj, tudi jaz in moja Ajda stiskava pestke in moliva za malega Marcela . Rija, prosim pošlji podatke, da lahko vsaj malo pomagamo. Drži se mali borec!!! lonja in Ajda
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 7:38:16
|
|
|
|
ksenija.
|
Rija tudi meni pošlji podatke, se bo že kaj našlo. Hvala bogu, da sta moja Zala in Blaž zdrava! Verjamem, da bo Marcel ozdravel in da nam bo čez leta hvaležen!
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 7:53:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: E_jen Tudi jaz bom pomagala. Nakazala bom nekaj denarja. Upam, da bo Marcelu uspelo! Mojemu sinu žal ni E_jen, iskreno mi je žal za tvojega . In v srcu jočem s tabo.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 7:55:23
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero... Že dolgo nisem ničesar delala s tako velikim veseljem, kot dopolnjujem tale seznam.....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 8:57:49
|
|
|
|
Nyah*
|
Rija, super si , hvala da si pri januarkah namignila, sicer ne bi vedela, da lahko pomagam mali strucki, po svojih moceh seveda. Kar dusilo me je od . ko sem brala. Prosim, poslji mi ZS. Mala Naja, ati in jaz stiskamo pestke za malega pikca! Drzi se Marcel!!!!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 9:42:40
|
|
|
|
neja
|
Rija, čeprav nevem kako veliko ne morem dat, pa vseeno nekaj malega lahko pomagam. Prosim pošlji mi podatke, jaz pa držim pesti za malega Marcela za katerega verjamem, da mu bo uspelo. LP
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 10:30:46
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda tajčica April Romana 25 mojčika neja Nyah jana73 in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero... Tak, seznam bom dopolnila zopet zvečer, zdaj pa peljem moja ljubčka na sonček..... Lep dan vam želim....še posebej Marcelu....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 14.6.2006 12:39:54
|
|
|
|
*pepelka*
|
Kako je, ko gledaš takega lepeba otročička, ki se bori za svoje življenje. Marcel, zdrži.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?