Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 22:04:24
|
|
|
|
rija
|
Seveda bi pomagala. Samo problem je, da se ne ve ali bo Marcel zdržal do 4.julija. Danes so ga intubirali in je na intenzivni, ker ga zaliva voda.... Tako da kart ne moremo kupiti do zadnjega potrjenega termina. Za 80 eur smo našli karte iz LJ. Hvala vseeno.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 22:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajme........
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 22:30:17
|
|
|
|
Lianna
|
Kaj če bi tole objavili še na monu. Tam je tudi veliko ljudi in verjetno bi se našel še kdo ki bi pomagal.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 22:31:17
|
|
|
|
rija
|
Bom. Kaj misliš, na katere forume dam?
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 23:07:36
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 23:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej... MORA ZDRŽATI!!! Kaj se ne da operacije prestaviti, glede na to, da otrokovo življenje visi na nitki? Na intenzivni pa verjetno ne dovolijo obiskov, kajne? Pa tako rada bi ga šla jutri pogledat, ko grem ravno v Center... Rija, a misliš, da se lahko prešvercam tja? Punce - če ne drugega, vsaj držite pesti, da Marcelček preživi...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 23:14:44
|
|
|
|
rija
|
Mislim, da bo težko, edino če boš dala mamico ven poklicat...je šel danes moj brat na intenzivno, njega so pustili, ker pač dela na KC urgenci.....mi je rekel, da je bolje, da ga ne vidim...ker ve, kako sem občutljiva.... Za operacijo pa mora še malce ojačat.... so boljši pogoji za operirat.... Da bo zdržal pa NI DVOMA! Sem mu poslala danes mojo srečno štiriperesno deteljico.....
< Sporočilo je popravil rija -- 12.6.2006 23:17:17 >
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 23:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija, a lahko skopiram tole še na mamo? (forum revije mama) LP, Ribica
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 12.6.2006 23:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Najtežje operacije ponavadi uspejo ravno v najbolj nemogočih pogojih.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 0:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahko prosim nekdo prilepi link od strani na kateri je na MON-u objavljeno tole (upam, da je ze)...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 8:57:25
|
|
|
|
Lianna
|
Pomoje najbolje da se da na starševski čvek.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 9:01:26
|
|
|
|
rija
|
lahko!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 9:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozna,ampak sem spet tu.In z vsem srcem,trepetam,da bi mali dečko premagal krizo. mora!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 9:43:52
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero....
< Sporočilo je popravil rija -- 13.6.2006 9:45:23 >
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 10:26:22
|
|
|
|
Lusa
|
Marcel MORAŠ zdržat!!!!Samo našo Ajšo poglej!Vso osebje na klinikah so jo že potihoma odpisali ,a zdaj.... Marcel ZMOGEL boš!!!! Pomagala bom ,kolikor lahko. lp
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 10:36:34
|
|
|
|
*pepelka*
|
Marcel zdrži, vsi smo s tabo in ti bomo pomagali kolikor bo to le mogoče.Mali otroci so veliki borci za življenje, če le vidijo, da jih drugi ljubijo.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 10:53:37
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 10:59:56
|
|
|
|
emaa
|
Kaj denarja se bo našlo pri plači, če rabite kakšen prevod, da se koga kontaktira (v Londonu), pa povejte bom prevedla, poslala, se zmenila, tudi pokličem lahko, ker cene telefona tudi niso tako grozne, če to pomeni, da se kaj prej da zmeniti.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 11:44:48
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero.... [/quote]
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 12:25:31
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 12:45:12
|
|
|
|
KATI321
|
Tudi mene dodajte na seznam, sicer ne vem kako bi lahko pomagala - povejte - drugače pa vas moralno podpiram.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 18:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija, je kaj novega z Marcelčkovim zdravstvenim stanjem? Od Adrie Airways do danes še nisem dobila povratnega e-maila, zato se bom jutri "obesila" na telefon in poskusila pri Wizz-airu, Ryan-airu in Easy-jetu. Če pa nihče ne bo pripravljen pomagati, potem pa avionsko karto za očeta plačam jaz. Hudiča, tistih 40 eurov bom pa že stisnila, no! Bom imela vsaj en razlog, zakaj hodim v to presneto službo bedasto, namesto da bi bila doma na porodniški. Na KC pa mi danes ni uspelo priti, ampak glede na vse opravke, ki jih imam, grem jutri zagotovo, ker moram tako ali tako spet v Center. Glede na to, da znam iti z glavo skozi zid, niti malo ne dvomim, da mi bo uspelo tudi tole. Če ne, pa nisem Kerensa...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 19:51:58
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero.... Danes sem bila cel dan odsotna, zdaj bom dala v mižule, potem pa kontaktiram mamico in vas obvestim o aktualnih zadevah. Mon pa bom spremljala....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 13.6.2006 20:13:15
|
|
|
|
rija
|
Tako, sem malo prej poklicala mamico in mi srce kar pleše, ker je Marcelu bolje!!! Zateklost je malce splahnela in pikec je pridobil na 2880 g in ostaja na intenzivni......verjetno mu je malček pomagala moja srečna deteljica..... Mamica mi je obljubila, da mi čez nekaj trenutkov pošlje slikice, ki jih bom dala potem v album. Tako sem srečna....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?