Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 29.6.2006 19:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo sem vesela, da sem lahko spoznala Marcelčkova starša! Oba sta zelo simpatična in se glede na dano situacijo krasno držita. Vsa čast, kako pogumna sta! Sicer pa edino pravilno, da sta tako optimistična. Kot kaže, je zdaj resnično vse urejeno, Marcelček se tudi dobro drži, tako da je in bo vse ok.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 29.6.2006 20:00:47
|
|
|
|
rija
|
Joj, kako mi je žal, da sem tako daleč od LJ da ne morem Marcelčka videt... Mi je pa mami danes obljubila, da ga pripelje po okrevanju malce k meni na počitnice
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 29.6.2006 20:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam na zalogi še eno simpatično novičko... Ker Marcelčkova starša po njegovem rojstvu zaradi njegovega zdravstvenega stanja nista mogla narediti enega majcenega praznovanja, sta predlagala, da bosta po tem, ko bo okreval po operaciji v Londonu, naredila en majčken, simpatičen piknik na njunem koncu - za vse, ki so Marcelčku zdaj pomagali in za vse tiste, ki ga želijo spoznati.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 29.6.2006 23:15:13
|
|
|
|
ira
|
Sicer sem malce pozna, ampak tudi jaz bi želela pomagati. Najverjetneje jim bo kak tolar prišel prav tudi, ko se bodo vrnili. A ne? Prosim za št. TR. Ira
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 30.6.2006 1:11:37
|
|
|
|
Katrin
|
Kerensa, to je pa res luštna novica. Super! Držimo torej pesti, da se bo vse dobro izteklo
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 30.6.2006 7:12:09
|
|
|
|
KBM
|
Dobra novica - super super - držimo še naprj pesti -
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 30.6.2006 7:28:19
|
|
|
|
modrooka
|
bravo za Marcelovo dobro stanje! Marcel, vsak dan smo v mislih s teboj! Enega za tvoje varstvo, ti pošilja modrooka !
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 30.6.2006 9:47:51
|
|
|
|
sarazan
|
Tudi pri nas še vedno stiskamo pesti za malega Marcela. Vesela sem, da smo zbrale toliko denarja in občudujem širokosrčnost rije, kerense, tašonke in mnogih drugih, ki ste vse tole zorganizirale. Za naslednji teden pa pošiljam malemu fantku same lepe misli, da bo po operaciji hitro okreval in se kmalu smejal do ušes.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 30.6.2006 14:07:24
|
|
|
|
Blink1
|
Drži se mali Marcev
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 30.6.2006 23:08:23
|
|
|
|
rija
|
Evo seznam članic in članov foruma, ki so velikodušno ponudile svojo pomoč: KERENSA Kornelija Lumpi Jančika Fipi RibicaRR forumovka, ki ne želi biti javno objavljena.... *daša* Splišni Lusa Hafi družinica, ki želi ostati anonimna še ena anonimna emamair Kristina Soncnica BibaJ wahoo Boris Zlatolasska lmarcel anonimna nana27 KATI321 ameli Minka Pobalinka tajana Moyca spacey casandra mala maja Rožica I cmokec družinica anonimnih Maxica Urša BAGI E_jen Ksenija. lonja&Ajda tajčica April Romana 25 mojčika neja Nyah jana73 lukrecija Bojana26 brnka-N sanjab tinkamiska Tašonka ales25 soncka (forum Mama) Lexa (forum Mama) mammy26 pa še naše sosede s foruma Neplodnost: kitty (hvala ti, da nam pomagaš posredovati podatke ) Ronja Ribica Neži Iza in še nekaj takih, katerih imen pa žal nimam....pa vseeno, tiste boste vedele in tudi za vas še ena anonimna ninočka ajdaN Simi27 modrooka vanilija sloncica luca jaki - forum neplodnost faca URSKA Petrolinka TiNiGa Ursy12 krokodil ti že veš zakaj.... mina mojca9000 LARA SILVA sa Tins M_A_J_A triglavčica Glidigolidbi Lukrecija puncica in še kar nekaj dobrih bitij, katerih imen nimam, ker kontaktirajo "šefico" sosednjega foruma: tudi za vas prijateljice z MONa Cvetka *ena Barbara* Kalina Mateja Mojca Sonja Andreja Nataša Anita Darja Klavdija Vesna Spela Helena Mojca Kristina Metka Vesna Mojca Nataša Mirjam Stela 5ka Lucija ascha Tina anonimna Tasa Titi Tanja Simona Alenka Tina Tatjana Bojana Mateja Jelena siniti sasa A-N-J-A SOncIcać ira N&N TejaN Snoopika in upam, da bom na ta seznam lahko dala še katero. Če sem katero po nerodnosti izpustila, naj mi oprosti..... Pa še aktualno stanje: nabrale smo 380 tisočakov in še se steka NA TEM MESTU PA IZREKAM POSEBNO ZAHVALO DRUŠTVU ŽIVA - INFORMIRANJE TER ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI, KOLODVORSKA 8, LJUBLJANA ter predsednici g. Evi, http://www.neplodnost.info/ziva/portal/staticpages/index.php?page=20060115024140497 ki so se pridružili zbiranju sredstev in so prispevali v tem trenutku 80.000 sit tako, da smo s skupnimi močmi uspeli do sedaj zbrati celih 460 tisočakov... Bravo mi. Marcelček pa se drži, pomagajo mu naše dobre misli in molitve....
< Sporočilo je popravil rija -- 30.6.2006 23:09:27 >
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 1.7.2006 0:04:20
|
|
|
|
Snoopika
|
Bravo.... .. jaz sicer odhajam čez tri ure na dopust... bom pa probala kje prečekirat kako je mali Marcel... med tem časom pa pridno držim pesti ..... marcelček srečno in vem, da zmoreš.....
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 1.7.2006 8:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da sem spoznala oba Marcelčkova starša, lahko v tem trenutku rečem samo to, da se jaz na njunem mestu ne bi držala tako dobro, kakor se onadva. Samo čestitam jima lahko. Na kosilu smo malce poklepetali (klepetati smo morali pravzaprav eno uro dalj, kakor smo predvidevali, ker nas je ravno v gostilni ujelo neurje) in mislim, da sta to dva človeka, za katera sem vesela, da sem ju spoznala in bi ju z veseljem obdržala v svoji družbi. Še dva dneva, pa Marcelček štarta v London.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 1.7.2006 9:20:17
|
|
|
|
zlatolasska
|
O super, super.. Bravo punce! In bravo Marcel, da se tako močno boriš! Pa naj še kdo reče, da se čudeži ne dogajajo, in da ne obstajajo več dobri ljudje... Marcelček, drži se
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 3.7.2006 20:21:41
|
|
|
|
2mak
|
Žal sem za malega Marcelčka in njegov srček izvedela šele danes, a si vseeno želim, da bi tudi jaz lahko kako pomagala. Zato prosim, če mi sporočite TR. Z vso močjo držim pesti za Marcelovo zdravje in se že veselim vesele novičke, da je operacija uspela! Verjamem, da bo vse dobro!!! En velik in topel objem mali družinici! 2mak Pa še to: London je takoooo čudovito mesto s takoooo pozitivnim vzdušjem, da bo tudi to gotovo pomagalo, kajne?!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 5.7.2006 14:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo, mene je privedlo do marcelove zgodbe "šele" danes ... prosim, da mi sporočite št. TR!!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 5.7.2006 15:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa, če si anonimna?
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 6.7.2006 9:36:07
|
|
|
|
bini
|
uf, tud jest tole mal pozno berem... dejte še meni TR poslat, da mal pomagamo še mi. držimo pa pesti seveda
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 6.7.2006 14:16:45
|
|
|
|
pika20
|
Tudi jaz sem šele danes našla to sporočilo in bi z veseljem pomagala, če mi posredujete TR. Saša
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 6.7.2006 14:34:08
|
|
|
|
Tadeja
|
Tudi jaz sem ena izmed poznih in sem prebrala vašo neverjetno akcijo za življenje malega Marcela na dah. PUNCE NEVERJETNE STE Marcel, drži se! Še malo pa bo najhujše za tabo! V mislih ti pošiljam angela varuha. P.S. Rija ali Kerensa, še meni prosim pošljita TRR. Ne bo veliko, vendar tolar na tolar, veliko tolarjev.
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 6.7.2006 14:59:07
|
|
|
|
barbaram
|
se opravičujem za anonimnost. prošnja pa še vedno velja! barbara še en par pesti za marcela!!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel 7.7.2006 13:21:39
|
|
|
|
suzy007
|
Večkrat preberem o Marcelu. Res me je ganila zgodba in to, kako je še vedno veliko dobrih ljudi na tem svetu, ki so pripravljeni pomagat. Ker imam zelo velike finančne probleme, nisem do zdaj nakazala ničesar. Vendar ne zdržim več. Zdi se mi, kot da bi Marcelčku obrnila hrbet. Zato prosim, če tudi meni pošljete TRR, da tudi jaz prispevam eno malenkost. Res ne bo dosti, ker pač nimam. Bo pa le. Če bo veliko takšnih kot sem jaz, se bo tudi kaj nabralo. Veliko sreče želim Marcelu in njegovim staršem.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?