karin412 -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (1.11.2006 19:35:54)
|
No, buče svetijo pred vrati hiše, Ajla spi, jaz pa malo pišem, da vas spet kaj seznanim o nas. Tinkatonka, za slike sploh ne vem, kako se prilepijo, bom provala kaj, ko bomo dobili adsl, zdaj imam samo navadno linijo. Ajla je malo sitna, ker je prehlajena, iz noska ji teče že od petka, ali pa dobiva zobe, ker se tudi dosti slini in grize. Tudi je bolj malo, danes sem ji prvič dala kaki in je kar lepo jedla. Za kosilo smo jedli ohrovtovo juho s krompirjem, je tudi prvič jedla. Popoldne pa sem ji dala Milupino kašo iz 7 vrst žit s hruško, ki sem jo sama dodala. Vmes pa še 2 piškota in jabolko. Poleg tega jo še kakih 3x vmes podojim in če štejem še zjutraj in zvečer, še vedno dojim 5x na dan. Na zadnjem pregledu smo merili 70 cm in 7 kg, nismo se dali cepit, zahtevala pa sem navodila od cepiv, kar sem tudi dobila, samo kakšna? – na borih 2 listih, kjer piše kvečjemu kaj več kot že sama vem. Tako pa sem vsaj izvedela, da so cepiva od firme Glaxo Smith Kline in moji sestrični, ki ima veze naročila, da pogleda za ta cepiva. Dobila sem navodila na 17! straneh z vsemi stranskimi učinki, ki so grozljivi, a resnični. In tako še bolj odločena, da ne cepim. Na Pediatrični kliniki je bilo grozno. Otrok ni mogel spati, ko je hotel, ampak se moraš prilagoditi njihovemu režimu. Jaz sem komaj stoje pojedla, ko sem že morala na UZ ledvic, potem sem Ajlo uspavala kar v štorklji. UZ je bil ok, kri tudi, urin pa ne, in ker drugih znakov (vročine) ni imela, so naju spustili domov z zdravilom Ceclor. Samo mi smo jo še dobro odnesli, kaj vse tam ne vidiš – dojenčka, katerega mama je že pred rojstvom vedela, da bo imel težave s sečili, razne ciste na ledvicah pri 1 in pol staremu fantku… Zdaj imamo še en pregled 13.10. in potem še konec novembra v Ljubljani. Upam, da bo vse v redu. Sicer je Ajla živahna, govori daj-daj-daj, ba-ba, mam-mam, pa še druge zvoke. Se tudi postavlja pokonci in odpira vse omare in predale, tako da moram kupit tisto za zapret. Rada je v hojci, samo ne dosti časa. Kupila sem ji take nogavičke z gumo ali pa usnjenim podplatom in lažje se opira na nogice. Ko gremo po vasi, rada gleda mucke, kužke, konje, krave, koze… vodo, drevesa… spoznali sva že 3 dojenčke, ena punčka je toliko stara kot Ajla, pa hodimo skupaj na sprehode. Je prav lepo. Ruzak- imamo Vandeu, tudi nekje 30.000 sit in je zakon, tudi zaspi noter. Rada gleda ven, ker je visoko. Avtosedež – smo že montirali Tobija od Maxi cosi. Je super, tudi je že zaspala noter. Sem pa bila razočarana nad barvami iz nove kolekcije 2007 – sploh ne moreš naročiti tiste barve, ki ti je všeč, ampak moraš kupiti tistega, ki ga imajo v skladišču v Ljubljani, če ga ni v trgovini. Tako smo izbrali rdečega. Obleke – v H&M sem kupila smučarske oz. snežne rokavice za Ajlo, se splača. Tam sem videla tudi tiste copatke z usnjenim podplatom. Ogromno oblek sem pa zdaj dobila od sestrične, tudi 2 para čeveljčkov, kombinezon, bundico… Novo leto – jaz mislim Ajli kupit eno punčko, tako majhno, mehko. Tisti, ki ste bolani, se hitro pozdravite, imejte veliko upanja, veselja.
|
|
|
|