sazi -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (29.10.2006 20:59:34)
|
Dober večer; pri nas nič novega (v dobrem pomenu) - nič driske od dopoldneva. Upam, da je bilo to-to in da ne bo kakšnih nočnih presenečenj. Zdaj lepo spi, je pa v uspavalni fazi nekajkrat zako zakričal, da me je kar v zrak vrglo in se takoj zatem umiril (je v bistvu že spal), ap pojma nimam ali ga muči prebava ali pa zobje. Čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki praznujejo obmesečnice!!! Ursa_p, hvala za vse nasvete. Če bo potrebno, bom kaj od tega probala. Ust za žlico niti slučajno ne odpre, da bi mi pa uspelo riž tako razkuhati in potem zmiksati, da bi šel v flašo, si pa težko predstavljam. Kakšno vrsto riža pa imaš doma, da se ga da tako razkuhati? - sem bolj nevedna gospodinja, vsaj kar se riža tiče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Prestavljena ura: hja, zjutraj smo vstali ob 6-ih (pa ponoči budnice in previjanje...), čez dan je itak večkrat spal kot ponavadi, ker je bogi malček zdelan, zaspal je pa po novi uri nekaj čez 7, kar niti ni tako slabo.Bomo videli jutri zjutraj. Na lotu nisva zadela, pa bi bila zadovoljna "že" s kakšnimi 30 mio (kaj šele 87, kolikor je bila vredna sedmica), ki nama manjkajo za kako približno spodobno stanovanje. No, pa da ne bomo pohlepni; tudi z dobitkom 10 mio bi bila zelo zadovoljna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Trdozimc, me veseli, da je Jan bolje. Hvala za lepe želje. Močno upam, da se uresničujejo. Upam, da ste uživali v samo vašem dnevu. bolezni in skupine otrok: Ursa_p, sem se pozanimala za zadnjič - pa ni bila dotična mamica nič kriva - je imel njen mali nekaj dni pred plavanjem vročino - samo 1 dan in potem 2 tedna zapored ni šla na plavanje, pa mu nič ni bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Menda bi jo doma iz kože dali, če bi šla z njim na plavanje. OK, za prvi teden mogoče razumem, ampak za 2. pa sploh ne. Eni pa res pretiravajo. To, da pa mame bolne otroke naokoli vozijo, sem pa tudi jaz čisto besna. Pa odrasli, kako so problematični. Jaz sem se 1x v službi z eno sodelavko ful skregala, ker je prišla 3 dni zapored z 39 vročine v službo, smrkava in kihava - posledica je bila, da nas je bilo kasneje 75% sodelavcev doma - jaz se nisem pobrala 10 dni, sem imela čez 40 vročine in se mi je bledlo - vse to zato, ker se ji ni dalo biti doma. Za znoret. Pa 13 nas je bilo v pisarni. Maxi-cosi: sem našla v ABC novičkah. Ste danes dobil SMS, da je jutri akcija? Na žalost samo za obleke in igrače. Gengigel - sem ga kupila in sem nad njim razočarana. Najprej me je skoraj kap, ko sem videla ceno, potem sem doma prebrala, za kaj je namenjen in se mi ne zdi ravno za lajšanje bolečin ob izraščanju, ampak mogoče šele za potem, ko del zoba že pogleda ven. Skratka Lev nanj sploh ne reagira, medtem ko se po nanosu Calgela kar umiri - očitno deluje. Mu pa rasteta zgornji dvojki. Mogoče katera ve, če je možno, da mu hkrati rasteta tudi zgornji trojki? Ne vidi se dobro. Plavanje in očki: ursa_p, se lahko slišimo pred naslednjo sredo in uskladimo naše očke, do takrat pa na lov za kopalkami - upam, da se moj ne bo odpovedal plavanju zaradi kopalk. Ga bom že nekako prepričala, da naj vseeno pride pohgledat sinkota, kako uživa v vodi. Marty5: me veseli, da se je Jernej unesel. Tudi jaz razmišljam o naslednjem. Malo bomo še počakali. Plan je bil razlike 2 leti, pa me nekaj moja zdravnica (osebna) nagovarja, da bi pa mogoče počakala še eno leto - no, vse bo odvisno od mojega zdravstvenega stanja. Vsekakor želim roditi pozimi ali spomladi, ker z mojim visokim pritiskom res ne želim prenašati še vročine, zato razlika npr. 2 leti in pol odpade. Bomo videli spomladi. Imam pa tudi jaz polno stvari za zaključiti (čedalje več, saj sem letos vpisana na novo izobraževanje, pa še prejšnjega niti magisterija še nisem končaka), ampak če bom gledala tako, ne bo nikoli pravi trenutek. Mi je jasno, da bo nekako prvi 2 leti malo večja kriza, ampak potem pa računam, da se bosta otročka zaradi manjše razlike bolje ujela. Mufek: dobrodošla med nami. Žal mi je, da si ostala sama. Le pogumno naprej, saj ti tvoja sončica zagotovo vrača ljubezen, ki ji je na veliko odmerjena s tvoje strani. V Bizoviku se dobivamo pri brunarici - ne moreš zgrešiti, saj je to čisto na koncu Bizovika - z Litijske ceste zaviješ za Bizovik in greš naravnost, dokler ne prideš do brunarice - tam se cesta konča. Greš pa res ves čas naravnost, čeprav gre nekje prednostna desno, ti pa greš vseeno naravnost. Glede srečanj upam, da bo možno še kakšno v Bizoviku. Kaj pravite na ta petek, če bo vreme? ALi boste vse po dopustih? No, če bo vreme in če bo Lev zdrav, bom jaz zagotovo tam v družbi kake mamice (forumovke ali pa tudi ne). Sem se ravno spomnila, da v celem dnevu nisem skoraj nič pametnega pojedla - sem se samo ukvaljala z Levom, njegovo hrano, drisko in spanjem, pa je šel dan mimo - aja, pa polno žeht perila[sm=smiley29.gif]. Si letim nekaj za jest pripravit, potem pa spat, ker sem kar povožena. Lahko noč
|
|
|
|