marty5
|
Pozdravljene! Sej me je kar malo sram, da se sploh javljam po vsem tem času .....vmes so bili že vsi rojstni dnevi do naših februarčkov in kljub temu, da pošteno zamujam, naj vsem voščim vse najboljše ob pihanju 2. svečke . Upam, da ste vsi lepo praznovali in da so otroci bili zadovoljni z , v kar ne dvomim . Mi smo tudi dali to skozi - kar v treh rundah. Tako je pač v bloku....in moram priznat, da sem vesela, da je mimo . Danes je moj 1. dan doma - sem na dopustu, bom pol malo na bolniški in že bo tu porodniška.In mi tako paše, uživam 100 na uro. Pa tudi Jernej je čisto srečen - me ljubčka še bolj kot ponavadi . Ta čas mislim res posvetit njemu in pa moji magistrski nalogi, ki mi visi nad glavo....Bi lahko bilo že marsikaj narejeno, če bi se le moj mentor odločil za bolj aktivno sodelovanje - tako pa si že en mesec samo piševa o tem, kako naj ga opomnem, če se mi ne javi v naslednjih parih dneh . Ja, se spomnem, da sem bila v prvi nosečnosti v tem času že kar neučakana, kdaj bom rodila, zdaj pa se ne bi prav nič pritoževala, če bi nosečnost trajala kak extra mesec . Zdaj že vem, kako zgleda "after party" .... No, kljub vsemu se dojenčka zelo veselimo, malo je strahu, ampak ta tudi mora bit. Vemo pa tudi, da bo Jernej dobil bratca , zaenkrat smo kr odločeni, da bo Matija. Je pa čisto isti kot Jernej ob rojstvu - smo bili na 3D in se zelo lepo vidi obrazek - imam slike v albumu, z geslom: matija. Na sestrico bo očitno treba še počakat - moj mož pravi, da bo v tretje, ko bosta nanjo čuvala kar dva starejša bratca in bo lahko on v miru spal . No, bomo videli . Kot berem se nekatere odpravljate v toplice za velikončne praznike - uživajte še za nas. Kami - vse najboljše ob rd Bolančki pa čimprej ozdravite, da boste za praznike fit in v formi za čokoladna jajčka . Toliko zaenkrat, en lep preostanek dneva - upam, da imate kaj boljše vreme kot tu na Obali.....
< Sporočilo je popravil marty5 -- 11.3.2008 12:28:39 >