|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
6.3.2008 14:07:05   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

punce jaz imam danes non stop mrzle roke

Pri nas v naših koncih v šali pravijo da je to znak pomanjkanja user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tako kot pravi Sazi, ena velika skodelica čaja te bo sigurno pogrela.

Ja, pr nas tud tak pravijo...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.3.2008 14:15:24   
tinkatonka

Pri nas v naših koncih v šali pravijo da je to znak pomanjkanja user posted image .....

Ah tega pri nas ne manjka. Včasih si moram še zmislit kak glavobol, da imam malo miru. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.3.2008 14:16:28   
jer.za.
Ah tega pri nas ne manjka. Včasih si moram še zmislit kak glavobol, da imam malo miru.

user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz šibam počasi na vlak.
Se tipkamo spet jutri.

lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.3.2008 14:17:49   
tinkatonka
Kaj pa miganje s prsti, ne pomaga?

Nič ne pomaga. Saj veš kako je ko, si cel dan ped kompjutrom. Ko tipkam se vsaj malo ogrejejo. Ampak so res presneto mrzli. Kako naj si pospešim prekrvavitev v prstih? Ali se vam tud to kdaj dogaja?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.3.2008 14:22:18 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.3.2008 7:47:47   
jer.za.
Jutro!
Smo bile že na drugi straniuser posted image

Jaz sem danes super spočita-zvečer sta mali zaspali že pred osmo, midva pa ob devetih. Spali smo celo noč, brez vstajanja, zjutraj ko sta me pa slišali da sem jaz vstala je pa Zala prižgala luč, se lepo oblekla(preden je prišla iz sobice), Jerca pa si je tudi že slekla pižamco in iskala po predalu kaj bi obleklauser posted image user posted image . Ji je hotela pri oblačenju pomagat Zala, pa žal ni šlo, potem sta pa mene poklicali.

Ko takole razmišljam, je res super ko so že malo starejši(Zala je stara 3 leta in pol) in se že sami oblečejo, umijejo, Zala se že sama stušira in obriše-seveda jo jaz dopolnim, pa kako lepo jih je gledati ko z veseljem pomagajo pospraviti posodo iz stroja, pa pripraviti mizo za kosilo,...ko pa mi rečeta "mami, ati, crkljali bi se sva pa midva sploh v user posted image user posted image ."

Z dragim greva danes popoldan v Bohinj do jutri, bomo malo uživali z družbo.
V nedeljo gremo pa na Ljubljanski grad gledat Grdega račka-no moram še poklicat in karte rezervirat. Pa malo bomo za spremembo pohajkovali po Ljubljani, pa še k meni v službo bomo šli-me Zala vsak dan sprašuje kdaj bo šla z mano v službo, in mi more dragi nekaj na računalniku uredit, pa bo to idealna priložnost.

Tinkatonka:mrzlih prstov jaz nimam nikoli(v službi), mogoče ti svetujem da si večkrat podrgneš roke eno ob drugo, da malo pospešiš prekrvavitev.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3830
7.3.2008 8:43:41   
tinkatonka
Pozdravljene punce!
Dan nisem začela najbolje, ker sem že od 5h pokonci. Zaradi Aneja seveda. Do 5h je mirno spal, kar je pri nas velik uspeh, pol je bilo pa eno uro nerganja, tepeža, brcanja, cmeranja,…Sploh ni vedel kaj počet sam s sabo in pol si je ob 6h nesel povštr na kavč, prižgal TV in hotel gledati motorje. Do danes sploh ni maral preveč TV, danes je pa že za začetek prižgal TV. Sem ga pustial tistih 10 minut, da sem se umila, oblekla in šla potem še njega rihtat.

Zdaj sem v službi. Polno dela me čaka, ampak bom šla pa tudi prej domov, ker sem ta teden pa res že vsega sita.

Želim vam lep vikend, brez dežja če lahko kaj vplivam na vreme user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3831
7.3.2008 11:54:13   
jer.za.
Se še enkrat malo javljam, ker ravno pijem kavico.

Sem šla prejle namest na malico malo na Čopovo-"samo pogledat" po trgovinah. Pa sem nazaj prišla z novo majico in hlačami-ne vem a še kateri tako zelo ugajajo cunje od L.O.G.G.-a iz HM-a? Meni so njihove stvari zelo kvalitetne, poceni pa še vsake hlače sedejo na mojo rituser posted image .
Pol sm šla pa še v Mullerja po plenice, seveda pa sem zraven nakupila še en kup "praznične krame"-kot temu pravi moj dragiuser posted image user posted image , da bom malo polepšala stanovanje.

Zdej pa pijem kavo, nekaj zraven še delam za službo, in čakam da bo ura malo čez eno da lahko odpeketam počasi na vlak.

Je kje katera za čvek????

Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.3.2008 20:45:11   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Kako smo kaj?

Mi smo ok. Js imam sicer do konca zabit nos in komi diham, ampak drugače pa gre...user posted image
Nik je bil danes spet v vrtcu, ker je že ok.
Zdajle js tule samevam v dnevni na kavču, dragi je šel po en telefon (ima moja sestra jutri 15. RD in ji bomo kupili nov telefonuser posted image ), Nik pa že kakšno uro spi.

Je katera tu za kakšen čvek?user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.3.2008 21:54:18   
Bonnie_RR
No, vidim, da ni nobene kandidatke...user posted image

Želim vam lep vikend!user posted image

Pa lahko noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3834
8.3.2008 14:07:15   
tinkatonka
Hojla punce!

Danes je pa meni tako beden dan. Mož že cel dan spi, ker ima migreno in mu je noro slabo. Jaz imam prvi dan user posted image  in se seveda ne počutim dobro. pa še Anej je vremenski in ni najboljše volje. Drek pa tak dan.Grem pod tuš, dokelr še Anej spi, potem bo pa tko in tko spet akcija.

Lp Tina

ČESTITKE ZA DAN ŽENA! user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3835
9.3.2008 7:44:09   
jer.za.
Pozdravček!

Pri nas smo zboleli. Zala nama je včeraj zvečer zakuhala na 38,5, sva ji dala svečke. Ponoči je bilo kar v redu, sedajle imata pa obe, tudi Jerca nekaj čez 37 vročine-ravno toliko, da sta sitne, slabe volje, nič ne vesta kaj bi in kaj nebi,...upam da bo tja do večera kaj bolje. No trenutno gledata Živ-Žav, pa mleko pijeta zraven.
Jaz pa kavo pijem, mož je šel peč zakurit. Sva še malo "utrujena" od Bohinja, ampak je pasalo malo se odklopit. Smo pa včeraj celo dopoldne igrali Enko, deset nas je bilo, vam povem koliko je bilo enega smeha zravenuser posted image user posted image user posted image . Sicer sem na koncu jaz zgubila, ampak glavno da je bilo "fletno". Smo pa že zmenjeni, da se dobimo v petek zvečer pri nas, da se bomo spet kartali-pa zraven malo BB-ja pogledali.

Šibam, me punci kličeta.

Lepo nedeljo vam želim, če se slučajno ne javim več danes.

Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.3.2008 14:33:29   
tinkatonka
Hojla punce!

Kako ste kaj? Nedelja je prelepa. Smo dopoldan bili skoz zunaj, Anej zdaj spi, z možem sva že pojedla, potem popoldne pa spet šibamo ven na zrak.

jogi....ko sem Aneju narocala pohistvo za v sobo sem narocila posteljo 100×200 (vecja zal ne bi sla notri). Zdaj pa bo seveda potrebno kupit tudi nov jogi in letveno podlago. Kaksne jogije imate ve za svoje otroke??? Midva imava dormeo in razmisljava, da bi tudi Aneju kupila Dormeo s spominsko peno. jer.za...a nisi ravno ti pred kratkim ravno tega narocila za jerco?? Pa bom potem tudi letveno podlago vzela tam. V koliksnem casu o pa tebi jer.za pripeljali Dormeo? Bi rada jogi in podlago ze zdaj kupila, da ne bo potem maja sok za TRR, ko bi bilo potrebno vse naenkrat nabavit. Sem mu pa zdaj ravno v petek kupila nov kovtr. Je imel zdaj se od brata kovtr, ki je star ze kakih 15 let, no zdaj ima svojega. Sem kupila pa enga lutra lahkega, ker je res alergičen če je kaj preveč na njemu in je zdaj veliko bolj zadovoljen.

čavči

tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.3.2008 17:18:14   
jer.za.
Zala in Jerca sta čisto zboleli. Trenutno imata obe 38.5 vročine, jutri zjutraj jih bom peljala k pediatrinji, ker se vse skupaj vleče že od četrtke-zabasan nosek, kašelj, no sedaj pa še visoka vročina. Sem klicala šefico in rekla da me jutri in potem še kakšen dan-odvisno od stanja ne bo v službo. Je rekla da ni problema, naj bom kar lepo doma in naj se tamali lepo pozdravita.

jer.za...a nisi ravno ti pred kratkim ravno tega narocila za jerco??

Pri nas imamo vsi Dormeota. Jerci sem ga kupila kar v Mercatorju, tako da ne vem koliko časa se čaka. Letveneo podlago sva pa v četrtek naročila v Dipotu, ker je bila ena akcija in so znižani, za Jerčino postaljo sva dala 30€, za najino 130€. Kolikor sva gledala in se naokoli pozanimala, je še bolj kvalitetna kot iz Dormeota. Drugače pa poglej na spletno stran, kjer imajo vse Dormeo izdelke, pa si oglej in pokliči, ker ne vem če imajo v Mercatorju jogi dimenzije 100x200, imajo bolj standard.

Šibam, Jerca že joka ker me ni zraven nje.

Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.3.2008 20:24:39   
tinkatonka
Zala in Jerca sta čisto zboleli

Upam da se hitro pozdravita. En kup e-vitamičkov za obe. user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.3.2008 20:48:51   
sazi
Najprej želim vsem bolančkom, da se čimprej pozdravijo.

Ta vikend je bil pa res super. Včeraj sem za 5 ur "skočila" od doma na Kras na eno tekmo. Glede na mojo neresnost zadnje sezone in fizično popolno nepripravljenost, je bil rezultat kar soliden 15. od 39ih, pred mano so bile 4 Slovenke, ostgalo tujke. Sicer je bila tekma dvodnevna, ampak danes nisem šla. Upam, da se nekoč vrnem na tekmovanja, in da bo kot nekoč - ko sem bila res na vseh tekmah. Sem včeraj ful uživala.

Danes dopoldne smo bili pa na Zbiljskem jezeru. Najbolj zanimivi so bili labodi. Jih je ogromno, ampak so ful agresivni. Preganjajo race, da te sploh ne pridejo do nobene hrane in tudi drug drugega dul napadajo. Pa igršče je bilo zaprtouser posted image . No, ker je izginilo soncein je bilo kar mrzlo, smo šli noter in je bil Lev nad hišico v igralnem kotičku čisto navdušen. Popoldne pa smo šli še na Koseški bajer, kjer pa kraljuije 1 sam labod, pa so race bolj brezskrbne.

Zala in Jer.za sta pa res prav samostojni. Lev si niti čevljev sam ne da dol, kaj šele, da bi se slekel. Ga bo treba malo spodbujat v tej smeri. Nečak ima 4 leta, pa se tudi kar pusti pedenat. No, sicer je pa na nas, starših, da jih spodbujamo in naučimo.

Sem skuhala cel ekonom goveje juhe, pa ga grem zrihat...

Neposredna povezava do sporočila: 3840
10.3.2008 8:20:58   
tinkatonka
Zala in Jer.za sta pa res prav samostojni. Lev si niti čevljev sam ne da dol, kaj šele, da bi se slekel. Ga bo treba malo spodbujat v tej smeri. Nečak ima 4 leta, pa se tudi kar pusti pedenat. No, sicer je pa na nas, starših, da jih spodbujamo in naučimo.

da se dotaknem te teme....

Jaz Aneja ful spodbujam, da bi se sam slekel, da bi se obul, a je mulček preveč len. Včasih ga pustim tudi več kot 15 minut, da bi se obul, pa se mu ne da niti poskusit. Ko se zvečer slačiva pred tuširanjem se mu ne da niti probat slečt majčke, hlač, edino plenico odpre sam. Aja pa vedno ko nekaj poskusi, obupa v 1 s in reče "ne dela". AL pa še preden sploh poskusi že govori "mami ne dela".

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
10.3.2008 8:24:47   
tinkatonka
Dobro jutro!

Mi smo kr vredu. Celo dobro spali, mogoče je pa to posledica novega kovtra user posted image . Jutri grem spet v Bruselj in sem že sedaj tečna zaradi tega. Prav ne da se mi in se tolažim s tem, da grem ta mesec samo 1×. V aprilu grem 2×, v maju pa baje celo 3×. Ojojoj. No ampak recimo, da nam kar hitro mineva, tik tak pa bodo trije meseci predsedovanja naokoli. Konec meseca še praznujem svojih rosnih 26 let in komaj čakam, da bo imela spet izgovor za tortico. user posted image

Zdaj pa šibam dela. Ga ni malo, pa ga žal noben ne naredi namesto mene.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3842
10.3.2008 9:23:09   
jer.za.
Se samo na hitro javim.

Z Jerco sva ravno od pediatrinje, ima močno vneto levo uho, desnega pa pordelega, grlo pa je tudi malo rdeče. Dobila je Hiconcil, jaz pa en teden bolniške. Sem prejle klicala da me ta teden ne bo pa ni bilo problemov-edino danes bom šla ko Jerca zaspi za ene dve urci v službo, da bom potem mirna cel teden.
Zale pa nisem peljala k zdravniku, ker je bila že včeraj zvečer brez vročine, pa danes je brez in pravi da se v redu počuti.

Šibam, me Jerca kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 3843
10.3.2008 9:25:25   
tinkatonka
Z Jerco sva ravno od pediatrinje, ima močno vneto levo uho, desnega pa pordelega, grlo pa je tudi malo rdeče. Dobila je Hiconcil, jaz pa en teden bolniške. Sem prejle klicala da me ta teden ne bo pa ni bilo problemov-

o boga Jerca, naj se hitro pozdravi, da bo lahko potem naslednji teden uživala v kopanju. user posted image  Pa super da nimaš problemov v službi. user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
10.3.2008 10:43:35   
tinkatonka
Če me spomin ne vara, ima danes RD naša KAMI!

VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3845
10.3.2008 11:42:23   
natalia
vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. a ste vidle, kako se zmerjajo na DIPO? grdobe.

se beremo, papa

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 3846
10.3.2008 13:16:12   
jer.za.
KAMI, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image .

Jerca trenutni spi, Zala počiva, jaz sem si pa vzela malo odmora, preden grem kuhat kosilo. Sva bile z Zalo pridne in sva pospravile že vse omare od znotraj v spalnici in v dnevi sobi.V naslednjih dneh, medtem ko bo Jerca spala pa me čakajo omare še v preostalih prostorih. Sploh ne morem verjet koliko nepotrebne "šare" se nabereuser posted image .

Tinkatonka, sem vprašala  pediatrinjo, kako je s toplicami, da imamo rezervirano, pa je rekla da ni problema, samo da naj pazim da ne bo preveč namakala ušesa v vodo. Ker v nasprotnem primeru ni odpovedala.

Po kosilu bom šla pa za ene dve urci v službo, bo šel mož z mano da mi bo še nekaj pomagal da bo prej končano.

Lp

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.3.2008 7:58:07   
jer.za.
Jutro!

Za mano je kar pestra noč. Jerca mi je ob pol enih čisto zakuhala, na 39,5 in to ji naraste vročina v pol ure. Je potem dobila svečke, ob enih sem ji dala še antibiotik, se je malo pri meni crkljala, potem pa je rekla da gre v svojo posteljo. No ob treh se je pa spet zbudila, čistooooooooooouser posted image  premočena. Sem jo preoblekla, pa ohladile sva se, no pol je pa nazaj zaspala do jutra. Zdele je pa čisto brez vročine, polna energijeuser posted image .
Včeraj popoldan je tudi močno kuhala, kosila ni hotela jest. Jaz sem šla takoj po kosilu v službo še nekaj naredit, in ko so ji svečke prijele je rekla tašča da se najest ni mogla-je pojedla dve zajemalki juhe, pa dva mala pečena krompirja, pa še pomarančo čez. Soka pa na srečo tudi ogromno spije.

Se javim še kasneje, se nekaj po kuhinji dogaja.....user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.3.2008 8:17:33   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Kako smo kaj?

Jer.za., vidim, da ste zboleli...user posted image No, upam, da antibiotik kmalu prime in da bo kmalu bolje...user posted image  

Kami, vse najboljše za RD! user posted image user posted image user posted image Pa lepo praznujte!user posted image No, toliko časa si paže moraš vzeti...user posted image  

tinkatonka... Saj bo kmalu mimo tudi ta pot in bo potem nekaj časa spet mir...user posted image

samostojno oblačenje, slačenje... Ja, pri nas je tako, da mu gre sezuvanje copatov in čevljev že dobro od rok, obuvanje še ne, oblečem ga še vedno js, sleče se pa že večinoma kar sam - je neučakan.user posted image
Mu pa včasih kaj ponagaja (recimo zadrga na bundi ali pa na spalni vreči) in potem takoj začne jokat, da NE GRE ali pa da mu NAGAJA...user posted image
Je pa recimo ful hecen, ko si kapo da na glavo ali pa šal okrog vrata... Se včasih tako naštima, da se skoraj ne morem nehat smejat!user posted image

No, zdej morem pa eno seminarsko še sprintat, pa ene par drugih stvari še naredit, potem pa v LJ...

Lp

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.3.2008 16:40:58 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.3.2008 12:27:51   
marty5
Pozdravljene!

Sej me je kar malo sram, da se sploh javljam po vsem tem času user posted image .....vmes so bili že vsi rojstni dnevi do naših februarčkov in kljub temu, da pošteno zamujam, naj vsem voščim vse najboljše ob pihanju 2. svečke user posted image user posted image user posted image . Upam, da ste vsi lepo praznovali in da so otroci bili zadovoljni z user posted image , v kar ne dvomim user posted image .

Mi smo tudi dali to skozi - kar v treh rundah. Tako je pač v bloku....in moram priznat, da sem vesela, da je mimo user posted image .

Danes je moj 1. dan doma - sem na dopustu, bom pol malo na bolniški in že bo tu porodniška.In mi tako paše, uživam 100 na uro. Pa tudi Jernej je čisto srečen - me ljubčka še bolj kot ponavadi user posted image . Ta čas mislim res posvetit njemu in pa moji magistrski nalogi, ki mi visi nad glavo....Bi lahko bilo že marsikaj narejeno, če bi se le moj mentor odločil za bolj aktivno sodelovanje - tako pa si že en mesec samo piševa o tem, kako naj ga opomnem, če se mi ne javi v naslednjih parih dneh user posted image user posted image .

Ja, se spomnem, da sem bila v prvi nosečnosti v tem času že kar neučakana, kdaj bom rodila, zdaj pa se ne bi prav nič pritoževala, če bi nosečnost trajala kak extra mesec user posted image . Zdaj že vem, kako zgleda "after party" ....

No, kljub vsemu se dojenčka zelo veselimo, malo je strahu, ampak ta tudi mora bit. Vemo pa tudi, da bo Jernej dobil bratca user posted image  user posted image , zaenkrat smo kr odločeni, da bo Matija. Je pa čisto isti kot Jernej ob rojstvu - smo bili na 3D in se zelo lepo vidi obrazek - imam slike v albumu, z geslom: matija. Na sestrico bo očitno treba še počakat - moj mož pravi, da bo v tretje, ko bosta nanjo čuvala kar dva starejša bratca in bo lahko on v miru spal user posted image . No, bomo videli user posted image .

Kot berem se nekatere odpravljate v toplice za velikončne praznike user posted image  - uživajte še za nas.

Kami - vse najboljše ob rd user posted image

Bolančki pa čimprej ozdravite, da boste za praznike fit in v formi za čokoladna jajčka user posted image .

Toliko zaenkrat, en lep preostanek dneva - upam, da imate kaj boljše vreme kot tu na Obali.....user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 11.3.2008 12:28:39 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......