|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
25.1.2008 22:19:02   
tinkatonka
A mislš pri Ljubelju tist k je smučišče?

Ne ni ta. Je na drugi strani. Če se pelješ gor proti Ljubelju. Čito malo pod Ljubeljem pustiš avto in greš potem desno v hrib. Gre za eno planšarsko planino, kjer lahko potem še kaj poješ (kislo mleko,....). Zdele če "me iz kože daš" ne vem povedat imena, bom jutri starše vprašala in hribe in planine že po obliki poznata, kaj šele po opisu. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
25.1.2008 22:19:36   
Bonnie_RR
Čer, punce!

js sm tud tuki...

Je mene dragi tud zapustil...user posted image Je rekel, da gre samo na eno "kavo" (ker je z avtom), pa ga že od 8h ni.user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
25.1.2008 22:20:59   
jer.za.
Grizem, tepem in se režim.....to je od včeraj naprej opis mojega skoraj dvoletnega sina...

Glede na to, da si mu že večkrat povedala da se to ne dela probaj še z ignoranco. Poskusi ene dva dni ga čisto ignorirat, pa boš videla kaj bo.  Ali pa ga za nekaj minut pošli v sobo, naj premisli kaj je naredil, potem pa mu reci da lahko pride ven ko se bo opravičil in pa povedal sam, da se to ne dela. Pri nas to "pali".

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
25.1.2008 22:21:31   
tinkatonka
četrta obletnica poroke(14.2.)

A maš kakšne slikice tud za "javnost"? Bi prov rada vidla kakšna nevesta in ženin sta bila.

Čas pa res hitro mineva. Že potem kok so naši otroci hitro zrastli vidiš, da čas kar beži. In pol se sekiramo zaradi služb in kakšnih malenkosti, navsezadnje pa je važno samo to, da se imamo radi in da uživamo v družbi drug drugega ter da smo seveda ZDRAVI.user posted image

Natalia kje si zdaj? Si šla spat? Kako pa kaj vaše nočno spanje?

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
25.1.2008 22:23:22   
tinkatonka
Je mene dragi tud zapustil... Je rekel, da gre samo na eno "kavo" (ker je z avtom), pa ga že od 8h ni

Upam, da ne bo jutri dež padal, če bomo čvekale. user posted image

Ja te "kave" znajo bit zelo dolge. No moj mož pa že spi (teroristov je že konec) in ga bo spet kap zadela, ko ga bom v 23h v luft vrgla, da dava Aneju antibiotike.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
25.1.2008 22:23:30   
Bonnie_RR
Tinkatonka, vidva z Anejem kar pejta ven na zrak! Zdaj so (vsaj pri nas, upam, da tudi drugje) zako lepi dnevi, da se mi zdi kar greh biti noter...user posted image
Midva s tamalim (odkar je lepo vreme) greva vsak dan po tem, ko ga vzamem iz vrtca, greva na en sprehod. Če si zadava daljšo pot, ga popokam v voziček in greva. Tamalga tud to fajn zdela in smo tako vsi happy...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
25.1.2008 22:24:37   
jer.za.
Slikce od poroke so nekje, ampak se mi jih sedajle ne da iskati po celem računalniku. Se bova rajši kdaj na kavi dobile pa ti prinesem album-seveda če boš tudi ti svojega v zamenouser posted image user posted image .

Bonnie, pozdravček.

Natalia, kje si zdej? Si nam ušla?

Neposredna povezava do sporočila: 3532
25.1.2008 22:26:19   
tinkatonka
Ali pa ga za nekaj minut pošli v sobo, naj premisli kaj je naredil, potem pa mu reci da lahko pride ven ko se bo opravičil in pa povedal sam, da se to ne dela. Pri nas to "pali".

Mah kaj pa vem. Se mi zdi še premajhen zato, da bi ga osamila v svoji sobi. Jaz ga dam v kot v dnevni sobi  in sem par metrov stran ter na primer začnem počet kakšno durgo stvar (ponavadi pospravljat kuhinjski pult). In potem ko kao on premisli (tudi to mu rečem ja) začne klicat mami, mami in potem mu obdržim še krajšo pridigo na daleč ter mu rečem, da če se želi opravičiti lahko pride do mene in ponavadi vedno pride, me stisne polubčka, in že šiba ušpičit kaj drugega. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
25.1.2008 22:27:36   
jer.za.

Sobota
26.01.2008
user posted image
-8°C
10°C

Tud če zdele naklofamo še 10 strani, pomoje da ob taki napovedi ne moremo priklicati dežja. Edino še za kakšen dan več lahko preženemo oblakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
25.1.2008 22:29:28   
tinkatonka
Midva s tamalim (odkar je lepo vreme) greva vsak dan po tem, ko ga vzamem iz vrtca, greva na en sprehod. Če si zadava daljšo pot, ga popokam v voziček in greva. Tamalga tud to fajn zdela in smo tako vsi happy...

oh bonnie jaz bi tud šla. Samo kaj ko pridem tako pozno iz službe, da je že premraz zunaj, ali je ta bedni ljubljanski smog oz. nizka megla. Pa še starši mi ga pobirajo in so oni malo z njim zunaj, potem morajo pa tud oni si skuhat kosilo po službi in kaj jest.
Sej čez vikend pa zdaj ko sva bila na bolniški in je bil brez vročine sva bila zunaj in je užival 100 na uro, samo zdaj ko je pa spet služba, je pa prov bedno. No bova pa vikende toliko bolj uživala na svežem zraku.   

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3535
25.1.2008 22:30:42   
tinkatonka
Se bova rajši kdaj na kavi dobile pa ti prinesem album-seveda če boš tudi ti svojega v zameno .

OK! Sam potem bo treba pa mal daljša kava. user posted image user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
25.1.2008 22:31:00   
Bonnie_RR
Ja, imam js tud filing, da bo tale kava strašno dolga...user posted image user posted image

Glede trme in obnašanja... Hm, pojma nimam, res. Nik ima včasih na trenutke kake fore, ko si kaj zapikne v glavo in se mi ne ljubi 2 uri lepo prepričevat, pa ga primem in ga npr. previjem, oblečem itd. Takrat opleta, pa klati naokrog, pa fajn klofute padajo. Pa ne pomaga drugo kot to, da se pomiri in potem mi da sam lupča. V tistem navalu jeze in trme mi reče pa (če ga ignoriram) JOKI MAMI!user posted image
No, na srečo je tega bolj malo, se niti ne spomnem, kdaj točno nazadnje.

No, kakorkoli, nimam pametnega nasveta. Js bi pač vztrajala in skoz isto (z zelo ostrim tonom) ponavljala.

jer.za... Ja, js skoz ponavljam, da ne morem verjet, kako čas hitro teče...user posted image Sploh se ne morem privadit na misel, da bo mali star že 2 leti in da bo kmalu treba razmišljat tudi o praznovanju le-tega. Meni je to še tako oddaljeno...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3537
25.1.2008 22:31:37   
tinkatonka
bonnie...kako pa kaj faks?? Zdele maš najbrž kar enkaj izpitov pred sabo a ne?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3538
25.1.2008 22:32:00   
jer.za.
Samo kaj ko pridem tako pozno iz službe, da je že premraz zunaj, ali je ta bedni ljubljanski smog oz. nizka megla.

Še en mesec, potem pa bo dan že občutno daljši, in bomo lahko zunaj tudi po kosilu. To tudi jaz že komaj čakam, saj zadnje dni ko sem prišla domov šele ob štirih tudi nismo mogle ven. Hvala bogu za taščo, da so dopoldan po ene dve uri zunaj v teh lepih dnevih.

Neposredna povezava do sporočila: 3539
25.1.2008 22:34:22   
jer.za.
Anej, Nik  katerega februarja točmo praznujeta? Pri nas 18.2.
Vem da so nekje seznami, ampak se mi ne da brskat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
25.1.2008 22:36:21   
jer.za.
Glede na to da smo pri študiju, dajta me sedalje pošteno brcniti v rit, da naredim hitro še tadva izpita ki sta mi ostala in končnoooooooooooooooo diplomiram.
Se mi kar ne da in ne da za knjigeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
25.1.2008 22:36:32   
tinkatonka
Sploh se ne morem privadit na misel, da bo mali star že 2 leti in da bo kmalu treba razmišljat tudi o praznovanju le-tega. Meni je to še tako oddaljeno...

Men je tud čudno, da bo Anej že dve leti, ampak prov z veseljem že načrtujem njegov RD. Za torto smo že odločeni, da bo MUCI. user posted image

Sej res punce kaj bodo pa otroci kaj za maškare? Jaz sem mu kupila pustni kostum za dvornega norčka. user posted image A se boste ve tud kaj našemile?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3542
25.1.2008 22:38:07   
tinkatonka
Anej, Nik katerega februarja točmo praznujeta? Pri nas 18.2.
Vem da so nekje seznami, ampak se mi ne da brskat.

Anej praznuje 23. februarja.

Glede na to da smo pri študiju, dajta me sedalje pošteno brcniti v rit, da naredim hitro še tadva izpita ki sta mi ostala in končnoooooooooooooooo diplomiram.
Se mi kar ne da in ne da za knjige

Evo ravnokar te močno brcam. A kaj čutiš? user posted image  Hitro naredi izpit - naj ti bo motivacija obljuba tvojega moža, da bo na vrsti takrat še 3. otroček. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
25.1.2008 22:39:20   
jer.za.
za torto smo že odločeni, da bo MUCI

Pri nas bo Fifi-iz Fifi in cvetličnikov.

Maškare: Zala bo rožica, za Jerco pa še ne vemo. Bo treba malo v trgovino drug teden-danes ko sva gledale en prospekt ji je bila zelo všeč pikapolonica.
Bomo videli drugo soboto.

Neposredna povezava do sporočila: 3544
25.1.2008 22:40:46   
tinkatonka
bonnie...ti si RR ekspert. Jaz bi si rada eno slikco od Aneja naredila za avatar, pa ne vem kje naj si jo zmanjsam na tako malo velikost. Imam pa slikce velike cca 1,5Mb. Kot vidis je moja slikica - avatar z Anejem zelo slabe kvalitete. user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3545
25.1.2008 22:43:26   
jer.za.
naj ti bo motivacija obljuba tvojega moža, da bo na vrsti takrat še 3. otroček.

Me dragi na to opomne vsak dan ene dvakrat. Obljubim, da si bom jutri pogledala, kdaj so roki, pa da si bom pripravila gradivo na mizo.

Neposredna povezava do sporočila: 3546
25.1.2008 22:44:41   
Bonnie_RR
jer.za. ... user posted image tud tebi...user posted image

tinkatonka... Ja, to je pa tud res, da je zdaj še vseeno kar hitro tema in se tud fajn shladi in takrat ni fajn okrog vandrat. No, na srečo se dnevi daljšajo in bo vsak dan bolje. Pa še pomlad bo kmalu tu in bomo lahko več časa uživali zunaj.
Midva z Nikom sva danes v mestu pri bolnici, ko sva šla od zdravnice, že lahko občudovala prve zvončke.user posted image Prav 2x sem pogledala, če prav vidim, ker jih okrog hiše še nisem opazila...

Aja, pregled danes... Je bilo vse ok. Teža 11,5kg, višina neznana (je tako znorel, ko sva ga tlačili v tisto kiblo leseno, da ga sploh nisva mogli izmerit - imava domačo nalogouser posted image ), obseg glave 43cm.
Zlagali smo kocke (je bila čist impresionirana, ko je mali zložil vse kocke v čist raven stolp - res u nulo poravnane kocke (je čist frik, kar se tega tiče, ker je čist živčen, če katera ven štrliuser posted image ; dragi se hvali, da so to modelarske roke po njemuser posted image ), metali žogo (moral bi jo brcati, pa jo je 1x vrgel, potem pa spet navalil na kockeuser posted image ), kazal je dele telesa na majhnem dojenčku, pa na eni slikici je kazal stvari. Skratka, vse ok.

Je pa en problem ta naša kožica na lulčku...user posted image Je ful ozka! Danes mu jo je dol potegnila (kolikor je pač šlo) in je meni to tako grozno zgledalo, da sem bila (po mojem) čist bleda... Pa mali se je potem začel jokat, da ga lulči boli. No, saj ga je takoj minilo, ampak meni se je tako zasmilil.... Bomo verjetno še bogi...user posted image

No, v glavnem, potem je bil pa še cepljen in to je bilo to.

Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.1.2008 22:44:59   
jer.za.
bonnie...ti si RR ekspert

Jest bi mela tut slikco v avtarju, ampak sem še malo "blont" za te stvari. A je kakšen preprost postopek?

Neposredna povezava do sporočila: 3548
25.1.2008 22:46:26   
tinkatonka
Obljubim, da si bom jutri pogledala, kdaj so roki, pa da si bom pripravila gradivo na mizo.

No evo, me te bomo pa vsake toliko časa mal povprašale kako napreduje, da ti mal vzudimo slabo vest, mal "pobrcamo". Pa bo, a ne? No potem pa ena fajn zurka za vse "navijačice". user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
25.1.2008 22:48:21   
jer.za.
No potem pa ena fajn zurka za vse "navijačice".

Obljubim da žurka bo, in to pri nas na vasi, na svežem zraku, na našem travniku-otroci se bodo igrali, mi pa nazdravljali.

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......