Bonnie_RR
|
jer.za. ... tud tebi... tinkatonka... Ja, to je pa tud res, da je zdaj še vseeno kar hitro tema in se tud fajn shladi in takrat ni fajn okrog vandrat. No, na srečo se dnevi daljšajo in bo vsak dan bolje. Pa še pomlad bo kmalu tu in bomo lahko več časa uživali zunaj. Midva z Nikom sva danes v mestu pri bolnici, ko sva šla od zdravnice, že lahko občudovala prve zvončke. Prav 2x sem pogledala, če prav vidim, ker jih okrog hiše še nisem opazila... Aja, pregled danes... Je bilo vse ok. Teža 11,5kg, višina neznana (je tako znorel, ko sva ga tlačili v tisto kiblo leseno, da ga sploh nisva mogli izmerit - imava domačo nalogo ), obseg glave 43cm. Zlagali smo kocke (je bila čist impresionirana, ko je mali zložil vse kocke v čist raven stolp - res u nulo poravnane kocke (je čist frik, kar se tega tiče, ker je čist živčen, če katera ven štrli ; dragi se hvali, da so to modelarske roke po njem ), metali žogo (moral bi jo brcati, pa jo je 1x vrgel, potem pa spet navalil na kocke ), kazal je dele telesa na majhnem dojenčku, pa na eni slikici je kazal stvari. Skratka, vse ok. Je pa en problem ta naša kožica na lulčku... Je ful ozka! Danes mu jo je dol potegnila (kolikor je pač šlo) in je meni to tako grozno zgledalo, da sem bila (po mojem) čist bleda... Pa mali se je potem začel jokat, da ga lulči boli. No, saj ga je takoj minilo, ampak meni se je tako zasmilil.... Bomo verjetno še bogi... No, v glavnem, potem je bil pa še cepljen in to je bilo to.