ursa_p
|
Cer! Ravnokar sem otroka spravila spat, pa pospravila sobo, medtem ko se je Gal premetaval in obracal po postelji (telovadba pred spanjem) Zdej sem si Tinkaro Kovac z interneta povlekla (trije komadi na repeat) in jo poslusam .. sem pa cist besna na Matica ... kok je on bogi, jao ... je bil predvcerajsnim res bolan (sva bila celo v bolnici na infuziji, potem je bil vceraj se malo bogi (ampak za dret se na pse je imel moc), no danes zjutraj je tudi imel moc za pse na sprehod peljat, pa v stacuno it, pa posodo pomit, potem je bil pa cist crknjen ... ker sem imela tega njegovega bogi bogi (za mami je se vedno bogi bogi), je sel pa iz tegobe Galu sobico delat. No, potem je sobico dokoncal do te mere, da je na vrsti brusenje in ker ni imel smirgl papirja, sva sla k njegovi sestri na hiter obisk plus smirgel papir ... tam smo bili 1 uro ... potem je pa necakinjo povabil na ogled tekme. No, na obisku je bil pa zacuda kar poooooooooln moci, ko smo imeli obiske prav tako (zjutrej je komej govoril po vseh opravljenih nalogah - sem mogla dat usesa cist zraven njega, da se ga je sploh slisalo!!!) ... v glavnem sam bluzi ... zdele je ves cas nogometne tekme sedel ali stal (prej je bil tolk utrujen, da ni mogel prevec casa niti sedet) ... cist sem besna ... zdej je komot se necakinjo dam peljal ... kr od enkrat poooooooooolno energije ... ne mores verjet. PS: Jutri ne gre v sluzbo, ker je prevec utrujen!!!!!!!!!!!!!!! BBB EEE SSS NNN AAA No, me vsaj Tinkara pomirja ... prej pa moj mali Galcek palcek ... hehe. Je prav fino, ker se ne da prov na velik pomanjsevat njegovega imena ... tko da ga v vecini kar lepo Gal klicejo (edin Gali, pa Galcek se vcasih slisi). Moram povedat se par stvari za nazaj. Dve nedelji nazaj smo Gala skopali v cebricku kar zunaj (namesto bazencka) ... je prav uzival ... pa bumbar se je spomnil, da lahko vodo pije iz cebricka, ce se bolj naprej skloni. Drugace ga pa zadnje casa kar v cebricku kopam .. mu prav pase, ker napol sedi noter ... v banjici bi tudi sedel. Pa najlazje si ga sama pripravim. Pa prejsno nedeljo se je v cebricku tudi prvic prijel za nogico (podplat). No, danes je prvic pil iz kozarca ... jaz sem pila sok in je hotel na vsak nacin on tudi imeti kozarec, pa je bilo notri res cisto malo soka ... je prijel za kozarec in si ga dal v usta ... jaz sem samo se malo nagnila, pa je bilo ... joj, kak krik je bil, ko sem kozarec umaknila. No, potem sem prosila za kozarec vode (smo bili glih na obisku) in je spil po moje pol deci ... iz flaske pa ne bi bil ... mormo it po tisti cudezni kozarcek. Aja, pa danes med kosilom je na vsak nacin hotel bit pri mizi .. pa ga vzamem v narocje in takoj zagrabi posodo s solato. Kot bi gledal akvarij, le da v posodi plava solatka, ne ribice ... hehe. Faca ... je bil takoj mir, samo da je imel posodo v roki. Pa pred par dnevi sem mu dala kuhovnico (sej je treba pazit, ker se lahko v uc) in je bil cist zadovoljen .. jo je imel tako, kot kuzki na slikah kosti v gobcu. Pa pse je zacel ful opazovat ... in ce pride katera zraven cist na bliz (mu dajo lubcka) ze prej za vsak slucaj pomezikne ... hehe. Pa boza jih ... pa v usta bi jih tudi nesel, ja ... sej kaj pa ne bi. Pa danes je odkril, da ime dve nogici (hkrati) ... samo se noge gleda in jih drzi ... danes je obe nogici naenkrat kar nekaj casa drzal in drzal ... kako je bil smesen. Pa na previjalni, pa v posteljici, pa v vozicku ... samo se noge so zanimive ... pa obracanje tudi ... da ne boste mislile, da se v vozicku ne znamo obrnit. Drugace se pa skoz naprej sklanja, ker je ugotovil, da tako najlazje pride do svojih nog ... frajer. Pa na eni igracki je danes lovil repek ... ze kar obvlada prstke (se mi zdi da zadnjih par dni) ... in ga je tudi veckrat ujel ... pa je kratek samo par centimetrov. Dudo pa daje sam ven pa noter .. to ze res zelo obvlada (jo je pa ze 2x dal narobe noter in jo vseeno cuzal in cuzal ... hehe). Spanje ponoci ... no, pri nas se vsako noc zbudimo ... predvcerajsnim se je zbudil ob pol stirih, en dan prej pa ze ob 2-eh ... no, sej samo poje in spi naprej, pa vseen. Sem ga pa vceraj slisala, da nekaj jamra (ne vem koliko je bila ura) pa vstanem (je ze pred tem pojedel nocni obrok) ... je bil pa na trebuhu in se je nekej matral ... pa sem ga samo obrnila na hrbet, mu dala dudo in ze je spal kot top. Mogoce se pa tako zbudi ponoci, potem pa ker jaz ne skocim takoj, lacen rata, pa se zbudi se. Ja, mene ne zbudi vec takoj, ko se oglasi. Kaj cem ... se dobro da me vsaj zbudi ... sem namrec tak tip cloveka, da lahko bager po spalnici vozi in zbija, pa se ne bom zbudila ... haha. D3 kapljice ... sem klicala naso zdravnico (glede polivanja) in je rekla naj jih zamenjam za AD3, da krcev tako ne bi smel imeti vec ... tko da bomo zamenjali ... jih morm it samo se iskat. Je rekla, da otrok sploh ne bi smel bit brez teh kapljic ... ce mu bodo tudi une se naprej skodile jih ne bom vec dajala. Zdej jih 3 dni ne dobiva vec, pa je spet bolje ... ni se ok, je pa bolje. Drugace sem pa vceraj, ko je Gal malo zaspal, uredila nas vrt (travnati del) ... sem vrgla vn par grmovij, ki se kar sama zasajajo, pa bezek, ki je bil ze celo drevo, pa en velik grm je sel ven (no, dokoncno se ne, ker ga je treba izruvat) ... kok sem vesela, ko gre kaj ven ... pa ribez je sel ven ... se vsaj malo prostora naredi. Pa travo sem pokosila ... v glavnem uredila. Sem bila cist vesela ... no, danes sem se malo dokoncala, pa se par "plevela" morm v gozd nest - danes nisem imela casa. Pa predvcerajsnim je prijateljica rodila Erika ... tezkega kar dobre 4 kg ... pa od dveh prijateljic sem izvedela, da sta noseci ... ena je bivsa cimra ... druga je imela pa ze 5 splavov (enkrat sta bili dvojcici in je splavila pri 5-ih mesecih, a sta bili puncki premali za inkubator - ena je bila tako mrtvorojena) ... no, zdej sta pa spet dva ... je pa zanosila tik pred drugo umetno oploditvijo. Zdej pa reva sploh ne ve kaj naj ... drzimo pesti, da ji tokrat le uspe. Srecanje ... moram rect, da je bilo zelo fino ... bom pomanjsala slike in jih dala gor. Teli nasi struklji so res pravi cukri. Je pa brunarica res super prostor ... sem skor soseda, pa se nisem bila tam. No, upam, da se se dobimo (pridem tud ce se vedno ne bom imela registriranega avta ). Suky ... jaz bom sla vozicek nazaj peljat ... jaz mislim, da ce kupis tok drag vozicek, prav z namenom voznje vsepovsod (zraven glede na velikost koles spada tudi makadam), potem po 4-ih mesecih uporabe nima kaj skripat - tko da ga ne mislim spricat z WD-jem kljub temu, da bi ga lahko ... pa torba se tudi ne bi smela ze strgat ... v glavnem upam, da ga ta teden peljem nazaj. Trgovinski vozicki ... ni sans, da ga dam v tisti stolcek ... ze ce je samo v trgovini pobira bacile, ne bom mu jih pa se jaz direkt dajala s tem, ko se bo prijel za tisti nagravzen stolcek in roke nesel v usta ... gremo vedno z vozickom tja, ce pa slucajno nimamo podvozja (se je zgodilo samo 1x), ga vsaj z naso lupinico in jo postavimo kar na tisti sedezek, ki je narejen za malo starejse otroke - paseekt tja gor. Sem pa prebrala sele 11. stran do konca ... bom probala se kej prebrat ... sem samo preletela 12. stran in so sama dolga sporocila, tako da jih bom prebrala verjetno jutri. Morm jutri poklicat patronazno, da pride mal o gosti hrani povedat. Ceprav bom pocakala vsaj do 6-ega meseca, ceprav mi na levi strani ze zmanjkuje mleka (no, sej to ze nekej casa). Mam tolk dobrih slikic od mojega fanta, pa bi rada dala vse izbrane najprej na net, pa sele potem te gor, da ne bi bile vse pomesane, ampak me tolk mika ... ene so res hude (vsaj meni). Nc ... toliko stvari sem imela za napisat, pa sem itak pol pozabila ... bom se se oglasila pa povedala, kar sem pozabila. Aja, kakali smo spet. Mene pa zolc daje ... imam spet napade, ampak na sreco se ni hudo ... se mi pa zdi, kot da se pripravlja na en hud napad ... ponoci se zbudim z bolecinami v trebuhu in komaj postimam Gala. Eviii ... sam tolk da ti povem, da imam jaz odkar so mi zolcne kamne vzeli ven hujse napade kot prej ... no, sej kamne je treba dat ven, sam vseen ... kljub ne vem kaksnim vsem preiskavam mi zdej niso odkrili nic novega ... mene pa dajejo taki napadi, da se pobrat ne morem ... no, od enkrat na zacetku nosecnosti na sreco ni bilo nobenega napada (na zacetku nosecnosti sem 1x pristala v bolnici na infuziji - ce se se spomnete, ker sem dehidrirala, ampak vase nisem mogla spraviti nic) - zdej bo pa ocitno spet isto. No, zdej bom pa nehala pisat in Tinkaro poslusat, ker morm spat ... ze tko sem prevec napisala ... upam, da se vam bo dal prebrat. Lahko noc ... Ursa
|