ursa_p
|
Dan! Vidim, da sploh niste tako velike klepetulje, kot ste bile. No, pri nas je res ogromno dela ... Galova sobica je bila taka, kot bi ravnokar zgradili hiso, no se slabsa ... tam je vsaj vse ok narejeno, tukaj sva mogla pa popravljat polno stvari ... najprej elektrika (boljs da ne govorim kako je bilo spelano), potem okna v obupnem stanju, stene tud zelo svoh ... v glavnem noro veliko dela. Zdej sva ze spraskala dol vso barvo, prebarvano je ze z emulzijo, pa tudi izravnalna masa je potegnjena ze drugic, samo se oboki so ostali - nimava kotov od stene do stropa, ampak je obok in je s tem ful dela. Tudi okna so ze posmirglana in pobarvana (zunanja tri, notranja tri bojo pa kasnej - se ne mudi, pa se meni so ze tako grda ta okna, tako da mi bo lepse, ce bojo samo 3 gor) Da ne govorim o svinjariji, ki se dela zraven. Vsak dan sem, ko sva barvo dol s spohtelnom dajala, pomivala po tleh vsaj ene 5x, ce ne veckrat, ta prah je pa cist adijo ... prileze povsod, pa prime se tud fajn. No, sam bo pa sobica upam, da konec tedna vsaj priblizno gotova, ce ne pa na zacetku drugega tedna ... vse je odvisno od tega, kdaj pride Matic domov. Zdej mu jaz kej dost ne morem vec pomagat ... edino bangar (sej ne vem kako se po slovensko rece okvirju od okna) je se enkrat za pobarvat, ampak se ne smem, ker bo potem izravnalno maso brusil, pa se bo ta prah prijel na barvo. Tko da sem jaz s sobico zakljucila zaenkrat ... zato sem pa prilezla malo gor. Dons sem ze celo stanovanje pospravila (edino prahu se nisem lotila brisat). Gal je ravnokar zaspal zraven mene v vozicku, tako da imam cas za en "kratek" klepet ... pa prebrat vas tud se morm ... sej sta samo 2 strani, bom hitro. Prejsni ponedeljek sva bila prvic na bazenu ... naju je maceha peljala na Balinko ... sej je bilo kr fino se po dolgem casu naplavat ... pa na sreco je bil bolj ali manj prazen bazen ... Gal je bil pa siten, ker ni dopoldne prespal v svoji posteljici. No, prejno sredo smo bili pa se na Kodeljevem, kjer je bilo pa res lusno .... Gal je bil priden kot mravljica ... malo se je igral, malo je bil nagec, malo je spal, pa ves cas je bil dobre volje (razen enkrat, ko je bilo malo tezje zaspat). Tle sem se pa sploh naplavala, pa se prijetno topla voda je bila. Aja, pa s kremo sem ga namazala kljub senci ... mi ga je prejsni torek v cisti senci opeklo, tko da se nisem hecala. Ga raje namazem, kot da mi ga opece. Pa da malo povem kako smo. Kakanje ... Gal je kakal naprej prejsno nedeljo, potem sem mu pa to soboto dala sladke kamilice (uh, kako je to zanic!!!), ker je tako noro prdel, da se mi je prav smilil ... in je kakal ... potem je naslednjic kakal ze v torek in to dvakrat ... drugic sicer zelo malo, ampak je. No, danes je pa cetrtek, pa je spet kakal ... se pravi po dveh dneh ... a vam povem zakaj je moj revcek tako malokrat kakal ... po mojem mnenju je za to kriva cokolada, ocitno sem jo pojedla prevec ... ceprav mene ni zaprlo, Gala ocitno je ... no, upam, da se bo to zdej postimalo. Jaz pa res pojem zdej zelo zelo malo cokolade ... si rajs kej drugega sladkega vzamem. Kontracepcija ... no, jaz ze ves cas, odkar sem 16-ega dobila drugo injekcijo, krvavim ... cist adijo, sam klinc k nisva imela 30 jurjev za tisto mireno ... naslednjic jo vzamem. Kondomi pa ne pridejo v postev, ker mene po njih vse pece in srbi. Dojenje .. midva se se vedno polno dojiva in nic ne dodajam, pa tudi goste hrane mu se ne dajem ... pije pa izkljucno vodo, s cajem sem nehala, ker mi noben flek ni sel ven. D3 kapljice .... zdej sva mu jih zacela dajati redno ... no, pa spet zelo veliko poliva, tko da ne vem kaj narest .... jutri dela nasa zdravnica popoldne, upam, da ne bom pozabila poklicat ... v glavnem pri vsakem obroku ful polije, tko da se spet samo preoblaciva. Obracanje ... odkar je to pogruntal ne delamo nic drugega ... ce mu kej ne pase, ajde gremo se obrnit. No, pred enim tednom je pa tudi ze pogruntal kako rokico potegnit izpod sebe, tako da smo zdej takoj v polozaju "kravce past". No, vcasih se mu vseeno se zatakne. Pa en teden nazaj se je prvic obrnil iz trebuha nazaj na trebuh ... ne vem kako mu je uspelo, samo v trenutku nepozornisti je bil nazaj. No, zdele je bilo pa drugic. Pa tri dni nazaj sva ga v posteljici nasla na trebuhu ... je spal ... nimam pojma kdaj se je obrnil, samo na trebuscku je lepo lezal in spal. Kar se obracanja tice v posteljici pa nimam nobene ideje vec s cim ga podloziti .. zadnjic sem ga z enim ogromnim kuzkom, ki sva ga dobila pri Telegramu, pa se je vseeno obrnil ... drugace mu dam brisaco, pa se zvrne kar nanjo. Prijemanje za kolena ali stopala ... prejsno nedeljo se je zacel res zelo igrat s kolencki Spanje ponoci ... zdej je ze peti dan, ko Gal spi manj casa kot prej ... najprej se je tri dni zbujal okoli 3-eh ... je sicer samo pojedel in zaspal nazaj, pa vseeno. Vceraj je spal do pol sestih, kar je glede na prej spet super, no danes pa ob pol petih ... tko da ne vem kako bo zdej naprej ... je pa res, da se samo naje in zaspi nazaj tudi ce se zbudi kasneje. Ocitno rabi vec, pa se prej zbudi. Je pa tudi res, da zadnji teden ali dva veliko vec spi ... med vsakim obrokom obvezno spi (le redke so izjeme) ... Pa tudi dopoldne je buden nekje 2 uri skupaj in spi do okoli 12-ih ... vmes ima pa dva obroka, ne glede na to ali se ponoci zbudi ob treh ali ob 6-ih. Prijemanje ... zdej je v fazi, ko bo vse prijel in nesel v usta. Sam gleda kje je kaj za prijet ... sam se to pocne ... grabi vse po vrsti ... ja, je ze zanimivo, ce ga imam pri mizi, pa stvari na mizi ... hahaha. Pa bozat naju je zacel (no, to mu redko rata, ponavadi je bolj grob), pa lasa tudi ... barabica mala, ze tko nimam nic las (k mi tolk izpadajo), pol mi jih pa se mulc puli ... haha. Stegovanje ... zdej se Gal sicer malo manj steguje, ceprav ne telovadimo glih ne vem koliko ... telovadimo samo na previjalni, kjer je trda podlaga v postelji ne ... na peno ga pa ne dajem, ker je je skoda (sej pomivam to tleh, ampak vseeno ... je takoj umazano, ker se dela soba). V dnevni je pa ne dajem na tla, ker so psi. Pa rokici je zacel stegovati naprej ... prej jih nikoli ni prav stegnil, zdej to ze zna, tako da je na igralni povrsini prav zabavno, ampak ni boljsega od obracanja ... par sekund se steguje za obrackami, potem pa obrat ... hahaha Kar se pa glave tice ... ko sedi jo ima malo v levo ... tukej mu pa ne znam pomagat ... jaz ga sicer popravljam, ampak na desno mu je pa ne morem nagnit .. je cist trd. Sedenje oziroma nagibanje naprej ... no, zaenkrat ga se ne dajem v sedeci polozaj, ampak Gal se kar naprej nagiba naprej ... zdej je celo pogruntal, da se v stolcku za hranjenje lahko prime za rob in potegne naprej ... potem pa sedi, se drzi roba, glavo pa se tisci naprej. Kolk je smesen ... zdej ga dajem v ta stolcek cim manj, da ne bi bilo kaj narobe. Avto ... midva sva dobila se en avto (nama ga je dal moj brat, ker je kupil novega, pa tega ne rabi - zastonj, registriranega ... cist fino), tako da naceloma imam sedaj svojega (ampak najin je od torka neregistriran - na zalost sva zabluzila in sva bila prepricana da imava registracijo sele avgusta, tako da sedaj zamujava ... jutri imava tehnicnega potem pa registracija. Srecanje ... Katjandraz mi je rekla, da se menite za srecanje jutri .. midva z veseljem prideva, kljub neregistriranemu avtu, ce se dobite v brunarici Bizovik ... imava cisto blizu do tja. Upam, da ste se kej zmenile ... bom prebrala do jutri, ce mi je katera kaj odpisala glede srecanja (ce se sploh dobite seveda). Zdej sem bolj "na hitro" povedala kako in kaj, sigurno sem se kaj pozabila, ampak zdej bom imela vec casa, da se bom lahko oglasala. Lep dan vsem ... morm pospravt posodo od kosila, da bo stanovanje spet lepo ... hehe. Ursa
|