ursa_p
|
Dobro jutro! Pri nas se ful dogaja in nimam cisto nic casa ... no, danes sem si ga malo vzela. Predvcerajsnim je imel Gal se cel dan 37, 8 vrocino ... potem sem pa ob 3-eh klicala v lekarno, ce naj mu dam Daleron, ker ga je vrocina ful matrala. No in sem mu ga dala, pa je bilo kmalu boljse, tako da od takrat dalje ni imel vec vrocine. Ja pa tako predvcerajsem kot vceraj veliko spal. Vceraj sva najprej do konca pospravila klet, potem pa spraznila Galovo sobico ... je imela tasca ves cas Gala, jaz sem ga pa samo dojit hodila ... sva imela res toliko dela, da nisva imela casa se za Gala. Pa vrocina je ubijala ... sem sla v trgovino, pa sploh nisem vedela po kaj sem sla ... tko da sem pol stvari pozabila ... to se mi nikoli ne zgodi. Zvecer je sel Matic na odbojko na mivki jaz sem imela pa sreco, da je Gal spal 1 uro in pol dlje kot naj bi. Tako da sem vmes nafutrala pse, pospravila sobo do konca, pomila po tleh ... v glavnem vse. Potem je pa na sreco moja mami prisla (je prinesla kosilo za danes - filane paprike .. mmmmmmljask), tako da sem se Gala kar skopala preden je sel jest, ceprav je bilo od hranjenja ze 4 ure in pol. Sem samo na hitro pripravila cebricek in sva se skopala, potem pa jest ... pa da ne boste mislile, da je bil kaj lacen ... je pojedel samo na eni strani potem pa konec. In moja mat ne more bit moja mat, ce mi ne bi pameti solila ... in me je prepricevala, da je zejen, ker je vroce ... pa sem rekla da ni ... ce bi bil zejen, bi jedel, pa ni hotel nic. No, potem je ze Matic domov prisel in me zacne sprasevat, ce je Gal zejen al kaj, da mu moja mat vodo daje ... sem cist jezna prisla tja in ji vzela flasko ... pa da ne govorim kolk je bila uzaljena. No, potem pa zacne, da vcasih so otrokom pit dajaz, zdej je pa kr vse drugac. Ja madona ... za svojga otroka bom pa ja vedla. No, potem je pa spet tasca prisla, ker sva bila povabljena k sosedom na rojstni dan. Sem vedla, da bo tamal lacen, ko bom tam ... pa sem ga mogla po dveh urah se enkrat it domov nahranit ... je bil tako lacen, da je kr jedu in jedu, dvakrat sva kupcek na hitro vmes podrla, potem je pa cist takoj zaspal. No, danes se je zbudu pa ze ob 4-ih ... laaaaceeen. Tko da sva sla dons zjutri ze v trgovino ... nisem vedla, da je vse zaprto ... pa je mal zaspal v vozicku, ceprav je to cist izven njegovega reda, ker on zjutrej (vstal je ob 8-ih) navajen nazaj zaspat ... no, tko da mi ze ves cas vmes sitnari, ker je zaspan. Sem mislila, da je spet lacen ... je ob osmih malo pojedel - samo na eni strani!!! Pa nisem vedla al je spet lacen al zaspan al kaj ... v glavnem noce ne eno ne drugo!!! Bo pa sitnaru se naprej ... sam se mi zdi, da ga trebuscek moti, ker spet ni nic kakal ... mislim, da ze peti dan ... ze vceraj je bil siten ko hudic. Danes je sel moj dragi po borovnice ze ob 6-ih zjutraj ... je peljal pse na sprehod, pa se borovnice nabirat. No, nabral jih je glih za eno salcko ... hehe. Mi jih je mal pustu in jih jem medtem ko pisem ... mmmmmmmmmm. Se pa zadnja dva dneva ves cas samo obraca in obraca ... seveda samo v levo. Vozicek .. nas po 4-ih mesecih ze skripa ... ga je treba nazaj peljat ... tako skripa, da kar ornk moti. Ninaki ... si me pa res v smeh spravla ... Matic prav, da je to zalostno ... mam vcasih tud jaz kak tak izpad, pa je socustvoval s tvojim ... hehe. Petrina28 ... hvala za pohvale glede kuz ... modva enkrat spet skupinsko slikco narest z Galom, seveda. Bonnie_ ... za pse se kupijo hlacke, drugace pa vzames kake svoje stare, naredis luknjo za rep (ena bokserka niti luknje ne rabi, ker nima skor nic repa), vtaknes noter vlozek in je ... bi imeli drugace vse pokapljano od krvi. Tinkatonka ... cimprej se pozdravi ... upam pa se, da ugotovijo kaj ti je. Matic zdele opaz dol daje s stene v otroski sobi, men se pa ze mesa, ker ne vem kaj muci Gala ... za znoret je siten. Se oglasim se pol mal kasnej ... ne morem niti Maticu pomagat, nc ... sam tamalmu dudo not dajem, pa sem pa tja. Noro. Ursa
< Sporočilo je popravil ursa_p -- 25.6.2006 10:49:58 >
|