petra81
|
Čer! Zdej se moram pa tudi jaz malo javit, čeprav se že dalj časa napravljam, mi nikakor ne znese, da bi se bolj pogosto javljala! No, Tami so prejšni ponedeljek vzeli šivčka ven in sedaj se ji še vedno malo pozna, ampak upam da se ji bo tako zazdravilo, da bo res minimalno videt! Drugače smo fajn, sem mislila, da se bo tudi Tami nalezla, ker je bil pred tem tudi dragi in pa njegovi starši bolni, pa se ni, oz je dva dni malo kašljala ponoči, drugega pa nič in sem ful vesela, da ji ni treba prestajati tistega kar sem jaz! Očitno ima dober imunski sistem, ker še nikoli ni bila prehlajena! Aja, imam pa manjšo težavico in sicer ima Tami okrog in okrog ustnic pa ne čisto direktno pri ustnici ampak kak cm proč ful rdečih pikic že kakih pet dni, pa ne pomaga nobena kremice! Niti ne vem od česa bi to bilo!?? A ima katera kako idejo, kaj lahko naredim?? Zmenimo se čisto vse, pojemo tudi, sama zapoje, tako da jo razumeš po melodiji in besedilu Naša četica koraka (juuučku bomo magali hiiišico diti, bo mogel svoje zajce pred lisičko_____; naša etica oraka, umno in veselo) no tole zapoje čisto sama!! Enkrat je ena spraševala, se mi zdi da Marty5, koliko so bolani otročki, ki niso v vrtcu, no jaz moram rečt, da sem res zadovoljna kar se iz tega vidika tiče, da Tami ni v vrtcu! Je bila res minimalno bolna! Prebolela je 5 in 6 otr bolezen, in pa tiste afte in hipertrofijo dlesni ki so bila posledica cepljenja, no drugače nič drugega! Sazi, najprej tebi opravičilo, da ne boš mislila, da ti nisem hotela odgovorit, ampak sem bila tako bolna med prazniki, da sem samo pogledat prišla na rač, pa potem tako nazaj dol!! Sem bila čisto povožena dva dni skupaj, tud za živet mi ni bilo! Vse bolančkom želim čimprejšnje okravanje in čim manj bolezni in bolniških dni!! Še posebej Avi in Aneju pošiljam ! Bom sedaj počasi zaključila, se oglasim še kaj, upam, da v kratkem!! Lahko noč vsem Petra
|