|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
26.10.2007 9:01:25   
natalia
pa kaj je bla danes polna luna al kaj... jaz nisem nič spala...user posted image user posted image user posted image user posted image pa moja eva tudi ne, temu primerno je danes tudi razpoloženje!

se beremo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.10.2007 10:25:44   
sazi
user posted image  čestitke nuka, za novo pričakovanje - bo pa res veselo pri vas
pri nas je tudi namen, da damo Leva v vrtec naslednjega septembra, če bom le dobila prostor v kakem vrctu približno dobro lociranem, no, vpisan je v celo vrsti vrtcev, nekje bomo že dobili prostor - bomo izvedeli aprila

jer.za - no, spet nisem videla, da sva istočasno gor, pa žal tudi časa za čvek nisem imela

včeraj sem Leva popoldne spet peljala pogledat na telovadbo v GIB (kamor hodi Kami z Evanom, ampak ju ni bilo). Bilo je pa toliko otrok in tak hrup, da je bilo za Leva čisto preveč. Se me je držal kot klop in če se je oddaljil za pol metra in šel iskat kakšno žogico, je takoj začel jokat. Zadnjič je bilo precej manj otrok in se je uspel vklopit, tole je bilo pa preveč. Ne bom ga vpisala, ampak se bom za začetek probala večkrat takole zmenit v Kolosju kot zadnjič, da se najprej navadi na rajanje in razgrajanje 3-4ih otrok naenkrat, potem bova šla pa januarja, ko se v Gibu začne nov semester spet tja pogledat.

Evii - upam, da te ne matra nič hujšega.

jutri smo nameravali na Lumpi tek. Upam, da ne bo dežja in da bomo res šli - čeprav kolikor poznam Leva in kako se obnaša v gužvi, ga bom verjetno morala tistih 200m odnesti do colja - mogoče bo šel pa sam, kaj pa vem. Se bom pustila presenetiti.

toliko zaenkrat; če se ne beremo več, želim vsem lep vikend

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.10.2007 11:23:13   
taja27
user posted image  nuka za novo nosečnost. to bo pestro pri vas user posted image . lepo, da si se oglasila.

suky tudi tebe je lepo brat. sem se že parkrat vprašala kako gre tebi in Gaji. kar se las tiče, te popolnoma razumem, da ti gre na živce, če imajo Gajo za fantka. tudi nam se to dogaja. vse pupe okoli nas imajo čope, nam pa še španga ne stoji gor. je pa prednost v tem, kot si tudi sama omenila, da nimamo težav s sušenjem las. tudi mi jih malo bolje zbrišemo z brisačo in to je to. drugače pa pri samem pranju/šamponiranju las nimamo težav. Ava prav uživa samo, da je voda zraven. ko ji spiramo lase kriči ŠEEEEE! tudi, ko mi pomaga izprazniti pomivalni stroj in je na kakšni posodi ostalo malo vode, je popolnoma navdušena. da ne govorim, kako uživa na dežju.

risanke ... pri nas se izmenjujejo nodi, telebajski in bombažki. ob nedeljah zjutraj rada pogleda tudi veterinarja Joca. agresivnih risank ne mara, jo je strah. ko je bila bolana je bila kar prpopana pred TVjem. drugač pa ji ne dovolim veliko gledat TVja, ko pa ga gleda, mora sedet na kavču (ona bi seveda plesala pred televizijo, se je dotikala ...).

igrače ... naša Ava je čist nora na avte in na nakit. ful uživa, če ima lahko kaj okrog vrata (mene je strah, tako da ji to dovolim samo za mizo, ko imam 100% kontrolo), obožuje zapestnice, špange (ki ne stojijo na glavi user posted image ), ... še mene vso nakiti. mi je zadnjič rekla vzodjiteljica, da je bila Ava čisto navdušena nad njenimi koravdami, da so potem vsi delali koravde iz slamic. Ava si jih je navesila okrog vratu, na obe roki in paradirala po igralnici. obožuje nosit torbice ali vrečke - prava ženska. v nasprotju s tem, pa se izredno rada igra z avti. obožuje tudi dojenčke. če pa ji ponudiš punčko ali avto, se vedno odloči za avto.

jer.za če se ne motim, si ti medicinka a ne? tole s tečajem prve pomoči se mi zdi super. jaz sem v svetu staršev (v vrtcu) in je pripravila ravnateljica za vse vzgojiteljice tečaj prve pomoči (za pomoč majhnim otrokom) in smo se starši zavzeli, da organizira tudi za starše, ki to želimo. se mi zdi zelo pametno, da če se kaj zgodi, da veš, kako je prav odreagirati.

natalija ... ja danes JE polna luna in tudi midve z Avo sva bolj slabo spali. pa še sami sva bili.

sazi mi bi tudi hodlili na telovadbo, pa je ni v našem koncu user posted image . jaz bi bila vesela, da se vam kdaj pridružim v koloseju, da se tudi Ava spozna še z kakšnim februarčkom ali februarčico.

... in končno - danes dobim avtek. možek se že pelje z njim domov user posted image . morala bi ga dobiti že 15 avgusta, ampak ne bom več zgubljala besed glede dobave. še vedno pa manjka en dodatni del. ga pošljejo po pošti user posted image .

zdej gremo pa na malico ...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
26.10.2007 12:44:56   
jer.za.
Pozdravček!

Nuka:user posted image user posted image user posted image  čestizke za ponovno nosečnost. Naj vse poteka lepo, pa javi se še kaj. Pa vidim, da si iz Kranja. Tudi jaz sem iz okolice, bi se lahko kdaj dobile na kakšnem čveku?user posted image

Sazi:uživajte jutri na Lumpijevem teku.

Taja27:imaš ZS.

Toliko na kratko, moram še eno poročilo pripravit, potem pa šibam proti domu.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
26.10.2007 21:17:03   
jer.za.
Samo na hitro, da nas spravim nazaj na prvo stranuser posted image .

Sem ravno sredi pospravljanja, sedjle ribam kopalnico, zraven pa pijem kavo.

Se še kasneje kaj oglasim, če bom kmalu končala.

Lep večer vsem.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.10.2007 21:55:23   
ninaki
Hej punce,

jaz sem po eno tedenskem lezanju v postelji malo bolje. Prejsnjo nedeljo sem zbolela in se nisem ganila iz postelje do danes. Cel teden sem prelezala v pizami. Glava in usesa so me tako hudicevo bolela.... Najprej je zbolel Enej, pol pa se jaz. Po 2 dnevih je bil Enej ze cisto fit, jaz pa cisto polomljena. Zdaj gre na bolje, ceprav imam usesa se vedno "zamasena". Oz. non stop moram izenacevati pritisk.

Drugace je pa tale bolezen sreca v nesreci. Sem bila kar malo zalostna, ko mi je Sazi poslala sms za srecanje (hvala Sazi!!!!). V ponedeljek sem imela okulista in ne bi uspela pravocasno priti. No, pol pa pride bolezen in odpovem pregled. Pa me klicejo nazaj in recejo, da je moj termin sele v novembru.... Jao.... Kar nekaj km bi naredila zato, da bi se obrnila in sla nazaj domov.

Kar se pa nas tice, smo dobro. Enej je postal papiga in ponavlja vse kar slisi. Kake pol ure po tistem, ko ga damo spat, se vneto razlaga vse sorte.

Jer.za, tezko je, ko nekdo zeli, da nekdo drug zivi njegove sanje. Sploh pa zaradi tega kaj bodo drugi mislili in rekli. 30 let gor ali dol, to je vajino zivljenje in vidva morata ziveti svoje sanje.
Glede zobarja, ce se je aktualno, ti lahko dam stevilko moje. Sicer ne vem koliko so cakalne dobe, ker se vedno narocim za kake pol leta vnaprej samo za kontrolo. Lahko pa poklices in vprasas. Sporoci mi na ZS, ce se potrebujes stevilko.
Jaz sem za za Atlantis in kopanje!

Petra81, upam, da je Tami ze OK. Glavno, da se je vse srecno izteklo!

Marty5, Nuka, cestitke!!!!!!! Zelim vama lepo nosecnost!!!!!

Tinkatonka
, cestitke za selitev!!!

Vsem, ki ste v pricakovanju dveh crtic zelim, da se cim prej pojavijo!!!!

Zelim vam lepe sanje in lep we. N

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
27.10.2007 17:25:49   
tinkatonka
Živjo punce!

Jaz sem trenutno pri mojih domačih. Aneja so imeli v čuvanju, da sem se jaz lahko učila, zdaj pa spančka tukaj in imam čas da skočim gor na net malo pogledat kaj ste kaj napisale in kaj se vam dogaja. Vidim, da ste bile pri pisanju kar pridne, upam da vas uspem prebrati.

In kako smo mi….v novem stanovanju je super. Čeprav še vedno delamo na ogromno malenkostih in gre še vedno veliko veliko denarja v to, je res super. Anej uživa, čeprav je res, da je bolj crkljiv, kot je bil. Ampak tudi to bomo prebrodili. Zaenkrat smo še brez kavča. Baje bo prišel 11.novembra. Upam da ne zamudijo, ker bom hudauser posted image . Zaenkrat sem še tudi  brez interneta in se počutim kot izgubljena dušauser posted image , predvsem zaradi informacij, ki sem jih dnevno bila navajena spremljati po netu. Možek se je odločil, da bo skrbel za mojo »razgledanost« in mi nabavil Finance v fizični obliki.  Hvala možek. user posted image  Prej sem jih spremljala samo po netu .

Smo pa trenutno «brez očita«. Začel je delati v Bohinju in bo hodil tja v ponedeljek in se v soboto šele vračal. In to bo tako do sredine decembra. Jaz pa vmes še strokovni izpit pa operacijo mandeljnov, po kateri baje 1 teden ne bom smela govorituser posted image . Groza vam rečem, upam da se na vse izide tako kot se mora. user posted image

Študij…študiram kot nora, pa imam občutek da nič ne znam. Matr mi je muka tale izpit. Pa moram rečt, da se nisem še nobenega izpita na faksu tako bala, kot se bojim tega »strokovca« user posted image

Nuka….čestitke za ponovno nosečnost. user posted image Ja tudi pri nas ciljamo na februarčka, ampak na februarčka 2009. Komaj čakam, da zares začnemo. Oglasi se še kaj!

Taja27…super za avto. Končno, a ne!user posted image

Risanke..pri nas TV ni skoraj nikoli prižgan, tako da risank ne gleda. Če ga že prižgemo je to zvečer za 5 minut dokler mož pred TV-jem ne zaspi, potem ga pa tako in tako napodim v spalnico. Imamo pa ponavadi prižgan ves dan radio, da malo brni in da lahko sem ter tja malo zaplešemo in slišimo poročila.

Igra..zdaj so »in« lego kocke (duplo) pametni kuža, karte s sličicami živali in risanje. Slednje bi počel non stop.

Šibam mal zbudit Aneja, da mi ne bo predolgo spal. Danes so bili na Jakobu pa je najbrž utrujen, ampak potem bo pa zvečer »veselica« jaz se imam pa za učit.user posted image

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
27.10.2007 22:20:46   
Bonnie_RR
Čer!

Kako ste kaj? Mi smo imeli danes delovni dan. Smo malo pleskali stanovanje in je zdaj čist drugačno.
Prej smo imeli vse stene bele, zdaj imamo pa kuhinjo oranžno, jedilnico rumeno, dnevno rdečo, kopalnica bo modra, za spalnico se pa še nisva čist odločila. Danes sva nameravala pobarvat še kopalnico, pa nama je zmanjkalo energije, tako da bova verjetno to še jutri naredila.
Zgleda pa fajn.user posted image Sva zadovoljna z opravljenim delom in končnim izdelkom...user posted image

tinkatonka... lepo da uživate na svojem! user posted image Je fajn, ne?user posted image
Pa veliko živcev in uspeha pri učenju ti želim! Vem, da je zdaj vsaka minutka dragocena in upam, da ti bo šlo po načrtu...user posted image

ninaki... Boga! Upam, da si zdaj že kolikor toliko vredu in da si "iz tahujšega".user posted image Imamo pa pri) nas doma tud eno papigo...user posted image Sta si Nik in Enej res ful podobna (kakor sva že ugotovili...user posted image )...

risanje... Nik je tud ful prijelo in zdej vsak dan obvezno kaj nariše v svoj zvezek. Ko začne PISA, PISA (to pomeni, da bi rad risa/pisal), mu dam barvice in zvezek in riševa.user posted image Ima pa ful veselje meni jemat barvice...user posted image

glasba... Mi tud vsake toliko malo zaplešemo in zapojemo. Js imam skoraj vedno na računalniku radio in ob vsaki fajn glasbi Nik začne migat...user posted image Če ne, začne pa kar sam peti. Najraje poje Ježek teka, teka... Spoznam pesem po melodiji, ne (še) po besedilu...user posted image

Nuka... Čestike za 3. user posted image ! user posted image user posted image user posted image Naj bo čim lepša...user posted image

Taja...
Držim pesti, da vam čim prej ratata user posted image !user posted image Pa, seveda, tudi vsem ostalim, ki že delate na naslednjem user posted image ...

No, zdej bom pa zaključila, da ne bom spet dolgovezila...

Lep večer, pa ne pozabite prestavit ure za 1 uro nazaj! Jupi!!! user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.10.2007 7:57:07   
jer.za.
Dobro jutro!

No pri nas je že skoraj dober dan, smo že dve uri pokonciuser posted image user posted image . Zajtrk je mimo, skodelica za kavo skoraj prazna, tamali pa kot vsako nedeljo gledata Živ-Žav.

Sem mislila, kako bomo fino izkoristili današnji dan za kakšno pohajkovanje po gozdu, pa vidim da ne bo nič ker pada dežuser posted image . Če ne drugega, bomo pa kocke sestavljali, pa kaj iz papirja ustvarjali, da ne bo malima dolgčas.

Ninaki:imaš ZS.

Tinkatonka:uspešno učenje ti želimuser posted image . Pa naj bo ta naporen mesec čimprej za tabo, da boš potem lahko uživala v vseh prazničnih radostih decembra.

Bonnjie_:a prideš še k meni malo prebelituser posted image user posted image user posted image . Tudi mi imamo stene zaenkrat še vse bele, se tudi kar nekaj časa že pripravljam da bom vzela "penzel" v roke, pa kar odlašam in odlašam.Lansko leto sem prebelila otroško sobo(rumeno-roza), ostalo pa še čaka. Me pa moti, ker imamo strop pobit v dilce(je bilo moderno 10 let nazaj), pa bova najbrž prej dala vse v gips-plate, pa potem prebelila.

Sedaj pa šibam v kuhinjo, da dam kuhat govejo juhco.user posted image

papa  

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.10.2007 9:52:57   
marty5
Dobro jutrouser posted image

Naš dan se je tudi začel že zelo zgodaj-po novi uri ob 6ih. Ja, Jernej je še vedno kar po stari uri user posted image , no saj jaz tudi....Ta sprememba ure mi vedno povzroča težave-tista spomladanska pa  ne.

Jernej je spet zdrav in upam, da bo nekaj časa mir. Je bila kar kriza bit noter 3 dni, ker je navajen skozi bit zunaj. Nisem več vedla, kaj bi se lahko igrali....

Jaz sem naslednji teden na dopustu user posted image . Mi prav paše malo pavze.
Ste mi dale ideje z risanjem - bova šla z Jernejem po pripomočke - barvice in barvanke. Tatija bo kap, ker se tako strašno boji za pohištvo, jaz se pol tolko ne sekiram user posted image . Pa plastelin bova tudi preizkusila. Se včasih prav bojim, da je za kaj prikrajšan, ker ni v vrtcu - tam non stop ustvarjajo. Tako, da bo potrebno nadoknadit.

Taja27 - čestitke za avto user posted image . Jaz se tudi spogledujem z novim avtekom - zame, mestna vožnja, ampak bo treba še malo počakat, da se kaj nabere na družinskem proračunu.

Nuka - čestitke za 3. user posted image . Kapo dol user posted image

Tinkatonka - najbrž delaš izpit iz državne uprave, ne? Če želiš imam ogromno materiala na mailu, ker mi ga je ena kolegica poslala, ko je maja polagala ta izpit. Je tudi ona rekla, da ji je definitivno vzel več živcev kot cela faks.....

Toliko na hitro - kosilo se kuha, danes bo pravo nedeljsko user posted image . Vreme je nekam kislo, upam, da se do popoldneva popravi, da bomo lahko kam šli.

Uživajte user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.10.2007 20:01:47   
Eviii
'čir...
kako ste kaj danes?
mi smo ok. dan smo preživeli pri enih moževih kolegih. so nas zjutraj klicali, nej pridemo k njim na ribe v savudrijo. in smo jo mahnili čez mejo user posted image . dejan se je najedu morskega lista (skoraj polovico ga je zmazal), pečenega sirčka na žaru, koruzice, bučk na žaru in radiča na žaru. njami. pa seveda sta mama in pappa tudi dobila neki za pod zob user posted image . proti koncu nas je začelo malo vreme zafrkavat. je začelo deževat. pa vseeno smo preživeli eno krasno nedeljsko popoldne.
zadnič sva se s sazi preko zs-ja pogovarjale, da bi mogla počasi dokončat pobirat z neta naše čveke in jih dat nekam na net. če vas zanima, sem prišla do februarja 2006 - tik pred porodi večine. danes bom nadaljevala in upam, da mi uspe zaključit nosečniško obdobje. tega se je nabralo full - mislim, da čez 700 strani v wordu... dokument je velik čez 72 mega. zdej razmišljam, kako vam ga dostavit. mogoče se bom zmenla, da ga bom dala na moževo spletno stran in si ga boste lahko dol pobrale.
no, tolko zaenkrat od mene. mogoče se še kasneje kej oglasim, če bom vidla še kiro gor.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
28.10.2007 21:49:14   
Kami
Čer punce!
Še od mene na hitro en mail, predno se prisilim it v posteljo. Zvečer še kar ne bi šla spat, zjutraj pa sem valjda koma.... Vsako nedeljo imam težave, potem se vnesem. Vidim, da vas ima veliko prost teden pred sabo, ali vsaj petek. Jaz bom delala tudi petek, ker šparam dopust. Bi mi pa pasal bit fraj, ja. user posted image

Bolezni: Mi smo kljub nedeljski večerni vročili dal Evana v ponedeljek v vrtec in prosili vzgojiteljice naj ga opazujejo. Super je bil, nič več vročine, edino spal je 3 ure. user posted image  DOma pa po jajcih hodimo, da spi kako slabo urco. Da bi ga koklja brcnila.

Umivanje glave: ni panike. Dam oba v banjo pa se polivata po glavah toliko, da komaj do sape prideta. user posted image  To počneta že odkar se skupaj kopata. Evan včasih debelo gleda, ampak ko vidi, kako se smeje Liam, se takoj še on reži.

Nuka: čestitke za pogum. user posted image  Upam, da boš dobro prenesla pred in potem.

Suky: lepo, da si se javila. Sem tudi jaz že mislila nate, kako se kaj rihtata.

Taja27: sem se smejala ob misli nate in jutranje kakanje. Oj, punce, ko bi vedele kako to zgleda v vrtcu, ko imajo otroci trebušno virozo. user posted image user posted image user posted image  Smo jih kar v umivalnike dale in umivale s tušem. Ful service! user posted image  (Aja, da ne bo pomote - ko so enkrat začeli driskat so potem ostali doma, ampak nekaj smo jih pa vseeno pokasirali z začetkom viroze v vrtcu).

Strokovni izpit: Ja Tinkatonka, ti  nisem fouš. Jaz sem imela strokovni izpit (sicer mislim, da ni enak tvojemu, ampak vseeno je bilo celo sranje z njimi) ko sem bila še noseča, če se spomnite sem vam jamrala. user posted image  In vem, da sem bila strašno razbremenjena, ko je bilo to za mano. Prej pa čist pod stresom, zoprna kot hudič. Včasih se vprašam, koliko posledic je tisti stres pustil na Evanu (še posebej, ko jezen kaj po tleh zabriše - najmanj nekajkrat dnevno). Držim pesti, da bo čimprej za tabo!

Sicer pa smo bili danes spet sami. Mož je šel že zgodaj zjutraj od doma in ga še ni. Ma kriza tole z novodobnimi službami. user posted image  Z Liamom sva šla v Hišo eksperimentov. Priporočam vsem s starejšimi otroki (+4 leta). Samo dovolj časa si vzamite. user posted image  Popoldne pa smo preživeli med kockami in starimi družinskimi videokasetami. Evan je bil kot prikovan, ko je gledal Liama na kaseti, ko je bil star toliko kot je on sam. Zelo zabavno!

Uživajte v prostih dnevih! Pozdravčke vam in otročkom, tudi tistim v trebuških! user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.10.2007 8:18:01   
nuka
Hvala za čestitke.

Vidim da vas kar nekaj premišluje glede vrtca. Pri nas je ta večja začela z vrtcem letos septembra in greva z Nejcem velikokrat skupaj ponjo. V vrtcu so me že vprašali če ga bom naslednje leto vpisala jaz pa kar nekaj cvikam. Se bom mogla odločiti do marca.

Za telovadbo sem se pa zmenila da bo začel hoditi februarja, ko bo star 2 leti. Sem vidla že pri tamali da prej nima smisla da hodi, ker se težko vklopijo. Sem pa morala tudi pri njej kar vztrajati in jo skoz vzpodbujat. No proti koncu telovadbe pa me sploh ni več rabila.

jer.za ti se mi kar oglasi na zs, da se zmeniva.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.10.2007 14:36:19   
sazi
vikend sva z možem imela deloven - sva za nekaj mojstri, ki os razbili "Pol" bajte pospravljala in odvažala material - je bil pa prijeten pogled na hišo po opravljenem delu - škoda le, ker delavci pridejo spet razbijat in bo treba potem spet vse od začetka (čeprav dvomim, da lahko naredijo tak raztur, kot je bil zdaj).
V soboto pa smo le uspeli priti na Lumpi tek, kjer sem tudi srečala Kami in Evana, Liam pa je ravno čakal na štart. Ker je bilo veliko ljudi in vse zelo na glas, je imel Lev nekaj časa hude probleme z okolico. Se je stiskal k meni in jokal. No, po pol urfe je bil že samčisto divji in je letal naokrog, ga pa ustaviti nisem mogla. Presenetil me je tudi s tem, da je na teku lepo sodeloval - je šel celo progo peš, cik.cak seveda, ker je bilo treba ob obeh ograjah vse pregledat, pa balone na nebu kazat, pa še smeti bi po poti pobiral - no, pa sva bila predpredzadnja.

taja27 - čestitke za nov avto. Včeraj "žal" nisem zadela na lotu, zato moj mož še nekaj časa ne bo vozil naokrog Qashqaia - ti pa le uživaj. Jaz sem nad mojo Škodo navdušena - mali pa jo tudi vedno veselo najde - ko živordeča tako buta ven med vsemi srebrnimi.

igrače - težko bi rekla, da ima Lev do česa posebno veselje (razen do avtomobilov in gradbenih strojev - pa še to ga zanima samo za kratek čas) - najraje odpira predale in ven zlaga posode in ropotauser posted image

druženje otročkov in srečanje - če je katera ZA, bi jaz spet Leva malo navajala na družbo otrok - enkrat naslednji teden popoldne v Koloseju? Zadnjič je bilo prav fajn. Je rabil malo, da se je navadil, potem pa se je sprostil.

ninaki - upam,d a si se že čisto pobrala. Mene je vedno strah, da bi tako zbolela, pa še Leva bi bilo treba rihtat. No, saj sva že bila oba naenkrat bolna, ampak nisem bila tako povožena in je še kar šlo.

tinkatonka - te čaka kar naporno obdobje, ampak boš zagotovo zmogla. Na koncu vedno vse rata. Držim pesti, za izpit.

Eviii - si toliko napisala o tem, kaj ste jedli, da sem kar lačna ratalauser posted image  - bi tudi kaj z žara.
zbiranje čveka - meni bo super, če si ga bomo lahko od kje pobrale dol - če pa potrebuješ pomoč, pa povej.

sem šla zadnjič malo brat čvekanje v pričakovanju (naš čvek) - kako je bilo takrat vse precej drugače, pa čveke so bile nekatere, o katerih sedaj nine duha ne sluha, pa žalostna sem bila, ko sem brala, kako je Jery kupovala vozičekuser posted image

Kami - mi imamo pa s spanjem obraten proiblem - doma spi uro do uro in pol (ob kakih ekstremnih obremenitvah tudi več, ampak bolj redko), pri varuški spi pa pol ure, včasih nič, se pa kdaj zgodi da spi eno uro - posledica tega nespanja pri varuški je, da imamo ekstremno naporne popoldneve, ker je utrujn in zelo siten, ampak tam ne spi, oz. zelo malo, pa je na samem, v tišini in temi, tako kot doma.

no, toliko zaenkrat. Upam, da vam uspe užiti kaj današnjega sonca - če ne bo dneva konec prej, preden pridemo domovuser posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.10.2007 11:13:09   
jer.za.
Pozdravček!

Kako ste kaj na ta deževen dan? Jaz sem super, ker je pred mano le še tri ure delovnega dne, potem pa sem prosta do ponedeljkauser posted image user posted image . Že komaj čakam, pa čeprav bova imela doma kar delovno z dragim-delamo garažo, pa upam da nam uspe vse pripravit, da jo potem samo še postavimo. Imam pa tudi v planu, da bom pospravila po omarah, pa vse prebrisala, pa šaro bom pometala preč.

Vam pa moram povedat, kakšno motivacijo mi je dal moj predragi možek za diplomo:sva se zadnjič malo pogovarjala okrog moje diplomske, pa sem rekla da se mi kar ne da in ne da, da rabim eno hudo motivacijo. Pa je rekel, da ko diplomiram, bova pa začela spet delati na novem otročkuuser posted image ,prej pa ne. So mi kar solze začele tečt po licih, knjige me pa tudi že čakajo na mizi, ne več v predaluuser posted image .

Drugače pa ni pri nas nič novega, razen tega da Zala in Jerca še nista preklopile na ta novo uro-no zvečer že, ampak zjutraj smo pa že pred šesto pokonciuser posted image  Ali vašim tudi kaj nagaja tale nova ura?

Zdej pa šibam še malo delat, če ne prej se vam pa javim spet v ponedeljek.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.10.2007 20:42:00   
Bonnie_RR
Nas samo prestavljam na 1. stran...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
31.10.2007 8:28:28   
katjandraž
Hoj, februarčice!

A je katera za druženje v petek dopoldne v Koloseju? Sem sama z otrokoma, user posted image  je v službi, tako da bi mi ful pasalo. Mogoče še celo kakšna marčica pride.

Uživajte v prostih dneh! LP, Katjauser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
31.10.2007 10:06:01   
jer.za.
Hojla!

Jaz sem za srečanje, ob 10.00 v Koloseju?

Lp

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
31.10.2007 10:48:20   
ninaki
Hej punce,

uzivajte v petek. Jaz delam, tako da se vam pridruzim kdaj drugic.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
31.10.2007 13:57:02   
tinkatonka
Hoj punce!

jaz sem spet pri svojih domačih, tokrat zaradi interneta in printerja, ki ga v novem stanovanju še nimava. user posted image  No ampak zato pa tudi razlog da, skočim pogledat kaj se vam kaj dogaja. Žal za obširno branje nimam časa, ker moram še ful sprintati, se pa na tej mestu ful zahvaljujem marty5 - HVALA res za vso gradivo, bo fajn prišlo, ko bom ponavljala tik pred izpitom.

Srečanje v petek...Žal ne bo šlo. Se menim,da Aneja dam nekam v varstvo, da se bom učila, jutri zvečer mi namreč starši "pobegnejo" v Rim in sem 4 dni brez varstva za Aneja, moj mož pa itak da skoz dela GRRRRuser posted image user posted image  Jaz se mam pa tok za učit....

Šibam..

Čavči

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
31.10.2007 19:17:09   
sazi
tudi jaz se javljam bolj na kratko
v petek naju ne bo - se jutri odpravljamo v Bohinj do nedelje

vi se kar dobite in se fino imejte, če ima pa katera željo in čas, bom pa vesela kakšnega druženja prihodnji teden en dan popoldne?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
31.10.2007 20:20:21   
katjandraž
Jer.za in mogoče še kakšna: ja, ob 10h v Koloseju je super, pokličem še Sarazan in Urso_p (Kami, vidim, da dela v petek user posted image ), ker ne vem, če bodo brale, od drugih pa nimam cifre. See Ya!!!user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
1.11.2007 14:21:32   
Eviii
čaw.
kako ste kaj danes? pri nas imamo sonček. sicer piha burja, ampak nas to ni ustavlo, da ne bi šli za eno urco vn, na grobove. dejan je valda že pred prvim ovinkom začoru user posted image . ga ta burja popolnoma zdela.
zadnič sem se s kami pogovarjala po telefonu skori eno uro in sva se mele prou fajn. malo sva pojamrale, malo se nasmejale in si izmenjale kopico koristnih informacij.
drugače dejan še nič ne govori. razen mama ponavlja miljonkrat na dan. ta beseda mu gre očitno dobro iz ust user posted image . je pa priden in se vsak dan nauči eno živalco oponašat. res je čisto nor na živali. ga bom mogla en dan peljat v živalski vrt. verjetno bo to enkrat spomladi, ko se bojo začeli lepi dnevi.
kahlice tudi še ne uporabljamo pri nas. dejan sploh ne pove, ko kaka. jaz ga sicer vidim, ko se kam skrije in se potuhne. takrat vem, da bo kmalu sledil še smrad in menjava pleničke. očitno se temu mojemu fantu nikamor ne mudi. je malo bol lene sorte.
kar se pa čvekov tiče, sem prišla do zadnjega mesca naše nosečnosti. zdej ne dajem več v en sam dokument (ker mi nalaga v word in shranjuje predolgo), ampak imam za vsak mesec en dokument, ki ga pol spremenim v pdf. bom dala te nosečniške čveke nekako gor in vam povedala, kako jih dobite. pol bom pa začela z dojenčkovim čvekom. sazi, če bi mi pomagala s čvekom staršev na forumu otrok, bi ti tudi bla hvaležna. ti bom poslala avgust 2005- ko je bilo samo par postov. ostali dokumenti so pa valda ogromni, ker smo full čvekale user posted image .
tistim, ki ste jutri doma, želim lep dolg vikend. tiste, ki pa delamo, pa en nenaporen petek. lep dan.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
1.11.2007 18:45:34   
jer.za.
Katjandraž:meni žal user posted image user posted image  jutri ne bo uspelo priti, ker bomo postavljali garažo, pa je treba tudi kaj skuhat za pridne fante. Mi je čisto ušla iz glave tale garaža, me je sedajle dragi spomnil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
2.11.2007 21:21:34   
Kami
Čao punce,
se vidi, da uživate vsaka na svojem koncu. Ne na blizu ne na daleč ni danes nobene na vidiku. Prazniki.... user posted image  Imate čisto prav. Tako nam je pasalo, da smo bili zdaj 2 dni doma. In to skupaj! Smo bili kar zabubljeni in razen Žal v sredo in Rožnika (kombinacija s kosilom) nismo šli ven iz hiše. Se mi zdi, da bi se nam kar vsak mesec prileglo takole ene dva fraj dneva vmes, da vsaj malo zadihamo brez obveznosti. A bi kak referendum predlagale? user posted image  Recimo: praznik družine 6x letno po svojem izboru 2 dni fraj....

Edino Evan se mi je spet začel zbujati ponoči in smo bolj slabo spali....

Jaz pa sem danes delala. Ni bilo prav hudo, bilo je malo otročkov in imeli smo se prav fino. Moji fantje so v Brežicah, jutri se jim z vlakom pridružim še jaz. Sem si že nabavila literaturo za sabo -  Geo na temo kakšna je dobra mama - novi odgovori na stara vprašanja. Če zvem kaj novega, vam poročam! user posted image

Skušam kaj pametnega narest za diplomo, ker sem bila včeraj in danes zvečer sama. Saj nekaj delam in berem in pišem, ampak se mi že kar pošteno vleče tole. Pa tako rada bi se že lotila novih projektov, ki jih odlašam zaradi diplome (za razliko od veliko vas ne gre za nove otroke user posted image user posted image ), ampak očitno nimam dovolj dobre motivacije (za razliko od Jer.za, ne? user posted image ).
Sem si pa danes privoščila 2 uri čveka prijateljico, brez otrok. Paše!

Živali... ja, so magnet za živali. Evanu se zmeša od sreče vsakič, ko vidi policaje na konjih. Da o preganjanju psov in golobov sploh ne govorim.

Lumpi tek... ja, mi smo tudi tekli. So mi podrli oba fanta, ki pa sta se hrabro pobrala in pritekla do cilja. Zna bit tudi šok za kakšne otroke, Liama sem kar dobro pripravljala, da se ne bi ustrašil, Evan pa tudi dobro prenaša padce.

Uživajte še naslednja 2 prosta dneva, lepi bodo! Se bom zbrcala nazaj na file diploma.doc!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.