|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
18.1.2007 22:23:52   
ribicau
user posted image  me veseli, da smo dobile dve novi user posted image . Samo ne nas prehitro zapustit, če ne bo še večja panika.....

Ja Kolumbo, Tabali se vidimo jutri ob 10ih! Saj pravim, jaz imam ob 8ih G, pa itak vedno čakam od 1-1,5 ure, tko da če slučajno ne sfolgam do 10ih, vaju obvestim. Itak me bosta pa počakali user posted image ....

Ej Lulu, en predlog, kaj če bi ti v seznamu pustila naše PDP-je, da bomo videli, koliko kdo prehiteva oz. zamuja?

aja, pa da vam to povem, danes sem oblekla posteljico...vam jutri poslikam in dam v album!

Tko, zdej grem pa mal pred TV, jutri pa do G. Držite pesti!

Ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
18.1.2007 22:35:17   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

PRIPRAVLJENE:

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
20. Teja29, Postojna user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 26 user posted image  in 27 user posted image ! user posted image   :  user posted image   =  9:7

MAMICA JE POSTALA:

18.01.,  Jenki, user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image      

< Sporočilo je popravil LuLu -- 18.1.2007 22:38:47 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
18.1.2007 22:45:15   
LuLu
Ojla, bom  pustla te PDP- je, če ima katera kakšno idejo naj kar napiše, lahko pa cel seznam spremeni, da citiraj, zbriše Quote z oklepaji, pa se naj špila malo, če se kateri da.
Sem pozabla napisat, da smo danes že proslavljali, ima moj ati rojstni dan...
Visnjaaa napisala si "malček" jaz sem na seznamu kar user posted image  dala, a je fantek? Ime že veš?
Štajerke kaj pa če šokiramo jutri dečve, pa se v Merkatorju  ob 10. uri prikažemo? user posted image  

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
18.1.2007 22:55:06   
metuljčica27
Ma ura že skoraj enajst, jaz pa niti malo zaspana.
Moj je cel utrujen prišel iz Ljubljane, pa sedaj sladko spi, tukaj zraven mene, jaz pa ... Po Tv pa niti nič pametnega.

Ja super dve novi!
DOBRODOŠLI!

Ma Lulu, ti bi se tudi skoz potepala!

Komaj čakam na ponedeljek, da se bom lahko brez strahu sprehajala, saj se mi začne porodniška. V službo so me povabili, pa jih bom šla tudi malo pozdravit, komaj čakam.

Nočko! 

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
   [Brisano sporočilo]
19.1.2007 6:45:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.1.2007 8:03:27   
malecka_mateja
dobro jutro!
ja lul ti bi se samo potepalauser posted image
jaz se vam drage moje nemorem pridružit ker dobim neki obisk pol pa moj dragi pride tako dauser posted image drugič!
pridna si kolumbo!naj te spomnim še na peglanje!na najino najboljše opravilouser posted image user posted image user posted image jaz sem danes spet  čakala od katere dobim sms da je rodila ker včeraj ob takem času sem od jenki dobila!tako da punce katera gre??
user posted image malo heca!vi kr uivajte še re zadnje nosećniške dni!
metuljčica jaz pa se že od srede na porodniški pa sem čisto pozablauser posted image user posted image user posted image bravo jaz!
no spala sem kr dobro tako da tudi nekaj!
sedaj pa nevem kaj bom delala ker je taki dolgi čas!
ma katera idejo

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.1.2007 10:31:34   
visnjaaa
ej Lulu prav si napisala na seznam - hvala.
Mene tako boli hrbet in trtica, da bom znorela.....Sploh ne vem, kaj naj naredimuser posted image , jojjjj...

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.1.2007 11:13:07   
Anonimen
Ojla punce!

Evo, jaz še nisem celo uro budna user posted image Zbudila sem se ob 10.30h, je pa res, da od 2.30 pa do 6.30, ko je moj šel v službo nisem nič spala. user posted image Taka sem kot zombi. Dala sem perilo prat, pomila posodo pa kavico sma spila in pozajtrkovala z mojim. Zdej je on spet v službi, jaz pa neki brezveze prčkam po stanovanju. Dolgcajt za znoret, mislim, da bom spet šla mal spat, ker se mi ne ljubi gledat tale okna, ker sonce sije in se vse vidi user posted image

Kolumbo, ti pa imaš energije user posted image Veš, jaz sem pol tudi šla v H&M in svojemu pikcu kupila podobne žametke - one ko so mal temnejše. Taaaak so cart! Sem pa vzela od 9-12 mesecev, tako da jih bo lahko nosil naslednjo zimo. Ali pa nosila... user posted image

Višnjaaa mene tudi križ in trtica bolita. Sem se včeraj nakofetkala 100 na uro, pa skoz samo sedela. Danes pa .... user posted image

No punce, uživajte pa javite se kaj. Jaz grem perilo obesit. Pa upam, da mi ga ne odpihne, ker veter nenormalno piha...

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.1.2007 12:06:34   
malecka_mateja
oj!
višnja tudi me imamo podobne probleme ampak zdravila ni!user posted image
no punce sem vam v album dala par slikic lahko si pogledate če se vam da!user posted image sem mela čas pa sem malo poslikala pojstljico...
no tudi meni se nič ne da!sem lena ko 100user posted image !
ampak sej bo bolje!
komaj čakam da pride moj domov!
joj danes bo spet napeto kofetkanje pri ricicau in kolumbouser posted image !
upam da se javita kako je bilo!
lulu kaj si se izgubila!nisi več odvisnicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.1.2007 12:44:41   
Anonimen
Malecka_mateja user posted image Lepa posteljica, oblačilca pa itak! Jooooj kok sm nora na te male cotke! user posted image

Evo, jaz sem skoraj vse pospravila, samo še posesam, pa je finito! Moj dragi edla danes do 16h, pol grema pa na tortico - PEŠ! Morm mal kile zgubit, ker se mi zdi, da se s svetlobno hitrostjo nabirajo na moji zadnji plati user posted image

Ja zgleda da je danes bolj len dan za februarčice... Javite se no, da bom imela kaj za brat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.1.2007 12:51:31   
malecka_mateja
hvala jasna!jaz sem tudi čisto nora na te cotike!bi vsaki dan nekaj kupila mapak me moj že krega da že mam itak preveč!
ker če bi vam vse fotografiralauser posted image user posted image
je reko da je lahko vsako uro drugače oblečena pa nebovsega porablauser posted image !
amapk saj veš če pa je tako lepo!
jasna mislim da sma same za klepet!nobeni ni zanimivo!
kolumbo in ribicau uživata!user posted image
lulu pa verjetno svojega carta ker je bolan ali pa je šla spet sestre nadret v ZDuser posted image
tako da ostajama samiuser posted image
nič se ne sekiraj!
jaz sem že skuhala pa se mi sedaj ne da jest bom malo kasneje!
moj pride zvečer komaj se je nekja zpletlo tako da obup!
sej bo!
jasna sta se že odločila za ime??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.1.2007 13:03:32   
Anonimen
Ja cotk mam pa jaz tudi več kot preveč... Sem se odločila, da če bom še kaj kupovala dokler so popusti, bom kupovala za naslednjo zimo. Pa upam, da mu bo prav. user posted image

Si pa pridna, če si že skuhala. Moj pisker šele dobro vre - sem dala kr zelenjavno mineštro kuhat, se mi ne ljubi neki extra pacat... Bom pa kasneje naredila še kako pecivo, ker dobima zvečer obisk.

Sem se mal prej odločila, da bom jaz tudi čez kaka 2 tedna oblekla našo posteljico. Komi čakam! user posted image

Ja za ime sma se komi zmenila, je bilo vse napisano na prejšnjem februarjevem seznamu, sam zgleda je LuLu izpustila - Če bo slučajno user posted image bo EMA, če pa bo user posted image bo ALEN user posted image user posted image user posted image

No, grem sedaj še sesat - to je pr men dolgotrajen proces - posesam eno sobo, pa rabim počitek, pol pa drugo, spet počitek... in tako naprej. Pa se vedno zavleče... user posted image Ma bo že... Me gor drži misel na tortico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.1.2007 13:09:14   
malecka_mateja
jaz sem kr naredila makaron flajš!tako da nič posebnega!
aha točno alen in ema!lepi imeni!
mi pa smo še kr v temi!
sem mojemu ultimat dala da se more ta teden odločit na furi kako bo ime!sem mu čisto prepustila odločitev tako da bomo vidli kaj bo reko ko pride domov!
jaz bom tudi mogoče kaj spekla!
ma katera kak dober recep pa ne preveč komplicirano???
jaz sem bila že neučakana in sem mogla našo obleč!user posted image
ja sej vem kak gre jaz tudi skoraj na isti način sesamuser posted image pa še trebuh me sedaj moti in sem ko lesena štorkljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.1.2007 14:55:05   
ribicau
Zdravo!

Naj vam povem, da nisem mogla iti s Kolumbo in Tabali na kavo! Ne boste verjele....

Grem k G na pregled. Pa me stehta (+10,7kg - pohvalno), pa pritisk, voda, kri vse bp. Potem pa gre poslušat user posted image  utrip in  najprej reče, da mu ni nič hudega, potem pa še kr posluša in pravi, joj, to je pa čisto preveč. Utrip se je gibal od 175-190! Mene je skor kap. Pa ta moja G nikoli ne komplicira, ampak danes zjutraj mi je pa po hitrem postopku napisala napotnico za CTG - urgentno. Je rekla, naj grem kr spotoma, ko grem domov...a si mislte - res je bilo urgentno. Potem sem šla od nje tko zbegana, da sploh ne vem, kako sem domov pršla. Nisem hotela it v Kranj, ker sem se odločila, da bom rodila na Jesenicah in sem šla domov po ruzak in user posted image  in sva bila par minutk pred 10. uro že na Jesenicah (sej veste, kaj pa če bi mi sprožil, al pa če bi tam ostala...). Tam pa vrsta za popizd.....U glavnem zatežim, da sem urgentno in me res takoj dajo na CTG. Popadkov nič, utrip pa je bil okrog 150 v povprečju, vmes pa je skalal do 170. Tam pa nobenga, da bi ga lahko karkoli vprašala. Meni je blo tko grozno, da so mi skor solze dol tekle....
Pol pa grem nazaj v ambulanto in sem bila na vrsti ob 13.10! A si mislte, urgentno pa sem čakala 3 ure...No G mi je naredu UZ in ugotovil, da se je mali zadnjem mesecu zredil za samo 300 g, tako da sedaj tehta 2630g! BIP odgovarja za 35-36 t, FL odgovarja za 36-37 t, vstava glavična....u glavnem jest sem pa v 38 t!!!!
Na zadnjem pregledu so bile velikosti ustrezne gestacijskim tednom, zdej pa razlika. Pol sem pa G vprašala a je OK ali ne, pa pravi je OK. Kontrolo imam danes teden pri svoji G. Sploh ne vem, kaj naj si zdej mislim! Ful bi še kakšnega vprašala za mnenje, ker me res skrbi. Najprej tale utrip, potem pa velikost oz. teža....res me je strahuser posted image

A ima katera kakšno idejo?

Kolumbo in Tebali se pa opravičujem in obljubljam, da jih jaz v naslednjo častim kavo, samo če bosta še hoteli pridt.

Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.1.2007 15:13:20   
Anonimen
Ribicau glih sem prebrala tvoj post. Na žalost ne vem kaj bi to pomenilo, tako da ti ne znam niti svetovat... Srčno upam, da je vse ok. Bom malo pogledala okrog po forumih za utrip in za težo... Ne se preveč sekirat, saj to vpliva na otrokca, posledično pa verjetno tudi na njegov utrip. Kaj pa če bi šla samoplačniško po drugo mnenje? A drugače se pa ok počutiš? user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.1.2007 15:18:16   
ribicau
...sej to, jaz sem ko rožica, ampak kaj pa je zuser posted image , pa nimam pojma! Pa še petek je, in nimam kam it po drugo mnenjeuser posted image ! Čez pol ure kličem od mojega sestrično, ki je medicinska sestra....če bo ona kaj vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.1.2007 15:21:56   
Anonimen
Upam, da bo sestrična kaj vedela. Tule na RR omenjajo utrip okoli 150-160, bom še malo prebirala... Grem pa še na mamin forum, pa k Pušenjaku na med-over-net.
A si poklicala svojo G in ji povedala kaj so ti rekli na CTG? No, če te je ona naročila čez 1 teden, po moje ne more biti taka panika... Kr pomiri se!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.1.2007 15:50:33   
Anonimen
Mater, vsepovsod isto piše... Zdej bom pa obisk dobila, pa še mojega ni doma...  Se javim še pol kaj. Ti pa javi, kaj je sestrična rekla... Me zanima, pa drži se! user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.1.2007 15:51:15 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.1.2007 16:53:54   
Teja29
RibicaU:
Če hočeš drugo mnenje se probaj naročiti na UZ pri dr. Pušenjaku v LJ (Dravlje). Dela ob sobotah dopoldan, tako, da bi šla lahko jutri. Telefon: 051-321-224

Tudi moj otrok ima za 2 tedna manjše mere, pa sem šla tudi potem k Pušenjaku in  zdaj kar on spremlja njegovo rast. Ćez dober teden imam še 3. UZ kontrole rasti pri njemu.

Ne se sekirat, ker je verjetno vse OK. Mogoče bo tudi tvoj otrok malo manjši.

lp, T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.1.2007 17:01:59   
Teja29
Tukaj sem našla en odgovor glede srčnega utripa:

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=forum&forum=ZN&temaid=17152

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.1.2007 17:55:12   
ribicau
Hvala vsem za  pomoč!

Sem se odločila tako, da kličem v ponedeljek svojo G (in ne šele v petek, kot sem naročena), da mi da novo napotnico za CTG (kao da so mi na Jesenicah tako rekli), potem grem pa v torek še enkrat na Jesenice k dr. Berniku. On bo pa že seznanjen da pridem, ga bo od moža sestrična poklicala. No ta moževa sestrična je rekla, da verjetno ni za paniko delat, če so me spustili domov. Zdej, če je pri tem merjenju malo manjši je pač malo manjši, ni pa takega groznega odstopanja. Gre zgolj za dva tedna...je rekla, naj bolj počivam in ne letam na sprehode itd., pa tud doma naj ne pospravljam skozuser posted image ...pa vsak dan naj eno čokolado pojem, ker gre baje glukoza direktno user posted image . Aja pa še to je rekla, da bo user posted image  glih prave velikosti za porod, da naj s tega stališča gledam, da bom lažje rodila user posted image ! Sej men je to čist všeč, samo utrip me pa še vedno skrbi.

LP vsem

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
   [Brisano sporočilo]
19.1.2007 22:15:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.1.2007 9:11:00   
malecka_mateja
dobro jutro!
mojega ni odpihnilo je prišo varno domov!user posted image user posted image user posted image
zaj pa se grema potepatuser posted image
kaj lulu je že šla rodit da se nič ne javi?
samo da sta se načvekali in nakofetkaliuser posted image
no pičim jaz!mogla sem vas pozdravit!
pridne bodite pa se tipkamo!
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.1.2007 10:33:08   
Anonimen
Ojla punce, evo mene glih od zajtrka! user posted image

Mojga še ni doma, me je pršu sam zbudit in pozdravit user posted image Jaz bi pa toooolk spala user posted image No, sej itak me je pa zdej sestra klicala, če grem z njo v shopping, ker še vedno ni našla primernega darila za obletnico s svojim dragim (on je njej kupil mobitel motorola... nevem kerga, ga še nism vidla), pa še njegova sestrična ima maturantski ples in sta oba povabljena, grema še za njo iskat darilo, tak da bo zdej ona tud bankrotirala user posted image Torej grema spet v City center... user posted image

Ja Kolumbo, jaz že nabavljam za naslednjo zimo user posted image Če pa imam za sedaj pa do 6 mesecev vsega skupaj mislim da 4 hlače user posted image Brez onih plišastih bodijev pa še dve trenerkice mam... Preveč se mi zdi za tiste par mesecev ko bo hitro prerasel. One žametke so pa tok cart, da jih nism mogla pustit tam... Nej ma še kej večjega user posted image Dragi jih še kr ni vidu...user posted image

Ribicau me veseli, da ti je sestrična znala svetovati, ti pa v pon. kr pokliči G. Pa meni se tudi zdi, da glede na to da imaš samo 10kg več, da ni panike...

OK pikice, grem še mal od tega kupa zlikat kolikor se mi bo dalo, pol pa se zrihtam in grema s sestro lutat, popoldne sem zmenjena s kolegico za kavico, zvečer pa spet obisk. Medtem morm še neki skuhat - malecka_mateja bojo danes na krožnikih kr makaron fleisch, dragega bom pa zdej poklicala naj gre spotoma po zeleno solato - fulll se mi je lušta! user posted image Ugotavljam, da mi danes ne bo uspelo k tašči in tastu pa k mojim tastarim na obisk... Se pravi to imam na seznamu za jutri... Se mi zdi, da bi rabila rokovnik, da si zapišem obveznosti, ker jih imam več kot pa tedaj ko sem v službo hodila!

No, grem, se slišimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.1.2007 11:31:54   
Teja29
Živjo punce!

Imam eno vprašanje, ki je mogoče tudi malo neumno: A vas  bebice kaj brcajo pod rebra?
Jaz imam zelo majhen trebuh, ki je kar nizko, pa še otroček je bolj majhen in ne čutim, da bi me brcal prav pod rebra, ampak večinoma nekje v višini popka. Je pa že v glavični vstavi. Ko pa se cel premakne (kobaca), pa čutim tudi visoko, nad popkom, kako premakne ritko.
A mislite, da je to OK, da ga čutim tako nizko?  Kjerkoli berem vse nosečka pravijo, da jih bebice brcajo pod rebra, da tudi sedet ne morejo.
A se še kateri to dogaja?

lp, t. 35t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.