|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.1.2007 9:17:17   
LuLu
Kolumbo se vozi v avtu, če bi imela laptopa bi se lahko javljala user posted image
Metuljčica27 pa ni taka odvisnica user posted image  kot medve.
Sem se s fotrom menla, pa še kar nič novega. Bi ti mene poklicala, ko se ti Kolumbo javi, da ne bom tam čakala?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.1.2007 9:22:57   
malecka_mateja
seveda draga!kakor želiš!ja počasi se bom mogla it oblečt!user posted image
ti pa tudi da te nebomo čakaleuser posted image hehe
oblečem se in se javim!
kaj tvoj dragi še kuj spi??
so mu pomagači že kaj antibiotiki??

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
17.1.2007 9:27:12   
LuLu
Spi, spi... vsake tolko se zbudi in pojamra kak švica in je cel moker user posted image
Oblečt se moraš? A zdaj pa naga pred PC-jem sediš? Hitro na očkov forum user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1703
17.1.2007 9:46:21   
malecka_mateja
hehe naga jauser posted image
ne v pižami se bla še!
sedaj sem že obleena!
veš kaj mene zaj skrbi da nebo metuljčica sama v ploju ker je rekla da bo ob 10 tam kolumbo pa me še ni poklicala?????kaj pa zdaj??maš kaki predlog
pa hitro

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
17.1.2007 9:52:20   
LuLu
Zdaj sem prebrala, da je metuljčica27 napisala, da te pokliče ko bo v MB... Jaz štartam zdaj. Pa bomo v Ploju počakale, da kolumbo pokliče, saj to je vse tam na kupu. Grem. Pa če vas še ne bo, naredim en krog, pa se vrnem. ti pa pokliči, če greš prej in boš tam sama.

Neposredna povezava do sporočila: 1705
17.1.2007 9:52:27   
ribicau
Dobro jutro!

Vidim, da so štajerke v polnem teku ker se Kolumbo bliža user posted image . Naj vam kava tekne, pa da se vam ne bodo jeziki zavozljali.

Jaz sem spet slabo spala, od 5ih -7ih nič, pol pa do 9ih! Ja nevem kaj je zdaj to.

Metuljčica27 jaz tudi še nisem dobila denarja nakazanega, čeprav sem že na polovici decembra oddala vlogo. Danes grem itak na CSD, pa bom vprašala kaj je zdaj to.

Neposredna povezava do sporočila: 1706
17.1.2007 13:54:51   
ribicau
Sem iz sprehoda in CSD-ja. Za znoret, sem tko utrujena, da zdele komej sedim. No hodila sem pa dobri 2 uri, ker CSD je v mestu, jaz pa na "podeželju"! Pa na koncu je še samo v hrib....Res sem bla pridna, sem sama nase ponosna.

No na CSD-ju so rekli, da če sem odločbo dobila v januarju, bo nakazano v februarju, čeprav sem vlogo oddala že v decembru. Ja ne moreš verjet.....te državne institucijeuser posted image ! Jaz sem pa že tko mislila, da bo kakšen eur na računu, da bom lahko še kaj kupila....

Ej bejbe, a še kr kofetkate....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
17.1.2007 15:14:44   
Anonimen
ojla punce!

pa lej ti tote mariborčanke user posted image Tudi jaz bi se vam pridružila, sam je pot do Mb cca 1 uro vožnje, jaz pa toliko ne morem sedeti za volanom. Upam, da se boste fajn nakofetkale, kaj sladkega pojedle in še načvekale. Pa pustite še kaj za na forum, da bomo tudi me deležne česa... user posted image

Mene moj mali tak brca, da mislim, da mi bo vso črevesje na mašnico zavezal! user posted image Kr cel trebuh se mi premika sem in tja. So se mi včeraj na MŠ vse v zadnji vrsti smejale, tak da je pol tista predavateljica rekla, da se tako dojenčki tudi opraskajo po obrazeku in velikokrat pridejo na svet celi popraskani user posted image Upam, da naš ne bo...

A veste, da mi 90% vseh, ki me vidijo ne verjamejo, da imam februarja rok. Vsi me sprašujejo "A že?" ali pa "A februarja greš na porodniško?" Pravijo da imam mali buši user posted image Sicer mi to skoz moj govori, ampak mu nisem verjela. Zdaj me pa skor mal skrbi, ker sem spet neki iskala po netu o zastoju rasti... user posted image

Druagče zredila sem se za cca 16kg user posted image user posted image user posted image Me je skor kap! Še vedno držim pesti, da naša tehtnica ne kaže prav!

Upajmo, da se nam tote kofetkarce javijo kaj do večera! Se slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
17.1.2007 15:58:49   
ribicau
Jasna 81  - tudi meni noben ne verjame, da imam 8.2. PDP! Ja kaj čmo, tko je! Mislim pa, da sta najina user posted image  čisto dovolj velika! Pač sta v drugačni legi kot ostali, tako da mislim, da sva lahko brez skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
17.1.2007 16:22:44   
Anonimen
Ribicau upam, da imaš prav. Nočem paničarit (sem opazila, da sem zadnje čase sposobna iz vesele osebe postati najbolj otožno bitje na planetu user posted image ) in se poskušam zamotit z drugimi temami, kot so zastoj rasti, nepravilni razvoj...

Treba je bit pozitiven! Grem še malo pred TV, bomo videli ali je kaj pametnega, al so spet samo tište telenovele... user posted image

Tele mariborčanke so pa ornk zakofetkale, ha? user posted image user posted image user posted image

Kr nej, upam, da se imajo fajn še za nas, ki nismo mogle z njimi!user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
17.1.2007 16:26:53   
Anonimen
Dobila sem novičke iz Baby centra. In kaj vidim? Posteljica, ki sma jo z mojim pred tednom dni (oz. malo več) kupila, je sedaj 25.000 ait, kar je 7 tisoč sit ceneje! user posted image Mamo pa res smolo!

Sm kr preračunala, kaj vse bi lahko v H&M, Baby centru ali pa Arielu kupila za bebija... Kak smo mame čudne, ha? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
17.1.2007 18:46:13   
Maggie
ribicau:
99. člen
(rok izplačevanja)
Ministrstvo izplačuje:
   1. posamezne vrsto starševskega nadomestila,
   2. starševski dodatek,
   3. otroški dodatek,
   4. dodatek za nego otroka,
   5. delno plačilo za izgubljeni dohodek,
   najkasneje do 15. v mesecu za pretekli mesec.
   Varstvo otroka plačuje ministrstvo mesečno na podlagi izstavljenega računa pravne ali fizični osebe, ki ima dovoljenje za opravljanje dejavnosti varstva otrok. Izplačilo se opravi v rokih, ki veljajo za izplačila iz proračuna.
   Plačilo najemnine plačuje ministrstvo na podlagi sklenjene najemniške pogodbe. Izplačilo se opravi v rokih, ki veljajo za izplačila iz proračuna.
   Sredstva za reševanje stanovanjskega problema izplača ministrstvo v enkratnem znesku na podlagi pri notarju overjene kupoprodajne pogodbe ali na podlagi veljavnega gradbenega dovoljenja oziroma priglasitve del, ki se glasi na ime osebe, ki ji je bila priznana pravica do nadomestila za nego in varstvo otroka.
   Pomoč ob rojstvu otroka se izplača do 15. v naslednjem mesecu po vložitvi zahtevka.
    Dodatek za veliko družino se izplača do 15. v naslednjem mesecu po izvršljivosti odločbe.

Če si torej dala vlogo priporočeno ali osebno decembra, ni važno kdaj si dobila odločbo, ampak bi morala že imeti nakazano. Jaz sem dala konec dec osebno in dobila v začetku januarja odločbo, denar pa se mi zdi da 11. ali 12.1.

jasna81:
jaz sem kupila lupinco, čez en teden je pa prišel domov prospekt od ariela in je bila v akciji za 5 jurjev manj...
zadnjič sem kupila vlažilec zraka za 5300, pride prospekt od merkurja: 3700... kaj ´čmo?...

Sicer pa perem in likam in perem in ni videt konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
17.1.2007 19:10:44   
malecka_mateja
zaj sem pa jezna kouser posted image !
napisala celo litanijo potem pa mi je stran potekla!
no v glavnem na kofetkanju je bilouser posted image user posted image user posted image  kofetkale smo od 10 do pol dveh tako da smo bile kr pridne ampak tudi če bi še sedaj tam sedele nebi bilo konec našim debatam!
kolumbo nas je malo prej zapustila ker je s svojim dragim šla v avstrijo na šoping tako da me sedaj zanima kolko rdečega je kupilauser posted image user posted image user posted image !
jaz pa sem sedaj bila na obisku pri mojem kršencu ki je taki cuker da joj!je star dve leti in je že prava čveka!najlepše mi je ko reče boterCA in to tako da se CA tako zadere in se nasmejiuser posted image taki lepi sonček je!user posted image
ma pa tudi februarja roj.dan tako da je tudi on februarček!

no punce upam da se nam na nasljednjem kofetkanju pridružite tudi ostle!če ne prej pa takrat ko bodo zunaj že naši mali nagajivčki!user posted image
no to je to!

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
17.1.2007 21:54:20   
metuljčica27
Ja Maggie,morale bi dobiti ta mesec, vendar ne bomo vse, očitno.
Jaz sem danes klicala na socialno, pa mi je rekla,da bom dobila naslednji mesec, čeprav sem oddala prošnjo v mesecu decembru, odločbo pa sem dobila prejšni teden.

In Kolumbo, sta kaj zapravila?

Fajn je bilo danes na kavi.
Tudi jaz upam, da se bomo to kdaj ponovile, pa da bi se nam še katera pridružila.

Lulu in Mateja; našla sem blago, mama bo jutri šivala, jaz pa bom čuvala nečakinjo.

Moj pa že cel dan dela, videla sva se ravno za 15 min. Prav nič mi ni to všeč. Saj sem rada malo sama, vendar samo malo. Jutri pa v LJ in ga zopet ne bo cel dan. MA...user posted image user posted image user posted image  Pa tako bi rada, da bi bila več skup, ravno ta mesec, zadnji mesec, on pa DELA!!!!!!! Joj!
Kaj sem preveč zahtevna. jaz tudi nevem več.

Saj bo že, no pa sem vsi vse lepo pospravla, pa posteljico sem začela počasi sestavljat! ŠE MALO!user posted image user posted image user posted image

lp
NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 1714
17.1.2007 22:52:15   
ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: Maggie

Pomoč ob rojstvu otroka se izplača do 15. v naslednjem mesecu po vložitvi zahtevka.

Ja kaj čmo, zdej je kar je! Denar bo februarja, pol pa naj bo v tem členu napisano karkoli...žal

No me veseli, da ste user posted image  uživale na klepetu! Kolumbo ste očitno preveč izčrpali, da bi zdele podala poročilo user posted image !

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
17.1.2007 23:27:36   
LuLu
Ojla, se še jaz javim.
Metuljčica27, kje si na koncu kupla blago?
Kolumbo, jaz sem pa v Turbolimaču kupla en rdeč športni kompletek s kapuco za malega. user posted image  Bojim se, da ne bom mogla iti mimo otroških trgovin in da ne kupim nekaj. Vozek bo rdeč, pa mali bo tudi v rdečem. Rdeče, ki te ljubim rdeče user posted image  Ta plava za fantke, mi je tak znucana barva.
Tak, sem v lekarni kupla še alkohol in fiziološko, pa mislim, da sem pri koncu z nabavo. Vozek, lupinico, brisače in koco pa mi bodo drugi kupli. Joooj, še mažico za rito rabim user posted image  To bo pa potem res vse. Čudno mi je, ker sploh ne vem kakšno bo vreme naslednje mesece. Če zima komaj pride, bi kupla še kaj debelejših cotk, pa da jih ne preraste prej, ali pa bo topla pomlad user posted image  To me malo muči...
Ajd, punce, lahko noč.... Sex v mestu je user posted image  (ko bi ga še na deželi kaj bilo)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.1.2007 8:04:23   
malecka_mateja
sedaj pa punce pozor!

rodil se je prvi februarček(sedaj januarčekuser posted image ) JAKA
rodila je JENKI danes ob 4:34 velikega korenjaka 53 cm in težkega 3.440!obsega glavice 38 cm!user posted image

rodila je brez epiduralne in ni šivana!!!!!!!user posted image
vse vas lepo pozdravlja in že nestrpno sprašuje katrea je nasljedna?????user posted image upam da ne jaz!
joj kak sem srečna!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.1.2007 8:34:24   
malecka_mateja
evo metuljčica držim obljubo in to je seznam za stvari!tudi druge lahko uporabite če se ne spomnite kaj vse pripravit!ker naši dragi bojo tako ali tako zgubljeni!

Dokumenti ki jih morete imeti vedno zraven sedaj zadnji mesec:
-potrjena zdravstvena
-napotnica za porodnišnico in rešilca
-vsi izvidi(da vam jih g)
-materinska
-osebna ali potni list
-poročni list
-potrdilo o materinski in o spremnljevalcu

Kaj potrebujete v bolnici:
-zobna ščetka in zobna pasta
-milo in šampon
-krema za obraz
-vazelin za ustnice
-dezodorant
-moderček za dojenje
-glavnik(gumice špange)
-zokni
-copati
-duda
-zokni za bebeke
-igračka

Ne potrebne stvari(higienski vložki(jih dobiš v bolnici)nastavek za dojenje,ličila,revije,prigrizki,fotoaparat)

Za odhod domov:
-stvari za vas(oblačila in obutev)
-odejica
-jajčka ali torba
-plenice(4 tetra in ena povijalna ali švedska)
-plenička za enkratno uporabo
-zokni,copatki
-žabice,bodi ali majčke,kapica,kompletek za domov!!!!

Jaz sem naredila tako da sem vse spakirala v eno malo torboin mi kr vse razen jajčke prinesejo v bolnico!
Poročene pozor poročni list imejte spravljen vstran od drugih dokumetnov ker ga babica pri porodu ne potrebuje potrebuje ga matičarka drugi dan!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
18.1.2007 8:58:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.1.2007 9:34:58   
malecka_mateja
http://www.odejca-sp.si/shop/
http://posteljnina-lara.si
evo kolumbo

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.1.2007 9:45:16   
ribicau
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JENKI! Čestitke! Ful dobro! Mali je pa pravi korenjak!

Lulu, dodelaj naš seznam user posted image !

Kolumbo jaz grem jutri na pregled h G! In sicer ga imam ob 8ih v Šk.Loki (no pa eno uro bom verjetno čakala), potem bom pa frej! Če boš res hodila v Kranj, se lahko zmeniva.

Uf, sem tko navdušena nad Jakom, da sploh ne morem pisat zdele.....se oglasim kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
18.1.2007 9:56:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.1.2007 10:23:09   
ribicau
Zmenjeno Kolumbo! Sej te bom prepoznala a ne, ti boš tista s trebuhom a ne user posted image ....

Če se meni zavleče pri G, ti pa od tam sporočim, ampak misim, da do 10ih bi morala biti fertik!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.1.2007 10:51:39   
ribicau
....še nekaj, mene ful ma, da bi že posteljico oblekla! Kolk ste ve s tem daleč?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.1.2007 11:04:51   
malecka_mateja
ojla!
jaz že mam pojstlico oblečeno!user posted image user posted image
tak da jaz mam že vse perajt!
ja jaz tudi sem ful navdušena nad jakom!čistu sem paf!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.