|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
4.8.2006 23:25:13   
ribicau
Kolumbo sem vesela, da je bilo na NS vse OK.

Glede službe je pa tkole! Drug teden nosi s seboj diktafon in če ti bodo rekl, da ti ne bodo podaljšal za to, ker si noseča, maš lepo posneto....tudi če ti ne bodo direktrno rekl pa sama mal potipej, pa bo že eden reku da ja...jest bi sigurno tko nardila. Kdo pa misljo da so? Potem pa odvetnika in bodo lahko še zlo tenko piskal in ti ponudil poravnavo, takrat pa ti rečeš, ko vas jeb....in jih stožiš do konca. Sej vem, stvar je zelo neprijetna, sploh ker si (smo) v takem stanju, ampak zase se boš pa ja postavla.

Srečno

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.8.2006 23:26:02   
ribicau
...no to sem hotla rečt, da zaradi nosečnosti ne smeš biti ob službo....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.8.2006 9:19:33   
Anonimen
Ultra besna: Zutri za dobro jutro sem zvedla, da zarad nosečnosti mi ne bojo podaljšal pogodbe v službi, beri: "A STE NOSEČI (sva dokaj sveže poročena- čisto ugibanje), sicer pa vas bomo poslal na zdravniški pregled pa bomo to še spotoma ugotovil!!!!!"

Sam za info: 100x te lahko pošljejo na zdravniški pregled, pa ne morejo zvedeti, da si noseča, ker jim tega zdravnik pač ne sme napisat! user posted image  Varstvo osebnih podatkov pa to!
Matr user posted image  kok bi jaz take delodajalce štrafala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
5.8.2006 11:04:02   
metuljčica27
Ej Kolumbo, to pa je full sranje glede službe. Pa v vrtcu delaš, sem prav razumela?
Optimistično razmišljal. Saj vem, to je lahko reči. Saj bi mene verjetno tudi full razjezlo..
Na malega misli in se ne obremenjuj. Stvari se bodo uredileuser posted image . Saj bo!
Pa še nekaj. Si bila že dolgo tam zaposljena?

Pri meni v službi pa so vsi full veseli. Res so bili presenečeni.
Jaz sem drugače OK. Razen tega, da imam včasih tako trebuh napihjen, da zgleda, kot da bi bila v 5 mesecu. Pa sploh nevem zakaj. Ali ima tudi katera takšne težave. Ali pa ve, kako si naj pomagam.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 254
5.8.2006 11:08:25   
metuljčica27
metuljčica27,18.2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
5.8.2006 11:31:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
5.8.2006 12:02:21   
lencica
A se vam lahka pridružim čeprav sem en mesec za vami. Mi boste lahk dale kak dober nasvet! A je katera tukaj Velenjčanka

Neposredna povezava do sporočila: 257
5.8.2006 13:58:35   
Anonimen

Seznam februarčic user posted image

hothien,           1.2.07
BTina,              5.2.07
hgrm,               6.2.07
juorje,             7.2.07
ribicau,            8.2.07
strommer,      10.2.07
kolumbo,        12.2.07
alenkat           12.2.07
mihi33,            12.207
darja.grm,      16.2.07
metuljčica27,  18.2.07
Tabali,            23.2.07
jasna81,        25.2.07
sminc,            25.2.07

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

nick, PDP, user posted image  ali user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
5.8.2006 14:13:44   
ajči
ja ,ja  mamice februarčkovuser posted image
zdaj se pa še jaz pridružujem 2.02.2007user posted image
hura kako sma vesela  z našim atijom-tatijomuser posted image

čestitam vsemuser posted image
in dajmo to skupajuser posted image
upam,da se počutite tako kod jaz,ko da nisem nosečauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.8.2006 14:16:09   
ajči
kdaj točno lahko izveš ,v katerem mes.spoluser posted image

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.8.2006 15:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajči

kdaj točno lahko izveš ,v katerem mes.spoluser posted image

Lahko že na NS, vendar ni ziher, zato nekateri G nočejo še nič povedati.

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
5.8.2006 17:26:45   
Anonimen
kolumbo, tudi jaz sem na istem. na svojem del. mestu sem ze 1,5 let (sicer manj kot ti), ampak najprej samo preko studenta, ceprav so me poiskali preko zavoda. ko sem tezila za pogodbo, in na koncu zacela iskati drugo zaposlitev, pa sem rekla svoji poslovodkinji, da se od februarja to leto z mojim user posted image zacnema trudit user posted image narediti. pa mi je rekla da nesmem... mislim halo???? delam tam prek studenta, ceprav sem na zavodu, zasluzim za cel mesec dela okoli 40 tisoc, ce odbijemo parkirnino v centru mesta in malico, prosim za pogodbo, pa je ne dajo, pol pa se zanosit ne smem? ma ja sem si rekla....bomo videli kaj smem in kaj ne! no aprila pol dobim pogodbo, maja pa ze noseca, tako da so mi rekli do novega leta sem tam, pol pa nazaj na zavod. user posted image   seficina reakcija na mojo novico pa je bila :"O PIZ..., A RES?" user posted image se pa ne bom sekirala, itak sem 3-krat prevec kvalificirana za to del. mesto!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
6.8.2006 10:35:31   
metuljčica27
Joj, groza je glede te zaposlitve! Nemoreš verjet, kaj si vse dovolijo.user posted image
Aja, najprej DOBRO JUTRO.
Vem, je že pozno, vendar si z dragim zadnje čase čez vikend kar rada privoščiva malo daljši spanec. Če pa tako paše.
Danes bova prebarvala stanovanje, potem pa še samo oprema in malo malenkosti, pa bo. Komaj čakam. Skoraj dva meseca si urejava stanovanje. Enostavno ni in ni bilo konca. Jaz pa BO!user posted image
Potem pa še sobica za bebico, pa bo. To pa sem rekla, da želim sama uredit. No, če bom le lahko. Komaj čakam!user posted image

LP in Čao kmalu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.8.2006 8:13:14   
Jelenche
dobro jutro,

no se vam še jaz malo oglasim.

fizičo stanje OK, psihično,... zadovoljivo (glede na situacijo)
moram rečt, da se dobro držim, da sem se prepričala, da je tako moralo biti in da ni bil zadosti močan, da bi preživel.
parkrat na dan imam izbruhe, dobesedno me vrže in se zjočem in stulim kot žival. potem se pa pomirim.
mislim da mi je tudi trebuh splahnel že. joške me še mal bolijo, ampak ni hudega.
zdaj sem še na bolniški in moram še ležat, da se mi to umiri in zaceli. drugače pa razmišljam, da bom začela hujšat in telovadit. (edino to me bo gor držalo) pa še dosti dela je v stanovanju. tako da si bom na tak način zapolnila te tri mesece. potem pa jovo na novo.
ne bom vas še kar tako zapustila, spremljala vas bom, da vidim kako napredujete.
punce hvala za podporo. to veliko pomeni. juorje, jasna81 ne obremenjujta se, to stvari samo poslabša. malo bolj počivajta, to pravijo da pomaga
kolumbo hvala za spodbudo, ...
glede službe se pa sploh ne obremenjuj. stres ni dober!
če bi res ostala brez službe, bi ti porodniška pripadala v vsakem primeru, sicer nekoliko znižana, saj bi se ti za tiste mesece ko bi bila ti brez svojega dohodka, računalo 55% minimalne plače kar znaša okoli 68.000 sit.
če slučajno še ne veš, imaš na tem linku možnost izračuna porodniške. glej spodaj levo pod izračune

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp
držte se puncice!!! mislim na vas,......  srečno user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.8.2006 10:17:12   
Anonimen
Drži se Jelenche! user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
7.8.2006 11:49:45   
mihi33
Čao punce, kako ste kaj v tem deževnem vremenu???

Njaprej prosim za popravek PDP, saj sem napisala 12.02, ko pa je v resnici 10.02.2007 - se opravičujem za sitnosti user posted image user posted image user posted image .

Moje počutje je glede na vreme primerno, sicer je z user posted image  vse OK, nobenih težav, muči me le nizek pritisk 90/50 in posledično temu se mi vrti. Včasih že zjutraj ko vstanem, včasih kar cel dan, tako da si lahko predstavljate kako je v službi, ko moram bit skoncentrirana, meni se pa rola, kot da bi bila zadeta od alkohola ....user posted image .  PRAVA KATASTROFA

Povrhu vsega me pa že par dni skupaj boli glava, pa si ne upam vzeti lekadola. Na med.over.netu pravijo da naj ga kar vzamem, kaj pa menite ve??user posted image user posted image

Sama ne vem kaj naj naredim, včasih se kar smilim sama sebi, saj se počutim ožeto kot cunja........

Prosim, prosim za kakšen nasvet. user posted image

Pridne bodite, pa trebuščke božajte, pa vsem user posted image  želim da se bo vse izteklo OK.

LP, M. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.8.2006 12:15:40   
Jelenche
meni je farmacevtka v nosečnosti,  svetovala samo lokadol pa še to če je hudo.

tako da ga ti kar lepo vzemi, ker večjo škodo narediš če mučiš telo, kot pa če vzameš tablet. (tako je mene moja zdravnica prepričala da sem ob user posted image  začela jemati nalgesin, ker ne maram tablet)

hothien borim se!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.8.2006 13:25:24   
Anonimen
Lekadol v nosečnosti lahko vzameš. http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=90854&t=90838

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
7.8.2006 15:00:40   
Anonimen
Jelenche me prav veseli da si se oglasila user posted image Ful na tebe studiram zadnje dneve, drzi si. Pa ti se kar oglasi, smo te vse vesele. user posted image user posted image user posted image
Mihi33 tudi moj pritisk je tak ko tvoj....se mi rola 100 na uro...sploh se ne smem na hitro vstati. Glava pa me k sreci ne boli (zaenkrat), Je bilo huje med tistimi vrocinami. Zdej ko je vreme tako nikakvo, se bolje pocutim.

P.S. A pol tiste ko mamo konec del. razmerja s 1.1.2007, rok pa konec februarja tudi dobimo starsevsko nadomestilo, ali samo star. dodatek? Kaj pa otroski, smo upravicene? user posted image Cist nic mi vec ni jasno...

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 7.8.2006 15:03:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
7.8.2006 16:57:52   
biba 1
Pozdravljene!

Sem že 1x pisala PDP 21.02.06 (cca) - dvojčka; IVF

Jasna81, glede izcedka, tudi jaz na žalost ga imam. Imela sem ga takoj na začetku, ko je bil rahlo roza (4t) pa potem rjav v 6t-cca 1 teden, potem pa je bil mir do sobote (11t 3/7), ko se mi je spet vlilo-kar dosti, največ doslej. Hvala bogu je blo rjavo, zato nisem delala panike po urgenci, ampak prestrašla sem se pa 100 na uro! Še kar me je strah, pa bom zdržala do srede, ko imam NS.
Upajmo, da bo vse o.k.. In kaj so tebi rekli zdravniki? Mani je rekla preden je šla na dopust, da če bo rjavo, naj počivam, da ni treba hodit na pregled. No tako sem nardila, upam, da prav.

Kaj pa kaj vaši trebuščki? Moj je že res velik. Se kar širi, se mi zdi da vsak dan bolj.

No, uživajte v user posted image !!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.8.2006 17:07:00   
Anonimen
biba 1 js sem bila samo pri dezurnem tisti vecer, ko sem opazila izcedek. Naredili UZ, in user posted image miga, srcek bije. user posted image Hvala bogu!  Aja, pa edino kar so rekli naj pocivam, ne dvigujem tezkih stvari, nic spolnih odnosov, izogibanje stopnic... Pol pa lepo pocakaj od 1.8. do 16.8., da te pregleda tvoja G? user posted image Bi se mi ja zmesalo. Ze tako sem komaj ponedeljek docakala. Sem se ze v nedeljo zjutraj mislila stusirat, obleci...ob 6h zjutraj (sem mislila da je ze ponedeljek) se dobro da je dragi cul budilko, ce ne bi, bi tam v ZD stala in cakala...user posted image user posted image user posted image Pa se cudno mi je bilo, zakaj on ne gre v sluzbo user posted image
Ti sporocim zvecer, kaj mi bo rekla G, h kateri sem se naknadno narocila (samoplacnisko) Zdej pa komi cakam da bo ura 18.30, da lahka grem... Drzite pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu biba 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
7.8.2006 17:08:56   
Anonimen
Aja, pa moj trebuscek se tudi pozna...Vec ne morem skriti, da sem user posted image (no, vsaj pred tistimi, ki me dobro poznajo) Pa ne jem nevem koliko... user posted image Se pa pridno mazem, in upam, da bo vsak dan malce vecji, in da bo bebica zdrava user posted image Pa brez strij seveda! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
7.8.2006 20:25:28   
Anonimen
Seznam februarčic user posted image

hothien,           1.2.07
BTina,              5.2.07
hgrm,               6.2.07
juorje,             7.2.07
ribicau,            8.2.07
strommer,      10.2.07
kolumbo,        12.2.07
alenkat           12.2.07
mihi33,            12.207
darja.grm,      16.2.07
metuljčica27,  18.2.07
Tabali,            23.2.07
jasna81,        25.2.07
sminc,            25.2.07

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

nick, PDP, user posted image  ali user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
7.8.2006 20:36:31   
Anonimen
olaaa punce,
naj sporocim, da sem bila pri G, in mi je naredila pregled in UZ. Vse je ok user posted image user posted image user posted image Sem videla bebico kako miga, glavico, ocke pa noseka, rokice prsteke, nogice... Sem tolk vesela, da zgleda ko da bi mi nekdo koticke ustnic za usese zataknu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
8.8.2006 7:32:51   
ribicau
Pozdravljene!

Me veseli, da ste vse OK. Tale izcedek nam pa da mislit a ne? Upam, da se bo pri vseh lepo umiril. Jaz bom dokončno mirna šele februarja, čeprav ga sedaj nimam več (in naj tako tudi ostane). Drugače me je pa v soboto zvečer in potem še v nedeljo zjutraj zelo trebuh bolel. Nisem delala panike. Pomojem je vse skupej od tega, ko se maternica razteza. Ker pr men očitno se, mam tak trebuh...., da bom kmal začela druge hlače nosit. Drugač mi gre pa pomojem vsa hrana v trebuh in zgornji del (okrog želodca). Tam lahko kar za šlauf primem, ki ga pred nosečnostjo ni bilo. Mislim, da bom bila bitko s kg drugo leto.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?