|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
1.8.2006 8:36:48   
hgrm
Kolumbo a veš da pojma nimam kok je mel najin user posted image  utripa, sploh mi ni na misel prišlo da bi vprašala za ta podatek, sam G je rekel srček pa neki počasi utripa, pa je pol kasnej še enkrat meril, pa je rekel, da ima bolj počasen utrip, drugač pa ni panike, upam, da je res OK. Če bo pa res mal bolj miren, pa tud prav, saj je ta velik pravi divjak, haha.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.8.2006 9:39:46   
ribicau
Kolumbo, tvojega user posted image  pa kr mal u roke vzem! Reč, da to nikamor ne pelje user posted image .

No, da vam povem, moj mož je tko vesel da bomo imel user posted image , da mi tud trebuh maže s kremco. Mi kr iz rok kremo vzame in gremo...

Se vam jutri oglasim in poročam, kako je blo na pregledu danes popoldne! Držite pesti!

LP

(odgovor članu hgrm)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 16:02:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hgrm)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
1.8.2006 21:54:17   
metuljčica27
Zdravo mamice!

JAz sem pa bila danes na nuhalni v MB, vendar me je G raje naročil za 17.08.2006! Saj je še premali, da bi lahko natanćneje kaj videl.
Drugaće pa je bil res lep občutek, ga tako opazovat. Nosek njegov sem videlauser posted image , pa srčekauser posted image . Tudi moje je kar pospešeno začel bit. Kar oba sva dobila solzne očiuser posted image .
Joj, punce povejte mi ali se že mažete s kremami? Jaz se še ne!
Želim vam lep preostanek večera in lahko noč.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 229
2.8.2006 7:25:01   
ribicau
Dobro jutro!

Sem bila včeraj na pregledu in zaenkrat vse OK. Na UZ me ni dala, je samo srček poslušala oziroma sem ga tud jest user posted image , pa stehtala me je, pa materinsko knjižico je izpolnila in to je blo to. Aja pa kri pa vodo sem dala, pa pritisk mi je izmerila. Kolk je normalen pritisk? Jaz sem ga imela 110/60, zadnjič na NS pa 125/85. Dobila sem že tudi rezultate, katero krvno skupino imam in ne boste verjele imam B - negativno, ki je baje zelo redka v Sloveniji. Prima.

Sem pa G tud vprašala, kako je z biftkom in temi suhimi salamami itd. in je rekla, da če so dobrote kupljene v trgovini in če mi paše, naj kar navalim. Bejbe, dons mamo biftek za večerjo. Sem jo pa pozabila vprašat, če zdej že lahko spet kej tečem in se več gibljem, ker izcedka k sreči že 14 dni več. Kaj mislite? Jest vem, če se ne bom gibala, da se bom samo razlezla pa polenila. Pa danes ko ni vroče, bi bil idealen dan da se mal razmigam.

Metuljčica27 tkole je, jest se mažem sem in tja, če se spomnim, ampak zato ker imam pač suho kožo in če z roko potegnem, kar beli oluški stran letijo. Zato se mažem. No moj user posted image  je za to zadolžen oz. se je sam zadolžil, jest se pa potem nič ne pritožujem.

Aja pa še to, PDP mi je prestavila na 8.2. - na Prešerna. Hothien, kar na delo!

LP

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.8.2006 8:36:23   
juorje
Ph, potrudila sem se, da napišem nekaj besed, potlej pa rr crkne. user posted image

No, dejmo še enkrat! Lepo, lepo , da debatirate v takšnem številu. Še mesec nazaj so naš še marčevke bolj aktivne, ampak sedaj smo večinoma že dopustnikovale, zbrale voljo in energijo, slabosti so prenehale, zatorej juhej, več debate user posted image   med  februarčicami.
Vikend smo preživeli v Moravcih, sem se dodobra nakolesarila in naplavala, je treba kondicijo za februarja zbirat, a ne?
Na NS sem bila včeraj, je v mejah normale, pričakujemo fantka, danes me čaka še dvojni hormonski test. Čeprav ti testi merijo samo verjetnost in vedno ostane prvi del razmerja in tveganje...
Danes je prvi dan, ki ga bom preživela za pisalno mizo, do sedaj sem letela vsaj dvakrat tedensko, zato se med urejenjem dokumentacije nelagodno počutim.

Berem, da že pridno brskate in primerjate vozičke, veliko uspeha in užitkov vam želim.
user posted image
Kukala sem po ebayu in našla par luštnih zadevic, jih bom naročila in povedala, kako se ebayovski način obnese.

user posted image veliko dobrega počutja vam želim

(odgovor članu hgrm)
Neposredna povezava do sporočila: 231
3.8.2006 7:12:11   
ribicau
Lepo juorje, pol pa kr tko naprej user posted image ! Kje ste pa ostale kej? Pa ja niste zdej vse zunej, k je vročina mal popustila?

(odgovor članu juorje)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.8.2006 7:16:33   
ribicau
...pa še eno vprašanje imam, mene sem in tja kr mal trebuh boli, a mogoče še katero?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.8.2006 8:05:30   
mihi33
Jutro punce.

Sem bla v torek na NS pri dr. Japlju v MB, izmeril 1,1mm, torej je OK.
Mi zelo paše ohladitev, ampak včeraj je blo pa tako vreme da se mi je vrtelo že zjutraj ko sem vstala in čez cel dan pomalem (imam nizek pritisk 90/50).
No danes se počutim bolje, moram pa povedat da tudi mene sem in tja boli trebuh oz. čutim da se mi krči (v prvi nosečnosti sem imela krče, zato takrat počivam - če sem doma seveda). user posted image ...in kolikor lahko polerg razigranega "Ninja 4letnika".

Sicer sem sedaj v službi, pa hvala bogu da je zatišje ker se mi prav dostni ne da delat. user posted image

Pridne bodite, M.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 234
3.8.2006 13:06:20   
Tabali
Hojla punce user posted image !!!
Včeraj sem končno dočakala dan D - z user posted image  sva videla najinega user posted image . Srček veselo utripa, veliki smo "že" 33 mmuser posted image , skratka zaenkrat vse user posted image !!! Sem prav vesela. Drugale pa mam NS že v ponedeljek, tako da zadeve potekajo dokaj hitro (no... smo pač na začetku malo dalj časa čakali do prvega pregleda).
Joj... danes se mi zdi, da kar malo nad tlemi hodimuser posted image ....

Uživajte !!!

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.8.2006 17:53:21   
Anonimen
Ojla nosečke!

Kako ste kaj? Moje počutje je glede na slabost ok, ker ni več vročine. Sem pa imela v torek zvečer "dirke" do dežurnih ginekologov. Pojavil se mi je izcedek, ki do danes še traja. user posted image Ful me je strah, sicer so zdravniki rekli da trenutno ni preplaha, samo naj bom v bolniški, bebica je ok, srček bije, gibi so prisotni... vendar mene vseeno skrbi! Sem se danes malo vstala, ker me že vse boli od ležanja, drugače pa res skoz počivam. Ribicau vem da si ti imela podobno situacijo, pa je zdaj vse ok, a ne? Pa še katera druga verjetno tudi... Punce, prosim za nasvete in tolažbo, se mi bo zmešalo od skrbi! user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 3.8.2006 17:54:32 >

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
4.8.2006 7:37:30   
ribicau
Ojla!

Ja jasna81 tudi jaz sem 5 tednov imela rjav izcedek. Na začetku je bil celo malo obarvan roza, potem pa rjav. Sedaj ga že 14 dni (hvala bogu) nimam več. G mi je takrat predpisala Dabroston, bolniške pa ne. Počivala pa jest kej dost nisem - mislim ležala (no prva dva dni sem bla res bolj na kavču oz. nasploh na riti), jest sem normalno funkcionirala, samo športu sem se pa odrekla. G mi je takrat rekla, da če ležim splava itak ne preprečim (zato verjetno v prvih 12 tednih zelo težko dobiš bolniško). Res pa je, da mi je pa prepovedala dviganje težkih stvari itd. Meni se je k sreči uredilo. Upam, da se bo tudi tebi. A ti je predpisala kakšna zdravila? Prebrala sem pa tudi, ampak na ameriških spletnih straneh, ne na naših, ker pri nas ni nič uporabnega, kar se strokovne literature tiče, da ima skoraj 40 % nosečnic izcedke, ki pa ne pomenijo vedno splav. Velikokrat gre za raztezanje maternice. Jaz verjamem, da gre pri tebi za to, ker user posted image  raste in se maternica vedno bolj širi.
Glej, če ti je predpisala bolniško, potem miruj. Meni jo ni, zato tudi nisem bla pri miru. Ne bom ti govorila, da ne misli na izcedek, ker vem da je to nemogoče. Še kaj se oglasi, pa bomo kakšno rekle.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.8.2006 7:49:20   
Anonimen
Seznam februarčic

hothien, 1.2.07
BTina, 5.2.07
hgrm, 6.2.07
juorje, 7.2.07
ribicau, 8.2.07
strommer, 10.2.07
kolumbo, 12.2.07
alenkat 12.2.07
darja.grm, 16.2.07
jelenche, 20.2.07
Tabali, 23.2.07
jasna81, 25.2.07
sminc, 25.2.07

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

nick, PDP, user posted image  ali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
4.8.2006 7:52:23   
Anonimen
Pa da se še malo javim. Bila sva na morju, pa sva se vrnila predčasno, ker je bil dež, pa še do nedelje je slabo vreme napovedano. Zdej pa uživava doma, ker ima moj še dva dni dopusta. user posted image
Počutim se OK, le napihnjena sem in mam občutek da me bo razgnalo. user posted image  Me pa tud mene občasno špika v trebuhu, kar je povsem normalno, slabosti pa ni več. user posted image
Utrujena sem pa še vedno skoz in bi kr počivala...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
4.8.2006 11:04:12   
Anonimen
Ribicar a 5 tednov je trajal izcedek? user posted image No, hvala bogu da je sedaj vse ok. Sem se takoj na tebe in tvoje poste na rr spomnila, ko sem bila na poti v dežurno. Meni je bolniško predpisala dežurna v bolnišnici, ker je moja G na dopustu do ponedeljka. V pon. grem k njej na pregled, pa se boma zmenile za naprej. Nisem pa dobila nikakršnih tablet.
Je pa tako, da nas je v službi ravno dovolj, pa še dopusti so, tako da morajo sedaj 2 punce delati po cele dneve, da nadomestijo mojo bolniško in še eno ko je na dopustu. Se kr malo krivo počutim. user posted image Pa še križ me tako boli, ker nonstop ležim. Ma kaj križ....vse kosti. Sprehodim se samo do stranišča. Me je preveč strah, a ne? Panika... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
4.8.2006 11:24:51   
Jelenche
hej punce,

zelo sem vesela da je z vami in vasimi user posted image  vse vredu. kar jokam ko moram to napisti, da jaz imam pa žalostno novico. moji user posted image  je nehal biti srček.
zato so me poslali na urgentno ginekologijo, kjer je zdravnik to tudi potrdil. žalostno punce,... najhuje mi je pa to, da mi je zdravnik na urgenci rekel, da je plod mrtev že 2-3 tedne.
ko pomislim na to da sem nosila mrtvega otroka toliko časa, mi je tako hudo.... da vam sploh ne govorim kako mi je bilo v operacijski, so mi rekle punce ki so bile z menoj v sobi, da ko so me nazaj pripeljali, da sem še pod narkozo tako jokala, da se sploh nisem umirila.
grozno se počutim,...
vsi mi govorijo, da sem še mlada in da je to moja prva nosečnost, da se to pač zgodi, da sem lahko čez 3 mesece spet noseča. ,... pa te nič ne more potolažiti.

ne vem kaj je bilo narobe, načeloma sem zdrava in nisem imela nekih nosečniških težav, edino kar sem imela ta izcedek. pa mi je ginekolog rekel, da to ni nič kaj takega. in se je  zadnjih 14 dni res tudi umiril. takooo sem bila vesela,... zdaj pa vem zakaj se je umiril izcedek, ker se je moj srček nehal matrati.

punce držte se,... jaz se bom tut, glavo gor!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.8.2006 11:33:05   
Anonimen
user posted image Jelenche zelo mi je žal... Sploh nimam besed... Vem, da tudi kar koli bi rekla, nisam dosti učinka,  pusti času čas... user posted image
Kako je možno nositi 3 tedne otročka, ki mu srček ne bije vec? user posted image Zdaj me samo še bolj skrbi moj izcedek user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
4.8.2006 12:03:16   
Tabali
Jelenche user posted image  user posted image  user posted image , kako žalostno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.8.2006 12:39:20   
ribicau
...jelenche sem brez besed...user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.8.2006 13:00:18   
mihi33
Jaz sem pa user posted image user posted image user posted image  ker me še vedno niste uvrstile na seznam Februarčic.
PDP je 12.2.2007, pa že komaj čakam.

Tole deževno vreme mi prav paše, samo nizek pritisk in vrtoglavica me dajeta, sicer pa vse OK.

Pa lep vikend punce, M.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.8.2006 18:18:08   
juorje
Jelenche,
tudi meni je zelo, zelo žal in strah obenem, da se tudi meni naredi kaj takega.

user posted image user posted image user posted image pogumno naprej in vse dobro ti želim.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.8.2006 22:16:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Seznam februarčic

hothien,      1.2.07
BTina,         5.2.07
hgrm,          6.2.07
juorje,         7.2.07
ribicau,        8.2.07
strommer,  10.2.07
kolumbo,    12.2.07
alenkat       12.2.07
mihi33,       12.207
darja.grm,  16.2.07
Tabali,        23.2.07
jasna81,    25.2.07
sminc,        25.2.07

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

nick, PDP, user posted image  ali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
4.8.2006 22:17:29   
Anonimen
Jelenche, zelo mi je žal za tvojo pikico, vem kako ti je hudo. user posted image  Izjokaj svojo bolečino. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 22:50:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 23:18:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?