juorje
|
Ph, potrudila sem se, da napišem nekaj besed, potlej pa rr crkne. No, dejmo še enkrat! Lepo, lepo , da debatirate v takšnem številu. Še mesec nazaj so naš še marčevke bolj aktivne, ampak sedaj smo večinoma že dopustnikovale, zbrale voljo in energijo, slabosti so prenehale, zatorej juhej, več debate med februarčicami. Vikend smo preživeli v Moravcih, sem se dodobra nakolesarila in naplavala, je treba kondicijo za februarja zbirat, a ne? Na NS sem bila včeraj, je v mejah normale, pričakujemo fantka, danes me čaka še dvojni hormonski test. Čeprav ti testi merijo samo verjetnost in vedno ostane prvi del razmerja in tveganje... Danes je prvi dan, ki ga bom preživela za pisalno mizo, do sedaj sem letela vsaj dvakrat tedensko, zato se med urejenjem dokumentacije nelagodno počutim. Berem, da že pridno brskate in primerjate vozičke, veliko uspeha in užitkov vam želim. Kukala sem po ebayu in našla par luštnih zadevic, jih bom naročila in povedala, kako se ebayovski način obnese. veliko dobrega počutja vam želim
|