ribicau
|
Alo, alo! Kako lepo jutro! Z mojim je vse v najlepšem redu. Ni blo šanse poročat včerej. Sva prišla pozno domov, pa sva takoj imela naročene starše na obisku, da jim poveva. Navdušeni so . No tkole je blo. Z mojim čakava k zmešana eno uro in pol, pol sva bla pa končno na vrsti. Se uležem in G za začne z ultrazvokom. Jest v strahu al je al ne, on pa 5 min niti besedice (dr. Tratnjek, Jesenice). No pol pa začne hm, noče se obrnt, kva bomo pa zdej? Jest pa v smeh (sem si misla, utrip sigurno je, če ne verjetno ne bi reku, noče se obrnt, ampak bi začel z drugimi besedami....). Sem rekla, a to mene sprašujete? No pol sem se pa probala mal dvignt, da bi ga vidla a ne, in me je takoj nadru, da naj mam glavo dol, ker mam potem napet trebuh in naj ne bom firbčna. Halo?????No k sreč je moj dragi tko fajn stal, da je vse videl in je potem poročal. Potem je moral uporabiti vaginalni ultrazvok, da bi ga zbudil in obrnil, ampak mali se ni dal. Potem mi je pa po trebuhu začel zbijat in se je mali le zbudil in premaknil, da ga je lahko imeril. Že zdej ga serje. No NS je bla okrog 1:4700, kej več vam pa ne vem povedat, ker je bil tale G tko redkobeseden. Kar sem ga vprašala je reku, kaj pa vi mislite (jest nč, ker če bi, ne bi vprašala?!). U glavnem tolk je reku, da je zdrav. Velik je pa že 63,3 mm (od ritke do glave) - cel velikan a ne? Dobila sem pa tud eno slikco. Sej men je bistvo, da sem zvedla da je NS ok, pa da je utrip seveda, kej več bom pa drug teden vprašala ko imam pregled pri moji G. A veste kaj, jest sem pa v nedeljo biftek jedla, a mislte, da bi blo lahko kej narobe? A nej povem moji G? Upam, da ste ostale in vaši u redu. Se še kej slišimo. Zdej sem ! Cao bejbe
|