bajko -> RE: Male majčice in majčki (2006) (8.8.2006 9:31:57)
|
Drage majčice, se nisem tako dolgo javila ker se enostavno nisem mogla registrirati, kljub temu da so mi dvakrat poslali novo geslo. Sem težila vsem naokoli, da pogledajo kaj je narobe (nobenemu se ni ljubilo ali pa ni znal) in sedaj mi je končno en kolega to porihtal, tako, da sem spet z vami. Najina Maja pridno raste in se redi. Spančka čisto različno, no ponavadi od 9ih do 4ih pa potem do 6ih. Čez dan spi mogoče 3 urce, če pa smo na sprehodu pa uživa in spi tudi dalj časa skupaj, še na to pozabi, da je mogoče pa že lačna. Imamo pa sedaj malo težave s hranjenjem. Mala enostavno 2x na dan zavrača joško, kjub temu, da sem 100%, da je lačna. Vem, da bo to minilo, saj me je pediater opozoril, da je to v 4. mesecu zelo pogosto. Na morje bomo mogoče šli prvi teden septembra, potem a se selimo. JUHUU, smo kupili stanovanje. Glede previjanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], jaz jo v primeru, da je pokakana tudi po hrbtu (kar je kar pogosto) umijem kar v umivalniku. Ne vem, če je to zato ker ne bi znala previti ali so plenice bol švoh (Fixis 3). Maya2 pri meni je med hranjenjem isto (brca, boksa, vleče bradavico na vse strani) in tudi jaz se ubadam z istimi vprašanji. Sem probala s črpanjem mleka in ugotovila, da ga je še kar veliko, kljub temu, da sem jo ravnokar nahranila. Torej zmanjkuje mi ga ne, kaj je potem narobe?!? Jaz imam posvetovalnico šele konec meseca. Daj povej kaj ti bo tvoja zdravnica rekla, morda je pri meni ista stvar. A vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]tudi na veliko tlačijo rokico v usta?! Maji duda sploh ni več zanimiva, odkar je odkrila svojo rokico je le še ta aktualna. Pa slini se neverjetno. Vaši tudi? Upam, da nas ne preseneti kak zobek. Malo hitro bi bilo, ne?! Smo imeli 4.8. UZ kolkov. Izvid 1A, tako, da se ne previjamo več na široko (le še ponoči, tak je bil nasvet patronažne in med. sestre našega pediatra). Me je pa zmedel komentar ortopeda, ki je bil približno tak: "Ravno, da je zvozila." V tisti gužvi, ko gre vse tako kot po tekočem traku, pa mala sem jim je tam še na veliko polulala, ga nisem vprašala kaj s tem misli. Ali bi bilo bolje, da jo še nekaj časa povijam ali kaj?! Tudi ob rojstvu je imela kolke 1A, sem pa bolj panična ker sem sama imela ob rojstvu nerazvite kolke (mama me je široko povijala več kot leto dni) in še sedaj imam težave. Kaj ve mislite? Pa tiste stopinje na izvidu...sploh ne vem kaj je še ok, kaj je spodnja meja?! Punce uživajte v današnjem sončku! Se še javim, v kolikor me spet ne vrže ven! LP
|
|
|
|