MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki (2006) (26.7.2006 10:18:55)
|
Hojla bejbe, hvala za vzpodbudne besede. Mimogrede, kumare tud napenjajo. :( Mi je pa Igor v mestu kupil konjsko salamo, bom malo tega pojedla, koncno nekaj, kar ima okus, ziher je skodljivo. Danes naj bi sla z igorjem v atlantisa, ce bo tasca imela cas pridet pazit naso pevko. Evica je sicer kar pridna, vceraj zvecer je zaspala okrog desetih in je potem nismo vec mogli zbudit za zadnje hranjenje, ki ga imamo vsak dan ob enajstih, tako, da smo sli potem kar spat. Je pa spala od desetih zvecer do sestih zjutraj, ko sem jo zbudila, ker se mi je zdelo, da 9,5 ur brez hrane pa ze ne more bit, pa se redi se premalo. Ne vem kaj ji je bilo, da je tok spala. Spanje Sicer je pa cez dan budna le kaksne pol ure, vse ostalo, je akcija - gleda okrog, se smeji, se joka/dere, maha z rokami, brca z nogami, lezi v posteljici, lezalniku, v igralnici, po rokah, vse, samo ne spat. A vasi tud tko mal spijo? Nasa spi torej ponoci kakih 7 ur, podnevi pa najvec 2 uri. Tea - hvala za odgovor glede kapljic, jih bom poklicala. Uzivajte!
|
|
|
|