lenika -> RE: Male majčice in majčki (2006) (21.8.2006 11:44:42)
|
Pozdravljene. No, da se še jaz malo javim in podrobneje opišem naše dogodivščine. Mi se imamo iz dneva v dan bolje, ker se Matic vse več odziva in ga je veliko lažje animirat. Tudi vožnja v vozičku je bistveno boljša in ni takoj jok, če se zbudi. Je pa začel sedaj grabit proti igračam, pa se full jezi, ker jih še ne more prijet in mu pobegnejo iz rok, potem pa kar kriči. No dvakrat pa mu je le uspelo prijet igračko in jo dati v usta, to je bilo zadovoljstvo, ampak mislim, da je bil to bolj ko ne slučaj. Opazuje že tudi full naokoli in spremlja, če se kaj dogaja, naprimer, če ljudje hodijo ali kaj počnejo. Glavico pa tudi že drži pokonci, tako, da je ni treba več držat, če ga nosiš pokonci. Seveda bi najraje videl, da ga cel dan v pokončnem položaju prenašamo naokoli, da bi on opazoval, ampak to pa tudi ne gre, tako, da ga nosimo le takrat, ko res drugače več ne gre. Spi od 20.30 do 8.30 s hranjenji okoli 2.00 in 6.00. Čez dan pa spi enkrat 2 uri in še 2-3 krat po pol ure, s čimer sem izredno zadovoljna, saj je na začetku ponoči spal 6 ur, čez dan pa maksimalno 2 uri, seveda po delih. Drugače pa, ko vidi da kdo je, ga full opazuje in že kar cmoka z usti kot da bi tudi on že hotel jesti. Sem rekla, da bom nekje po dopolnjenem 5. mesecu začela uvajat gosto hrano, če bo seveda pokazal interes. Kdaj pa ve mislite začet uvajat? Jaz tudi pišem dnevnik, ampak imam tistega manj podrobnega in vpisujem le bolj pomembne reči. Barbs upam, da se hitro pozdraviš, ker verjamem, da more biti to z majhnim otrokom precejšnja ovira, kljub temu, da imaš doma precej pomoči. Bajko otrok mora biti v avtomobilu v jajčku, ker v košari ga ni varno peljat, osebno za otročka pa moraš naredit in to naredi čim prej, ker je potem kakšen teden za čakat. Lara 28 meni se ne zdi čisto nič narobe, če ste z otrokom naokoli, če prav tako lepo spi. Naš spi resnično trdno samo v posteljici, drugje se vsake toliko časa zbuja(zato, ker spi samo na trebuščku), tako, da si tega zaenkrat še ne moremo privoščiti. Lepo se imejte in upam, da bo jesen, ki očitno prihaja čim bolj naklonjena pohodom naokoli. To pomeni čim manj dežja in pozen prihod zime.
|
|
|
|