Lara28 -> RE: Male majčice in majčki (2006) (24.7.2006 12:47:56)
|
Pozdravček! Cofek - jaz sicer nisem veteranka, ampak vseeno. Mi dajemo AD3 zjutraj po prvem previjanju, preden se nahranimo, to je okoli 6.30 Potem opažam, da ga okoli 12ih začne nekaj zvijat, ampak res minimalno. Malo se napenja enih 10 minut, ponavadai niti ne joka zraven. Tako da neka reakcija je, ni pa hudo. Mi jih dajemo nekje od 7 tedna, najprej po 3 nato smo prišli postopoma do 5, tako kot je rekla P. Zdaj mamo v petek 2. posvetovalnico, pa bomo videli, če bo kaj povečala dozo. Punčica - 10 dni???? Mi danes tretji dan ne kakmo, pa me že mal skrbi, čeprav pravijo, da je to normalno. Mislim, da bom jutri probala finto z jogurtom, če ne bo nič. A je bil vaš kljub temu običajnga obnašanja, ker men se zdi, da se kar nekj kremži, ker ne gre nič ven. Prdi pa že tak, da kar ornk smrdi. Tea - sem vesela za vas, da gre na bolje. Za inf koliko vem, obstaja tudi neka terapija za alergije, ki pozdravi skoraj 100%, je pa samoplačniška in ne vem točno kje. Ampak če te zanima, lahko povprašam. Vem da je primerna za dojenčke, ker je kolegica hodila z 5 mesečno hčerko in so odpravili. Pred tem pa je bilo kao ful slabo, ker tudi ni nič smela mala jest, oz. so napovedali, česa vse ne bo smela, ker so testi pokazali slabe rezultate. Dojila je pa 3 mesece. No, zdaj pa šibam, ker ne zažgem kosila (puranji zrezki in riž, mnjami) - voham nekaj! LP
|
|
|
|