Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 16.6.2007 10:27:25
|
|
|
|
poki5
|
Pot lepo da nas obveščaš kako je s tabo super, krčom pa povej da morajo takoj stran. Res si enkratna ko takole skrbiš za celoten klub in njegovo evidenco. HVALA za ozdravček in za vse informacije ki jih posreduješ
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 9:31:43
|
|
|
|
Orki
|
Pozdravljene! Spet neki sprašujem Zanima me ali ste šle skupej z na spermiogram oziroma na pregled h andrologu? Moj je reku, da bi mu bilo fajn, če grem z njim. Sej se to sme najbrž, a ne?
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 10:27:53
|
|
|
|
ledenka
|
Orki: seveda, ker je tudi dr. lažje, da se pogovarja z obema. pa še pri "pridobitvi materiala" mu lahko pomagaš
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 10:59:29
|
|
|
|
Orki
|
pa še pri "pridobitvi materiala" mu lahko pomagaš Sej ne vem, al bo danes že oddal "material" al ne. Bom poročala, kako je bilo
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 14:05:00
|
|
|
|
T1979
|
Ojla, sem videla da ste me obarvale z bold. Sem še vedno z vami in pridno papam K in sedaj sem začela še s Tifolom. Zaenkrat žal še vedno nobenih sprememb. Trenutno sem v 6. ciklu. LpT
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 14:58:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orki Sej ne vem, al bo danes že oddal "material" al ne. Bom poročala, kako je bilo Midva sva bila pri Rešu, je kar takoj pogledal. Za androloga sicer ne vem, ampak po moje najprej pogleda plavalčke, potem pa gre naprej
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 16:18:19
|
|
|
|
sonček33
|
oJLA, ja z bolečinami in slabostjo je bilo zdaj nekaj dni ok, danes pa spet čutim eno špikanje tam doli. Zdaj se približuje dan d - 21. junij, in zdaj mi ni več fajn če me špika, ker potem mislim, da se bo zdaj zdaj prikazala . Upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 16:42:24
|
|
|
|
anjaz
|
Pozdravljene! kako ste? Naj vam sporočim kako je z mano. Danes sva bila z mojim pri dr. Rešu na prvem pregledu. Spermiogram je pokazal da moj dragi nima prav velik plavalčkov. dr. Reš je reku da jih je ponavadi več, ampak je pozitivno vsaj to da so! Moji jajčniki pa so "leni" - tako je dr. Reš reku. zdej k bom dobila morm dat kri, da bodo naredil preiskave. Avgusta sva pa zopet naročena pol bomo pa vidl kako bo s plavalčki in mojimi izvidi. Tko da to je to. Vsak mesec gremo v novi boj! Ne vem, občutek imam da bo še dolga pot.... lep pozdrav vsem pa upam da bomo čim preh anjaz
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 17:16:00
|
|
|
|
sonček33
|
anjaz poti so včasih res dolge, ampak važno je da so, da ni slepih ulic :9 Moj dragi pravi, da v življenju ni ravnih poti in da tako pač je. Vse, ki se borimo, bomo zmagale. Tudi pri nama je podobno kot pri vaju. bolj slab spermiogram, pa moja ovulacija je , no, je ni. Zdaj sem po prvem ciklu klomifena in je reakcija, vsaj ovulacija je bila. Torej, le pogumno.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 18:16:37
|
|
|
|
anjaz
|
sonček 33, hvala za te vzpodbudne besede! Zavedam se da nisva edina, da je veliko parov ki ima podobne težave. vsak mesec je tako mučen... Tista mi ponavadi vedno zamuja in potem dobim neko upanje: "mogoče je pa ta mesec uspelo" a na koncu ostanem vedno razočarana. Potem se sprašujem koliko je parov ki otroka ne načrtujejo in se jih "ponesreči" oz. koliko je mladih punc ki v nosečnosti ne pazijo na otrokovo zdravje itd. Meni pa ki si močno želim pa nikakor ne rata... ja tako pač je... verjamem pa da se bo tudi meni kot tudi vsem ostalim nekoč nasmehnila sreča lep dan še naprej anjaz
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 18:29:29
|
|
|
|
sonček33
|
anjaz, veliko nas je, ki tako razmišljamo. Vsem se zdi krivično, da nekateri to srečo imajo, pa je ne zanjo cenit, ljubiti, spoštovati. Nam je to pač težje dosegljivo, a z vsem znanjem medicine, nam bo uspelo. In vem, da bomo svoje otročke imele najrajši.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 19:41:51
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz se tudi sprašujem kako je mogoče, da ne zanosim, bila sem na laparoskopiji in histeroskopiji, moj je dal spermo in je bila ok, jem klomifen in vsak dan pridno še vedno nič. Žalostna sem, pa zakaj nama ne rata
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.6.2007 19:56:43
|
|
|
|
Orki
|
Tako torej. Obljubila sem poročanje. Bila sva pri andrologu. Imel je le pregled, jutri zjutraj pa mora nest tja spermo in pol čez en teden lahko pokliče za izvide. Potem bomo pa videli, kako naprej. Med tem časom bom pa tudi jaz imela uz, tako da bomo videli, če je ta Klomifen, kaj deloval name. Malo sem spet razmišljala o histeroskopiji in laparoskopiji, ki mi ju je priporočala ginekologinja, če Klomifen ne bo deloval. Zanima me, če ste tiste, ki ste to že dale čez, občutile kakšne spremembe po tem. Je po tem kaj manj poraščenosti, se uredi cikel, kako je s težo in podobno? En lep pozdrav vsem klomifenkam!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 19.6.2007 7:36:40
|
|
|
|
violeta79
|
Pozdravljene Spet se jaz malo javljam... Jaz sem jemala K samo en cikel. Zdaj čez poletje je rekel G, da ne. Ne vem zakaj. Pravi, da še en čas deluje. in da je tako najboljš zame. po poletju pa grem na pregled. Bila sem tudi pri bioenergetiku. Upam, da bo eno z drugim pomagalo. Orki jaz sem bila na laparoskopiji... Te operacije so baje 70 do 80%. Meni je rekel G, da žal ni najbolj uspela (bila sem lani) Drugače so pa kar uspešne. Nekaj mesecev po operaciji sem 3 cikle jemala Dabroston, nato pa kot že rečeno 1 cikel klomifen. Cikel se mi je malo za nekaj časa uredil na cca 40 dni, zdaj je pa spet po starem. Poraščenost se mi zdi, da je večja, možno, da zaradi Klomifena... nisem sigurna... Na težo moram pa skos pazit, lahko se hitro zredim, težje shujšam, tako, da bolj ali manj skos pazim kaj jem in da se dosti gibljem (tečem, kolesarim...). jemljem pa tudi multi - maco, ki uravnava hormone in pomaga pri neplodnosti in drugim gin. težavam... Počutje je pa v redu, nič me ne boli, občasno me špika v jajčnikih, ampak ni tako hudo. Na histeroskopiji pa nisem bila, nikoli ni moj G tudi rekel, da bom šla. pa zopet ni in ni. Upam, da čim prej zagledate LP
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 19.6.2007 15:42:47
|
|
|
|
varja
|
Živjo, drage sotrpinke! Že kar nekaj časa se nisem oglasila, ker sem prenehala jesti K in šla na laparo in histeroskopijo. Zdaj, ko je poseg za mano, mi je dr. Reš spet predpisal novo serijo Klomifena in sicer pol tabletke od 3. do 7. dne. Moram reči, da sem si glede na trenutno stanje točno to želela, kajti na posegu so mi odstranili pregrado, za katero je možno, da je preprečevala zanositev, možev spermiogram pa je zdaj tudi na spodnji meji normale tako, da se mi zdi smiselno, da sedaj še malo poskušava na stari, dober, naravni način in spomočjo klomifena, če ne bo šlo, grem pa v jeseni v postopek. Punce, držite se in upajte na najboljše.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 10:14:30
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! žal grem še v 4. krog s K... če potem ne rata, bom imela par mesecev pavze, potem bomo pa videli, kako naprej. lepo se imejte!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 10:20:03
|
|
|
|
pina-1
|
punce, jaz se iz kluba aktivno poslavljam, saj sta laparoskopija in klomifen obrodila sadove in sem zagledala . držite se in ne obupat, ker sonček vedno posije....
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 10:44:28
|
|
|
|
Linda25
|
pina- 1 iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 16:12:23
|
|
|
|
blanč
|
Pozdravljene, tu ena staro nova forumka... Sem bila na k potem na IVF in sedaj spet na k do septembra ko grem spet na IVF. Reš mi je zopet predlagal od tretjega do sedmega dne 1/2 tabletke jaz pa bi raje eno tabletko od 5 do 9 dne. A mi lahko kako svetujete. Mislite, da lahko spremenim jemanje??? Hvala za vse odgovore
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 19:36:19
|
|
|
|
moni30
|
Blanč jaz na tvojem mestu ne bi nič spreminjala, doktor že ve kaj dela (vsaj ponavadi ). Jaz bi pa morala imeti jutri ponovni UZ, prejšnji teden je gledal folikle, jutri bi pa naj bila kontrola (česa le?). No pa so me danes klicala, da naj ne hodim, ker dr. ni, tako da ga imam naslednji četrtek. LP
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 19:36:41
|
|
|
|
Orki
|
Pina - 1 Res iskrene čestitke. Upam, da nas bo čimprej in čimveč
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 19:40:36
|
|
|
|
moni30
|
Aja, Pina-1 čestitam . Zdaj pa uživaj v .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 20.6.2007 22:10:35
|
|
|
|
ledenka
|
Pina cestitke in vse naj-naj-naj!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 21.6.2007 0:25:54
|
|
|
|
pot
|
pina-1, čestitke za !!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 21.6.2007 7:35:48
|
|
|
|
pina-1
|
punce hvala za vse čestitke. vse ki ste še aktiven članice tega kluba pa ne obupajte. kajti vse boste prišle kmalu za mano čvekat na drugi forum... vsaki pošiljam en šopek , en kup za srečo in en topel za energijo in moč.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?