|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
13.1.2007 11:28:32   
hokejistka
Dobro jutro vsem!

Sporočam vam, da jutri oz. danes pričnem jesti Klomifen. user posted image user posted image user posted image

G mi je predpisala 1/2 tabletke od 3-8 dne v ciklusu. Zdaj mi pa nekaj ni jasno: Koliko tabletk moram pojest? Prvo vzamem 3. dan, kaj pa zadnjo? A jo vzamem 8 dan ali vzamem zadnjo 7 dan. Uh,.... Sem zakomplicirala.
Jesti jih moram dva meseca, če pa do takrat ne bo nič, pa na nove preizkave.

Moj je opravil spermiogram pri Resu, ki je v redu, tako da pri njem ni problem. Tako, da zaenkrat ostajajo moji policistični jajčniki edini problem, ki naju že eno leto ovira, da bi zagledala user posted image .

Kdaj je najboljše, da vzamem tabletko: zjutraj ali zvečer?

Uživajte v sončku in lep pozdrav.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.1.2007 12:45:25   
Fargesia
Pozdravljena hokejistka! Če maš predpisano od 3-8 dne to pomeni, da začneš 3 dan in zadnjo tableto poješ 8 dan. Mislim da je vseeno v katerem delu dneva jo poješ, glavno je, da jo!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.1.2007 13:20:04   
florita
Punce živjo,

torej moj možiček je šel na spermiogram  v Dravlje in je user posted image user posted image user posted image . A lahko potem sklepam, da če je bil sedaj OK, potem verjetno če bi čez 3 mesece spet šel na pregled bi bil OK. Zanima me zato, ker sedaj grem jaz na preglede in ne bi rada vidla da ga bom mogla spet kam pošiljat.....sej veste moški....pa zdravniki.....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.1.2007 13:28:00   
hokejistka
Florita!

Nama je Reš rekel, da on navadno priporoča, da partner ponovno opravi spermiogram čez 3 mesece. Je pa tudi rekel, da je spermiogram tako dober, da ne pričakuje, da bo pa čez 3 mesece tako slab, da bi bila to ovira pri zanositvi. Midva zato ne planirava, da bi ponovila obisk čez tri mesece. Sva se pa tako zmenila, da sva prinesla seme v lončku s seboj, tako da ni bilo za mojega dragega nič strašno.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.1.2007 13:59:43   
florita
Hokejistka hvala za odgovor, nisem vedla da lahko s seboj prineseš vzorček, sem vprašala če je to praksa, je sestra rekla da načeloma ne. No pol je bilo pa tako da sem jaz zbolela in da je moral dragi sam vse zrihtat, in je. Problem je zato mogoče, ker mojega moža ni vedno doma (služba), zato težko planiram preglede zanj.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.1.2007 15:26:21   
lučka 25
Žal sporočam, da nama v prvem krogu klomifena ni uspelo in, da me je danes obiskala user posted image .
Tako, da se podajam v nov krog, ki upam, da bo uspešnejši. In to z user posted image  in polna optimizma. Ne smem kar obupati in user posted image  že po prvem neuspelem krogu, kaj ne?
Pa user posted image  za vse nas, da nam čim prej uspe!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.1.2007 16:37:42   
kaja80
Lp!

Do moje  user posted image   je še točno teden, me že grabi značilna nervoza. Z mano se pa ne dogaja nič, tako da tudi jaz mislim , da ta krog ne bo nič.

Lučka25, bova pa skupaj upali v naslednjem krogu. Drži se.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.1.2007 17:49:50   
Fargesia
Punce, držim pesti!!!! (tudi na nogi...)user posted image user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.1.2007 21:47:13   
nemrak
user posted image user posted image
Danes je 5 dan po zadnji tabletki. O dnevi se naj bi že začeli. Tudi znaki so se začeli pojavljati ( najbolj očitna je sluz ). Hvala bogu zaenkrat še nimam premočnih bolečin, čeprav sem bila včeraj 16 ur na nogah/inventura. Upam, da jih ne bo user posted image .
Punce, pridružujem se maši. držim pesti!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.1.2007 16:36:50   
andreja2000
Popapcala sem že vse tabletke,me pa še nič ne boli v jajčnikih kot me je ponavadi.Malo mi je to čuno,saj sem tokrat jemala po dve tabletki.No,morda še vse pride čez dan ali dva ali pa se je telo že tako navadilo na K.
No,me pa predvsem ponoči spremljajo vročinski vali,to pa je do danes zaenkrat vse.

Punce,držite se in se imejte lepo.Držim pesti za vse nas in zauser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.1.2007 17:59:02   
lana38
Andreja2000!
Morda pa imata 2 tableti na dan manj stranskih učinkov kot ena sama.user posted image  Tudi čudeži se dogajajo.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.1.2007 19:27:26   
Tadeja 1976
Zanima me ali se je kateri po jemanju klomifena spremenil ciklus?

Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.1.2007 19:55:03   
lučka 25
Tadeja 1976, meni se je spremenil ciklus. In sicer prej sem imela večino ciklusov dolgih 43-49 dni občasno tudi 36. Sedaj pa le 28 dni, sem imela res 5 dni po zadnji tableti ovulacijo (sem jo čutila, imela veliko sluzi in tudi BT je padla in naslednji dan narasla) in sem si tako zračunala, da bo ciklus dolg 28 dni. Pa kot vidiš, se nisem uštela. Zato pa pravim, če nama že ni uspelo, sem vsaj enkrat v življenju doživela normalno dolg ciklus.

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.1.2007 21:04:47   
guppy
Drage moje klomifenke,

spet sem vas malo prišla pogledat z lepimi novičkami: dvojčke bomo imeli.
Zamenjala sem ginekologa in tale mi je povedal, da je moja prejšnja ginekologinja v karton napisala, da imam na obeh jajčnikih PCO oz. da je sumila, da jih imam. Pa sploh nisem vedela...? V glavnem - zapisal je, PCO - sum...

Zakaj vam to pišem? Vsem tistim klomifenkam, ki imate PCO in tako ali drugače razmišljate ali se tako da ali ne... DA SE !!!!!

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.1.2007 22:16:05   
Fargesia
Guppy, bravo, bravo!!!!user posted image user posted image

za zdravo in srečno nosečnost in zdrava otročička!!!

v katerem poskusu oziroma v katerem ciklusu jemanja Klomifena? Saj si jedla Klomifen, al ne?

Jaz imam potrjen sindrom PCO in me taka sporočila, kot je tole tvoje, navdajo z energijo in veseljem!

Je možno, da po jemanju Klomifena ne pride do ovulacije. Imam 5 velikih foliklov (20mm, 17, 19, 16, 17) in od četrtka 11.1. ko je ginekolog "napovedal" da bo vsak čas ovulacija, jaz še vedno nisem opazila nič sluzi...user posted image user posted image
V petek zjutraj (ampak samo zjutraj) sem imela malo sluzi, ampak sem to povezala suser posted image prejšnji večer....Kaj pravite?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.1.2007 22:36:17   
lučka 25
Guppy, čestitam!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.1.2007 7:05:18   
lana38
maša82, saj ni nujno, da vsaka opazi to sluz. Tudi BT pri vseh ne deluje. NIkar ne obupaj prehitro.
LP

lana38

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.1.2007 14:21:20   
arneja
Andreja,

jaz v zadnjih klomifenskih krogih sploh nisem imela več kakršnih koli znakov. Po mojem se telo res navadi na Klomifen.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.1.2007 15:51:58   
guppy
Hvala, punce!
maša82, v prvem !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
16.1.2007 16:00:12   
Fargesia
evo mene...pa se spet user posted image ...madonca sem občutljiva! GUPPY, upam da se uresniči tvoja napoved!!!!

mi je dr. Pušenjak odgovoril:

ne, ovulacije ne spremlja vedno sluz in tudi ni zanesljivih znakov, da je do ovulacije res prišlo razen, ko pride do M. To je edini kolikor todliko veljaven dokaz poleg nosečnosti, da je do ovulacije prišlo cca 12 do 16 dni pred tem.

In jaz kar skačem po stanovanju! Je moj rekel, da se mi prav vidi, da mi je odleglo... In zdaj z večjim veseljem pričakujem konec meseca, ko NE pričakujem user posted image !

ena smešna stvar od danes: Bila sem pri moji ful dobri frizerki in me je kot vedno barvala. Vse je naredila kot vedno... nikoli prej me ni peklo (razen če sem se tik pred zdajci praskala po glavi)...danes me je najprej peklo, nato pa ene 15 minut kot da bi se mi nešteto mravelj sprehajalo po glavi...prav žgečkalo me je! No, tole verjetno vam sploh ni smešno, meni je blo pa ful, ker me je žgečkalo...user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
16.1.2007 16:12:15   
kaja80
guppy, upam da bomo šle po tvojih stopinjah.

ali si imela pred poz. testom kakšne znake?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
16.1.2007 17:00:22   
andreja2000
guppy, dvojče nosiš pod srčklm,kako lepo.Naj tvoja nosečnost poteka mirno in veselo ob pričakovanju user posted image user posted image

Lana38 morda pa imaš res prav user posted image user posted image user posted image user posted image
tadeja1976 meni se je v času jemanja ciklus za par dni podaljšal.Prej sem user posted image  imela na  največ 28 dni,sedaj pa pride na 29-31dni.
arneja ,ja upam,da se je telo res že navadilo na K,saj sem v začetku jemanja imela zares močne stranske učinke,pa tako zelo,zelo boleče jajčnike,da sem komaj hodila.
Maša82 držim pesti,da ti rata kmalu videti user posted image .

Aja,danes sem se naročila v ambulanti za neplodnostin sicer imam daum 23.4.Prvič je samo pogovor.Naročena pa sem pri dr. Gavričevi-ima morda katera z njo izušnje?
vse se lepo  imejte,pa da čim prej gratamo srečke user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.1.2007 11:01:22   
ursi84
Da se še jaz malo javim po dolgem ćasu. In sicer danes sem dobila user posted image , ki sem jo morala sprožit. Tako, da  v nedeljo začnem jemati klomifen in 26.01.2007 sem naročena na UZ v Lj. Če ne dobo folikli zadosti veliki pa še 28.1. na UZ.
Sem zelo vesela te user posted image , ker gremo lahko končno naprej!!!user posted image
Guppy tu iz moje straniuser posted image user posted image za user posted image na kvadrat. user posted image user posted image

Upam, da vse ćimprej zagledamo magični user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.1.2007 12:33:41   
guppy
Nekatere me sprašujete, kakšne znake sem imela ob Klomifenu. Najprej samo v opozorilo, da je to seveda popolnoma odvisno od osebe do osebe, pri meni pa je bilo takole:

Klomifen je bil zame "projekt". Tisti mesec sem se odločila, da si bom merila bazalno temperaturo (v ustih), si pisala vse v grafikon in opazovala druge znake ovulacije. Ob samem jemanju sem imela grozne stranske učinke (lahko preberete v kakšnem od "povzetkov" kluba), same ovulacije pa iz grafikona sploh nisem mogla razbrati. Temperatura je namreč nihala, ampak kljub temu konstantno rasla... in na grafu sploh ni bilo nobenega "vrha", da bi bila prepričana, da je to zdaj O. Poleg tega sluzi tokrat sploh ni bilo - popolnoma nobenih znakov ovulacije!! Midva sva vseeno veselo user posted image na 2, 3 ali celo 4 dni, popolnoma neobremenjena (btw, celo pravijo, da je to boljše za kakovost semena, pa še meni je tako pasalo ob vseh tistih simptomih).

Potem, ko naj bi "kao" dobila user posted image  (kar je bil nemogoče vedeti, ker sem jih drugače imela na 3-6 mesecev), pa so me tako začele boleti prsi... za znoret. Prepričana, da gre za še en stranski učinek Klomifena sem jezno čakala, da mine, dokler mi enkrat ni prekipelo in sem šla narest test. In glej no glej user posted image .

Ob vsem tem pa še tile user posted image  user posted image . Pa kaj bi si lahko še želela??? Torej morda moj glavni nauk: čim manj se obremenjevati, čim več uživati, odmisliti vse probleme... pa bo user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.1.2007 12:45:54   
andreja2000
guppy to je res tako lepo,pa še dvojčke nosiš.Imam kar solzne oči,tako se mi zdi to lepo.
Naj tvoja nosečnost poteka zdravo in lepo.
Zate in za tvoji dve pikici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že čisto blizu 0,pa še nič bolečin v jajčnikih,nič stranskih učinkov K,razen vročinskih valov,ki se večinom pojavljajo ponoči.To mi je kar hecno in obenem čudno,saj so moji stranski učinki bili zares zelo močni.Verjetno se mi je telo v teh petih mesecih jemanja res navadilo na K.

vsem lep dan

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?