|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
23.1.2007 11:41:09   
curkica
Lep pozdrav vsem skupaj!

Že kar dolgo se nisem nič oglasila, po dolgem času pa se javljam.

Torej, novembra sem dala skozi HSG in izvid je bil normalen. Zdaj sem na čakanju za IUI. Čakam torej, da pride M in potem morem poklicat in se naročit. Se mi pa dogaja tole; Ker svojih M nimam, si jih sprožim z dabrostonom (imam PCO). Tako ga jemljem tudi tokrat. Predpisal mi je 3 tbl./10 dni. Danes je 9 dan jemanja, meni pa se bo vsak čas prikazala user posted image . Dva dni imam že rjav izcedek, danes pa se pojavlja tudi vedno bolj rdeče vse skupaj, tako da domnevam, da prihaja ... Ponavadi sem jo dobila normalno, tretji dan po prenehanju jemanja dabrostona. Se je kateri že zgodilo kaj podobnega, da bi med jemanjem dabrostona dobila M?

Sploh ne vem več, kaj naj si mislim!

Hvala vam za odgovore in lepo se imejte še naprej ...user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.1.2007 13:33:13   
ursi84
Punce bok!!

Jst že 3-ji dan jem klomifen. Stranskih učinkov je kr neki, sam se ne uziram na njih.  Komaj čakam v petek UZ, da pokaže kje smo user posted image .

Kje je pa kej maša82 ?

lepo se mejte in se tipkamouser posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
23.1.2007 16:34:27   
hokejistka
curkica: Jaz sem tri mesece jemala dabroston 1 tableto 2 krat na dan (skupaj torej 2 tableti) in sem imela tudi najprej rjave izcedke, nato tudi malo rdečih.  Se mi je pa to pojavilo nekje okoli 9, 10 dneva jemanja tako kot pri tebi. Te izcedke sem imela dokler nisem prenehala z Dabrostonom- takrat pa se je prikazala user posted image , ki sicer ni bila tako močna, bila pa je tudi krajša. Drugi krog jemanja Dabrostona sem imela tudi bolečine kot pri M, pa so mi Lekadoli pomagali. Sem klicala G pa je rekla, da če se bolečine nadaljujejo, naj se pridem pokazat. Da lahko pa naslednji krog vzamem tudi po 3 tablete na dan. Te izcedki niso nič hudega, so samo za nadlogo.user posted image

lp

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
23.1.2007 20:57:33   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Kje je pa kej maša82 ?

Živijo! Maša82 je imela vikedn paket (od petka do ponedeljka) v kliničnem centru zaradi hiperstimulacije. Fino, a ne?!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.1.2007 9:34:36   
lana38
maša82, žal mi je!user posted image
Kaj pa zdaj to pomeni za naprej?
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.1.2007 10:52:13   
andreja2000
maša82,tudi meni je žaluser posted image

micla pozdravljena tudi tukaj,a jaz ti še vedno držim pesti ,da tvoje user posted image  ne bo.

No,pri nas pa je le prišlo do O in tokrat brez nekih velikih bolečin in stranskih učinkov K.Tako,sedaj pa smo spet na čakanju.

Vsem želim,lep dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.1.2007 11:02:39   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

maša82, žal mi je!user posted image
Kaj pa zdaj to pomeni za naprej?
LP

Pravijo, da je še vedno možnost, da sem oziroma bom noseča v tem ciklusu, ker sem ful dobro reagirala. Jst sem se sicer že sprijaznila, da ne bo nič ta ciklus...naj se najprej vse poštima tako kot mora bit, potem pa gledamo naprej, a ne? Mi je rekel moj G (dela v stari porodnišnici in mene so tja preselili v ponedeljek-tako da sem bila pod njegovo oskrbo), da če ne bo user posted image , sem noseča...sem rekla kaj pa če je ne bo...če moram potem z Dabrostonom sprožiti, pa je rekel, da če sem noseča je ne bo, če pa nisem, pa definitivno pride sama od sebe...zdej pa čakamo kak teden, dva....user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.1.2007 12:59:39   
ana2007
Pozdrav!

Punce ali lahko date kakšno informacijo več o klomifenu.
Sedaj imam po ovulaciji malo pritiska v spodnjem delu maternice, da čutim  napetost. Pa nič kaj dobro se ne počutim. Sem pa tako občutljiva da jočem. Kaj mislite da so to stranski učinki klomifena ali pa se že pripravljam  na menstruacijo.
PrejŠnjo sem imela zelo malo po primolutu - nor 2 ali 3 januarja, potem sem pa jemala klomifen 5 dni po 2 tableti na dan.
Upam da mi je uspelo zanositi.

Anauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.1.2007 17:22:35   
pot
micla, pozdravljena med nami. user posted image user posted image user posted image Članska izkaznica je v pripravi. user posted image Bomo navijale zate, ampak članica si že z receptomv roki.

curkica, lepo, da si se nam oglasila. Jaz se na Dabroston ne spoznam, mogoče se je pa tetka user posted image hotla že sama javit, pa je to to.

ursi84, držim pesti za čimboljši UZ.

maša82, hudo mi je zate.user posted image Upam, da ni kakšnih hujših posledic in da vikend paket ni bil preveč grozen, ter da so jajčniki in vse ostalo vredu. Upam, da se bo vse uredilo, tako kot mora, tudi nosečnost, bi kljub težavam bila dobrodošla in poplačana za ves vikend paket, ki si ga dala čez.

andreja2000, naj se čakanje izplača. user posted image .

ana2007, informacij je kolikor želiš, samo par strani nazaj pojdi ali vprašaj kaj konkretno te zanima. Če v iskalik vpišeš stranski učinki, preveri moje zadnje objave, kjer sem naredila sezname in bi mogla dobiti kar veliko informacij. So pa različni, tako da jih več preberi.
Tudi jaz sem bila 1. in drugi mesec uvajanja klomifena bolj razdražljiva in morda celo depresivna. Ker so znaki nosečnosti in PMSa podobni, je zelo težko reči kaj je v igri. Klomifen pa še dodatno poveča vse simptome. Vsaj pri meni je bilo tako. Veliko sreče in javi nam, kako ti služi Klomifen.

Veliko sreče vsem. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
25.1.2007 9:33:06   
curkica
Ja, moja user posted image  se je prikazala, danes je že tretji dan, jutri imam prvi UZ v Mariboru, potem klomifen in kmalu IUI. Upajmo, da bo uspešno!

Vsem klomifenkam in vsem user posted image  lep zasneženi pozdrav!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
25.1.2007 21:48:15   
lučka 25
Da se še jaz malo javim. Bliža se mooja O in zato pridno telovadiva. Upam, da bova sedaj bolj uspešna. Vsem ostalim pa tudi želim čim bolj plodne dni in uspešen prihod na cilj z user posted image user posted image  in user posted image .

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.1.2007 10:25:38   
varja
Živjo, punce!
Kar dolgo se že nisem javila. Sporočam vam le to, da sem zaenkrat s Klomifenom končala tako, da ne izpolnjujem več pogojev za vaš klubuser posted image . Ker K ni privedel do zanositve, se je zdaj dr. odločil, da me pošlje na laparoskopijo. Od zdaj naprej se bom zato oglašala pri drugih temah. Srečno vsem skupaj in se še beremo tukaj na Ringaraji.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.1.2007 11:18:18   
ana2007
Pozdrav!

Curkica kako dolgo si že ti na klomifenu?
Punce več kot prebiram ta forum večjo voljo sem dobila in upanje da mi bo uspelo!

Pričakujem user posted image , nekje nasledni teden, na user posted image user posted image  pa sploh ne upam pomislit, da bi se uresničle že po prvem jemanju klomifena.

Zelo vesela sem da sem opazila ta forum.

Kakšne so kaj user posted image , po jemanju klomifena?

lp
ana

Pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.1.2007 11:45:07   
lana38
Jaz sem imela prva dva ciklusa po jemanju K zelo močno user posted image . Zdaj v zadnjem 3. ciklusu pa je bila zmerna in je trajaja samo 4 dni. Ne vem, če je to povezano s K. Učinka pa po 3 ciklusih ni bilo v smislu user posted image . Zdaj me čaka HSG februarja.
LP

lana38

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.1.2007 15:51:33   
nemrak
user posted image user posted image
lana38, ža lmi je zate. Sem bila 100%, da ti je pa ta mesec uspelo.
A je kateri K skrajšal ciklus. Jaz sem ga vedno imela na 30-32 dni. Ta mesec, pa sem dobila rjav izcedek že 23 dan in se je pojavil tudi že danes. To traja že 4 dni.  Opazim ga samo na dnevnem vložku, na wc papirju pa ni čisti nič.
Sem kar malo zmedena. Saj se je pojavil cel teden prehitro.
Verjetno se z menoj igrajo hormončki.user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.1.2007 16:04:23   
MissLady
drage moje tabletkarice user posted image

Javljam se vam z eno vesliko vseleo novico .... in sicer danes zjutraj sem zagledala user posted image .

Prejšnji mesec sem prvič jemala klomifen. Prej so mi diagnosticirali sindrom PCO in z možem sva se 1 leto in pol trudila zanositi.

Zanes zjutraj pa tako lepo presenečenje... še sedaj ne morem verjeti. user posted image  Noseča sem cca 14 dni user posted image  Sploh ne morem verjeti. Sem že razmišljala, da bom čez nekaj dni še 1x naredila test, da bo sigurno user posted image

Sem se že odločila za zdravo prehano in gibanje. In res full upam, da bo vse v redu. Držite pesti. 6.2. grem k Rešu na pregled in takrat bo tudi potrdil nosečnost. Do takrat pa pssssst user posted image

Lubčka vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil MissLady -- 26.1.2007 16:05:27 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.1.2007 16:11:41   
nemrak
user posted image user posted image
Č E S T I T KE !!!!!!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.1.2007 17:10:07   
ursi84
Čestitke MissLady za user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Jst pa sem nazaj iz pregleda: uredila nisem nič, ker je še prekmalu (včeraj sem vzela zadnjo tbl). Dr. je rekel,da imam na obeh straneh veliko (ni povedal število) foliklov in da so veliki okoli 6 mm. Ponovni pregled imam v torek. Rekel je pa še to, da če ne bodo folikli vredu rasli, da bomo morali se pikatiuser posted image .
Upam, da v torek izvem dobro novicouser posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.1.2007 17:57:46   
Fargesia
MissLady!!!! user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.1.2007 18:09:04   
andreja2000
MissLadyuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE,ter lepo in zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.1.2007 19:16:04   
ana2007
Res Čestitam MISSLADY!
Sedaj si še meni dala upanje! Vso srečo!user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz čakam na user posted image , naslednji teden. Punce držite pesti.

Lp

ana

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.1.2007 19:32:32   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  MissLady, čestitam!!!! Sedaj pa uživaj v user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.1.2007 18:00:26   
mojca79
Živjo! Sem nova članica in sem vsa vesela,da obstaja ta forum...Tudi midva imava probleme.Ne zanosim ne naravno, ne s klomifenomuser posted image ,pa me zanima kolko uspešnen je v resnici ta Klomifen? z naslednjim mesecem ga bom jemala že drugo rundo,pa kr nič rezultata!!!! trudiva se zanosit mal več kot leto in se mi zdi,da sva  z vsako menstruacijo postajava bolj potrta.Gin. mi je namreč rekel,da moji jajačniki brez vzpodbude sploh ne delujejo oz. ne proizvedejo nobenega folikla.Dost grozn.Kaj pa ponavadi sledi po klomifenu? Zelo bi bla vesela odgovora..čau

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.1.2007 13:28:15   
lana38
Po K. sledi verjetno kakšna preiskava, ali pa kakšno močnjejše zdravilo za spodbudo jajčnikov, npr. gonal.
LP

lana38

(odgovor članu mojca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.1.2007 15:06:49   
tejchka
user posted image user posted image user posted image  MissLady!!!

< Sporočilo je popravil tejchka -- 28.1.2007 15:07:04 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?