|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
10.1.2007 14:30:33   
Fargesia
Rebeca dobrodošla!!!!user posted image

Andreja2000
hvala za vspodbudne besede. Jaz sem že prvi krog jemala po dve tableti. Ni tako hudo (bolečine v jajčniki)...tak da kr vsak danuser posted image user posted image user posted image ... že od 4.1. prej mi je blo od Klomifena takkoooo slabo, da sem komaj živela, kaj da bi se šla še posteljne vragolije! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil maša82 -- 10.1.2007 14:31:19 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
10.1.2007 19:14:59   
tejchka
čau punce, midva v tem krogu ( 1. krogu ) nisva imela sreče s Klomifenom, sm danes dobila zelo močno user posted image .
Upanje ostaja, morda v naslednjem krogu user posted image , čeprav ga je vsakič go zagledam user posted image  manj.
Lepe pozdravčke, pa srečno vsem user posted image , Tejchka

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
11.1.2007 7:09:22   
manca
jaz sem danes začela z 2. krogom jemanja klomifenauser posted image , za vse pa držim pesti, da nam čimprej uspe zanositi.

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
11.1.2007 9:30:34   
florita
Punce živjo, evo spet mene, jaz pa ta teden pebolevam angino, v ponedeljek naj bi prišla user posted image , no jaz upam da je nebo. Sicer sem bila pridna za novo letouser posted image user posted image , pa tud moža sem poslala na spermiogram ki je bil tudi OK. Potem sem pa odklopla misli na user posted image  in forum, zdaj se vam pa javljam mal.

Pot- še zmeraj sem na klomifenu.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
11.1.2007 10:48:07   
Fargesia
Kot obljubljeno vam sporočam kako je šlo na vaginalnem UZ! Je bil G čist navdušen kako dobro sem reagirala (2 tableti na dan) in je rekel da v naslednjem ciklusu jem po eno na dan.
Mere foliklov so pa naslednje: 20mm, 17mm, 16mm, 19mm, 17mm.

kaj pravite na mere? a to kaj pomeni?! je rekel da naj user posted image , ker bo čez dan ali dva O!!!

KOLK SEM VESELA!!!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
11.1.2007 11:24:46   
lana38
Če bodo vsi folikli dozoreli, boš pridelala kar 5 jajčec.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
11.1.2007 12:23:35   
nemrak
In imela peterčke user posted image !!!
user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
11.1.2007 12:29:25   
nemrak
Oprost,i malo heca!!!!
Danes sem malo boljše boljše volje, ker se počasi že selimo. Tudi moj user posted image  je sedaj videl, da postraja nevzdržno in je danes že peljal na novo hišo mizo in stole. user posted image  Prepeljati moramo samo še najino posteljo user posted image .
Pa še O se bliža in me malo že daje. user posted image
No, pa sem zopet zatežila.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
11.1.2007 14:38:23   
andreja2000
Maša82,ja ti tvoji folikelčki so super in upam,da vama grata zagledati user posted image .

nemrak,ja čestitke za selitev.Morda pa bosta v novem gnezdecu imela bolj pozitivne vibracije in s tem več sreče.

tejchka,žal mi je,da je prišla user posted image . Veš,saj tudi jaz od časa do časa mal izgubim uanje,še posebno ko pride user posted image  ,Potem so tukaj pa spet dnev polni optimizma,tako pač je z nami.
Želim ti veliko volje in moči,čimveč pozitivnih misli in upanja,pa da kmalu zagledaš user posted image

Lana38  navijam za user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
11.1.2007 15:38:42   
Fargesia
Živijo punce!
Joj, nemrak ne se hecat!!!user posted image user posted image user posted image

je G pogledal kako reagiram in še preden je začel govoriti o velikosti, je rekel: "DA NE BOJO TROJČKI!"

jst pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dedek (po mamičini strani) je imel sestro dvojčico...in moja "tašča" ima sestro dvojčico...a sva res potencialna kandidata, da imava midva tudi user posted image user posted image ?

andreja2000 tudi midva si želiva ugledati user posted image user posted image ! Hvala za spodbudbe besede.

< Sporočilo je popravil maša82 -- 11.1.2007 15:51:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1535
11.1.2007 15:39:39   
Fargesia
Nemrak! ČESTITKE OB SELITVI!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
11.1.2007 21:15:29   
lučka 25
Da se zopet malo javim. Se kar malo skrivam, ker sem tako nestrpna in me daje radovednost ali nama je uspelo že v prvem krogu klomifena.
Občasno me špika v spodnjem delu trebuha, moje bradavice pa so tako hudičevo občutljive, da se ob vsakem gibu napnejo, kar ni v navadi. To ni namišljen znak in upam, da kaj dobrega prinaša. Test bom naredila v nedeljo, če prej ne pride user posted image . Držite pesti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
11.1.2007 23:02:21   
Fargesia
Tolk stiskam pesti, da me že kar členki bolijo!!!!user posted image

SPOROČI VESELO NOVICO!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.1.2007 15:40:20   
andreja2000
lučka25
Tudi jaz močno,močno stiskam pesti zate in za user posted image

maša 82
Tudi zate stiskam pesti in za tvoje folikle.Morda pa bodo res kar user posted image user posted image user posted image .
Ko sem jaz bila na UZ-takrat sem jemala še samo eno tabletko klomifena ,mi je G povedal velikost le enega folikla.Sicer je rekel,da jih je več,a verjetno niso bili tako veliki.
Ja,res upam,da boš zagledala user posted image

Vsem lep vikend.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.1.2007 16:20:00   
Fargesia
Živijo! Me kar stisne ob tej misli (user posted image user posted image user posted image ). strah me je (že sedaj!!!) tega, ker je ponavadi to vodeno kot rizična nosečnost in se otroci veliko pred rokom rodijo.

UPAM NA user posted image user posted image . SEVEDA ZA VSE TUKAJ, KI SI TEGA ŽELIMO!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.1.2007 16:23:47   
Fargesia
Še enkrat jaz...prejle sem naredila OVULACIJSKI TEST (Check it) in je bila tesna črtica manj močno obarvana od kontrolne. Kaj to pomeni? G mi je rekel (včeraj) da bo O prišla čez kaka dva dni (dan ali dva)...Kaj pravite?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.1.2007 17:23:00   
lana38
maša82, O test je pozitiven 2-3 dni pred O. Ko O test pokaže user posted image , potem O nastopi čez 24 do 48 ur. Na sam dan O ta test pokaže samo eno črtico. Aktina user posted image pa tako morata biti že par dni pred O, ker semenčice preživijo v jajcevodu tudi do max 5 dni, jajčece pa samo 12 do 24 ur. Naprimer, da imaš O ob 1h zjutraj in tvoje jajčece preživi samo 12 ur ali še manj, je user posted image po 13 uri na dan O že prepozno. Če pa user posted image  par dni prej, pa lepo semenčice čakajo na jajčece in ga oplodijo, ko je le-to pripravljeno za to. Upam, da si me razumela. Iz istega razloga so tudi O testi user posted image  2-3 dni pred O.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.1.2007 17:36:06   
Fargesia
Razumem. Ampak v navodilih piše, da če je tko kot se je meni pokazalo, še ni najvišja raven LH. in da moram naslednji dan ponovit test. tak da bom jutri še enkrat naredila. Piše da ko je testna enako ali bolj obarvana sta pred tabo dva najbolj plodna dneva...

Midva user posted image vsak dan, že od konca jemanja Klomifena (4.1.)...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
12.1.2007 18:16:44   
lana38
Če user posted image  vsak dan, potem pa tako ne moreta zgrešiti O. Edino, če ima tvoj user posted image  semenčice slabše kvalitete, bi bilo morda bolje, če bi user posted image  na 2-3 dni, da se le te obnovijo. A je bil morda kaj na spermiogramu, ali še ne? Če je pa vse OK z njim, potem pa kar user posted image  vsak dan.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
12.1.2007 18:29:09   
Fargesia
Ni še bil na spermiogramu..upam da tud ne bo rabil iti...

A veš da sploh nisem pomislila na to, da se bi morale semenčice obnoviti....user posted image user posted image user posted image

danes potem raje ne in jutri naprej, al kaj?!

< Sporočilo je popravil maša82 -- 12.1.2007 18:30:32 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
12.1.2007 18:47:30   
lana38
Moj tudi ni bil na spermiogramu, zato raje user posted image na 2-3 dni. Tudi jaz upam, da bom prej user posted image , kot bi njega kam poslali, ker je bolj take sorte, da ne mara zdravnikov in medicine, čeprav si pa zelo želi user posted image  . No, sem pa že 2 krat z njim bila user posted image , tako da je verjetno kar OK. Prvič sem zanosila takoj po HSG, drugi spontano brez preiskav(pa sem žal bila na UPN). Tretjič pa, bomo videli. Če zdaj pride user posted image  do 20.1., grem 25.1. na HSG. Drugače pa moram čakati še en mesec, ker gre moj G 27.1. na dopust. Ko se vrne, pa bo v tem ciklusu že prepozno.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
12.1.2007 19:20:19   
Fargesia
No pa smo spet pri kraticah. UPN si mi že razložila oziroma so mi že razložili. Kaj je pa HSG?user posted image

bi na mojem mestu danes "počivala"?!

veš kaj me zanima...kaj meniš o delanju stoje, sveče, ....po user posted image ???!..sodelavka, ki jo nadomeščam zaradi porodniške je rekla, da je vedno to delala (ima dvauser posted image user posted image in en ss)....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
13.1.2007 8:30:05   
lana38
HSG-histerosalpingografija, gre pa za rentgensko slikanje maternične votline in jajcevodov spomočjo kontrasta, ki ti ga vbrizgajo v maternično votlino, potem te slikajo in na sliki se vidi, če kontrast prehaja skozi jajcevode in kakšna je maternična votlina.user posted image
glede sveče in podobnega pa jaz mislim, da je to vse za lase privlečeno. V teh letih truda sem probala že vse živo, pa ti moram povedati, da sem obakrat zanosila, ko sem takoj vstala in šla dalje po user posted image , ker sva pač user posted image  na takšnih mestih, ko se ni dalo spati in ležati nekaj časa. Pa tudi dr. Pušenjak na MON-u pravi, da lahko skačeš takoj po user posted image in ti vse ven pade, pa se bo prijelo, če se ima namen. Najhitrejši in najboljši spermiji pridejo že v 3 minutah na tisto mesto v jajcevodu, kjer se srečajo z jajčecem. Tudi to je napisal dr. Pušenjak. Jaz nikoli ne počivam in ne vidim nobenega smisla v tem. Drugo pa je, če si že user posted image  in ti G priporoča počivanje, potem ga pač moraš poslušati. Dokler pa samo delaš na user posted image , pa ni treba nič počivati.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
13.1.2007 9:33:14   
Fargesia
Živijo! Sem mojmu rekla ka si mi ti napisala o user posted image na 2-3 dni...da naj bi se semenčeca malo "k sebi spravila"...pa je reku, da če vsak dan user posted image , so semenčeca še bolj pri moči!!!! user posted image user posted image user posted image
o delanju sveče in podobnega se moram pa kr strinjati s tabo...jst sem vedno po user posted image šla v kopalnico (WC), pa mi je mami rekla, da naj 5 minut poležim v postelji...user posted image no in zdej pač malo poležim...user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
13.1.2007 9:43:49   
lana38
Ja, to kar tvoj  user posted image  pravi drži, če je vse OK z njegovimi plavalčki. Če ima pa malo slabše plavlčke (kar ne vemo), potem pa je boljša moja teorija. Bosta videla, kašen bo razultat ta ciklus. Če ne bo nič z user posted image , pa lahko potem probata na  2-3 dni naslednji ciklus.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?