|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
29.11.2006 21:06:26   
kanarka
Čaw Arneja in ostale.

Hvala bogu nisem edina. Sej mogoče ima Lana38 prav, da bi morale risati grafe, ampak tudi jaz imam ta problem, da mi skače sem in tja in nima neke konstantne rasti ali padca.  Ampak Lana vsekakor hvala za odgovor.

Andreja2000; glede na to, da sva si po dnevih skupaj...ali že čutiš kakšno špikanje in bolečine v prsih. Jaz namreč danes zelo. Mi je pa to malo zgodaj, saj mi še do datuma M manjka vsaj 12 dni. Samo malo me zanima in delim  svoja opažanja s tabo. Upam, da si glede na težko situacijo, že vsaj malo boljše in da ti december prinese kaj lepega.

Nočko

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
30.11.2006 7:08:44   
lana38
Tako je, tisti dan, ko pade BT na 36,3 in naslednji dan poskoči na 36,6 in je seveda potem tudi kar naprej povišana, je bila O. Iz grafa se pa res vidi ta preskok.
LP

lana38

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
30.11.2006 11:16:10   
cocki
JooooooOOOj, kako me ubija ta čas, punce POMAGAJTE MIII!!!!
Včeraj naj bi dobila user posted image  pa jo nisem, prejšnjo sem imela 3.11. in sem tudi bila na K (prvi ciklus)!
Glede na to, da imam M ponavadi na 26, 27 dni sem sedaj malo zbegana user posted image  Saj ste mogoče že pisale o tem, pa vseeno, ali je možno, da M zamuja zaradi K???
JooojJJ kako je tezko preživeti ta čas nevednosti, če že user posted image  mora priti naj pride naj me ne ubija tako počasiuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.11.2006 11:17:40   
cocki
....aja, o znakih pa raje ne bi, ker nevem ali so posledica K, psihe ali user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.11.2006 11:57:00   
andreja2000
kanarka,glede špikanja v prsih je pri meni tako,da se velikokrat začne pojavljati takoj po O,nato izgine za nekaj dni ,potem pa se spet pojvi ali pa tudi ne.Trenutno me v prsih ne špika le malce polnejše so.Me pa že od O,čisto rahlo in na momente špika v jajčnikih,sicer pa se mi je to že večkrat zgodilo in seveda nisem bila user posted image .Drugače pa zaenkrat nimam posebnih znakov,razen morda rahla zaspanost,sicer pa ni čudno,ko pa je tako kislo vreme.user posted image
cocki,ja jaz ti seveda želim user posted image .
Pred jemanjem K so moje user posted image  prišle na 26-28 dan,sedj,ko jemljem K,pa pridejo na 29-30 dan.Tako je pri meni,ne vem pa kako je z ostalimi
Vsekakor džim pesti zate.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.11.2006 12:01:53   
pot
cocki, jaz sem imela prej neredne M na 45 - 60(ali več) dni, s K pa sem imela na 31dni (zadnje 3 mesece, na začetku pa na 35).
Tako, da je meni K zmanjšal cikel. Žal pa z njim še ni vidnejših rezultatov, pa dvomim, da bodo zdaj po K. user posted image

Držim pesti zate in za vse ostale klomifenke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.11.2006 12:07:13   
lana38
Tudi jaz sem dobila user posted image  ob K na 29. dan. Opazila pa sem, da je to bilo tudi točno 14. dni po O, kar se mi prej ni zgodilo. Vedno sem imela manj dni od O do user posted image , od 11 do 12.
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
30.11.2006 12:40:04   
cocki
HVALA punce za odgovore in pozitivne želje, tudi jaz vam želim enako!!!!
Bom pač počakala še kak dan, pa bomo videli! Samo, kot sem že napisala, ta nevednost ubija !!!
... ampak, kaj vse smo preživele punce tukaj na Ringaraji... pa bomo tudi to !

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.11.2006 13:27:43   
Špelček
Ja Cocki pol sva pa na istem!!! user posted image  Mene tud ta nevednost in čakanje psihično ubijata!!! Menstruacija mi že 2 dni zamuja (1/11).... Jst sem že bila na K (3 cikluse) in sem jo vedno dobila že 26 dan. Si ti 1. na tabletkah? No, jst imam sedaj sicer drugačno terapijo (le 1/2 tabletke od 3-7 dne) in mogoče je tu razlika..user posted image  Test nameravam narediti jutri zjutraj in sem že vsa živčna!!!! Se bojim, da bom razočarana.....

Znake mam pa itak....ampak jih ignoriram, ker VEM da je to zarad klomifena.... Edino user posted image  sta pravi znak!

Sporočim jutri! Držte pesti...jst pa držim za vas!

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.11.2006 13:45:21   
cocki
Špelček jaz sem bila 9 mesecev nazaj na K in sem zanosila v 1. ciklusu, vendar sem nažalost imela izvenmaternično nosečnost!Sedaj sem tudi v prvem ciklusu jemanja K in sicer 2 tableti od 5 - 9 dne!
Držim pesti za obe in za vse tukaj, da zagledamo PRAVI ZNAKuser posted image  user posted image

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.11.2006 13:52:57   
nemrak
Zopet pozdravljene!!!
Kot veste mi je v 2.ciklusu uspelo, vendar se je žal končalo 2 dni nazaj s ss v 8 tednu.user posted image
Nisem rabila  čiščenja, ker naj bi se samo sčistilo. Tako lahko ponovno poskušam zanosit takoj ko preneha krvavenje. Slaba tolažbauser posted image !
Vam povem, da sem tako razočarana, da bi najraje zamenjala svojega G.
V 6 tednu sem imela rahel izcedek in ko me je pregledal, je rekel, ga ni nič.
Ga ponovno kličem čez 10 dni. Me ni hotel niti pogledati on me je odslovil, da se vidimo na prvem pregledu 7.12.
No, pa me je v torek v službi zvilo. Najprej rahel krč, potem pa kri. Šok in panika. Letim na urgenco, kjer pa sem bila še kregana, kje sem bila tako dolgo.
Popolno razočaranjeuser posted image !!
Se opravičujem, vendar sem morala spraviti jezo iz sebe, predno pokličem svojega G, da me naslednji teden pogleda z UZ. Če bo seveda utegnil!!!!
Pridne bodite in čuvajte seuser posted image

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
30.11.2006 14:13:32   
lana38
nemrakuser posted image , zelo mi je žal zate. Nimam besed. Bodi močna.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.11.2006 14:45:17   
Anonimen
Vem, da vas ima tle gor kar nekaj PCO, zato bi vam mogoče bilo tole v pomoč (deluje)
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
30.11.2006 14:53:45   
andreja2000
nemrak user posted image ,zelo,zelo mi je žal zate,pravzaprav sploh ne najdem besed,zares žalostno user posted image  .Jaz upam in verjamem,da ti bo kmal ponovno uspelo zanositi in donositi zdravega user posted image .Zate je sedaj težek čas,ko čutiš žalost in praznino,vendar vstrjaj naprej,bodi močna in nekega dne bo tudi tebi uspelo.Tudi jaz poznam žal občutke,ki jih sedaj prestajaš,saj sem izgubila že pet svojih pikic.
Želim ti veliko nadaljne moči in volje,ter čimprej user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.11.2006 18:08:34   
yudit
pozdravljene Klomifenke, no danes smo bili na UZ in se je vidlouser posted image , tota neka vrečkica ampak se še bitje srčka ne vidi tak da spet 14 dni mam UZ, G je reko naj bi bila okrog 5 tedna in da čez 14 dni bomo že vidli srček da bije. tak sem vesela ko naredim album bom vnesla toto slikico da jo lahk vidite.LP in za vse Klomifenke veliko pozitivnihuser posted image .lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.12.2006 8:50:33   
Špelček
Joj nemrak, tako mi je žal zate user posted image user posted image user posted image . Bodi močna in NIKOLI ne obupaj! Verjamem, da boš enkrat mama in držim pesti, da bo to kmalu!!!!

No, jst sem tud malce žalostna... Danes zjutraj sem naredila test in je pokazal le testno črtico. Sem se sprijaznila, da ne bo nič in čakam user posted image , da grem lahko v naslednji krog. Čudno mi je le to, da mi je Reš rekel 13dan, da bom zihr dobila M, sedaj je že 31 dan in nic. user posted image  Ga bom poklicala v ponedeljek.... imam občutek, da 1/2 tabletke zame ni dovolj... user posted image

Tako sem sita že vseh teh stranskih učinkov....za NIČ!! Še vedno sem tako napihnjena, kot da bi bila  user posted image ...pa stalno mi je slabo.... VEM, da je to zarad vseh teh tablet, predvsem Agluraba.... Ampak bomo potrpeli, a ne...

Cocky  polepšaj mi dan! Si naredila test???

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.12.2006 9:04:45   
cocki
Zelo mi je žal Nemrak, vem kaj prestajaš! BODI MOČNA IN ZBERI POGUM ZA NAPREJ!!!
Vse se zgodi z razlogom, katerega sedaj mogoče ne vidiš ampak čez čas se boš že sprijaznila in vedela zakaj je to tako!!! Pa tudi če ne boš nima veze, tvoj user posted image  nekje čaka na pravi trenutek, da te bo razveselil!!!

Drži se

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.12.2006 9:13:58   
cocki
Špelček moje user posted image  ni, testa si pa še kar ne upam delati, ker sem tolikokrat že bila razočarana ... včasih sem ga delala tudi, ko sem dobila M in se mi je zdela šibka, pa sem si mislila, da mogoče pa sem user posted image user posted image  Ah kaj čem!
Mislim da bom vsaj do nedelje počakala (če bom seveda zdržala)!
Ne bodi žalostna, mogoče je pa tudi zate še prezgodaj da delaš test ... nevem no, ko sem jaz prvič zanosila mi je šele po enem tednu zamujanja pokazalo raaaahlo raaahlo črtico ... tko da ...
Nevem no, nočem ti vzbujati lažnih upanj ampak mogoče pa je le prezgodaj!!!

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.12.2006 13:06:18   
andreja2000
Pozravljene

Jaz pa sem danes kar malo zaskrbljena glede mojega špikanja v jajčnikih.Včeraj zvečer je to špikanje namreč postalo malo močnejše in pogostejše in takega špikanja po O,jaz ne poznam,zato sem kar zaskrbljena.Saj me je že večkrat špikalo a ne tako močno.Kaj mislite,bi lahko bilo to kaj narobe? Je katera,ki je že imela kaj podobnega? Saj morda ni nič in se telo le pripravlja na user posted image ,sam mene skrbi,ker se mi to še ni zgodilo.Danes pa je moj 23 dan ciklusa.

cocki in ostale,ki je ne čakate držim pesti da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vsem lep vikend!!!

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.12.2006 13:15:24   
Anonimen
Pozdravljena!

Jaz ima danes 22. dan ciklusa in me tudi že 3 dni kar špika po jajčnikih. Včeraj sem bila zaradi
težav z zanositvijo pri ginekologu pa je rekel, da je vse o.k., da je to špikanje normalno in se
lahko pojavi vedno v ciklusu ali občasno. To lahko pomeni med drugim tudi, da se pripravlja telo na user posted image  ali pa tudi na user posted image . Ne skrbi, mislim, da to ni nič hudega. Mene skoraj vedno proti koncu ciklusa špika vse povsod. Lepo se imejte vse sotrpinke na tej strani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.12.2006 13:20:36   
andreja2000
Anonimen,hvala ti,mi je malo lažje.Imam vseeno rajši user posted image ,kot pa kakršne koli zaplete.Ja,potem pa bo vrjetno res prirava na user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.12.2006 14:48:28   
lana38
Dober dan!
Jaz sem pa včeraj zaključila 2. krog s K. Danes sem pa opazila, da nisem več toliko šla na WC. Prejšni mesec se je to kar nadaljevalo vse do user posted image . Morda pa bo ta mesec malo bolje. Drugih sprememb nisem opazila. Zdaj pa čakam na O in pridno user posted image .
Andreja2000, morda pa to špikanje oznanja user posted image . Mene je v obeh user posted image  nekaj po jajčnikih trgalo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.12.2006 16:19:16   
andreja2000
Lana38,to bi pa bilo zares lepo,vendr si sama sploh ne upam pomisliti na to možnost,da potem ne bom preveč razočarana.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.12.2006 18:39:35   
kanarka
Andreja2000, še kako razumem tvoja vprašanja. Tudi meni se v tem tretjem ciklusu vse prehitro dogaja. Špikanje v jajčnikih in boleče prsi že 22 dan po M, ki jih imam po K na 34-36 dni.
In priznam, da mi je po eni strani odveč pisati o tem, ker vse kar lahko nardim je čakam in čakam ali upam v prazno, vendar ko berem, da še katera doživlja  iste dileme in trileme, pa mi je malo lažje. In očitno res vse kar lahko je samo počakava še par dni, medtem pa spremljava kako se stvari odvijajo. Tudi jaz se zelo razveselim komentarjev kot npr. od Lane38, vendar po mojem že po naravi iščemo vse žive znake in upe, ki naj bi kazali na končni +.
Mi je pa smešno, če nekdo komentira...ja takrat ko boš najmanj pričakovala...pa saj v zadnjih treh letih še sploh nisem nepričakovala in dvomim, da bom kdaj rekla..."eh, ko bo pa bo"...saj bom prej v menopavzi.
Pozdravček vsem sotrpinkam!  

Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.12.2006 21:36:24   
andreja2000
kanarka,tudi jaz si ne znam predstavljat kako bi naj izgledalo tisto "ko boš najmanj pričakovala pa bo"Pri meni se pa vedno  lahko zgodi karkoli,a pred  user posted image pa vselej razmišljam ali sem morda user posted image .V vsem času,kar se z sedanjim partnerjem tudiva za user posted image  se mi poraja to vprašanje.No,res pa je,da je ta mesec malenkost drugačen saj sem bila in delno sem še pod stresom zaradi žalostne usode sinovega očeta,vendar kljub temu nekje na dnu srca vseeno pomisloim-kaj pa če je tokrat uspelo.Na nobene znake se pa itak več ne zanesem,saj sem bila prevečkrat razočarana.Edini znak bo ,ko je ne bo  user posted image  in bom zagledala user posted image
ako,da preostane res samo čakanje.

Lahko noč!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?