|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
20.9.2006 21:13:39   
konina
Ja, moja teta je prišla na obisk. Ne ve še sicer ali bi res prišla ali ne, vendar mislim, da je tu. Imam manjšo krvavitev, nič drastičnega. Jutri bo pa verjetno v vsej svoji user posted image user posted image . danes mi je verjetno samo telegram poslala, da prihaja.

Tajči, hvala za pestke, ampak bom morala še malo počakati. Upam, upam, res upam, da se bo jutri pri G kaj premaknilo.

Lp, Nina

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 751
20.9.2006 23:41:53   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image   user posted image user posted image user posted image
3. Mokka user posted image   user posted image user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. prinjej
15. MIŠEK1 (Kako je kaj v Dubaju? Se že navajata?)
16. tastara
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. nasapot
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je 2?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras
39. Ulaa*
40. mojca9000
41. tejka**

Naša Blaboma je na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image
Dajmo punce spraznit 2. seznam in podaljšat 1. !!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 20.9.2006 23:42:34 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.9.2006 0:21:13   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od 2.- 8. dne
1. saša80 (zdajšnja terapija)

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (prejšnja terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 
7. blanč

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne

1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina(1. terapija, 1. leto)
4. prinjej

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto)
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot  (4 cikluse)

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.9.2006 0:26:05   
pot
Ja, ja, saj vem od kod toliko novih.user posted image user posted image user posted image user posted image Ste zvedle, da šlogamo, pa ste vse sem pohitele. No, nič ne bo! user posted image Sem kariero obesila na klin. So se stranke preveč pritoževale, da nič ne zadanem. user posted image

No, zdaj pa čakam kakšne dobre novice, kot jastreb na žrtev. user posted image Pa, ne zaradi tega, da bi ravno uživala v seznamih user posted image ampak, da se lahko veselim z vami. user posted image user posted image user posted image Dajmo, Klomifenke! Dajmo Klomifenke!
Čakam.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.9.2006 1:09:23   
pot
Poglejte na Forum: Težave z zanositvijo, Tema: KLOMIFEN. Ena punca je podala dobro opozorilo za naše sezname: Koliko mg Klomifena vsebujejo vaše tabletke?

1 tbl K v moji škatlici vseb. 50 mg K.

A so potem tudi navodila drugačna, ker ste ene trdile, da v vaših navodilih piše, da ne smemo user posted image med jemanjem K. Ker jaz še vedno nevem, kje to pišeuser posted image
Prosim za vaše odgovore, za bolj natančen seznam.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.9.2006 6:06:04   
Anonimen
jaz sem ji pa glih napisala, da nima prav. No jaz sem bila pri Rešu in v LJG in sem dobila isto miligramske, isto škatlo, jedla pa sem jih različno, od pol tablete pri rešu do 1 in 2 tableti pri drobniču. Ja na enih je pisalo, da ne smem seksat, pri drugih pa tega ni pisalo. Nič mi več ni jasno. 

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
21.9.2006 6:46:26   
tastara
Punce živjo.

No pa sem po vseh letih tudi sama pristala na klomifenu.
Zaradi obupno slabega odzica na stimulacijo z gonadotropini se je dr. Reš odločil, da poskusimo še s kombinacijo Agrulaba in Klomifena.

Predpisal mi je po polovico 50mg tabl, od 3-7 dne.

Stranskih učinkov ne čutim nobenih (po K. seveda, A. je druga zgodba), jutri pa je 10 dan.

Lastne O sicer imam, M tudi redne na  28dni, v tem ciklusu s K. pa imam občutek, kot da se O sploh ne približuje (nobenega špikanja, nič).

Ali ima morda katera podobne izkušnje, na primer, da je imela redne M, ciklus s klomifenom pa je bil daljši od navadnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.9.2006 8:26:12   
ALJA75
Pozdravljene moje spletne prijateljice!!!!
Danes se javljam s slabo novico, saj me je obiskala user posted image .
Priznam, da sem user posted image user posted image user posted image .

Štirje ciklusi klomifena (zadnja dva celo po tri tablete) so za mano, pa nič.... Ne vem, zakaj me gin. ne da na še kakšne priskave....zdaj se moram dogovoriti za laparoskopijo...

Lepo bodite in upam, da se javite z boljšimi novicami!

(odgovor članu tastara)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.9.2006 9:08:50   
tejka**
Meni je zanimivo kako se ginekologi različno odločajo za potek zdravljenja. Pri meni je najprej moraluser posted image  na spermiogram, to je bil pogoj da sem šla na HSG, tam so ugotovili, da je vse OK. Potem pavza čez poletje nakar sem 13 dan šla na UZ, kjer je ugotovila, da je sluznica lepa pripravljena na ovulacijo, jajčeca pa niso dovolj zrela, torej gremo na klimofen. Ima katera podoben problem, nedozorevanje jajčec???

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.9.2006 9:27:05   
saša80
punce!

iz svojih izkušenj vam povem, da čimprej do vašega ginekologa in naj vam, da napotnico za zdravljenje neplodnosti...v ambulanti so strokovno osebje za neplodnost, navaden ginekolog pa lahko samo ugiba kaj ti je.. meni je moja ginekologinja nardila 1000 uz pa ni vidla da mam pco jajčnike, dala mi je neke tabletke za sprožitev menstruacije in ko sm jih prinesla prvič sabo v mb, so rekli, da to sploh ne smem jemati...no potem pa vedi komu verjet.. in sedaj sem res srečna da sm v dobrih rokah mariborskih zdravnikov za zdravljenje neplodnosti in verjamem v njih, da mi bo uspelo prit do user posted image user posted image user posted image .

moja ginekologinja mi je dala samo 1 ciklus klomifen potem pa kr napotnico za ambulanto..in sem ji hvaležna, saj me je prej ne vem kolk časa matrala, saj je vse vredo, ste popolnom zdrava , ne vidim problema,.....

lp saša

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.9.2006 10:54:37   
ALJA75
Hvala za nasvet sasa. jaz bom gin. ker rekla, da mi naj da to napotnico, ker imam tega enoletnega pacanja že res dovolj. Upam, da jo bom dobila.
Pozdravček!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.9.2006 10:59:51   
Anonimen
ja, punce, tle G samo zavlačujejo in te pacajo v neskončnost. Ne vem v čemu je pomembnost jest tolk časa klomifen., če ti pa ne pomaga. Klomifen ti še tanjša sluznico in imaš pol lahk probleme z vgnezditvijo. Ampak to najbrž delajo, da se ne bi vrste za OBMP še bolj podaljševale. Najbrž bo to pacanje v nedogled s K se nadaljevalo in se še bolj raztegovalouser posted image

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
21.9.2006 12:09:26   
pot
No, prav, Mišek1, če je tako, pa ni treba prav nič povedat koliko mg K je v vaših bonbončkih.

tastara, veliko jih pravi, da nimajo več rednih ali pa krajših ciklusov kot prej daj med K. Samo par strani nazaj preberi.
Alja75 držimo pesti, da bodo vse kar bi utegnilo biti narobe odpravili na laparoskopiji. user posted image user posted image user posted image Poročaj kako bo šlo. Če te bo strah, pa spet pridi malo potarnat, da te punce pomirijo. Prav? Oglasi se kaj in ne pozabi na nas.

Pridne bodite in javite se kaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.9.2006 12:10:39   
Anonimen
ne, ne, nasapot, kar naj povejo, ker meni tudi ni več nič jasnouser posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
21.9.2006 12:13:40   
pot
Zdaj sem pa res že zmedena. user posted image
No, punce, hitro povedat kaj se skriva v vaših bonbončkih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.9.2006 15:11:41   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina (1. terapija, 1. leto)
4. prinjej

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto)
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot  (4 cikluse)

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 766
21.9.2006 15:15:04   
Anonimen
nasapot nobena te ne ubogauser posted image , vse pridno molčijo o svojih skrivnostnih bonbončkih.  user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
21.9.2006 15:17:45   
njoka
mmmmm, kakšni bonbončki a ŠUMI? user posted image

1 tbl K v moji škatlici vseb. 50 mg K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.9.2006 15:23:58   
Anonimen
ja ŠUMI, nam že vsem v glavi mal šumi, ker nas je ena mal zmedla.user posted image

(odgovor članu njoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
21.9.2006 16:01:40   
sonce78
Čav!

Moji Klomifenčki so 50g in sem vprašala ginekologa ali lahko med jemanjem user posted image , pa je rekel, da lahko!!!

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
21.9.2006 16:59:36   
konina
Lep pozdrav! Moji bonbončki so 50 mg in sedaj jih ne bom jedla ta mesec. Danes sem bila v Lj kjer so mi vzeli kri, ker pravi moja G, da je drugi dan user posted image  ravno pravšnji za pregled hormonov. Dopovedovala sem ji, da je moja user posted image  samo kratek telegram poslala (nekaj kapljic), sedaj je pa ni na spregled. Ampak znaki pa so, da prihaja. Me vse boli in špika... Čez en mesec imam pa pri njej izvide in se dogovoriva za inseminacijo. Na kratko je sicer povedala kaj to pomeni, ampak meni še vedno ni vse jasno. Ali ima katera že kakšne izkušnje?  Povejte mi kaj o tem, prosim.

Mislim pa, da K res vpliva na vgnezditev, ker pri meni naj bi prišlo do oploditve, samo nekam jih potem odplavi. Tako, da ta mesec ko nimam K morda še kaj rata!user posted image user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 771
21.9.2006 18:42:27   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Lep pozdrav! Moji bonbončki so 50 mg in sedaj jih ne bom jedla ta mesec. Danes sem bila v Lj kjer so mi vzeli kri, ker pravi moja G, da je drugi dan user posted image  ravno pravšnji za pregled hormonov. Dopovedovala sem ji, da je moja user posted image  samo kratek telegram poslala (nekaj kapljic), sedaj je pa ni na spregled. Ampak znaki pa so, da prihaja. Me vse boli in špika... Čez en mesec imam pa pri njej izvide in se dogovoriva za inseminacijo. Na kratko je sicer povedala kaj to pomeni, ampak meni še vedno ni vse jasno. Ali ima katera že kakšne izkušnje?  Povejte mi kaj o tem, prosim.

Mislim pa, da K res vpliva na vgnezditev, ker pri meni naj bi prišlo do oploditve, samo nekam jih potem odplavi. Tako, da ta mesec ko nimam K morda še kaj rata!user posted image user posted image

Lp, Nina

konina pozdravljena! js ti lahko povem vse o inseminaciji, ker imam za sabo že 3 inseminacijo, .. nič ne rabiš skrbet..prvo ješ klomifen, med  jemanjem klomifena hodiš na uz, kjer ti gledajo kako rastejo tvoji folikli..ko dosežejo svojo velikost dobiš stop inekcijo in nato imaš čez 2 dni inseminacijo...zjutraj prideta s tvojim dragim v ambulanto kjer on  odda seme, potem pa čezt kake 4-5 ur pa imaš ti inseminacijo..ni nič hudega..je enako kot ginekološki pregled...s tako cevko ti potem direkt v maternico vbrizgajo partnerjevo seme... nato na mizi poležiš enih 10 minut in nato lahko greš domov...to je to, če pa te še kaj več zanima pa kr vprašaj ti bom z veseljem odgovorila.. pa želim ti, da je tvoja inseminacija uspešna,ker pri meni ni bila, ker imam pco in je vse skupaj malo težje...

lp saša

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 772
21.9.2006 20:03:34   
konina
Saša, havala za tako podroben odgovor. Sedaj mi je bolj jasno kaj naju čaka. Zanima me le še, ali potem normalno delam ali moram ležat, biti na bolniški? Ne vem kako bi v službi sprejeli, delam namreč v šoli, pa bi bilo zoprno. No, za user posted image  se moraš potrudit in naredila bom vse tako kot treba, le pripravila bi jih rada, če pride do bolniške.

Še enkrat hvala za odgovor.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 773
21.9.2006 20:04:39   
konina
Aja, moje user posted image  še kar ni, ampak me vse boli in zvija. Ne vem kaj me ta mesec zeza. Če že mora priti naj pride, ne pa da mi daje lažno upanje.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.9.2006 6:53:29   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Saša, havala za tako podroben odgovor. Sedaj mi je bolj jasno kaj naju čaka. Zanima me le še, ali potem normalno delam ali moram ležat, biti na bolniški? Ne vem kako bi v službi sprejeli, delam namreč v šoli, pa bi bilo zoprno. No, za user posted image  se moraš potrudit in naredila bom vse tako kot treba, le pripravila bi jih rada, če pride do bolniške.

Še enkrat hvala za odgovor.

Lp, Nina

po inseminaciji lahko normalno delaš.. js delam v proizvodnji pa grem normalno delat.. sama sem vprašala v ambulanti kaj mi priporočajo, pa so rekli, da lahko delaš vse normalno ...če pa hočeš bolniško pa jo pri svoji zdravnici dobiš...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?