|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
17.9.2006 11:37:09   
tajči84_
Hvala punce zlate ste...ko bo kaj novega vam javim.....user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.9.2006 11:22:56   
pot
mozart, me veseli, da je že za tabo in da si lepo prenesla narkozo. Držimo pesti, da rata naravno in da bo kmalu tvoj trebušček začel rasti.

Tajči, tebi še vedno stiskamo pesti. user posted image

Kaj novega pri kateri? Lahko tudi Anonimno, samo, da bo kakšna dobra novica.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.9.2006 11:53:39   
njoka
user posted image user posted image user posted image TAJČI user posted image user posted image user posted image  - navijamo, da ti test v tem tednu pokaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.9.2006 12:51:06   
tajči84_
Punce, danes sem kupila test BC mini...upam da bom zdržala do jutri, da ga naredim zjutraj. Ginekolog mi je rekel da lahko poskusim danes ali jutri naredit čeprav nimam rednih user posted image ...tko...upam da bom zdržala....čene pa itak sta dva pakiranauser posted image

javim za rezultat ko ga bom zagledala ali + ali -....

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.9.2006 13:00:41   
naja2
Tajči, navijamo in držimo pestke da zvemo veselo novico, sa si srečka user posted image .

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.9.2006 14:19:37   
Smrekica
Evo mene po dolgem času. Sem bila danes na UZ, če reagiram na klomifen. Na desni je velik 13 mm, na levem pa je polno majhnih. Moram v sredo še enkrat, pa najbržv petek tudi. Ker imam cikle različno dolge, upam da bodo folikečki še malo zrastli.
Upam, upam, upam

LP, vsem upajočim

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.9.2006 15:23:01   
pot
A gredo še kateri vročinski vali že pošteno na živce? user posted image Celo noč sem se odkrivala in pokrivala ker mi je bilo neprestanouser posted image vroče! user posted image user posted image Pa ne da je čez dan kaj bolje! user posted image Cel čas se oblačim in slačim. user posted image Striptis non-stop!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
18.9.2006 15:45:28   
Sulfinija
Ojla!

Punce od danes naprej se vam pa lahko pridružim v tej debati,ker začnem jemati klomifen od 5-9 dne zaradi IUI.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.9.2006 16:39:39   
naja2
Dobrodošla Mojca9000user posted image  .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.9.2006 17:11:36   
soni
Pozdravljene!
No, pa se malce oglašam. Zdaj se ravno približuje čas, ko je ne čakam, znakov nimam, le malo me pošpika okrog jajčnikov.
Žal se vmes nisem oglašala, ker sem zgubila že malce volje. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.9.2006 19:23:26   
pot
Pozdravljena v Klubu Klomifenk, mojca9000!!! user posted image user posted image user posted image Držimo pesti, da nam čimprej sporočiš kakšno dobro novico. Pa še kaj se oglasi tudi o problemih jemanja Klomifena skozi cel cikel.

soni, saj zato smo tukaj, da se potožiš, me te pa spodbudimo.user posted image Če si nas brala, veš, kakšno krizo sem imela, pa da niti slučajno nisem bila edina. Vse imamo boljše in slabše dneve, sploh zaradi nihanja hormonov in ostalih stranskih učinkih, ki nam popestrijo dneve... user posted image Si videla pridelek nosečk? Tudi ti boš enkrat med njimi. Večkrat se javi, ali pa vsaj preberi kakšne neumnosti vse pišemo, da se boš smejala z nami.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 18.9.2006 19:27:06 >

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.9.2006 20:20:49   
Suana
evo malo mene,med vami...user posted image user posted image

pa ta teden pa bo naporen ,za mene zato ne smete biti hude ,če se vam ne bom javila..
ja malo še pa bom tudi jaz začela papat klomifen in upam ,da bo 1 uz v redu in da bom potem uradna klomifenkauser posted image ...
TAJČI ,držim pesti ,da bo user posted image ...
SONNI  ne izgubit volje in naj ti bo tukaj med nami puncami lepo ,saj se bomo skupaj vspodbujale....

NASAPOT,jaz jem samo dabroston pa se mi zdi ,da sem na istem kot ti ,ko mi je vroče ,pa me spet zebe .mislim da na mene že dabroston tako vpliva ,si mislite kako šele klomifen user posted image user posted image ..ja malo heca mora biti user posted image
MOJCA pozdravljena med nami in upam ,da je to tvoj zadnji ivi in da boš user posted image --

ja kje je pa SAŠA,kaj se je izgubila ali kje je ,spet se cele dneve potepa ,ponoči pa dela.....nasapot,boš morala izdat tiralicouser posted image user posted image

punce ,upam ,da bo slej ko prej katera povedala lepo novico....

pridne bodite ...

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.9.2006 20:50:12   
prinjej
Po dolgem času se spet oglašam. Pri meni nič kaj presenetljivo veselega. Sem 38. dan menstruacijskega ciklusa in še vedno ni menstruacije. Čakam, da jo dobim, da začnem s 3. ciklusom jemanja klomifena. A je imela še katera tako dolge cikluse, ko je jemala klomifen? Test nosečnosti pred dnevi ni pokazal, znake za prihod menstruacije pa imam (čeprav grem pa res pogosto tud lulat:) Mal upanja še vedno, a:) Lepo se imejte.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 713
18.9.2006 21:07:45   
Sulfinija
Punce hvala vam za lepo dobrodošlico.Jaz sem lansko leto imela 4iui neuspele pri trejem je bil najdem hormon vendar žal.No zadnji IUI sem bila točno pred letom dni v mesecu septembru in dobila M.Potem se se hotela naročiti oktobra vendar so mi rekli,da delajo sedaj vskai drugi mesec IUI v MB.In anto sem čakala M novesem zagledala doma +,vendar žal v 8t5 dni ss.No in marca letos je za mano en nesupeli ISCI in sedaj iamm spet IUI in vmes čakam pošto na ponoven ISCI,če ne bo sedaj ratalo seveda.
Jaz drugih težavah po klomifenu nimam občasna zaspanost in zelo,zelo velik apetit.Ne boste verjele zredila sem se kar za sedem KG.Tkole da še malo in bom z kg prehitela mamico,ker me spet matra tale lakota po teh hormonih.

Vesm vam želim čimprej en velik in ogromen + na vašem tstu.Bay pa se še kaj oglasim v klubu klomifenk.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.9.2006 21:11:14   
sonce78
Pozdravljene po dolgem času!

Da malček javim potek mojih dogodkov: klomifen sem pila le en cikel (1. tableto), ker moji folikli niso dovolj zrasli, je ginekolog predlagal prekinitev in najprej HSG, da ugotovi, če so jajcevodi prehodni. Po opravljenem HSG-ju in izvidu, da so jajcevodi prehodni user posted image user posted image user posted image user posted image , moram pridno user posted image , ker baje HSG prebudi lene jajčnike, imam pa razgovor pri G čez en mesec, da vidimo kako naprej. Upam na najboljše.

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 715
18.9.2006 21:26:14   
prinjej
Tudi sama imam napotnico za HSG. Čakam, da zaključim s 3. ciklusom klomifena (čakam zdaj menstruacijo...). Ginekolog mi je rekel, da naj pokličem, ko dobim menstruacijo za preiskavo, pred tem pa naj dam še kri. Zanima me, če je za kri potrebna druga napotnica... Zakaj je potrebno dati kri oz. ali mi bodo pri tem pregledali tudi hormone? A je za to potrebno spet druga napotnica?  Rada bi, da bi čim več preiskav opravila čim prej...  Ciklusi so dolgi, vnetje... čas pa teče:)

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.9.2006 0:08:20   
pot
prinjej, napotnica za HSG je samo napotnica za HSG. Ko se greš naročit, ti morejo oni dat napotnico za odvzem krvi. Oz. ti jo da tvoj osebni Dr., če se naročiš preko telefona. Vsaj tako je v LJ. Kri oddaš zato, da lahko potem oni ugotovijo, če imaš kakšno vnetje ali kaj podobnega, da vejo, da raje tega posega ne opravijo. S tem lahko tudi ugotovijo, kakšna je bila krvna slika prej in po preiskavi, če bi prišlo do vnetja po preiskavi. Zato moraš en dan pred preiskavo it na odvzem krvi, da so podatki sveži. Potem imaš pa 3 dni bolniške, kar pridno počivaj takrat.
Za hormone je pa spet druga preiskava, takrat boš morala pa kar nekaj krvi darovat. user posted image

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.9.2006 8:41:30   
tajči84_
Mojca9000 dobrodošla med nami...user posted image user posted image user posted image

No punce danes zjutraj sem naredila test, ki pa je žal pokazaj negativen rezultat user posted image ...tako, izgleda da moja user posted image  spet zamuja kot je v njeni navadi...naj raje že enkrat pride da greva potem v nove boje in na druge preizkave....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.9.2006 8:50:41   
Katjusa3
Prinjej, zdravo!
Ja, meni je tudi klomofen vse pomešal. Vedno sem imela M na 28-30 dan, prvi mesec k na 33 dan, drugi mesec pa celo na 42 dan (in to kar 8 dni, pa še traja). Seveda je bil test negativen, je pa zelo težko jo čakati, čeprav veš, da najbrž ni nič, a vendar te razjeda, kaj pa če slučajno je kaj. Joj, je tole komplicirano vse skupaj, a ne?
Lp

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.9.2006 8:51:39   
Katjusa3
O, vidim, da mi je klomofen vse pomešal, ne klomifen. A sem rekla, da ima stranske učinke!

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.9.2006 10:09:55   
njoka
Tajči, user posted image , provaj narediti test čez par dni, še enkrat, če prej ne pride user posted image  user posted image
Drugače pa, naprej v nove boje !!! Kako rečejo istrijani "KREPAT MA NE MOLAT" !

Katjusa3, meni je klomifen naredil tudi še večjo zmešnjavo, kot je bila. Končno se mi je po 124 dnevih prikazal rjav madež in jaz vsa vesela, da KONČNO je prišla user posted image ... ampak nič od tega, samo neko packanje, včasih vidno samo na wc papirju. Nikoli nisem imela rednih user posted image , ampak spet, da bi toliko zamujala, pa tudi ne.

Komaj čakam 25/9-06, da grem na pregled, da vidimo kaj se dogaja.

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.9.2006 10:34:39   
pot
Tajči84_ vidva do tečke user posted image kar pridno user posted image in uživajta. Bo že prišla, če bo, drugače pa kar h G po nasvet. Upam, pa seveda na user posted image user posted image . Morda še nisi imela dovolj močne O oz. hormonov.

prinjej meni je K celo uredil in skrajšal cikluse na 31 dni, vsaj do zdaj. Prej sem imela M na več kot 44 ali 50dni. Nisem ti ravno v pomoč, kaj?

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.9.2006 10:54:59   
prinjej
Nasapot, a si ti že imela pregled hormonov? A misliš, da bi bilo fino, da prosim napotnico tudi za to (a pri svojem ginekologu ali splošnemu zdravniku?) Kdo mi pa da napotnico za pregled krvi pred HSG? In kdo napiše bolniško za tri dni? Osebni zdravnik?

Moje m še ni... danes bom verjetno spet kupila test za ugotavljanje.... Joj, da bi že vsaj končno nekaj prišlo (m ali pa še boljuser posted image ). Lepo se imejte

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.9.2006 11:06:20   
pot
Ne, pregleda hormonov še nisem imela. G te bo po svojih sumih dal na preiskave, ki jih potrebuješ, če je dober G. Napotnico za pregled krvi za HSG, bi ti morali dati v bolnišnici, kjer se boš naročila za HSG. Če ti je tam ne dajo, ti bodo rekli, da jo moreš dobit pri svojem osebnem zdravniku. V bolnici boš po opravljeni preiskavi tudi dobila bolniški list, ki ga neseš svojemu osebnemu Dr. on ti pa potem napiše bolniško.

Držim pesti za vse vas, da javite lepe novice. user posted image

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.9.2006 13:59:49   
soni
Hvala  punce za spodbudne besede.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?