|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
19.9.2007 15:33:01   
marjana.r
no jst pa nisem začela danes s klomifenom, ker sem v petek naročena na UZ...tistega vraga ni in ni user posted image

(odgovor članu žabica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.9.2007 15:43:21   
ledenka
marjana.r user posted image  kaj si naj zdaj mislimo? držimo pesti zate user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.9.2007 7:41:48   
marjana.r
ne ne ledenka ni si treba mislit user posted image , sem vedla od samega začetka, da se ta user posted image skriva za vogalom, sam čakala je pa me nervirala user posted image
no pozno zvečer se je začela kazat v pravi luči in ponoči je prišla tak kak mora bit user posted image ...ja no sej včeri me je tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da sem mislila, da bo zmaj iz mene ven prišu user posted image
no pa bom lahko začela z magičnim koktejlom user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
20.9.2007 11:18:26   
čačka
Holja punce

A sprejmete še eno članico?!?
Diagnoza PCO. user posted image  Dobila sem trimesečno terapijo K. 1 tabletka od 5 do 10 dne.

Sicer sem precej skeptična, malo prestrašena zaradi stranskih učinkov in v upanju, da nam bo čim prej ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2804
21.9.2007 7:54:50   
janney
Dobro jutro!

Tudi jaz sem začetnica jemanja K., danes sem vzela tretjo tabletko in priznam da je tudi mene strah stranskih učinkov. Me pa zanima ali so se stranski učinki pojavili med jemanjem ali kasneje in po kateri tabletki, če so se. Mene je včeraj sem ter tja malo špiknilo v spodnjem delu trebuha ampak nič hujšega.
Sem lastnica tudi PCO, vendar imam zaenkrat svoje ovulacije kar je ugotovila g. na zadnjem pregledu, imam tudi redno user posted image  na 28-30 dni! Kako je to možno ob PCO?

Upam da nisem preveč zakomplicirala in hvala za odgovore!

papa

Janney

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   RE: klub klomifenk
22.9.2007 7:22:08   
acje
Zdravo,

sem nova na forumu in tudi jaz dala prvi cikel klomifen tabletk skozi, ker mi je bilo ugotovljeno, da imam policistične jajčnike. Žal je prišla tudi menstruacija, ki pa je precej šibkejša kot sem jih imela do sedaj. Ali je to normalno?
Koliko časa moraš ponavadi jemati tabletke, da zanosiš? Ali ti ginekolog lahko ugotovi pregrade?

Lp, T

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.9.2007 9:16:21   
zalazoya
Punce jaz sem tudi lastnica PCO z rednimi menstruacijami in sem predkratkim zagledala plus. Tako, da pozitivno naprej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acje)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.9.2007 9:27:05   
sonček33
janney - ne vem kako je z drugimi dekleti, lahko ti povem svoj primer. Trenutno sem na 5 škatlici tabletk. Prvi mesec so se pojavile bolečine v jajčnikih in križu 3. po zadnji tableti. V drugem ciklusu prav tako. Nekja več bolečin je bilo pri četsrti škatlici tabletk. No nazadnje pa je bilo res hudo. 3. dan po zadnji tabletki sem imela grozne bolečine, skorajda nisem mogla iti po stopnicah, vse skupaj se je nadaljevalo in prišlo do bolečin v prsih, zelo težkega dihanja, bolečin med lopaticama. Pri K je nevarnost hiperstimulacije in je vsaj pri prvem ciklusu potreben UZ pri G, kar je navadno vsi G tudi storijo.

Kakorkoli že, naj te ne bo strah. Če pride do večjih težav, pa pokliči ali obišči svojega G.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
23.9.2007 8:14:41   
martin6
Živjo!
Jaz po drugem krogu klomifena čakam danesuser posted image , upam,upam,upam da je NE BO! Maja v drugem krogu zanosila, pa je žal v 9. tednu g. ugotovil da srčka ni več. Bomo videli kaj bo. Upam na najboljše! Kdaj pa ve dobite user posted image , ki jemlete klomifen. Jaz ponavadi 29-30 dan.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
23.9.2007 8:34:34   
sonček33
martin6 - naj bo tokrat vse ok.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
23.9.2007 21:21:40   
martin6
Spet nič ne bo. Prišla je grozildauser posted image . Kako semuser posted image . Pa sem že mislila, da bo ta mesec ratal.
No, pa bomo čez 5dni spet štartal s klomifenom. Daj povejte, za koliko mesecev ste dobile klomifen.
Jaz sem ga za 3.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.9.2007 8:42:02   
janney
Dobro jutro!

No včeraj pojedla 5 tabletko in zdaj bo user posted image (akcija), zaenkrat še nič stranskih učinkov! Tudi jaz sem dobila K. za tri mesece. Punce kdaj ste običajno začutile O po jemanju tabletk? Ali ste user posted image  med tistim 5 in 10 dnevom po zadnji tabletki vsak dan? Meni je g. rekla da naj kar pogosto tudi vsak dan če je možno ker je dovolj samo ena semenčica za oploditev tudi če je sperma bolj redka, tako da bom ta mesec jo ubogam pa da vidim.

lp

Janney

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.9.2007 8:59:57   
marjana.r
jst sem imela redne kontrole oz. UZ od prve runde klomifena. tako da mi je redno spremljal, če so folikli kaj rasli in ko so dovolj zrasli mi je rekel g. zdaj pa akcija user posted image ...kakšenkrat pa mi je dal tudi injekcijo, da mi je te folikle počla. navadno O. mi je prišla nekje 7 dan po zadnji tabletki.
janney vidva kr user posted image pa ne sam na to mislit, če je pravi dan user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.9.2007 9:59:07   
andreja2000
martin6 da malo vskočim,sem bivša klomifenka in klomifen sem jemala 6 mesecev,4 mesece po 1 tabletko,nato 2 meseca po 2 tabletki.
Tebi in vsem ostalim želim,da čim prej zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.9.2007 8:58:29   
janney
OJLA!

Imam še eno vprašanje. Ko sem malo prebirala uporabnice K sem zasledila, da so jim na ultrazvoku odkrili več foliklov različnih velikosti, ali to pomeni da bojo vsi pravilno počili in bili pripravljeni na oploditev ali samo eden, ker če so vsi pripravljeni potem imamo nekaj več časa za oploditev ne smo 24 ur. se motim?

lp

Janney

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.9.2007 16:29:23   
miska73
Pozdravljene. Sem nova v klubu.

Sem v drugem ciklusu jemanja K. Ginekologinja mi je predpisala dve tableti 5.-9. dan.
Na ultrazvoku je pokazalo 5 foliklov. Se mi zdi nekam veliko.
A je to normalno, da jih je toliko? Kakšne so kaj vaše izkušnje.
Za naslednji mesec mi tudi ni zmanjšala doze.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.9.2007 16:56:49   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: janney

Imam še eno vprašanje. Ko sem malo prebirala uporabnice K sem zasledila, da so jim na ultrazvoku odkrili več foliklov različnih velikosti, ali to pomeni da bojo vsi pravilno počili in bili pripravljeni na oploditev ali samo eden, ker če so vsi pripravljeni potem imamo nekaj več časa za oploditev ne smo 24 ur. se motim?

janney, če je vidnih več večjih foliklov, to pomeni PCO, le eden od teh foliklov bo zaradi hormona dominiral in posledično tudi počil, ostali pa bodo takoj, ko ta dominantni poči, propadli. Razen, če v zelooo kratkem času dva, ki sta približno enako velika, počita (vendar res v zelo kratkem času, ker takoj po tistem, ko glavni folikel poči, začne prevladovati hormon progesteron) . to pa pomeni, da se lahko razvijeta dvojajčna dvojčka (v kolikor se obema uspe vgnezditi).

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.9.2007 7:51:48   
čačka
Tiara123 hvala za ta odgovor! Mene pa še zanima, koliko od vas je imelo večplodno nosečnost, zaradi jemanja klomifena.
V navodilih namreč piše, da so možnosti povečane. Zanima me, ali je to zelo pogost pojav. Kako je bilo pri vas?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.9.2007 16:08:54   
ana2007
Pozdravljene!

Sem spet med vami. sedaj sem jemala 3 tablete dnevno, ker v prvem ciklusu sploh nisem reagirala na klomifen. Danes sem pa bla na UZ, je rekel da imam samo en folikel. Upam da bo. Sedaj pa 4 dni akcija.

Držim pesti za vas.

lp
ana2007

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.9.2007 17:29:25   
titi3
Punce pozdravljene,
tudi jaz bi se včlanila v ta vaš klub klomifenk. Še zadnje upanje pred IVF. Jaz se bom sicer še malo zbadala za tempiranega otroka. user posted image

Romantika na višku. Upam pa, da bo pridelek kljub temu dober.

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.9.2007 17:32:14   
titi3
Več vidnih foliklov pomeni, da je potrebno zmanjšat dozo. PCO je bolezen in ni posledica Klomifena. Te ciste se lahko do naslednjega meseca razpočijo in ni večje škode. 

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.9.2007 13:16:23   
nima
Me sprejmete medse? Sem dobila K sedaj še počakam na user posted image  in veselo papcanje od petega dne cikla do desetega po dve tabletki.
Držim pesti za vse nas in vsem en topel objemček da čimprej postanemo user posted image
user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.9.2007 18:17:59   
titi3
Kako, da si dobila že na začetku takšno dozo? Večinoma začnejo z max eno (50 mg). Priporočljivo je do 150mg, ampak če ti manj ne prime.user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.9.2007 20:50:51   
Efi
Sem tud jaz takoj dobla 2 tableti dnevno od 5.-9. dne. Sedaj sem začela s 3. ciklom. Po končanem 2. ciklu sem bila tudi na UZ. Videli so se trije folikli, ampak očitno noben ni bil praviuser posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.9.2007 21:28:50   
marjana.r
jst sem tudi dobila dve na dan pet dni za prvo rundo...pol pa se zvečalo na 3 na dan 10 dni user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?