Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 7.9.2007 13:46:29
|
|
|
|
pinkec
|
Pozdravljene, punce - mislim, da sem to že enkrat tukaj vprašala, pa se res ne spomnim več odgovora, tudi nisem našla posta, zato se že vnaprej opravičujem. Zanima me, kako sploh poteka to jemanje Klomifena. Kot sem prebrala, ga nekatere jemljete recimo od 5. do 9. dneva in kaj potem? A so od 10. dne potem plodni dnevi in je treba do konca cikla pridno telovadit ali kako? Brez zamere... lp
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 7.9.2007 14:40:51
|
|
|
|
ledenka
|
Pinkec - O bi naj bila v času od 5. do 10. dneva po zadnji tabletki K. To je okvirno, ker pa smo pač ženske se lahko zadeve zakomplicirajo. Pri meni je bila ene 7-9 dni po zadnji tabletki. Nekaterim tudi podaljša ciklus, da imaš M na 30 ali več dni - jaz ga imam že itak na 30, tako da pri meni tega ni bilo. Te je G naročil na UZ? Običajno ga delajo po 10. dnevu ciklusa, da vidijo, kako reagiraš.
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 7.9.2007 16:03:09
|
|
|
|
marjana.r
|
no meni tudi prihaja O cirka en teden po zadnjem klomifenu
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 8.9.2007 1:40:53
|
|
|
|
XaverX
|
Pozdravljene Klomifenke. Tudi pri nas doma imamo zgodbo identicno vasi. S svojo drago se ze dobri dve leti in pol trudiva zanositi. Poskusila sva skoraj z vsem; Klomifenon (pravkar 6i krog), Dabrostonom in ni bilo večjega uspeha. Skrbi me, saj glede na vase izkusnje uporabe, vidim da jemljete 1/2 -2 tableti dnevno, moja pa je dobila najmanjso dozo dve tableti K dnevno. Ko je jemala 4 TB K dnevno je nosecniski test konec meseca sicer pokazal pozitivno, vendar je zal slo naprej z M. Potem je prekinila za dva meseca, sedaj pa jemlje 3 TB K dnevno. G ji pravi, da je vse OK; folikli lepi in veliki... Malo sem skepticen. Prebral sem polno postov, kjer razlagate o stranskih ucinkih K (boleci jajcniki, slabost, vrtoglavica, depresija), tako da sem vsaj malo potolazen glede tega, tako lahko bolj suvereno nastopim in ji pomagam v tezkih trenutkih. Sicer pa sva se vzporedno poskusom K terepije tudi v cakalni vrsti za laparo. Prosim za vase cenjeno mnenje. Hvala in lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 8.9.2007 21:18:18
|
|
|
|
**NiNa**
|
XaverX dobrodošel med nami! Zelo sem vesela, da stojiš svoji partnerki v oporo! Zaslužiš si vse pohvale . Lahko rečem edino še to, da vama resnično iz srca želim, da tudi vidva kmalu dobita svojega .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 10.9.2007 4:55:36
|
|
|
|
Katina
|
Pozdravljene klomifenke! Po dolgem času se zopet čekiram z veselo novičko: včeraj, na hčerin rojstni dan sem zagledala . Tokrat v 2. poskusu jemanja K, vendar po drugi shemi (1. 2 tbl. od 5-9 dne, sedaj 1/2 tbl. od 3-7 dne). Upam, da se bo tokrat moja zgodba srečno končala. Tudi vsem ostalim, čakajočim na učine K želim veliko sreče. Meni je že drugič pomagal. lp, Katina
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 10.9.2007 15:21:54
|
|
|
|
marjana.r
|
Katina bomo držale vse pesti, da bo šlo vse ok aja pa še neki sem pozabla ... ČESTITKE
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 12:10:25
|
|
|
|
oktavija
|
Pozdravljene v klubu Klomifen! Jaz se vam prvič pridružujem, čeprav vas že spremljam nekaj časa Najprej vam povem svojo izkušnjo. Že vse življenje imam diagnozo policističnih jajčnikov. Pred enim letom sem prvič dobila Kolmifem 1 tableto 5-9 dan in 1 tableto Dobreston skupaj. In v prvem poskusu je uspelo , čeprav je ginekologinja na UZ videla da ni mogoče saj je bilo jajčece enkrat premalo za oploditev. Žal se je zgodil SS v 8 tednu nosečnosti. Potem smo nadaljevale z enako terapijo še trikrat z povečevanjem doze obeh tablet, in spet brez uspeha. Zdaj sem bila na Laparo in Histero in še čakam na prvo menstruacijo. Zanima pa me ali je katera po takih posegih spet dobila terapijo Klomifena, ali ste mogoče dobile kakšno drugo terapijo, ali pa ste poskusile v prvih 6 mesecih čisto po naravni poti? Lepo vas prosim za kak odgovor, ki ga bom zelo vesela! lep pozdrav vsem in čim več !
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 12:35:26
|
|
|
|
andreja2000
|
XaverX Res lepo,da stojš ob vsem tem svoji dragi tako lepo ob strani . Želim,da bi vama čim prej uspelo zagledati .Tudi sama sem 6 mesecev jemala klomifen in se pred tem že nekaj časa trudila zanositi,potem pa nam je prvi mesec brez klomifena uspelo zagledati . Bodita vstrajna in pogumna še naprej in verjemita v svojo zmago,za katero upam,da vaju kmalu razveseli. katina iskrene čestitke in seveda tokrat lepo in zdravo Vsem ostalim pa čim prej
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 13:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Je morda katera od vas klomifenk jemala prometrium oz. dabroston in ni dobila
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 14:39:25
|
|
|
|
Orki
|
Pri nas smo pa zagledali plus . SMO NOSEČI Jupi!!! Danes sem bila na uz in sem že videla biti srček. Hud občutek! Noseča sem 8 tednov in 3 dni. Čez en mesec imam spet uz, vse preglede in še nuhalno. Skratka, hotela sem vam sporočiti veselo novico, da se boste lahko veselile z mano in pa kot v vzpodbudo vsem, ki se trudite. Midva sva se z možem dobro leto. Jaz imam močan sindrom policističnih jajčnikov in mož je imel precej slab spermiogram . Ravno sedaj v septembru bi ga mogu ponavljat, pa ga ne bo. Čisto sva že bila na dnu. Jaz sem dva cikla jemala Klomifen in v prvem ciklu so me spremljali in nisem skoraj nič odreagirala. Nato sem še en cikel jemala isto dozo (1.tableto od 3-7 dne), samo da me zaradi dopustov niso pregledovali z uz. Odločla sva se, da bova čez poletje pozabla na vse skupi in bova se s septembrom vpisala h Rešu. In nato plus. Ko strela z jasnega. Pušenjak je reku, da ob najinih izvidih, bomo rabili čudež, da pridemo do nosečnosti. In čudež se je očitno zgodil. Torej, držite pesti za nas in pogumno v nove boje. Upam, da srečno zvozimo do konca Lp
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 15:22:02
|
|
|
|
pot
|
Katina in Orki, čestitke!!! Uživajta v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 16:21:16
|
|
|
|
oktavija
|
Orki in Katina čestitke iz vsega srca!! Se veselim z vami !!! Vidve pa uživajta maksimalno!!!!! Nam ostalim pa želim čimprej , da se bomo tudi me veselile!!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 17:40:07
|
|
|
|
marjana.r
|
orki čestitke
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.9.2007 20:56:59
|
|
|
|
stunfek
|
katina in orki čestitke!!! bravo! Lepo nosečnost vama želim in zdravega .
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.9.2007 10:16:29
|
|
|
|
Orki
|
Hvala. Hvala.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.9.2007 18:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje: bi katera od vas jemala klomifen brez posvetovanja z zdavnikom? Meni ga je namreč ponudila kolegica, ki ga ne potrebuje več, saj je zanosila. Sama sem precej skeptična glede tega. Kaj pa ve mislite, ki ga jemljete?
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.9.2007 19:09:27
|
|
|
|
martin6
|
Veš kaj, jaz ga na tvojem mestu nebi jemala, ker lje kar nekaj stranskih učinkov. Raje pojdi k gin., da ti pove ali ga sploh rabiš. Koliko časa pa ne moreš zanositi? Jaz sem zdaj v drugem krogu klomifena, upam da bo čez 10. dni .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.9.2007 19:22:45
|
|
|
|
marjana.r
|
mislim, da ni glih pametno jemat kr brez predhodnjega pregleda in posveta z ginekologom. daj it prvo na kotrolo, da se ugotovi, kaj bi bilo narobe oz. če sploh je kaj narobe.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.9.2007 20:12:24
|
|
|
|
**NiNa**
|
anonimna Ne, rajši ne. Kaj pa če je z tvojo ovulacijo čisto vse bp, pa bi si z K lahko pridelala hiperstimulacijo, to pa ni ravno prijetna zadeva. Seveda so možni še vsi drugi stranski učinki. jaz jih na tvojem mestu nebi. Želim vama, da vama tudi brez K kmalu uspe! Srečno
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.9.2007 20:26:38
|
|
|
|
ledenka
|
anonimna, pa se z UZ te bi naj vsaj enkrat pogledali, ali reagiras na K ali ne. s tem se res ni za igrat.
|
|
RE: klub klomifenk 14.9.2007 14:14:07
|
|
|
|
rosajelka
|
Živio punce! Sem prvič tle na forumu nevem kako pa kaj,če sem sploh na pravi strani....,upam da mi pomgate Sem stara 29 letin sedaj sem v postopku izventelesne oploditve,imela sem že punkcijo v nedeljo me čaka embriotransfer. Je katera tu,ki jo tud to čaka letos.07?????
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.9.2007 13:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, živjo.. Evo, se vam tud jaz pridružujem.. G mi je ugotovila PCO, po tem, ko mi je M zamujala 30 dni. Dobila sem Dabroston za sprožitev M, ki sem ga jedla 7 dni po 2 tableti na dan. Sedaj je že 5 dni od zadnje tablete, M pa še vedno ni. Na trenutno ne delava. Torej, rada bi vas vprašala naslednje: odkar imam PCO imam vedno nekje 14 dni pred M tak čuden občutek.. Slabo mi je, kar koli pojem se mi zdi da mi "obvisi" že pred želodcem.. Skos se mi spahuje, kisina se mi dviga... Skratka nič fajnega.. Psiha najbrž ni, ker ne ne delava... Se še kateri to dogaja??
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.9.2007 13:46:06
|
|
|
|
marjana.r
|
jst pa jutri začnem spet s klomifenon
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 19.9.2007 13:41:52
|
|
|
|
žabica80
|
ja pa grem ju3 na pregled in upam da ga tudi js začnem čimprej pit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?