|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
7.9.2007 13:46:29   
pinkec
Pozdravljene, punce  -

mislim, da sem to že enkrat tukaj vprašala, pa se res ne spomnim več odgovora, tudi nisem našla posta, zato se že vnaprej opravičujem. Zanima me, kako sploh poteka to jemanje Klomifena. Kot sem prebrala, ga nekatere jemljete recimo od 5. do 9. dneva in kaj potem? A so od 10. dne potem plodni dnevi in je treba do konca cikla pridno telovadit ali kako? user posted image  Brez zamere...

lp

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
7.9.2007 14:40:51   
ledenka
Pinkec - O bi naj bila v času od 5. do 10. dneva po zadnji tabletki K. To je okvirno, ker pa smo pač ženske user posted image  se lahko zadeve zakomplicirajo. Pri meni je bila ene 7-9 dni po zadnji tabletki. Nekaterim tudi podaljša ciklus, da imaš M na 30 ali več dni - jaz ga imam že itak na 30, tako da pri meni tega ni bilo.

Te je G naročil na UZ? Običajno ga delajo po 10. dnevu ciklusa, da vidijo, kako reagiraš.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
7.9.2007 16:03:09   
marjana.r
no meni tudi prihaja O cirka en teden po zadnjem klomifenu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
8.9.2007 1:40:53   
XaverX
Pozdravljene Klomifenke.

Tudi pri nas doma imamo zgodbo identicno vasi. S svojo drago se ze dobri dve leti in pol trudiva zanositi. Poskusila sva skoraj z vsem; Klomifenon (pravkar 6i krog), Dabrostonom in ni bilo večjega uspeha. Skrbi me, saj glede na vase izkusnje uporabe, vidim da jemljete 1/2 -2 tableti dnevno, moja pa je dobila najmanjso dozo dve tableti K dnevno.
Ko je jemala 4 TB K dnevno je nosecniski test konec meseca sicer pokazal pozitivno, vendar je zal slo naprej z M. Potem je prekinila za dva meseca, sedaj pa jemlje 3 TB K dnevno. G ji pravi, da je vse OK; folikli lepi in veliki... Malo sem skepticen.

Prebral sem polno postov, kjer razlagate o stranskih ucinkih K (boleci jajcniki, slabost, vrtoglavica, depresija), tako da sem vsaj malo potolazen glede tega, tako lahko bolj suvereno nastopim in ji pomagam v tezkih trenutkih.

Sicer pa sva se vzporedno poskusom K terepije tudi v cakalni vrsti za laparo.

Prosim za vase cenjeno mnenje. Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
8.9.2007 21:18:18   
**NiNa**
XaverX dobrodošel med nami!
Zelo sem vesela, da stojiš svoji partnerki v oporo! Zaslužiš si vse pohvale user posted image user posted image user posted image .
Lahko rečem edino še to, da vama resnično iz srca želim, da tudi vidva kmalu dobita svojega user posted image .

(odgovor članu XaverX)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.9.2007 4:55:36   
Katina
Pozdravljene klomifenke! Po dolgem času se zopet čekiram z veselo novičko: včeraj, na hčerin rojstni dan sem zagledala user posted image . Tokrat v 2. poskusu jemanja K, vendar po drugi shemi (1. 2 tbl. od 5-9 dne, sedaj 1/2 tbl. od 3-7 dne).
Upam, da se bo tokrat moja zgodba srečno končala.

Tudi vsem ostalim, čakajočim na učine K želim veliko sreče. Meni je že drugič pomagal.

lp,
Katina

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.9.2007 15:21:54   
marjana.r
Katina bomo držale vse pesti, da bo šlo vse ok user posted image aja pa še neki sem pozabla ... ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
12.9.2007 12:10:25   
oktavija
Pozdravljene v klubu Klomifen!

user posted image Jaz se vam prvič pridružujem, čeprav vas že spremljam nekaj časa
Najprej vam povem svojo izkušnjo. Že vse življenje imam diagnozo policističnih jajčnikov. Pred enim letom sem prvič dobila Kolmifem 1 tableto  5-9 dan in 1 tableto Dobreston skupaj.
user posted image In v prvem poskusu je uspelouser posted image , čeprav je ginekologinja na UZ videla da ni mogoče saj je bilo jajčece enkrat premalo za oploditev. user posted image
user posted image user posted image Žal se je zgodil SS v 8 tednu nosečnosti.
Potem smo nadaljevale z enako terapijo še trikrat z povečevanjem doze obeh tablet, in spet brez uspeha. user posted image user posted image
Zdaj sem bila na Laparo in Histero in še čakam na prvo user posted image menstruacijo.

Zanima pa me ali je katera po takih posegih spet dobila terapijo Klomifena,
ali ste mogoče dobile kakšno drugo terapijo,
ali pa ste poskusile v prvih 6 mesecih čisto po naravni poti?

Lepo vas prosim za kak odgovor, ki ga bom zelo vesela!user posted image

lep pozdrav vsem in čim več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !

Neposredna povezava do sporočila: 2783
12.9.2007 12:35:26   
andreja2000
XaverX Res lepo,da stojš ob vsem tem svoji dragi tako lepo ob strani user posted image .
Želim,da bi vama čim prej uspelo zagledati user posted image .Tudi sama sem 6 mesecev jemala klomifen in se pred tem  že nekaj časa trudila zanositi,potem pa nam je prvi mesec brez klomifena uspelo zagledati user posted image .
Bodita vstrajna in pogumna še naprej in verjemita v svojo zmago,za katero upam,da vaju kmalu razveseli.

katinauser posted image iskrene čestitke in seveda tokrat lepo in zdravo user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa čim prej user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
12.9.2007 13:03:20   
Anonimen
Je morda katera od vas klomifenk user posted image  jemala prometrium oz. dabroston in ni dobila user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.9.2007 14:39:25   
Orki
Pri nas smo pa zagledali plus user posted image . SMO NOSEČI user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi!!!
Danes sem bila na uz in sem že videla biti srček. Hud občutek!  Noseča sem 8 tednov in 3 dni. Čez en mesec imam spet uz, vse preglede in še nuhalno.
Skratka, hotela sem vam sporočiti veselo novico, da se boste lahko veselile z mano in pa kot v vzpodbudo vsem, ki se trudite. Midva sva se z možem dobro leto. Jaz imam močan sindrom policističnih jajčnikov user posted image in mož je imel precej slab spermiogramuser posted image . Ravno sedaj v septembru bi ga mogu ponavljat, pa ga ne bo.user posted image Čisto sva že bila na dnu. Jaz sem dva cikla jemala Klomifen in v prvem ciklu so me spremljali in nisem skoraj nič odreagirala. Nato sem še en cikel jemala isto dozo (1.tableto od 3-7 dne), samo da me zaradi dopustov niso pregledovali z uz. Odločla sva se, da bova čez poletje pozabla na vse skupi in bova se s septembrom vpisala h Rešu. In nato plus. Ko strela z jasnega. Pušenjak je reku, da ob najinih izvidih, bomo rabili čudež, da pridemo do nosečnosti. In čudež se je očitno zgodil.
Torej, držite pesti za nas in pogumno v nove boje. Upam, da srečno zvozimo do konca user posted image Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.9.2007 15:22:02   
pot
Katina in Orki, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Uživajta v nosečnosti.

(odgovor članu Orki)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
12.9.2007 16:21:16   
oktavija
Orki in Katina čestitke iz vsega srca!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se veselim z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image !!! Vidve pa uživajta maksimalno!!!!!

Nam ostalim pa želim čimprej user posted image  user posted image , da se bomo tudi me veselile!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
12.9.2007 17:40:07   
marjana.r
orki čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
12.9.2007 20:56:59   
stunfek
katina in orki čestitke!!! user posted image user posted image user posted image  bravo! user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost vama želim in zdravega user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.9.2007 10:16:29   
Orki
Hvala. Hvala.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.9.2007 18:18:14   
Anonimen
Eno vprašanje: bi katera od vas jemala klomifen brez posvetovanja z zdavnikom? Meni ga je namreč ponudila kolegica, ki ga ne potrebuje več, saj je zanosila. Sama sem precej skeptična glede tega. Kaj pa ve mislite, ki ga jemljete?

(odgovor članu Orki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.9.2007 19:09:27   
martin6
Veš kaj, jaz ga na tvojem mestu nebi jemala, ker lje kar nekaj stranskih učinkov. Raje pojdi k gin., da ti pove ali ga sploh rabiš. Koliko časa pa ne moreš zanositi?

Jaz sem zdaj v drugem krogu klomifena, upam da bo čez 10. dniuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.9.2007 19:22:45   
marjana.r
mislim, da ni glih pametno jemat kr brez predhodnjega pregleda in posveta z ginekologom. daj it prvo na kotrolo, da se ugotovi, kaj bi bilo narobe oz. če sploh je kaj narobe. 

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.9.2007 20:12:24   
**NiNa**
anonimna
Ne, rajši ne. Kaj pa če je z tvojo ovulacijo čisto vse bp, pa bi si z K lahko pridelala hiperstimulacijo, to pa ni ravno prijetna zadeva. Seveda so možni še vsi drugi stranski učinki. jaz jih na tvojem mestu nebi.
Želim vama, da vama tudi brez K kmalu uspe!
Srečno

Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.9.2007 20:26:38   
ledenka
anonimna, pa se z UZ te bi naj vsaj enkrat pogledali, ali reagiras na K ali ne. s tem se res ni za igrat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   RE: klub klomifenk
14.9.2007 14:14:07   
rosajelka
Živio punce!

Sem prvič tle na forumu nevem kako pa kaj,če sem sploh na pravi strani....,upam da mi pomgateuser posted image user posted image user posted image

Sem stara 29 letin sedaj sem v postopku izventelesne oploditve,imela sem že punkcijo v nedeljo me čaka embriotransfer.

Je katera tu,ki jo tud to čaka letos.07?????

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
18.9.2007 13:38:33   
Anonimen
punce, živjo..

Evo, se vam tud jaz pridružujem.. G mi je ugotovila PCO, po tem, ko mi je M zamujala 30 dni. Dobila sem Dabroston za sprožitev M, ki sem ga jedla 7 dni po 2 tableti na dan. Sedaj je že 5 dni od zadnje tablete, M pa še vedno ni. Na user posted image trenutno ne delava.

Torej, rada bi vas vprašala naslednje: odkar imam PCO imam vedno nekje 14 dni pred M tak čuden občutek.. Slabo mi je, kar koli pojem se mi zdi da mi "obvisi" že pred želodcem.. Skos se mi spahuje, kisina se mi dviga... Skratka nič fajnega.. Psiha najbrž ni, ker ne user posted image ne delava... Se še kateri to dogaja??

(odgovor članu pinkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.9.2007 13:46:06   
marjana.r
jst pa jutri začnem spet s klomifenon user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
19.9.2007 13:41:52   
žabica80
ja pa grem ju3 na pregled in upam da ga tudi js začnem čimprej pit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?