|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spoznavanje preko Interneta
24.5.2006 15:58:35   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Tjazy tko za vsemi kiklami tu na RR laufa user posted image

Me prav zanima, če se bo kera ujela user posted image

Če že kej bo, se bo on ujel v kiklo!!!

ps: jst ne nosm kikle, tko da... pr men je pušnu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.5.2006 16:00:08   
baguSka
Sicer mam pa občutk, da on ne laufa samo po rr-ju, ampak še kje drugje.. Tko da je tapravi lovač!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.5.2006 16:03:13   
Anonimen
Ja njega je ziher povsod dovolj user posted image
On vse naokol nagovarja! Boga njegova ženka user posted image

S šibo bi jih mogel dobit!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
24.5.2006 16:08:47   
baguSka
Boga njegova ženka

Kaj, a maš občutk, da ona zarad tega trpi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
24.5.2006 16:12:47   
Anonimen
Kar ne veš ne boli...

... ker ne ve, ne trpi...

Pa kaj bo zato trpela, sej nima Tjazy virtualnega tičkota, da bi ga lahko otresal, tko kot otresa jezik user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
24.5.2006 16:14:36   
baguSka
No eto, pa smo tam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.5.2006 18:00:23   
karin412
Malo pozno, ampak - midva z mojim partnerjem sva se spoznala po ona-on.com. Jaz sem šla takrat na več zmenkov, ampak z njim, kot zadnjim, sem začutila, da je to to. In sva skupaj in imava otroka skupaj in skratka se razumeva super. Jaz mislim, da to začutiš takoj, ko si z nekom. Pa tudi profil, ki ga moraš napisat gor, se izkaže, če je resnični - jaz ga imam še zdaj sprintanega, pa se ne jaz niti on nisva niti malo zlagala o samem sebi. To se mi zdi pomembno, saj vidiš, da človeku lahko zaupaš.

Ne vem, zakaj je moralo tako biti, da nisva mogla najti partnerja po navadni poti; jaz vem, da bolj malo hodim v družbo. On pa ne. Pojma nimam. Seveda mi je bilo nerodno povedat, kako sva se v bistvu spoznala, ampak zdaj ne več.

Jaz dodajam - poslušaj sebe in svoj 6. čut, če ti pravi, da je ta pravi, se ne oziraj, če ga spoznaš po internetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.5.2006 21:20:36   
rubin
Tudi midva sva se dobrih 5 let nazaj spoznala na chatu. Sva iz čisto različnih koncev Slovenije in sedaj živiva pri njemu in imava že leto in pol starega user posted image . Tudi kolegica je spoznala svojega tako in sta tudi že skoraj 5 let skupaj.

lp

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.5.2006 21:46:08   
Anonimen
No, pa še moja 'malo drugačna' zgodba.

Par let nazaj je bil moj tedaj še fant, sedaj mož, na službenem potovanju in sem iz čistega dolgčasa šla na chat (prvič v življenju). Našla tipa in se šla z njim 'cyber sex'. Bilo je noro - najbrž zato, ker je bilo prvič-in zadnjič. Skratka, tako me je zadelo, da sva si izmenjala e-maila in potem se je začelo. Chatala nisva več, ker ni bilo priložnosti, sva si pa pisala hudo vroče maile, v začetku bolj spoznavne, potem čedalje bolj osebne, vroče...hudo. Bila se totalno zmešana, ko zadeta, sploh nisem mogla več razmišljat o ničemer drugem kot o njemu in o tem, kar mi je pisal, kaj bi mi delal, pa kaj jaz njemu...no, ta agonija je trajala kake 3 mesece, dobesedno agonija, ker na koncu dobesedno nisem mogla več jesti, spati...simptomi popolne zaljubljenosti torej. Saj ne, da je bilo med nama s partnerjem kajnarobe, preprosto zadelo me je ko strela iz jasnega in ni spustilo...
Ko nisem več mogla zdržat, sem predlagala srečanje...in sva se dobila na kavici...ni bil čisto moj tip, no, ampak recimo da so iskre vseeno letele (verjetno še na račun domišljije zarad mailov). Da skrajšam, v gozdu sva se v njegovem avtu noro poseksala (s kondomom, jasno) in to je to. Ko sem se peljala s kraja zločina proti domu, sem imela občutek, ko da mi je padel z ramen 100kil težak kamen. Kar naenkrat sem bila ozdravljena, spet normalno funkcionirala...parkrat sva si še napisala kak mail ampak zame enostavno ni imelo več istega čara...

Ni mi žal, ker sem s tem v bistvu rešila sebe in svojo zvezo, pa če se to še tako čudno sliši. Večina tule vas tega verjetno ne more razumet, nekateri pač..no, tako je bilo.
In na kraj pameti mi ne pride, da bi šla še kdaj na chat.user posted image

(odgovor članu rubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
24.5.2006 22:05:12   
Anonimen
Poznam ne nikogar. Sama tudi nisem (še) nikogar spoznala. Ko sem bila v službi, se mi ni dalo še zvečer viset na računalniku...

Zdaj imam pa precej več časa. Ideja o ljubimcu bi bila za razmislit user posted image , če bo kdaj nuja. Prek kamere (je pisalo na RR, da se tudi tako dauser posted image ) vsaj bolezni ne morem dobit.

Razlika? Fizična ne-prisotnost. Značaj in temperament se da pa tudi preko neta in besed nekako "nanjušit".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
25.5.2006 9:14:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin412
Jaz dodajam - poslušaj sebe in svoj 6. čut, če ti pravi, da je ta pravi, se ne oziraj, če ga spoznaš po internetu.

user posted image  

(odgovor članu karin412)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
25.5.2006 9:31:02   
k1
vem za eno, ki si je dopisovala z enim mornarjem na havajih. slikca sem in slikca tja in po letu dni ji je plačal letalsko karto, da sta se vidla, punca je ostala kar tam, se poročila in bla bla.... zrihtal ji je službo in zadeva laufa 100 na uro.

zame najbolj koristno od tega: sodelavka ima zastonj počitnice na havajih. plača si samo letalsko karto in uživa tam mesec dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.5.2006 10:33:38   
Sita
Po radiu sem slišala resnično zgodbo. Zgodilo se je tu v Sloveniji.
Dva, par, sta se odtujila. Vsak je začel iskati po internetu drugega partnerja. In sta našla. Pogovarjala sta se dolgo in končno je prišel čas srečanja v živo. Potem sta presenečena ugotovila, da sta zopet našla drug drugega.

Problem je v tem, da se pari premalo pogovarjajo med seboj, si premalo zaupajo. Po internetu pa, ker osebe na oni strani ne poznaš, več zaupaš. Vendar je treba svojemu dragemu vse zaupati, ne se bati, ne vem, sploh ne razumem, zakaj si nekateri ne upajo povedati svojih najglobjih, najintimnejših želja, sanj, domišljije ... S tistim, s katerim imamo intimne stike, to res ne bi smel biti noben problem.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 63
25.5.2006 10:38:58   
Anonimen

Ja.. ja... z 12 timi kiklami iz RR sem se ze dobil.. Pa en grupni smo snemali.. in res ste fajn punce tuki.. Bam kar dalje pecal.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
25.5.2006 13:25:23   
kitty
Ja poznam, in sicer moja kolegica je spoznala svojo punco na enem od forumov. Pa jima kr laufa se mi zdi.user posted image  

Men pa kej tazga pride na pamet (da bi se šla z nekom spoznavat iz neta) k se z mojim ornk skregava. Pa ne vem zakaj user posted image .

Drugače pa se mi zdi to spoznanje preko neta čisto OK, čeprov imam občutek, da to nekateri ljudje (starejši) jemljejo kot da gre za oglas v časopisu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.5.2006 15:16:57   
mojamura
tudi mi2 z mojim sva se spoznala prek neta-irc. da bi mi kdo pred tem rekel, da si bom tako našla svojega moškega bi rekla da se mu je čisto  sfuzlalo. no, res je jaz sem že iz prvega najinega chatanja vedla da je to to. ircala in telefonarila sva cca. pol leta. nato sva se dobila, pa še enkrat in še enkrat...sedaj živiva skupaj imava otroka in nam je vse super.
tako spoznavanje mi je bilo prej čudno, zdaj mi več ni. mislim, da glede na tempo našega življenja, da je to ena od boljših možnosti, da najdeš nekoga.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 66
25.5.2006 17:37:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ja.. ja... z 12 timi kiklami iz RR sem se ze dobil.. Pa en grupni smo snemali.. in res ste fajn punce tuki.. Bam kar dalje pecal.. user posted image user posted image

bimbo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
25.5.2006 18:34:19   
baguSka
bimbo

naaš bimbo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
25.5.2006 18:45:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj je že kdo prek RR-a skup prišel? Če še ni, bosta vidva prva user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja je - sam trajal ni....user posted image

Žeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
25.5.2006 19:00:48   
baguSka
Oppa!!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
25.5.2006 21:18:41   
Anonimen

Kaj je že kdo prek RR-a skup prišel? Če še ni, bosta vidva prva user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja je - sam trajal ni....user posted image

Žeuser posted image

opa, da ni istiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
26.5.2006 9:26:55   
Anonimen
Kaj se zdaj tukaj dogaja, men nič več jasn kdo je s kom skup prišel preko RR in če je kolko časa je trajal in če še traja - sem pač firbec user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
26.5.2006 12:23:58   
Anonimen
Ma cele orgije se dogajajo tle gor.
Še dobro da bom kmal rodila, da se mal odpočijem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
26.5.2006 12:25:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

bimbo

naaš bimbo... user posted image

Mhmmmuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
26.5.2006 12:29:23   
Anonimen
Sramežljivka od RR-a se boš mogoče že odpočila, sam od poroda pa ne, pa te nočem nič strašit user posted image user posted image user posted image  sam boš vidla lušno bo user posted image  ko boš držala user posted image  v naročju user posted image

Veš orgije pridejo pa grejo, dojenček pa ostane user posted image  da ti ni nikol dolgcajt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Preglas v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (49%)

Martin z poudarkom na I (51%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!