Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 10:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno, na katerem portalu se dva spoznata. Na primer, poznam dva para, ki sta se spoznala preko nekega katoliškega ali kakšnega že foruma in sta zelo srečna že keta in leta, pa recimo tudi če bi se kdo spoznal preko RR, se mi zdi, da se zbira več ali manj normalen folk. Če pa se kdo spozna preko nekih sumljivih strani, tistim pa ne predpisujem kakšnega hudega doživljenjskega sožitja.
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 11:01:26
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Jaz osebno spoznavam in klepetam z veliko ljudmi po netu. Imam Skype. Klepetam z ljudmi po svetu, pa tudi iz Slovenije. Me kar sami najdejo, sama še nisem koga iskala. Samo tu ne gre za iskanje ljubezni, vsaj z moje strani ne, mi samo klepetamo in tako zvem veliko o različnih krajih, kulturah in seveda pride tudi do čisto osebnih pogovorov. Pošiljamo si tudi slike in lahko imamo vklopljeno kamero in/ali mikrofon. Super je, saj sem lahko v trenutku na drugem koncu sveta. Tako sem srečala mnogo zanimivih ljudi in ker se ti odprejo, lahko hitro spoznaš, koliko imaš skupnega z njimi. Seveda se lahko hitro razvije ljubezen. Mislim, da celo prej, kot če koga takoj srečaš v živo, ker ljudje v živo nosimo maske. Vsekakor se težje odpremo, ker nas drugi vidi in hočemo, da smo mu všeč. Tudi sama sem taka. V živo nikoli nič ne govorim, po internetu pa kar naprej. Po internetu se nekako ne bojimo ničesar reči, saj nas oseba na drugi strani ne pozna. Zato povemo, kar mislimo. Takšne izkušnje imam jaz tako sama s seboj kot z drugimi. Ko si ustvariš določen krog internetnih prijateljev, pa kar komaj čakaš, da znova in znova klepetamo - vsaj pri meni je tako. In zelo se navežemo. Po internetu zares spoznaš, kakšen je kdo po svoji duši. Tu ne moreš dolgo igrati. da ne bom ponavljala besed...napisala bi pa enako
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 11:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se tudi jaz strinjam s Sito.. Sem kar veliko ljudi spoznal preko neta.. Po drugi strani pa je to idealen prostor za iluzije.. Doma se kregas z mozem.. pol te pa en neznanec tako lepo potolazi na netu, da mislis, da je to najbolj idealen moski na svetu.. a ce bi bila z njim, bi se pa se bolj kregala.. in to ni cist realno.. In verjetno se je z uvedbo interneta takoimenovano "varanje" povecalo za 500% ce ne se vec.. ker je cist simpl najti partnerja ali partnerko za seks.. Vsega je na netu.. tko da..
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 11:30:38
|
|
|
|
baguSka
|
Tjazy... spet...
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 12:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Baguska..
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 12:33:14
|
|
|
|
baguSka
|
A zdej se ti pa že pije al kaj?? Hmja.. Najprej se morva dobit, da vidva, če sva si sploh všeč, pol sva pa lohk tud lubčk pa lubica... Če pa ne, bo pa tud pir ok.
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 12:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Baguška Tjazy je čist cool tip, verjemi da te ne bi pustil hladnega Tjazy
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 13:00:14
|
|
|
|
baguSka
|
Ja sej s pirom bi me ohladil... No, najprej pa mogoče še zažgal.
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 13:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sam za to bi pa rabu kej močnejšga kot pir
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 13:21:34
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 sam za to bi pa rabu kej močnejšga kot pir a je tok hot al kaj???
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 13:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se pa tukaj greste?! MMmmmmmm?!
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 13:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nic ne vem...
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:01:49
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Kaj se pa tukaj greste?! MMmmmmmm?! Spoznavamo se prek neta.. Sam kej več kot Tjazyijeva ljubica itak nebi mogla bit, ker baje je on že vezan.. Edin če je samski, pa išče eno mlado mamico. Ampak v tem primeru sm pa čist kiksnla, ker jst pa to še nism.
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:03:43
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jaz nic ne vem... Hm.. Ja kok pa nej pol me vemo!?
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Baguška jaz mal več vem kot ti , kaj si pa Tjazy misli pa ne vem, ker ne berem njegovih misli ...
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:28:07
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Baguška jaz mal več vem kot ti , kaj si pa Tjazy misli pa ne vem, ker ne berem njegovih misli ... A rees? No, dej kej povej.. O mislih pa očitno jaz več vem, ker berem njegove misli...
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Edin če je samski, pa išče eno mlado mamico. Ampak v tem primeru sm pa čist kiksnla, ker jst pa to še nism. Noo.. to pa res ne bi bil problem.. Bi pa postala...
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:29:16
|
|
|
|
baguSka
|
Poglej kako sva usklajena..
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:30:37
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Noo.. to pa res ne bi bil problem.. Bi pa postala... Ja kje pa živiš??? Kaj pa zaščita!?!?!
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] A rees? No, dej kej povej.. O mislih pa očitno jaz več vem, ker berem njegove misli... [/quote] Baguška ne smem ker bo potem on hud name - kar naj ti sam pove kaj več o sebi. tok ga pa spet ne poznam Evo postala boš mlada mamica če bosta še kaj(s)pletla Kaj je že kdo prek RR-a skup prišel? Če še ni, bosta vidva prva
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:41:44
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj je že kdo prek RR-a skup prišel? Če še ni, bosta vidva prva hmja ne vem ne vem, neki se je dogajal na prejšnji temi, ko so se rr-jevke za tistga tipa greble.. če je kej ratal pa ne vem.. jst sm itak dala roke stran..
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je že kdo prek RR-a skup prišel? Če še ni, bosta vidva prva Ja je - sam trajal ni....
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:54:20
|
|
|
|
baguSka
|
Ja je - sam trajal ni.... Aha avanturca!!?!!!
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja je - sam trajal ni.... Zdej pa naštejte vse moške na RR, pa da vidmo kdo je bil junak Hecam se. Ja Baguška jasno da sta usklajena, ej sam warning - ne se zaljubit vanj no da se ne bova midve grebli
|
|
|
|
RE: Spoznavanje preko Interneta 24.5.2006 15:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazy tko za vsemi kiklami tu na RR laufa Me prav zanima, če se bo kera ujela
|
|
|
Katero ime izbrati za punčko?t4saKatero ime se vam bolj dopade za punčko?Neli (
64%)
Evelin (
36%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!