Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 10:47:44
|
|
|
|
mujcek
|
meni je prinesel zapestnico iz belega zlata, ki je enaka kot uhani, ki mi jih je podaril za roj. dan. Bila sem zeloooooo presenečena, saj ni takšen tip človeka, da bi se sploh spomnil na to, da bi mi kaj podaril, še najmanj pa, da bi se spomnil kakšne uhane mi je kupil in da bi bilo fajn še takšno zapestnico imeti No in zapestnica še od tistega dne ni zapustila roke... Sicer pa sta bila moja zakladka še najlepše darilo; je pa tudi lepo, če te še dragi preseneti... Najbolj pa ste lahko srečne tiste, ki imate od svojega veliko pomoči pri otroku!!!
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 11:10:49
|
|
|
|
petja
|
Najlepšo pupo na svetu , poporodno depresijo , veliko pomoči partnerja , neprespane noči , najlepši nasmeh na svetu , najbolj umazane pleničke na svetu , najlepše zobke na svetu , najlepše sprehode ... Meni so materialne stvari pri takih zadevah brez pomena. Sem bila veliko bolj vesela SMS sporočil s čestitko od tistih, ki jih že dolgo nisem videla, kot pa bi bila dragih daril!
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 11:23:00
|
|
|
|
mojčika
|
največje darilo je, da je bil z menoj in da imava najino mayo marino
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 11:34:05
|
|
|
|
TVN
|
Doma me je ob prihodu iz porodnišnice čakal prekrasen šopek najljubših rož, pa še en malo manjši, za najino princesko. Moram reči, da me je kar pobožalo po duši. Mislim, da vsak rad prejme kakšno darilo, ni pomembno kaj in kako veliko (in drago) je, ampak gre za pozornost, ki vsakemu godi. To je moje mnenje. Se pa absolutno strinjam, da je seveda otroček najlepše darilo. Meni pa je zelo veliko pomenila tudi njegova prisotnost pri porodu in ljubeča skrb v prvih tednih.
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 11:51:31
|
|
|
|
Naja31
|
Ha, moj je pa med tem ko so me pripravljali na porod, hotel vmes domov skočiti in se je zaletel, na prvem križišču. Tako da še dobro, da je živo glavo odnesel, kaj šele da bi pomisli na to, da bi mi kaj kupil. Je bil zmeden kot ena kura Lahko rečem, da mi je prinesel račun za 150.000 sit škode na avtu
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 13:26:09
|
|
|
|
karla 04
|
Cau! Jaz sem dobila ful hude uhane swarovski in pa zelo lepo in "globoko" pismo ob prihodu domov, ki sem ga bila veliko bolj vesela, kot pa uhanov. Mislim, da so tisti trenutki tako custveni, da darila niso pomembna, ampak le besede, obcutki... LP, L
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 15:37:38
|
|
|
|
Jančika_
|
Enkrat je ena spraševala, kaj smo me podarile dedcem, ko smo rodile . Midva si nikoli ne dajeva daril (tudi ob rojstnih dnevih ne), pa si jih tudi ob rojstvu sina nisva (dokler nisem tu gor prebrala, da si ljudje ob tej priložnosti kaj podarijo, sploh nisem vedela, da je to v navadi).
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 15:42:17
|
|
|
|
pikica123
|
Moj ni meni nč prinesel, pač se ni spomnu, oz.se mu ni zdelo. Pri mojmu se itak nikoli neve, včasih me ob kašni priložnosti ful preseneti z darilom, ko niti najmanj ne pričakujem, včas, ko pa mal upam na kašno darilce, se pa ne spomni. Je bilo pazame največje darilo najina Alisi, pa tudi to, da naju je prec po porodu res crkljov in razvajov. To, da si je vzel res tist mesec po porodu samo za naju in bil 24 ur na dan zraven.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 15:43:09
|
|
|
|
BarbaraO
|
Meni je kupil kar 'orng ketno' iz belega zlata. Glede na to, da mi sicer ne kupuje zlatnine, sem upala, da mi jo bo vsaj za to priložnost. Želela sem si sicer precej skromnejšo, vendar je rekel, da sem si glede na trpljenje pri porodu (je bil zraven) zaslužila debelejšo. Sicer sva na ta račun še nekaj časa jedla le krompir in solato, ampak...
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 15:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi sploh nisem prej vedela, da se kaj dobi na ta račun In se mi tudi zdi malo kekčasto. Mislim, naj se izkaže pri previjanju in vstajanju, meni nič ne pomaga, če sem neprespana pa z zlato ketno okol vratu.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 15:50:51
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz sem mojemu prepovedala, da bi mi kar koli kupoval, se najmanj pa zlato, ki ga itak ne nosim, tako da premorem 2 prstana in 1 obesek, ne nosim pa nic od tega. V materinski soli so nam rekli, da naj kupijo zlatnino in to ene parkrat, ne vem kje je glih fora te zlatnine. Tko kot je rekla meta, naj se izkaze s previjanjem, ne s ketno.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 16:40:16
|
|
|
|
TONČI.
|
Jaz sem dobila zelo željenega otroka in to je vse. Največ kar sem sploh lahko dobila. To je najlepše darilo.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 16:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
najlepšejšo nosečnico na svetu :) možek pa previja, vse noči jo on merka, futra in rihta kot da bi bila bolj njegova kot moja :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 16:52:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 16:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
velik šopek rož (ki ga je na žalost moral odnesti ) pa zaročni prstan, pa revije, pa za žret, pa vsak dan 1,5 l vode
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 17:40:57
|
|
|
|
tinica
|
Meni pa je v bolnišnico prinesel zlat prstan. Ko pa sma z dojenčkom prišla domov pa je naju čakala lepo okrašena soba in čez celo steno je napisal dobrodošlico. Res se je zelo lepo potrudil, tako da so mi od veselja kar solze tekle. Tako, da se je moj res maksimalno potrudil.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 17:52:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 18:20:33
|
|
|
|
BlankaT
|
Kaj se pa vse tako bunite? Pač je vprašala, če ste ve kaj dobile ali ne. Res ne vidim razloga, zakaj takšen ton. Se popolnoma strinjam. Moj mi je pri prvem porodu kupil zlato zapestnico, sedaj pri zadnjem pa mi je kupil zlati prstan, ki ima isti vzorec kot je v zapestnici. Sem mu tudi jaz prepovedala, da bi kar koli kupoval, vendar mi je odgovoril, da glede na to skozi kakšen bolečine sem šla si zaslužim. Pa pri vseh porodih je bil zraven, kar je zame še večje darilo kot zlatnina.
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 18:34:01
|
|
|
|
* Mateja *
|
jaz tud nisem materialistka, vendar pa moj možek ful rad zapravlja za darila zame in za Nejca. Za porod sem dobila verižico al kako bi rekla ogrlico iz belega zlata s kamenčkmi. Moj se je res izkazal,.... Sem bila še mal bolj pocartana, ker nisem imela Nejca zraven, pa vsa sem bila v šoku,.... Aja, pa "darilo" je bil tud prezgodnji porod, pa šivanje vse počez, pa odhod Nejca v Ljubljano, pa stres,.... Največje darilo pa je prišlo šele po 3,5 mesecih. Takrat sva se z najinim Nejcem pripeljala DOMOV.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 21:19:01
|
|
|
|
Pajaca
|
Reku je da me bo peljal za 30 (mi ni mogu nič kupit, je blo en mesec pred porodom) in otroka (zdej sta že dva) na eno potovanje.... sam da mal zrasteta, da se lahko nekje merkata, pa da midva uživava. Drgač pa ja bilo je vse pospravljeno, balonov ogromno pa šopek rožic, pa konski zrezki, pa mal razvajanja... ne vem kje je to da je najhuj k prideš domov, da se v porodnišnici lahko spočiješ Zlatnina pa.... hm hm ... če bi prnesu bi ga sam čukast pogledala pa vprašala če me sploh pozna..... vse kar mam se mi itak po predalih vala ker pač ne maram nakita..... tko da bi bla kar mal razočarana če bi kaj dobila. tko da komi čakam potovanje!!!!
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 21:40:45
|
|
|
|
Barči78
|
Ja nič, se strinjam z nekaterimi, je pač postavila anonimna čisto normalno vprašanje. Zakaj se razburjate. Meni je pač še v porodni postelji podaril zlat prstan, na katerega sva šla potem skupaj vgravirati ime punčke Neja in datum rojstva. Ta prstan bom podarila svoji hčerki, ko malo zraste. Pričakovala pa po pravici povedano nisem nič. To je pač zgleda stvar navade.
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 21:43:36
|
|
|
|
sarazan
|
Jaz nisem dobila nič , če se ne šteje, da sem bila osrečena do solz z izjavo "Joj, kolk je lepa, pa čist črne laske ima". Pravzaprav pa me "darilo" še čaka. Že pred časom sva se dogovorila, da se za nobene obletnice in podobne dogodke ne obdarujeva, ampak denar nameniva za kakšno posebno potovanje. Zdaj se v pujsku nabirajo dinčki za Maldive ali Sejšele .
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 7:37:30
|
|
|
|
Eviii
|
jst sm pa dobila dejana in obljubo, da bomo še kakšnega oziroma kakšno nardili . ob prihodu domov naju je z dejanom čakala polna soba balonov in dobrodošlica. moja sestra je pa spekla ogromno čokoladno torto in vam ne povem, s kašnim užitkom sem pojedla en velik kos...
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 7:50:15
|
|
|
|
baby baby
|
Zdravo. Jaz sem pa dobila enega krasnega očeta svoji hcerki . Saj je rojstvo nenazadnje skupen projekt, kajne. No, posebnega darila mi tiste dni ni prinesel. Je naročil čistilni servis in so dezinficirali stanovanje. Nekaj mesecev kasneje pa mi je kupil kos pohištva, ki sem si ga želela že več let. Je rekel, da je to za vse priložnosti, ko je pozabil in še bo pozabil na darilo. Moj je pač tak...ampak glavno mi je pa prvo, da je najbolj občudovanja vreden oče.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 8:24:56
|
|
|
|
Udb
|
Uhane.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.