|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj ste dobile za porod
15.5.2006 22:15:21   
Anonimen
Kaj ste dobile od svojih dragih za rojstvo? Baje je običaj, da ti dragi neki kupi, ko rodiš. Meni ni nič, pa me kar malo žre....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj ste dobile za porod
15.5.2006 22:29:21   
Magi*
in zakaj naj bi to bil običaj? zato, ker ženske pri porodu trpimo, ker moramo polega največjega zaklada, ki nam ga življenje lahko podari, dobiti še medaljo za pogum?

ne vem no, če se mož spomni in ti kaj lepega prinese v redu, če je to samo zaradi običajev in zato, ker "vsi delajo tako", potem je to čisto brez pomena. in zakaj te to sploh žre?

rajši to odvečno energijo vloži v vajin odnos, boš imela več od tega. ne iskati problemov tam, kjer jih ni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 22:31:08   
Anonimen
Kje pa je ta običaj?
če te žre mu kar povej: dragi,prosim pojdi v zlatarnico in mi kupi zlat prstan,pa verižico in zapestnico user posted image
jozus,ženska skuliraj se.
To je isto kot da si pes in ko ti nekdo reče sedi ti sedeš in dobiš kost za glodat za nagrado

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 22:36:17   
Marogica
Ne sekiraj se, anonimna. Jaz nisem dobila nič, če imaš v mislih kaj "svetlečega". Odkrito, nisem nič pričakovala, mogoče pa zato nisem bila razočarana.
p.s. Smo pa vse "dobile" otročka, kar je delno tudi darilo naših moških, ali ne?user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 22:37:22   
Anonimen
Predvidevam, da se na tak način oglašajo samo tiste, ki so si prav tako nekaj želele, pa niso nič dobile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 22:37:27   
ona
Jaz se strinjam z MAGI!user posted image user posted image
Največje darilo pri porodu je otrok!!To je sigurno!
Meni je moj bivši prinesel orhidejo v škatlici,a me ni dosti brigalo,ker itak je bil najin odnos bolj švoh in tudi,če mi nič ne bi prinesel,bi bilo glih tako ureduuser posted image
Pri novem partnerju,ko sem rodila sem si želela samo njega videt čimprej,da vidi najino štručko,ker ga ni bilo pri porodu,ker pač jaz nisem hotela!
Ker je pa bolj take sorte,da ni navajen obdarovati tudi nisem nič pričakovala od njega in ga tudi nisem obsojala zaradi tega!
Kaj ni glavno,da se razumeta in imata rada!Meni pač pomeni vsak dan preživet z mojim že eno veliko darilo,ker je človek ki ja zame naj,naj!!
So pa moški različni,eni nosijo darila za vsak drek,eni pa ne !Zato ne nasedaj tem čenčam,da je navada,da ti mož kaj kupi,ker si rodila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2006 22:37:38   
poliloni
Jaz sem ob porodu dobila "le" prekrasnega sinauser posted image . Zelooo zadovoljna!
Sicer se pa pri nas ne obdaruje oz. se na to ni nihče spomnil. Če ne šteješ lonec kurje juhe ob prihodu iz porodnišnice user posted image
Sem pa slišala, da imajo ponekod to navado..... Pri nas ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2006 22:51:40   
NRMM
Pri nas  se zelo redko moj user posted image  spomne in mi kdaj kaj prinese, ampak po prihodu iz porodnišnice z najinim zakladom, me je na mizi čakal prekrasen šopek user posted image user posted image , popolno presenečenje, ker tega res nisem pričakovala.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2006 23:15:27   
Bonnie_RR
Kaj se pa vse tako bunite? Pač je vprašala, če ste ve kaj dobile ali ne. Res ne vidim razloga, zakaj takšen ton.user posted image

Jaz sem od dragega dobila plišastega medvedka za spomin na dan, ko sva dobila najinega sinčka. In imam medvedka na nočni omarici tako, da ga vidim vsakič, ko vstanem in grem spat.

Je to kaj slabega?! Sem mogoče zato materialistka???

Pa btw: dragi se je tega sam spomnil in me res lepo presenetil!

Lp

P.S.: Drugič pa malo več strpnosti! Vsi vemo, da so naši bejbiji naši največji zakladki in nagrade v življenju, če pa mamice dobimo še kakšen spominček na ta poseben dan (rojstvo), pa tudi ni nič narobe. Mislim, da se nobena ne bi branila drobne pozornosti...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2006 23:27:23   
rija
Če misliš na zlatnino, potem nič. Ker zlata nimam rada.

Drugače pa sem dobila eno prekrasno rožico in VELIK SENDVIČ, KROSANE, KROFE.....ker sem bila user posted image  lačna!

Če bolje premislim, mislim, da mi je rešil življenje! To pa je velikouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2006 23:36:51   
Olivija
Evo, meni je pa dragi prinesel za Ano verižico iz belega zlata in rože, pri Juliji sem dobila pa tudi verižico, ki je pa hkrati bila tudi rojstno dnevno darilo za 30. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2006 4:15:53   
anajmad
Men je pa pripeljal taščo v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2006 6:39:21   
mojcadamijan
Uhane iz obesek iz belega zlata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2006 7:15:10   
bskrle
Moj tudi meni ni, zakaj bi pa moral?!
Saj se je on tudi matral z mano. 
Ni vse v darilih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2006 7:22:24   
bambolina
Meni je pa takoj po porodu, še dobr nisem k sebi prišla,  dal zlat prstan z briljantkom. Ga še vedno nosim. Če pa ne bi dobila nič bi mi bilo pa tudi prav. In če bova imela še kakšnega res ne želim ničesar, ker pač nimam nobene take posebne želje,...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2006 7:56:44   
Anonimen
Najljubši sladoled user posted image .

Še danes vem kako je bil slasten.

Trije mali vanilijevi kozarčki preliti s čokolado, ravno prav stopljeni na poti iz trgovine do porodnišnice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2006 7:58:17   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Men je pa pripeljal taščo v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
en lpuser posted image D.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni ni kupil nič  (niti nisem pričakovala), ko sva prišle pa iz porodnišnice, me je pa čakalo v nulo pospravljeno stanovanje, ogromno šopkov, baloni vsepovsod...user posted image  Lepo je pripravil user posted image   Še vedno je pa najlepše darilo rojstvo zdravega otročka user posted image user posted image in se na kašno zlato ali kaj podobnega še spomniš ne-niti ne rabiš. user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2006 8:01:09   
mala maja
Tako kot vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pri vsakem plišastega medvedka(pa ne zame ampak za user posted image )

Ni mi do zlatnine in ne vem kakšnih koli daril.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2006 8:55:28   
mammy26
Jaz sem od svojega možeka dobila tri največje NAJINE ZAKLADE in to je več kot katerokoli darilo.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2006 9:04:58   
renan
Joj, bom morala mojega pokarati. Mi ni nic prinesel. Saj sploh ni cudno, kako je bil zmeden in vznemirjen, ker je prisostvoval porodu. Ga je bolj zdelalo kot mene. user posted image Sva pa dobila ljubkega sinceka in to je najlepse darilo.

LP, Renan

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2006 9:30:48   
Anonimen
Prstan iz belega zlata, mali pa je dobil zlati obesekuser posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.5.2006 9:33:48   
simone
Največji zaklad  - sina.
Prstan in rože od moža , uro od staršev ..

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.5.2006 9:43:50   
sky
Ja, ponekod je res tako običaj. Tako sem jaz, ki sem totaln nasprotnik takih in drugačnih "tovrstnih fint", dobila prstan iz belega zlata od moje mame in zlat obesek za verižico (ki sem jo dobila od mojega dragega za r.d.) od moje tašče. Seveda sta usklajena user posted image (prstan in obesek)

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.5.2006 10:31:55   
Romcka
user posted image cau pupe:) meni je pa ful lepo da se mamici tudi kej prinese (k vsi bejbijem nosijo:) Odkar sem postala mami, bom vedno vsem kolegicam kej malega prinesla..pac kako malo pozornost....
Moj mi je obljubu prstan in se se zaj dela pri zlatarju user posted image user posted image  sem  pa v porodnisnico dobla kebab in je tok pasal pa sporocilc lepihhhhh - moj lubi rules:)
tasca in tast pa sta me ful lepo presenetila in mi dala viseco mrezo in stojalo - za naso novo teraso....
najboljsa kolegica pa mi je prinesla Lady in Cosmopolitan - pa smo vse v sobi veselo brale...
No tkole....pa ja seveda KAJA JE NAJVECJI ZAKLAD...male pozornosti pa res polepsajo zivljenje:)
R

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.5.2006 10:33:40   
Romcka
sam se to..sam se to..
KO je moja mamci rodila mojo sestro, ji je ati v porodnisnico prinesel stensko uro....hahahahahhaha...
se zaj se rezimo na ta racun in se vedno ima mami uro na steni....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.