Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:29:21
|
|
|
|
Magi*
|
in zakaj naj bi to bil običaj? zato, ker ženske pri porodu trpimo, ker moramo polega največjega zaklada, ki nam ga življenje lahko podari, dobiti še medaljo za pogum? ne vem no, če se mož spomni in ti kaj lepega prinese v redu, če je to samo zaradi običajev in zato, ker "vsi delajo tako", potem je to čisto brez pomena. in zakaj te to sploh žre? rajši to odvečno energijo vloži v vajin odnos, boš imela več od tega. ne iskati problemov tam, kjer jih ni.
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa je ta običaj? če te žre mu kar povej: dragi,prosim pojdi v zlatarnico in mi kupi zlat prstan,pa verižico in zapestnico jozus,ženska skuliraj se. To je isto kot da si pes in ko ti nekdo reče sedi ti sedeš in dobiš kost za glodat za nagrado
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:36:17
|
|
|
|
Marogica
|
Ne sekiraj se, anonimna. Jaz nisem dobila nič, če imaš v mislih kaj "svetlečega". Odkrito, nisem nič pričakovala, mogoče pa zato nisem bila razočarana. p.s. Smo pa vse "dobile" otročka, kar je delno tudi darilo naših moških, ali ne?
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Predvidevam, da se na tak način oglašajo samo tiste, ki so si prav tako nekaj želele, pa niso nič dobile.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:37:27
|
|
|
|
ona
|
Jaz se strinjam z MAGI! Največje darilo pri porodu je otrok!!To je sigurno! Meni je moj bivši prinesel orhidejo v škatlici,a me ni dosti brigalo,ker itak je bil najin odnos bolj švoh in tudi,če mi nič ne bi prinesel,bi bilo glih tako uredu Pri novem partnerju,ko sem rodila sem si želela samo njega videt čimprej,da vidi najino štručko,ker ga ni bilo pri porodu,ker pač jaz nisem hotela! Ker je pa bolj take sorte,da ni navajen obdarovati tudi nisem nič pričakovala od njega in ga tudi nisem obsojala zaradi tega! Kaj ni glavno,da se razumeta in imata rada!Meni pač pomeni vsak dan preživet z mojim že eno veliko darilo,ker je človek ki ja zame naj,naj!! So pa moški različni,eni nosijo darila za vsak drek,eni pa ne !Zato ne nasedaj tem čenčam,da je navada,da ti mož kaj kupi,ker si rodila!
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:37:38
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz sem ob porodu dobila "le" prekrasnega sina . Zelooo zadovoljna! Sicer se pa pri nas ne obdaruje oz. se na to ni nihče spomnil. Če ne šteješ lonec kurje juhe ob prihodu iz porodnišnice Sem pa slišala, da imajo ponekod to navado..... Pri nas ne.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 22:51:40
|
|
|
|
NRMM
|
Pri nas se zelo redko moj spomne in mi kdaj kaj prinese, ampak po prihodu iz porodnišnice z najinim zakladom, me je na mizi čakal prekrasen šopek , popolno presenečenje, ker tega res nisem pričakovala.
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 23:15:27
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Kaj se pa vse tako bunite? Pač je vprašala, če ste ve kaj dobile ali ne. Res ne vidim razloga, zakaj takšen ton. Jaz sem od dragega dobila plišastega medvedka za spomin na dan, ko sva dobila najinega sinčka. In imam medvedka na nočni omarici tako, da ga vidim vsakič, ko vstanem in grem spat. Je to kaj slabega?! Sem mogoče zato materialistka??? Pa btw: dragi se je tega sam spomnil in me res lepo presenetil! Lp P.S.: Drugič pa malo več strpnosti! Vsi vemo, da so naši bejbiji naši največji zakladki in nagrade v življenju, če pa mamice dobimo še kakšen spominček na ta poseben dan (rojstvo), pa tudi ni nič narobe. Mislim, da se nobena ne bi branila drobne pozornosti...
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 23:27:23
|
|
|
|
rija
|
Če misliš na zlatnino, potem nič. Ker zlata nimam rada. Drugače pa sem dobila eno prekrasno rožico in VELIK SENDVIČ, KROSANE, KROFE.....ker sem bila lačna! Če bolje premislim, mislim, da mi je rešil življenje! To pa je veliko
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 15.5.2006 23:36:51
|
|
|
|
Olivija
|
Evo, meni je pa dragi prinesel za Ano verižico iz belega zlata in rože, pri Juliji sem dobila pa tudi verižico, ki je pa hkrati bila tudi rojstno dnevno darilo za 30.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 4:15:53
|
|
|
|
anajmad
|
Men je pa pripeljal taščo v porodnišnico en lp D.
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 6:39:21
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Uhane iz obesek iz belega zlata
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 7:15:10
|
|
|
|
bskrle
|
Moj tudi meni ni, zakaj bi pa moral?! Saj se je on tudi matral z mano. Ni vse v darilih.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 7:22:24
|
|
|
|
bambolina
|
Meni je pa takoj po porodu, še dobr nisem k sebi prišla, dal zlat prstan z briljantkom. Ga še vedno nosim. Če pa ne bi dobila nič bi mi bilo pa tudi prav. In če bova imela še kakšnega res ne želim ničesar, ker pač nimam nobene take posebne želje,...
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 7:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Najljubši sladoled . Še danes vem kako je bil slasten. Trije mali vanilijevi kozarčki preliti s čokolado, ravno prav stopljeni na poti iz trgovine do porodnišnice
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 7:58:17
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad Men je pa pripeljal taščo v porodnišnico en lp D. Meni ni kupil nič (niti nisem pričakovala), ko sva prišle pa iz porodnišnice, me je pa čakalo v nulo pospravljeno stanovanje, ogromno šopkov, baloni vsepovsod... Lepo je pripravil Še vedno je pa najlepše darilo rojstvo zdravega otročka in se na kašno zlato ali kaj podobnega še spomniš ne-niti ne rabiš.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 8:01:09
|
|
|
|
mala maja
|
Tako kot vse ostale in pri vsakem plišastega medvedka(pa ne zame ampak za ) Ni mi do zlatnine in ne vem kakšnih koli daril.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 8:55:28
|
|
|
|
mammy26
|
Jaz sem od svojega možeka dobila tri največje NAJINE ZAKLADE in to je več kot katerokoli darilo.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 9:04:58
|
|
|
|
renan
|
Joj, bom morala mojega pokarati. Mi ni nic prinesel. Saj sploh ni cudno, kako je bil zmeden in vznemirjen, ker je prisostvoval porodu. Ga je bolj zdelalo kot mene. Sva pa dobila ljubkega sinceka in to je najlepse darilo. LP, Renan
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 9:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Prstan iz belega zlata, mali pa je dobil zlati obesek
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 9:33:48
|
|
|
|
simone
|
Največji zaklad - sina. Prstan in rože od moža , uro od staršev ..
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 9:43:50
|
|
|
|
sky
|
Ja, ponekod je res tako običaj. Tako sem jaz, ki sem totaln nasprotnik takih in drugačnih "tovrstnih fint", dobila prstan iz belega zlata od moje mame in zlat obesek za verižico (ki sem jo dobila od mojega dragega za r.d.) od moje tašče. Seveda sta usklajena (prstan in obesek)
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 10:31:55
|
|
|
|
Romcka
|
cau pupe:) meni je pa ful lepo da se mamici tudi kej prinese (k vsi bejbijem nosijo:) Odkar sem postala mami, bom vedno vsem kolegicam kej malega prinesla..pac kako malo pozornost.... Moj mi je obljubu prstan in se se zaj dela pri zlatarju sem pa v porodnisnico dobla kebab in je tok pasal pa sporocilc lepihhhhh - moj lubi rules:) tasca in tast pa sta me ful lepo presenetila in mi dala viseco mrezo in stojalo - za naso novo teraso.... najboljsa kolegica pa mi je prinesla Lady in Cosmopolitan - pa smo vse v sobi veselo brale... No tkole....pa ja seveda KAJA JE NAJVECJI ZAKLAD...male pozornosti pa res polepsajo zivljenje:) R
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 16.5.2006 10:33:40
|
|
|
|
Romcka
|
sam se to..sam se to.. KO je moja mamci rodila mojo sestro, ji je ati v porodnisnico prinesel stensko uro....hahahahahhaha... se zaj se rezimo na ta racun in se vedno ima mami uro na steni....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.