Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 10:18:05
|
|
|
|
arielca
|
Največ kar lahko dobi mamica: zdravega , lupčka in ogromno nežnosti, pomoč in podporo pa solzice sreče in neskončno zaljubljen pogled, ki še traja...
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 14:18:48
|
|
|
|
KBM
|
Arielca se strinjam s teboj in mislim enako!
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 14:53:58
|
|
|
|
MajaPRO
|
Tudi jaz nisem po porodu od moža dobila nič in niti nisem ničesar pričakovala. Več mi je pomenila njegova pomoč pri negi , ki sem jo prve dni oz. tedne po prihodu iz porodnišnice še kako potrebovala. Mi je pa za božič (4m po porodu) podaril srebrno zapesnico in ob mojem začudenju (se mi je zdelo kar malo preveč za božično darilo) dodal, da je to hkrati tudi darilo za rojstvo najinega sinka...to pa je bilo definitivno prijetno presenečenje.
|
|
|
|
RE: kaj ste dobile za porod 17.5.2006 21:08:55
|
|
|
|
katja pv
|
Biserno verižico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.