bambi
|
Evo še ena stara fosilka se vam malo javi.... Ne morem verjet koliko novic, Sem prav vesela za vse vas, posebej za nove , pa seveda za nove ljubezenske zgodbe ... Mi tudi pridno napredujemo, naša Gaja je izredno živahen otrok, to se pozna tudi na njeni postavi, je postala prava manekenka, sicer je še malo zalita ampak v primerjavi z drugimi je pravi drobižek, danes je stara 8 mesecev (po pravem bi morala biti komaj sedem) in se že sama postavi ob opori na noge.... tako me je ta teden presenetila in me zjutraj zbudila s svojim gaganjem.... pogledam in šok... ona lepo stoji v posteljici, se drži za ograjico in me gleda.... Videla sem tudi, da bo Pikapolonica že drugič mamica.... lepo Anitka ti pa sedaj lepo uživaj, jaz ti napovedujem, da ko bosta začela delati na bo to zelo kmalu, ker tako je ponavadi, ko dobiš novega partnerja si kar na hitro , to pa verjetno zato, ker si na začetku še tako neobremenjen in tudi je resnično iz čistega užitka...... pa še po 5x na dan ni problem..... ja, ja, kje so ti časi . Pa na Kubo gresta, tam pa itak ne delaš nič drugega kot plešeš, piješ in veeeelikooooo . Naša Biba77 že šteje dneve in jaz komaj čakam, da pride mali kričač, ga grem takoj pogledat in malo pojezit, da bo mami imela kaj za delat.... Zaradi učenja sem že malo senilna in se sedaj ne spomnim vseh babik tukaj, rada bi vsaki nakaj napisala, pa mi ne znese, ker me moja princeska že postrani gleda in hiti proti predalom, ki so njena nova strast, sploh ko me hoče razjezit, moram zaključit, se bom pa še oglasila, da vidim kaj bo novega..... Jooooj, voham novo in še nikoli me nos ni prevaral..... kmalu, kmalu bo med nami.... Lp Bambi in Gaja