|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (292.nadaljevanje)
27.5.2006 10:34:17   
pika74
neni - zadeva že deluje user posted image . Danes zjutraj je blo že par kapljic user posted image . Velik je na psihi. Vam rečem!

Lep vikend vam želim!

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 76
27.5.2006 10:41:33   
neni
No, sm rekla, preizkušena metoda. Jaz res to naredim, ker se še vedno, po 5-ih icsi jih, po enem dnevu zamude sprašujem kaj pa če je ratalo. In tako rešim stvar. Pika, potem jutri zjutraj začneš? Sigurno se bo čez dan ulila.....bravo.

No, zdej ko je pri meni treba delat test pa nima kdo. So me že danes srbeli prsti, pa nisem nardila, ne vem, če bom zbrala korajžo, se mi zdi, da dobivam pravo fobijo pred lulanjem v kozarček in delanjem testov.
Do torka je še dolga pot in še vedno lahko pride m. Prsi me zelo bolijo, sam me itak vsak mesec pred m. O znakih ni sledu.
Sam še mal držite pestke zame, jaz si tolk želim user posted image .

lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 77
27.5.2006 10:46:13   
pika74
ja tko je to neni. me tastare fosilke že točn vemo, kako to gre. in večkrat se je že zgodilo pri meni, da je zamujala par dni in enkrat celo do 38. dne. pa sem potem naredila test in 5 min po testu (ofkors je bil zmeraj negativenuser posted image ) je prišla tetka user posted image  v vsej svoji veličiniuser posted image . Evo klasika - in ne znam si tega drugač razložit kokr da rečem, da je to psiha. kot, da bi prej kr neki zadrževala v sebi in čakala s to M. Pa vsak znak je sumljiv in vse se ti zdi, kaj pa če je mogoče le uspelo...user posted image hmmm pa mal mi je blo slabo, pa .... ma kr neki... in pol ko nardiš test in ti le-ta pokaže, da res ni nič, vsi znaki minejo in zadeva se umiri in dobiš M.

ampak - neni ti si pa zdej tko blizu in pesti stiskam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tokrat končno USPE!!!!

drž se!!!

< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.5.2006 10:47:33 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 78
27.5.2006 12:06:11   
VITA74
pika točno tko!!!! kot bi jo namerno zadrževala in ko  dobiš potrdilo na testu da ni nič, potem se ulije.... user posted image user posted image user posted image user posted image
moram po test še danes...

lp user posted image

srečna

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.5.2006 14:15:31   
bambi
Evo še ena stara fosilka se vam malo javi.... Ne morem verjet koliko novic, Sem prav vesela za vse vas, posebej za nove user posted image , pa seveda za nove ljubezenske zgodbe user posted image user posted image user posted image ...

Mi tudi pridno napredujemo, naša Gaja je izredno živahen otrok, to se pozna tudi na njeni postavi, je postala prava manekenka, sicer je še malo zalita ampak v primerjavi z drugimi je pravi drobižek, danes je stara 8 mesecev (po pravem bi morala biti komaj sedem) in se že sama postavi ob opori na noge.... tako me je ta teden presenetila in me zjutraj zbudila s svojim gaganjem.... pogledam in šok... ona lepo stoji v posteljici, se drži za ograjico in me gleda....

Videla sem tudi, da bo Pikapolonica že drugič mamica.... lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka ti pa sedaj lepo uživaj, jaz ti napovedujem, da ko bosta začela delati na user posted image  bo to zelo kmalu, ker tako je ponavadi, ko dobiš novega partnerja si kar na hitro user posted image , to pa verjetno zato, ker si na začetku še tako neobremenjen in tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je resnično iz čistega užitka...... pa še po 5x na dan ni problem..... ja, ja, kje so ti časi user posted image user posted image user posted image . Pa na Kubo gresta, tam pa itak ne delaš nič drugega kot plešeš, piješ in veeeelikooooo user posted image user posted image user posted image .

Naša Biba77 že šteje dneve in jaz komaj čakam, da pride mali kričač, ga grem takoj pogledat in malo pojezit, da bo mami imela kaj za delat....

Zaradi učenja sem že malo senilna in se sedaj ne spomnim vseh babik tukaj, rada bi vsaki nakaj napisala, pa mi ne znese, ker me moja princeska že postrani gleda in hiti proti predalom, ki so njena nova strast, sploh ko me hoče razjezit, moram zaključit, se bom pa še oglasila, da vidim kaj bo novega.....

Jooooj, voham novo user posted image  in še nikoli me nos ni prevaral..... kmalu, kmalu bo med nami....

Lp Bambi in Gaja

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 80
27.5.2006 16:13:54   
lana38
Lep dan vsem!
Ja jaz sem pa kar nehala teste delati že lani. Nikoli ni bilo user posted image . Pa sem kar ostala na merjenju BT in potem, ko je bila BT povišana več kot 16 dni sem pa tudi test naredila. Je veselje pravo, če test pokaže user posted image .  Drugače pa mi kar v redu kaže ta BT. Tisti dan, ko mi BT pade, se prikaže Muser posted image  in tako vedno vem, da je že na poti. Pa še denarja ni treba zapravljati za teste. Tudi tisti ta poceni test te lahko pride celo premoženje, če jih vsak mesec porabiš enih 5, ker pač ne verjameš, da je pokazal prav, če ne vidiš user posted image . Če kupim test, potem me preveč mika, da ga ne bi naredila. Potem pa ga raje sploh ne kupim, če ni pričakovati res pravega rezultata user posted image .
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 81
27.5.2006 19:23:58   
koala
Čer!

Da vas malo špozdravim, sem danes mela polno hišo, ker smo meli piknik in se skakala kot norc celi dan.

Pika, da si je le blagovolila prit ta tečka, no je pa zdaj zadnjič za vsaj 10 mesecev, mi je ptička prišepnila.

Lana ti kar pridno teci svoj krog, samo ne preveč, da se od teka ne utrudiš in ti zmanjka energije za user posted image user posted image user posted image

Bambi kako lepo da si se oglasila, a tvoja princeska pa že kar stoji, je pa hitra. Je polna energije tako kot mamiuser posted image .

Neni tudi držim pesti da bo v torek tvoj dan, sicer pa tudi jaz voham novo nosečko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 82
27.5.2006 22:28:12   
neni
Oj punce, danes je tudi ni blo te user posted image .
Jaz že močno upam, čeprav mi je enkrat pri ivf tudi izostala, pa je bil test vseeno negativen. No,
3 krat je prišla pa prej. In si mislim, da mogoče....
Bomo vidli.
Hvala vsem ki navijate za nas, ki smo zdaj na tekaški progi. Obljubljam, da bomo vrnile ko pride vas čas. Posebne pozdravčke  Bambi in Gaji. (ne morem verjet, 8 mesecev, čas gre res hitro, zdej komaj vidim, da je res že čas za user posted image )
Verjetno vse že spančkate, zdej grem pa še jaz.
Nočko
Neni in še vedno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.5.2006 7:55:32   
lana38
neniuser posted image

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 84
28.5.2006 16:40:47   
bambi
Neni, upam, da danes te packe user posted image  tudi še ni in da je ne bo še kar lep čas...... kakšno leto ali več.....

Vem, da to ne spada sedaj sem, a vseeno....a veste kdaj sem jo jaz user posted image  nazadnje imela, januarja 2005 in do sedaj je še ni in hvala bogu, ker me je takrat tako ob živce spravljala, da sedaj verjetno niti ne upa več k meni.... no, čez kakšen čas pa bi vseeno rada, da se zopet oglasi....user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?