|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (292.nadaljevanje)
23.5.2006 14:54:34   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Čestitam ti in ti iz srca privoščim to veselje.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.5.2006 17:20:02   
ElaM

Iskrene čestitke za kar dvojno srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.5.2006 18:45:06   
pika74
Privat sm ti že čestitala user posted image user posted image user posted image  pa še tuki - ma emamair - dej, da te poljubčkam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tok sm vesela za vaju. A ni to neki najlepšga, ko se taka stvar zgodi takim, ki na to res čakajo!!!

Uživajta!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.5.2006 7:19:58   
emaa
Hvala punce

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 54
24.5.2006 7:44:30   
Sulfinija
Tudi iz moje strani sprejmi iskrene čestitka za dvojno srečo hkrati.Želim ti naj tvoja nosečnost poteka brez težav.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.5.2006 19:39:47   
NMJ
Emamair, DVOJNE ČESTITKE user posted image user posted image . Človek kar ne more verjeti. Uživajta v dvojni sreči user posted image user posted image .  

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.5.2006 20:46:51   
koala
Čer!

Ja ema kaj jaz to berem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUUUUUPPPPPIIIIIIII!!!!!!!! JJJUUUUHHHHUUUUHHHUUUUUU!!!!
Joj sem vesela zate čestitke, pa atiju tudi.

Lana moj možek je na mojo veliko srečo že doma, bil je pa službeno v Bolgariji, se mi je že mešalo, pa se navadiš kaj pa češ.
A obhajilo pa je že za tvojim sinkom, moj nečak pa ga ima v nedeljo, tako da priromam v vaše kraje. Malo pridem pošnjuhat, če ste na Ptuju kaj pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pika kako napreduješ????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.5.2006 20:49:13   
sezam
user posted image  Ema šeenkrat iskrene čestitke. Želim ti čimlepšo nosečnost. Uživaj v tem obdobju.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.5.2006 21:02:32   
pika74
o koala user posted image

nič ne napredujem - čakam na M, ki veselo zamuja user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.5.2006 21:04:04   
koala
Sem prebrala pri majčicah in juničicah, pa povedala svoje mnenje tudiuser posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.5.2006 8:16:22   
Špela100
Pika74 kaj dogaja????????????????????????????????????????????????????????????????

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 61
25.5.2006 8:39:25   
bucka01
EMA iskrene čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image in da bi imela čim lepšo nosečnost ti želim. Še enkrat četsitam!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.5.2006 9:46:58   
lana38
koala!
Ti kar pridi k nam, pa sončka nam prinesi, da ne bo tako sivo kot je bilo v nedeljo in včeraj. Sem boljše volje, če je vsaj za vikend lepo in gremo kam vem.
LP

lana38

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 63
25.5.2006 9:50:53   
koala
JA lana sem ga že naročla, samo ne vem če bomo dovolj pridni da bo sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ti pa gre drugače?

PIKKKKAAA a je kaj novega?????

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.5.2006 12:20:39   
lana38
Gre počasi. Zdaj tečem 2.krog v boju za user posted image . Mogoče bo bolj uspešen. Čez 6 dni bi naj imela O. Midva kar pridno user posted image . Okrog 13.6. pa bom videla, kakšen bo rezultat. Upam, da zagledam user posted image  in se mi Muser posted image  poslovi za 9 mesecev. Bomo videli, kaj bo.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.5.2006 17:27:59   
emaa
No punce, če katero zanima sem dala UZ slikice v album.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 66
25.5.2006 18:29:24   
naja78
juhu.

2 na 1 mah.čestitke ema.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
25.5.2006 20:07:17   
cmokec
Oj, Emamair, kolk so lepe slikice. Nisem vedla, da se tako razločno vidi. Lep parček imaš. Za vsakega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 68
25.5.2006 21:07:34   
tinkamiška
Hojla!

Sem vas prišla pozdravit, jutri gremo namreč na morje - Pag in danes sem cel dan pakiralauser posted image Za Izo imam skor celo omaro zraven, da ne govorim o vseh "pripomočkih" od prenosne posteljice naprej...user posted image

Aja, zadnjič sem obljubila, da javim, ko bom nardila album, no zdej ga pa lahko pogledateuser posted image

Bom v mislih tudi z vami in bom stiskala pesti, za vse vas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo čim več lepih novičk, ko se vrnemuser posted image

Ema, božaj baušija!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 69
25.5.2006 21:23:35   
koala
Ema joj sta luštkana ta tvoja dvojčka. Pazi se se pusti razvajat, pa bušija pobožaj.

Lana držim pestke, da bo 13.6 srečni dan in da sporočiš vselo novičko.

Tinka, le pazi da vas kakšen morski pes ne poje. Pa ne preveč sabo vlečt, ubogi avtouser posted image .
Tvoja princeska pa je takšen cukerček, da bi jo kar pojedla.

PPPIIIIKKKAAAAAAAA kje si, kaj se dogaja??????

Nisem vedela

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 70
25.5.2006 22:27:05   
pika74
še zmeri je ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 71
26.5.2006 6:03:34   
lana38
Emamair!user posted image
Super slikice so. In že zdaj sta lep parček tvoja dva user posted image .
lp

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 72
26.5.2006 6:49:31   
pika74
dons sm pa jest zgodna user posted image . sm šla mal slikce pogledat - najprej od eme dvojčke user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol sm pa še od lepotičke Ize pogledala slikce user posted image . Ma kok je tamala en cukrčk user posted image user posted image user posted image .

glede moje user posted image  pa tole - dons sm kr test naredla in evo ena črtica. zdej pa mislm, da lohk pride M. Ponavad je blo tko. Ajde dejmouser posted image , da začnem s špikanjem že enkrat.

Pa en lep petek - punce!!! Petek je dan za zadetek!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 73
26.5.2006 9:47:25   
neni
Pikca, jst sm ti hotla glih to predlagat. Sem tudi jaz uporabljala to metodo. Narediš test in potem pride. Magari BC mini, stane itak sam 400 sit. Jaz mu zaupam, mi je pred dvemi leti pokazala pozitivno in vedno ko pokaže negativno je tudi to res.
Se mi zdi, da v glavi vseeno tuhtamo, da bo mogoče tik pred IVF uspelo in potem jo ni.
Torej, danes ali jutri pride k tebi, upam, da k meni ne.
Pol pa na drogco... pa vse tja do user posted image .
lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 74
26.5.2006 9:52:04   
lana38
Zdaj sem si vzela malo več časa, da sem pogledala slikice še od Ize. Pravi mali korenjak je že. Kako čas hitro beži? Se mi zdi, da ni dolgo, kar je bila tinkamiška noseča, zdaj pa Iza že veselo plava. To kar ni za verjeti.user posted image   Kako še bo na morju vesela. Pravi mali bombonček je ta Iza.
Lepo se imejte, vikend je pred nami.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?