Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 23.5.2006 14:54:34
|
|
|
|
Anitka
|
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Čestitam ti in ti iz srca privoščim to veselje. Anitka
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 23.5.2006 17:20:02
|
|
|
|
ElaM
|
Iskrene čestitke za kar dvojno srečo.
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 23.5.2006 18:45:06
|
|
|
|
pika74
|
Privat sm ti že čestitala pa še tuki - ma emamair - dej, da te poljubčkam . Tok sm vesela za vaju. A ni to neki najlepšga, ko se taka stvar zgodi takim, ki na to res čakajo!!! Uživajta!!!!
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 7:19:58
|
|
|
|
emaa
|
Hvala punce
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 7:44:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi iz moje strani sprejmi iskrene čestitka za dvojno srečo hkrati.Želim ti naj tvoja nosečnost poteka brez težav. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 19:39:47
|
|
|
|
NMJ
|
Emamair, DVOJNE ČESTITKE . Človek kar ne more verjeti. Uživajta v dvojni sreči . LP
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 20:46:51
|
|
|
|
koala
|
Čer! Ja ema kaj jaz to berem JUUUUUPPPPPIIIIIIII!!!!!!!! JJJUUUUHHHHUUUUHHHUUUUUU!!!! Joj sem vesela zate čestitke, pa atiju tudi. Lana moj možek je na mojo veliko srečo že doma, bil je pa službeno v Bolgariji, se mi je že mešalo, pa se navadiš kaj pa češ. A obhajilo pa je že za tvojim sinkom, moj nečak pa ga ima v nedeljo, tako da priromam v vaše kraje. Malo pridem pošnjuhat, če ste na Ptuju kaj pridni Pika kako napreduješ????
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 20:49:13
|
|
|
|
sezam
|
Ema šeenkrat iskrene čestitke. Želim ti čimlepšo nosečnost. Uživaj v tem obdobju.
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 21:02:32
|
|
|
|
pika74
|
o koala nič ne napredujem - čakam na M, ki veselo zamuja
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 24.5.2006 21:04:04
|
|
|
|
koala
|
Sem prebrala pri majčicah in juničicah, pa povedala svoje mnenje tudi
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 8:16:22
|
|
|
|
Špela100
|
Pika74 kaj dogaja????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 8:39:25
|
|
|
|
bucka01
|
EMA iskrene čestitke tudi z moje strani in da bi imela čim lepšo nosečnost ti želim. Še enkrat četsitam!
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 9:46:58
|
|
|
|
lana38
|
koala! Ti kar pridi k nam, pa sončka nam prinesi, da ne bo tako sivo kot je bilo v nedeljo in včeraj. Sem boljše volje, če je vsaj za vikend lepo in gremo kam vem. LP
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 9:50:53
|
|
|
|
koala
|
JA lana sem ga že naročla, samo ne vem če bomo dovolj pridni da bo sonček Kako ti pa gre drugače? PIKKKKAAA a je kaj novega?????
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 12:20:39
|
|
|
|
lana38
|
Gre počasi. Zdaj tečem 2.krog v boju za . Mogoče bo bolj uspešen. Čez 6 dni bi naj imela O. Midva kar pridno . Okrog 13.6. pa bom videla, kakšen bo rezultat. Upam, da zagledam in se mi M poslovi za 9 mesecev. Bomo videli, kaj bo. LP
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 17:27:59
|
|
|
|
emaa
|
No punce, če katero zanima sem dala UZ slikice v album.
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 18:29:24
|
|
|
|
naja78
|
juhu. 2 na 1 mah.čestitke ema.
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 20:07:17
|
|
|
|
cmokec
|
Oj, Emamair, kolk so lepe slikice. Nisem vedla, da se tako razločno vidi. Lep parček imaš. Za vsakega .
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 21:07:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla! Sem vas prišla pozdravit, jutri gremo namreč na morje - Pag in danes sem cel dan pakirala Za Izo imam skor celo omaro zraven, da ne govorim o vseh "pripomočkih" od prenosne posteljice naprej... Aja, zadnjič sem obljubila, da javim, ko bom nardila album, no zdej ga pa lahko pogledate Bom v mislih tudi z vami in bom stiskala pesti, za vse vas!!! Upam, da bo čim več lepih novičk, ko se vrnem Ema, božaj baušija! Tinka
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 21:23:35
|
|
|
|
koala
|
Ema joj sta luštkana ta tvoja dvojčka. Pazi se se pusti razvajat, pa bušija pobožaj. Lana držim pestke, da bo 13.6 srečni dan in da sporočiš vselo novičko. Tinka, le pazi da vas kakšen morski pes ne poje. Pa ne preveč sabo vlečt, ubogi avto . Tvoja princeska pa je takšen cukerček, da bi jo kar pojedla. PPPIIIIKKKAAAAAAAA kje si, kaj se dogaja??????
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 25.5.2006 22:27:05
|
|
|
|
pika74
|
še zmeri je ni
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 26.5.2006 6:03:34
|
|
|
|
lana38
|
Emamair! Super slikice so. In že zdaj sta lep parček tvoja dva . lp
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 26.5.2006 6:49:31
|
|
|
|
pika74
|
dons sm pa jest zgodna . sm šla mal slikce pogledat - najprej od eme dvojčke ..... , pol sm pa še od lepotičke Ize pogledala slikce . Ma kok je tamala en cukrčk . glede moje pa tole - dons sm kr test naredla in evo ena črtica. zdej pa mislm, da lohk pride M. Ponavad je blo tko. Ajde dejmo , da začnem s špikanjem že enkrat. Pa en lep petek - punce!!! Petek je dan za zadetek!!!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 26.5.2006 9:47:25
|
|
|
|
neni
|
Pikca, jst sm ti hotla glih to predlagat. Sem tudi jaz uporabljala to metodo. Narediš test in potem pride. Magari BC mini, stane itak sam 400 sit. Jaz mu zaupam, mi je pred dvemi leti pokazala pozitivno in vedno ko pokaže negativno je tudi to res. Se mi zdi, da v glavi vseeno tuhtamo, da bo mogoče tik pred IVF uspelo in potem jo ni. Torej, danes ali jutri pride k tebi, upam, da k meni ne. Pol pa na drogco... pa vse tja do . lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (292.nadaljevanje) 26.5.2006 9:52:04
|
|
|
|
lana38
|
Zdaj sem si vzela malo več časa, da sem pogledala slikice še od Ize. Pravi mali korenjak je že. Kako čas hitro beži? Se mi zdi, da ni dolgo, kar je bila tinkamiška noseča, zdaj pa Iza že veselo plava. To kar ni za verjeti. Kako še bo na morju vesela. Pravi mali bombonček je ta Iza. Lepo se imejte, vikend je pred nami. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?